Vitryska Möbler I Massivt Trä: Tillverkare Av Ek Och Andra Trämöbler I Vitryssland, Lyxiga Sängar, Garderober Och Byråer För Sovrummet

Innehållsförteckning:

Video: Vitryska Möbler I Massivt Trä: Tillverkare Av Ek Och Andra Trämöbler I Vitryssland, Lyxiga Sängar, Garderober Och Byråer För Sovrummet

Video: Vitryska Möbler I Massivt Trä: Tillverkare Av Ek Och Andra Trämöbler I Vitryssland, Lyxiga Sängar, Garderober Och Byråer För Sovrummet
Video: CJSC Holding «Pinskdrev» is high-quality Upholstered and Case furniture from Eastern Europe. 2024, April
Vitryska Möbler I Massivt Trä: Tillverkare Av Ek Och Andra Trämöbler I Vitryssland, Lyxiga Sängar, Garderober Och Byråer För Sovrummet
Vitryska Möbler I Massivt Trä: Tillverkare Av Ek Och Andra Trämöbler I Vitryssland, Lyxiga Sängar, Garderober Och Byråer För Sovrummet
Anonim

Vitryska möbler är mycket populära. Sängar, sovrumssatser, bokhyllor, byråer, hörnhyllor, skåp med mera - allt detta produceras på vitryska möbelfabriker. Vi kommer att berätta om funktionerna i dessa möbler och dess val nedan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vitryska möbler i massivt trä kan kallas elit. Hon är mycket efterfrågad bland konsumenten på varumarknaden . Anledningen till detta är hög kvalitet, hållfasthet och hållbarhet. Detta beror på att den senaste tekniken används vid tillverkning av möbler. De maskiner som kommer från industrialiseringens tid kan inte ses i vitryska möbelfabriker nu för tiden. Dessutom är möblerna gjorda strikt enligt GOST, vilket för de flesta är en garanti för hög kvalitet. Samtidigt är vitryska träprodukter verkligen kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Observera att varje, utan undantag, tillverkat exemplar vid möbelproduktionen passerar kontroll.

Det är värt att nämna möblernas visuella design . Hon kännetecknas av elegans, formrikedom och samtidigt lakonisk. Ofta tenderar designers att blanda och matcha olika stilar. Dessutom försöker mästarna själva aktivt och ständigt förbättra sig inom sitt område och deltar regelbundet i olika tematiska utställningar och evenemang.

Med all den yttre skönheten i möblerna presenteras den i ett ganska brett sortiment, som gör att du kan välja produkter för ditt sovrum eller till exempel en hall som du gillar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är omöjligt att inte säga om de material som används vid möbelproduktion . Vitryssland är känt för sina skogar, liksom en välorganiserad träbearbetningsindustri. Detta gör att du kan skapa möbler av naturligt trä. Så en mängd ek, lärk, björk och andra trädslag används ofta. Dessutom levereras beslag som används i produktionen av ledande tillverkare från Europa, som också talar om tillförlitligheten och hållbarheten hos möblerna.

Det är omöjligt att inte nämna miljövänligheten hos möbler från Vitryssland, vilket är viktigt för många köpare . Materialet som används för att skapa möbelartiklar innehåller praktiskt taget inga skadliga komponenter. Det är värt att notera priset på vitryska möbler. I allmänhet är det ganska högt, men om vi jämför det med kostnaden för produkter med utländska tillverkare visar det sig vara mycket lägre. Det finns dock också tillverkare vars möbelpriser kan kallas demokratiska, och därför kommer att vara ganska överkomliga för den genomsnittliga köparen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Anteckna det En annan egenskap, den här gången ganska negativ, är de höga kraven på förutsättningarna för möbelprodukter . Detta gäller specifikt fuktnivån. Det bör inte vara högre än 65%. Annars förlorar möblerna efter ett tag sin tidigare yttre glans och presentabilitet, det torkar ut och inte bara.

För bad och bastu presenteras dock individuella varianter av möbelprodukter, som utmärks av en hög grad av skydd, vilket ger en speciell beläggning gjord av en speciell beläggningskomposition av flytande glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Molodechnomebel

Den första i listan över vitryska tillverkare kommer att vara den största fabriken, vars grund går tillbaka till 1954, nämligen "Molodechnomebel". Varumärket representerar olika rader av skåp och stoppade möbler. Bland dem kan du hitta både italienska klassiker och skandinavisk minimalism.

Dessutom ska det sägas att vid tillverkning av möbler används massivt trä, äkta läder och textilier av hög kvalitet . Dessutom tillverkas enskilda delar av vissa produkter för hand. Oftast gäller detta exakt carving, vilket helt enkelt är omöjligt att göra på en maskin.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pinskdrev

En annan stor tillverkare, verksam sedan 1880, är Pinskdrev. Produkterna från detta företag är mycket efterfrågade både i landet självt och utomlands . I produktionen använder företaget matriser av olika trädslag: ek, tall och björk. När det gäller kollektionernas stil, är sortimentet främst riktat mot klassikerna, men det finns andra stilar i kollektionerna som nu är relevanta, inklusive loft, Provence, italiensk stil och inte bara.

Det är också intressant det Italienska designers arbetar också med att skapa möbler . Om det talar om produktion är högteknologiska enheter inblandade i det, men samtidigt är det nödvändigt att bearbeta möblerna med egna händer i slutskedet, vilket i slutändan ger ett fantastiskt resultat: produkterna ser perfekta ut, vilket manifesteras i var och en av deras delar. Ett stort plus av möbler från denna tillverkare är ett ganska överkomligt pris och hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bobruiskmebel

Det är värt att uppmärksamma ett sådant företag som Bobruiskmebel CJSC, som framgångsrikt har varit verksamt i mer än 90 år. Vid tillverkning av möbler använder tillverkaren naturliga råvaror, oftast är det matriser av olika trädslag: ek, björk, tall. Trä läggs dock också till. Om vi pratar om design, så kan det knappast kallas mångfaldigt, det syftar främst på klassicism.

Men om du är en fan av den klassiska stilen kan du definitivt hitta något här som passar din smak, men modernitetskännare kommer troligen inte att se något anmärkningsvärt för sig själva. I allmänhet är de främsta fördelarna med möbler från denna tillverkare hög slitstyrka, hållbarhet och en ganska demokratisk prislapp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Zaslavskaya möbelfabrik

En relativt ny tillverkare som heter ZMF - "Zaslavskaya Furniture Factory" har också visat sig bra. För närvarande är hon ganska känd både i Vitryssland och i Ryssland. Denna tillverkare representerar ett ganska brett utbud av möbler, inklusive inte bara vanliga soffor, bokhyllor, skåp och så vidare, utan även banketter, köksmöbler, madrasser och mer. Separat bör det sägas om möblernas funktionalitet, vilket säkerställs tack vare dess utrustning med speciella mekanismer och enheter för avkoppling . Prisvärda priser är också ett stort plus.

Observera att sådana möbler naturligtvis inte kommer att hålla i flera generationer, på grund av att timmer används i stor utsträckning i sin produktion, men du behöver inte oroa dig för det i två, eller till och med tre decennier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

Först och främst måste du naturligtvis fokusera på dina preferenser när det gäller design och möbelstil. Därefter bör du också uppmärksamma kostnaden och själv bestämma vilken priskategorimöbel du planerar att köpa. Efter att ha beslutat om dessa två faktorer, överväga materialet från vilket produkten är tillverkad, dess miljövänlighet, styrka, slitstyrka och vilken typ av vård den behöver.

Varje trädslag, oavsett om det är tall, ek, gran, lärk eller något annat, har sina egna fördelar och nackdelar som man måste ta hänsyn till när man inreder sin inredning. Så till exempel är möbler av ek eller tall kända för sin tillförlitlighet och yttre sofistikering, och möbler gjorda av lärk eller gran är inte sämre än den i detta avseende.

Rekommenderad: