Vitryska Soffor: Möbler Från Vitryssland Från Fabriken "Laguna", Läder- Och Hörnmodeller

Innehållsförteckning:

Video: Vitryska Soffor: Möbler Från Vitryssland Från Fabriken "Laguna", Läder- Och Hörnmodeller

Video: Vitryska Soffor: Möbler Från Vitryssland Från Fabriken
Video: KUKA Home - World's No.1 Premium Leather Sofa Manufacturer 2018 2024, April
Vitryska Soffor: Möbler Från Vitryssland Från Fabriken "Laguna", Läder- Och Hörnmodeller
Vitryska Soffor: Möbler Från Vitryssland Från Fabriken "Laguna", Läder- Och Hörnmodeller
Anonim

Idag är soffan en av de vanligaste typerna av möbler, inklusive hemmöbler. Vitryska soffor är produkter som många konsumenter väljer idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

Det första och viktigaste inslaget i vitryska soffor är materialet från vilket de är gjorda. För dem används de bästa trädarter som odlas på Vitrysslands territorium.

Naturligtvis är det inte tillräckligt att odla ett träd för att göra det till ett konstverk i form av en soffa, så de bästa mästarna i sitt hantverk är involverade i tillverkningen av sådana produkter. Detta är det andra inslaget i tillverkning av möbler på vitryska fabriker.

Efter att ha undersökt lite kan vi påpeka de mest märkbara fördelarna med vitryska soffor:

  • utförande av högsta kvalitet;
  • attraktivt utseende;
  • pålitlighet;
  • kostnaden är betydligt lägre än priset på utländska motsvarigheter;
  • brett produktsortiment.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Liksom alla produkter har vitryska soffor också nackdelar:

  1. Kostnaden för produkter är lägre än utomlands, men samtidigt har inte alla råd att köpa sådana möbler;
  2. Soffor kräver strikt efterlevnad av reglerna - precis som alla trämöbler. Vid en kränkning förlorar möblerna snabbt sitt utseende och andra användbara egenskaper.

Populära märken

Idag finns det många möbeltillverkare på Vitrysslands territorium, men de äldsta och mest kända av dem kan särskiljas:

  1. " Pinskdrev ", ett av de äldsta (grundades 1880) möbelföretag. Idag är "Pinskdrev" ett företag med ett verkligt globalt rykte, eftersom dess produkter levereras till mer än 130 länder i världen.
  2. " Minskemöbler ". Företaget grundades för 80 år sedan och har under denna tid fått ett rykte som en pålitlig leverantör av kvalitetsmöbler.
  3. Företaget "Molodechnomebel »Har varit verksam i 50 år och intar också en bra plats i nischen för möbelproduktion.
  4. År 1924 gick företaget in på arenan " Bobruiskmebel ", som än idag är ett exempel på en kombination av högteknologi och många års erfarenhet.
  5. Företaget kommer att stänga listan över äldste " Galant ", grundades 1949 och för närvarande en av de ledande möbelproducenterna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera unga men betydande möbelproducenter:

  1. Företaget "Style " grundades 1997 och specialiserar sig på tillverkning av stoppade möbler tillgängliga för alla delar av befolkningen (utan förlust av kvalitet).
  2. " Mjuk stad " sedan 1997 har tillverkat möbler i olika stilar och trender.
  3. Fabrik "Laguna " började sitt arbete i början av 2000 -talet, och fram till idag erbjuder det konsumenterna ett brett utbud av soffor och andra möbler.
  4. Augusti företag grundades 2005 och bedriver produktion av linjära, hörnsoffor, kökshörn och sängar. Företagets huvudregel är tillverkning av exceptionellt högkvalitativa möbler.
  5. " VLIVSK-möbler " Är ett företag som startade 2010 men fokuserade på att göra möbler tillgängliga för alla.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Mängden alternativ för att göra soffor på Vitrysslands territorium är stor. I butiker kan du se både modeller av klassisk typ och en mängd olika böcker, fjädrar, modulära, med armstöd i trä - och liknande.

Den vanligaste typen av soffa är hörnsoffan, eftersom den passar de flesta interiörer och låter dig få ut det mesta av utrymmet i både ditt hem och kontor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oftast tillverkas sådana produkter med tygklädsel för att spara pengar för en potentiell köpare. Naturligtvis producerar fabrikerna möbler med läderklädsel, men det tillhör elitkategorin, så priset är mycket högre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jag skulle vilja inkludera soffor för köket i en separat kategori, eftersom deras produktion skiljer sig från hur möbler för resten av lokalerna är gjorda. Den använder ett tätare, men samtidigt mindre nyckfullt tyg - så att oavsiktligt lämnade fläckar kan tas bort utan ansträngning och tappade bestick kunde inte riva det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Som nämnts ovan är den vanligaste klädseln för soffor tillverkade i Vitryssland tyg, men samtidigt används många tyger, inklusive flock, jacquard, sammet, velour, chenille och andra lika välkända typer.

Bild
Bild

Idag blir soffor klädda med konstläder allt populärare - på grund av deras relativt låga kostnad och attraktiva, snygga utseende.

Urvalstips

Det är ganska svårt att välja en högkvalitativ, pålitlig och vacker soffa, eftersom modellutbudet är brett och det är helt enkelt omöjligt att fokusera på en sak. För detta ändamål har alla butiker specialutbildade anställda som hjälper dig att välja rätt modell.

Bild
Bild

Naturligtvis kan inte ens erfarna arbetare med absolut noggrannhet avgöra vad en viss kund behöver, så i slutet av artikeln finns det flera tips som hjälper dig att förstå all denna soffsort.

Först och främst råd: du måste bestämma vad soffan är till för. Kommer den att stå i vardagsrummet och vänta på ett stort antal människor, eller kommer den att vara utformad för att skapa komfort i ett litet kök. Urvalstips kan variera beroende på applikation. Dock första saker först.

Till vardagsrummet

Var uppmärksam på följande nyanser:

  • När du väljer en soffa för ett rum måste du vara uppmärksam på kombinationen av dess färg med huvudinredningen i rummet , nämligen färgen på väggar, tak och andra möbler. Det ska inte helt smälta ihop med interiören, men det ska inte sticka ut för mycket heller.
  • Du bör också vara uppmärksam på produktens storlek . Olika storlekar på rum och soffor bör vara olika. Så för små rum är en mysig tvåsitsig modell lämplig, medan för ett större rum kan du köpa en tresitsig version med tillägg av en eller två stolar-om det behövs. För mycket stora rum är det ofta mer korrekt att köpa flera små soffor, snarare än en stor.
  • Sofftypen är också mycket viktig . Ett särskilt populärt alternativ för vardagsrummet är hörnmodeller, men storleken och placeringen av rummet spelar en viktig roll här. Inte i varje rum kommer hörnet att fylla sin roll till hundra procent.
  • Det bör komma ihåg att idag har ett stort antal vikningsmekanismer uppfunnits, så du måste också vara uppmärksam på detta . Om det inte är huvudsyftet att sova i soffan, så gör det enklaste alternativet ("clamshell"). Utdragningsmekanismen är lätt att använda, men den kräver tillräckligt stort utrymme. Den mest praktiska och utbredda versionen av mekanismen är "Eurobook". För att fälla ut sådana möbler är det nödvändigt att dra ut den nära delen av soffan och sänka ryggen.
  • Ram . Typ av ram och material från vilket den är gjord måste motsvara två parametrar: överensstämmelse med interiören och hållbarhet. För närvarande är sofframar gjorda av metall, trä och trä med spånskiva, men material kan kombineras för att delvis minska kostnaden för en soffa.
  • Det är nödvändigt att välja fyllmedel och klädsel, med fokus på behoven hos människorna som bor i lägenheten . Soffan ska vara mjuk och bekväm samtidigt, men samtidigt elastisk och inte tappa formen på länge.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till köket

När du ska börja välja modell måste du förstå om det behövs en soffa i ett visst rum. Naturligtvis är soffan bekvämare på många sätt, och den tveklösa fördelen är möjligheten att använda den som sovplats, men den tar mycket plats. Och det är ganska svårt att flytta det.

Om du fortfarande behöver det är det här du bör vara uppmärksam på:

  • Nästan alla (förutom de minsta) köken passar bäst i en liten soffa med enfärgad klädsel. Ju enklare det är, desto bättre.
  • Om soffan inte kommer att användas som sovplats kan du köpa en liten flätad dubbelversion.
  • Om det finns ett behov av att förvara olika ämnen för vintern (och bara olika produkter), så skulle den idealiska lösningen vara en soffa, vars bas är en bänk med lådor, på vilka mjuka element är installerade.
  • Var uppmärksam på klädseln. Köksmöbler utsätts för fler olika influenser, vilket gör att klädseln måste vara tät - och samtidigt lätt att rengöra.
Bild
Bild
Bild
Bild

För konstant sömn

Vanligtvis är valet av möbler för att sova inte mycket annorlunda än valet av en soffa för vardagsrummet, men det finns också några nyanser här:

  • Soffans vikningsmekanism ska vara så bekväm som möjligt , och soffan när den är utfälld ska vara lämplig för att sova en eller två personer. Experter rekommenderar Eurobook -fällningsmekanismen, eftersom den är ganska enkel att använda. Efter transformationen har soffan formen av två fasta halvor, på vilka det är bekvämt att placera gäster.
  • Den andra viktiga nyansen är fyllmedlet, eftersom en person kommer att tillbringa en tredjedel av sitt liv i soffan . För daglig sömn rekommenderar experter att använda block med oberoende fjädrar. Sådana fjädrar ger en bättre positionering av kroppen, eftersom de överensstämmer med dess form och bidrar till kroppens avslappning.
Bild
Bild
Bild
Bild

För kontoret

Kontorsmöbler skiljer sig från hemmöbler genom att fler använder dem varje dag, vilket innebär att de borde:

  • vara så bekväm som möjligt;
  • har en stark ram som tål konstant tryck (utan deformation);
  • ha ett attraktivt utseende;
  • vara hållbar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sammanfattningsvis kan vi notera det faktum att om du behöver välja möbler, bör du inte gå förbi representanter för vitryska fabriker, eftersom de idag har en ganska betydande plats bland tillverkarna. Vitryska soffor är kvalitet och tillförlitlighet. Dessa fördelar uppskattas av många köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också ta reda på detaljerad information om de vitryska sofforna "Lewis" från följande video.

Rekommenderad: