Vita Hörlurar: Trådlösa Modeller Med Bluetooth Och Sladdade, Stora Och Små. Hur Väljer Jag Vita Hörlurar Till Din Telefon?

Innehållsförteckning:

Video: Vita Hörlurar: Trådlösa Modeller Med Bluetooth Och Sladdade, Stora Och Små. Hur Väljer Jag Vita Hörlurar Till Din Telefon?

Video: Vita Hörlurar: Trådlösa Modeller Med Bluetooth Och Sladdade, Stora Och Små. Hur Väljer Jag Vita Hörlurar Till Din Telefon?
Video: Mi Bluetooth 5.0 Headset (White) [LYEJ07LS] Unboxing and Hands-on 2024, April
Vita Hörlurar: Trådlösa Modeller Med Bluetooth Och Sladdade, Stora Och Små. Hur Väljer Jag Vita Hörlurar Till Din Telefon?
Vita Hörlurar: Trådlösa Modeller Med Bluetooth Och Sladdade, Stora Och Små. Hur Väljer Jag Vita Hörlurar Till Din Telefon?
Anonim

Utbudet av hörlurar växer ständigt. Butikerna säljer modeller med olika funktioner och utseende. Enheter gjorda i snygg vit färg är mycket populära. Dessa hörlurar har en attraktiv design. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur man väljer sådana enheter.

Visningar

Moderna modeller av hörlurar, gjorda i en universell vit färg, presenteras i ett rikt sortiment. En användare med önskemål kan välja en lämplig enhet. Låt oss överväga i detalj med vilka kriterier dessa prylar är uppdelade och vilka egenskaper de har.

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom design

Baserat på designfunktionerna utmärks följande alternativ för snövit hörlurar

  • Över huvudet . Dessa modeller läggs över öronen. Högtalaren kommer inte in i lyssnarens hörselgång själv, så enheten måste avge kraftfulla ljudvågor.
  • I öra . De är mycket populära idag eftersom de presenteras i ett stort sortiment. Många av dem är ganska billiga. Sådana hörlurar tränger direkt in i användarens hörselgång, så främmande yttre ljud och ljud kan inte tränga in där.
  • Plug-in . Sådana produkter sätts också in i lyssnarens öron, men går inte på stort djup. Dessa är de billigaste modellerna och buntas ofta med mp3 -spelare eller telefoner.
  • Övervaka . Monitor kan vara professionella hörlurar som används i inspelningsstudior. Sådana anordningar täcker hela området för en persons öron. Oftast är bildskärmsenheter stora i storlek, utrustade med en tjock kabel. Sådana prylar levererar kraftfullt och högkvalitativt ljud.
  • Full storlek . Dessa hörlurar täcker också hela öronytan, vilket ger god isolering från oönskat ljud. Vanligtvis klassificeras dessa enheter som premium.

De tillverkas ofta i en vikbar formfaktor och kompletteras med en inte alltför lång sladd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med sändarenhet

Enligt sändarens enhet kan hörlurar delas in i följande underarter

  • Armeringsjärn . De används inte överallt, men bara i dyra typer av in-ear-hörlurar. De kännetecknas av hög prestanda och känslighet.
  • Iso- och ortodynamisk . Utrustad med två kraftfulla magnetiska delar, mellan vilka det finns en komplex emitter gjord av en specialbelagd film.
  • Elektrostatisk . Sådana enheter finns inte ofta på den fria marknaden. I dem är sändaren ett membran beläget mellan ett par elektroder. Enheten garanterar ingen ljudförvrängning.
  • Dynamisk . Mest vanliga enheter, men inte felfri kvalitet. Sådana mönster är de enklaste, därför kan de byggas in i nästan vilken typ av enhet som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild

Med signalöverföringsmetod

Denna inställning påverkar bekvämligheten med att använda hörlurarna. Dessa alternativ är tillgängliga.

  • Trådbundet . Vanliga och billiga modeller. Ljudkvaliteten på sådana enheter ligger ofta före moderna trådlösa. Anslutning sker via en standard 3, 5 minijack eller USB.
  • Trådlös . Med dessa modeller av hörlurar kan du glömma problemet med evigt trassliga ledningar. Ljudöverföringsteknik kan vara infraröd eller radio (sådana modeller är mycket svåra att hitta).

Dessa modeller kommunicerar oftast med ljudsändaren via en Bluetooth -modul.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med täthetsgraden

Tänk på vilka typer av hörlurar som är uppdelade, baserat på detta kriterium

  • Öppen . Mycket bekväma modeller, men skyddar svagt mot yttre buller.
  • Stängd . Öronkopparna är inte perforerade som i öppna modeller, så ljudet riktas uteslutande till lyssnarens öra. Omgivande ljud och ljud hörs inte.
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att montera mikrofonen

Baserat på denna parameter skiljer sig följande enhetsalternativ ut

  • På linjen . Mikrofonen kan anslutas till hörlurskabeln. Detta alternativ är lämpligt för de användare som använder den angivna delen väldigt lite.
  • Fast . Perfekt för att till exempel arbeta med en stationär dator. Sådana enheter kan dock anslutas till både smartphones och surfplattor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Låt oss ta en titt på några av de bästa kvalitetsvita hörlurarna

JBL Tune120 TWS Vit . Trådlösa hörlurar av hög kvalitet med mikrofon. De kännetecknas av sluten akustisk design, så att du bekvämt kan lyssna på dina favoritmusikspår på offentliga platser - användaren störs inte av främmande ljud. Anslutningen till andra enheter utförs via Bluetooth -nätverket. Öronkuddarna är gjorda av silikon, ett litiumjonbatteri tillhandahålls, vilket ger 4 timmars kontinuerligt arbete i ett autonomt läge.

Bild
Bild

Sony WI-C300 Vit . In-ear trådlösa hörlurar med inbyggd Bluetooth-modul (version 4.2). Hörlurar är gjorda med sluten akustisk design, dynamisk teknik tillhandahålls. Batteritiden är 8 timmar.

Bild
Bild

JBL Tune600BTNC Vit med aktiv brusreducering . Populära trådlösa högkvalitativa vita hörlurar. Enhetstyp - faktura, inbyggd Bluetooth 4.1 -modul tillhandahålls. Det finns en bekväm volymkontroll. Utformningen av prylen är vikbar och har en egen mikrofon.

Bild
Bild

Rombica Mysound BH-06 Vit . Dessa är hörlurar över hörlurar med sluten akustisk design. En bekväm volymkontroll finns. Designen är vikbar. Öronkuddarna är gjorda av ekoläder.

Bild
Bild

InterStep SBH-520 TWS Vit . Populära hörlurar med mikrofon har en sluten akustisk design. Utrustad med mjuka öronspetsar för effektiv brusreducering. Anslutning till ljudkällor utförs tack vare den inbyggda Bluetooth-modulen (version 5.0). Mikrofonen är inbyggd i själva hörlurarna.

Det finns ett litiumjonbatteri som ger 4,5 timmars kontinuerligt arbete i ett autonomt läge.

Bild
Bild

JBL C100SI Vit . Billiga men trådlösa hörlurar av hög kvalitet. Enheterna är lätta och lätta att använda. Stängd akustisk design och dynamisk teknik tillhandahålls. Enheten levereras med ytterligare 8 öronkuddar. Hörlurstyp - plug -in.

Bild
Bild

Sony MDR-XB550AP Vit . Bekväma märkesvaror med snygga och attraktiva mönster. Ger kabelanslutning och sluten akustisk design. Hörlurstyp - overhead, teknik - dynamisk. Det finns en mikrofon. Känsligheten är 102 dB.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Låt oss analysera de viktigaste kriterierna att bygga på när vi väljer vita hörlurar av hög kvalitet

  • Syftet med förvärv . Bestäm exakt vad du behöver för hörlurar. Om du letar efter en professionell modell för en inspelningsstudio, bör du titta noga på dyra bildskärmsenheter. Om du köper utrustning för vanligt lyssnande hemma eller när du går ut, kan du hämta något mer prisvärt och bekvämt med en minsta uppsättning funktioner.
  • Specifikationer och funktioner . Utforska alla parametrar för de valda hörlurarna med hänvisning till den medföljande tekniska dokumentationen. Välj de alternativ du behöver för att inte betala för mycket för en dyr modell med konfigurationer som du inte behöver.
  • Bekvämlighet . Kontrollera hur bekväma de snövit hörlurarna kommer att vara för dig. Om möjligt, prova dem (vanligtvis kan du prova på overheadmodeller). Enheterna får inte trycka på huvudet eller orsaka smärta.
  • Utseende . Undersök gadgeten noggrant innan du betalar. Vita hörlurar ska vara i perfekt skick. Enheterna får inte ha en enda defekt eller skada. Ta en närmare titt på enhetens snövit yta - den ska vara ren, utan gula eller mörka fläckar.
  • Ljudkvalitet . Om det finns möjlighet att testa utrustningen i butiken, var noga med att testa den. Om du har fått tid för en hemmakontroll, slösa inte din tid - se till att hemma så att musikutrustningen återger ljudet rent, utan buller och förvrängning.
  • Varumärke . Köp vita märkta hörlurar. Tro inte att alla märkesvaror kommer att kosta dig för mycket. Många kända företag producerar högkvalitativa och pålitliga hörlursmodeller, vars kostnad är överkomlig.

Om du vill köpa en originalprodukt av hög kvalitet bör du gå till en specialaffär där ljudutrustning säljs med tillverkarens garanti.

Rekommenderad: