Vita TV -apparater (19 Bilder): Exempel I Vardagsrummet Och Sovrummet. Små Och Stora Smala Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Vita TV -apparater (19 Bilder): Exempel I Vardagsrummet Och Sovrummet. Små Och Stora Smala Modeller

Video: Vita TV -apparater (19 Bilder): Exempel I Vardagsrummet Och Sovrummet. Små Och Stora Smala Modeller
Video: Det mest orörda övergivna HUSET jag har hittat i Sverige - ALLT VÄNSTER BAKOM! 2024, Maj
Vita TV -apparater (19 Bilder): Exempel I Vardagsrummet Och Sovrummet. Små Och Stora Smala Modeller
Vita TV -apparater (19 Bilder): Exempel I Vardagsrummet Och Sovrummet. Små Och Stora Smala Modeller
Anonim

Svarta TV -apparater är definitivt klassiker. De placeras med nöje överallt i vardagsrum - de är inte slående, men samtidigt betonar de interiörets soliditet (om vi pratar om dyrare modeller). En vit TV kommer aldrig att bli lika populär som en svart, och inte alla vågar köpa en på grund av dess sällsynta. Det vita fodralet påverkar dock inte kvaliteten på något sätt och klarar sig lika bra med sin huvuduppgift - att sända, som den svarta. Du kan försöka, men det är viktigt att känna till reglerna.

Bild
Bild

Särdrag

De som ändå bestämde sig för att prova något nytt i inredningen bör ta hänsyn till att en sådan vit TV är ganska exotisk.

Det första att notera är TV i ett vitt fodral kommer att passa in i vilken inredning som helst med bara ett förbehåll . Inomhus, vare sig det är ett sovrum, kök eller vardagsrum, bör ljusa färger leda. Och det gäller inte bara dekoration av väggarna, utan också möbler. När du planerar ett exotiskt köp måste du vara säker på att möblerna och resten av utrustningen kommer att kombineras med det.

Med en ordentligt inredd interiör kan du tillåta att objekt introduceras i den som kommer att kontrastera med den vita TV: n.

Till exempel kan svarta och grå föremål smälta in vackert, medan genomskinliga skåp och mjuka vita möbler skapar en luftig, ljus atmosfär som kommer att gynna dem som ofta är trötta.

Bild
Bild

Att installera en vit TV i sovrummet är inte ett dåligt alternativ . Vitt ser organiskt ut i de delar av huset som är avsedda för avkoppling. Det lugnar, slappnar av, anpassar sig till en hälsosam sömn. Att välja en vit TV för sovrummet är lättare än för vardagsrummet. Detta beror på att en TV med en stor skärm diagonal ofta köps i vardagsrummet, och om det är större, så är valet av kroppsfärger inskränkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom köket huvudsakligen är inrett i ljusa färger kan en vit TV se bra ut i den här delen av huset . I harmoni med kylskåp, mikrovågsugn kommer TV: n att se spektakulär ut.

Bild
Bild

Om vi pratar om badrum , då och då kan en TV i en vit ram passa in, det kommer att se särskilt vackert ut i kombination med kakel eller mosaik.

Bild
Bild

Modellöversikt

Efter att ha bestämt dig för en så originell sak som en vit TV, skadar det inte att bekanta dig med priserna i förväg och ta reda på vilka modeller som finns på marknaden.

LG 43UK6390 . Skärmupplösning 3840x2160 (Ultra HD), diagonal - 43 tum (109,2 cm), pris - 32 990 rubel. Snygga metallramar gör att TV: n ser väldigt modern ut, medan 4-kärniga processorn skärper bilden för att eliminera brus.

Bild
Bild

LG 32LK6190PLA . Skärmupplösning 1920x1080 (Full HD), diagonal - 32 tum (81,3 cm), pris - 22 792 rubel. TV: n stöder True Motion -teknik, tack vare vilken bilden på skärmen blir jämn.

Bild
Bild

LG 49UM7490 … Skärmupplösning 3840x2160 (Ultra HD), diagonal - 49 tum (124,5 cm), pris - 35 990 rubel. Modellen kommer att glädja dig med fantastisk klarhet i bilden, och de eleganta linjerna kommer att ge ytterligare estetik till interiören.

Bild
Bild

Samsung UE49N5510 … Skärmupplösning 1920x1080 (Full HD), diagonal - 49 tum (124,5 cm), pris - 33 460 rubel. Ett tunt polerat fodral och perfektion i varje detalj - så här kan modellen beskrivas. TV Plus erbjuder det senaste innehållet och filmerna i otrolig high definition.

Bild
Bild

JVC LT-32M350W . Skärmupplösning 1366x768 (HD Ready), diagonal - 32 tum (81,3 cm), pris - 12 190 rubel. Denna modell har inte en mycket stor diagonal, vilket innebär att den passar perfekt in i ett litet sovrum och ger en snygg inredningsdetalj i den.

Bild
Bild

JVC LT-24M585W … Skärmupplösning 1366x768 (HD Ready), diagonal - 24 tum (61 cm), pris - 9 890 rubel. Med TV: n kan du spela upp filmer och sändningar i hög kvalitet. Lämplig för sovrummet för att ha en mysig filmvisning med vänner eller ensam.

Bild
Bild

JVC LT-32M585W . Skärmupplösning 1366x768 (HD Ready), diagonal - 32 tum (81,3 cm), pris - 11 090 rubel. TV: n stöder alla större program och codecs. Visar bilden i HD -format.

Bild
Bild

Exempel i interiören

Efter att ha bestämt dig för modellen kan du lära dig några knep tack vare vilka gästernas beundrande blickar ges. Oavsett utrustningens färg kan den väggmonterade TV: n utrustas med bakgrundsbelysning - tack vare sitt ljusspektrum och olika intensiteter kommer det att vara möjligt att fokusera på TV -området och förbättra effekten av den övergripande inredningen. Denna idé är perfekt för ett vardagsrum inrett i minimalistisk eller högteknologisk stil.

Bild
Bild

I sovrummet kan TV: n inte bara placeras på väggen, utan också komma med en originallösning. Till exempel kommer en infälld TV i väggen att vara en ovanlig och intressant lösning. Endast väggen ska vara stilfullt inredd. Dessutom finns det en annan intressant idé - att hänga en vit TV över akvariet. En sådan lösning kommer att betona ägarnas estetik.

Bild
Bild

En sådan kombination som en öppen spis med en TV ger en möjlighet för boende i huset att kombinera två saker som är favorit för många. På kvällarna kan du sitta vid spisen och titta på dina favoritfilmer. Tanken att placera en TV över eldstaden kommer att uppskattas särskilt av älskare av komfort.

Bild
Bild

En liten vitramad TV på ett väggfäste - perfekt för köket. Du kan laga eller äta samtidigt och titta på dina favoritprogram. Miniatyrmodellen är lämplig för de områden där det finns problem med dimensioner - det vill säga där det är nödvändigt att observera den maximala ekonomin i rymden.

Bild
Bild

Oavsett om du föredrar en svart TV eller en vit - det spelar ingen roll, det viktigaste är att förstå att det inte behöver vara på ett TV -stativ. Denna idé har länge överlevt sin användbarhet, dessutom sparar du mycket utrymme genom att placera TV: n på väggen. Det är inte nödvändigt att göra en vit TV till en genomarbetad plats - en platt modell kan vara ett tillägg till målningar eller teckningar, vilket säkert kommer att se väldigt originellt ut.

Rekommenderad: