Vitryska Stoppade Möbler: En Lista över Tillverkare Av Läder- Och Tygmöbler I Vitryssland

Innehållsförteckning:

Video: Vitryska Stoppade Möbler: En Lista över Tillverkare Av Läder- Och Tygmöbler I Vitryssland

Video: Vitryska Stoppade Möbler: En Lista över Tillverkare Av Läder- Och Tygmöbler I Vitryssland
Video: Cleaning 7 Year old Car Leather Amazing Results 2024, Maj
Vitryska Stoppade Möbler: En Lista över Tillverkare Av Läder- Och Tygmöbler I Vitryssland
Vitryska Stoppade Möbler: En Lista över Tillverkare Av Läder- Och Tygmöbler I Vitryssland
Anonim

Klädda möbler i alla hem är huvudindikatorn för ägarens stil och iver. Detta gäller både vardagsrummet och resten av rummen, där soffor och fåtöljer kommer att placeras, särskilt från märkesvaror. I decennier har vitryska stoppade möbler varit populära bland många köpare, och utmärkt kvalitet och presentabel utseende har blivit kännetecknet för tillverkare från Vitryssland.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Idag är det på modet att hitta vitryska stoppade möbler i många möbelsalonger i Ryssland.

Vanligtvis kommer produktionen från olika naturliga massivt trä, det är detta som blir en grundläggande faktor vid val och köp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbelfabriker från Vitryssland bibehåller sin produktionsgradering på grund av följande fördelar

  • De använder bara beprövade råvaror: för basen av skrovstrukturer och element är det bara de brädor som inte har synliga och osynliga defekter, de ska vara fria från flisor och sprickor.
  • Särskild inställning till design. Naturligtvis är vissa modeller långt ifrån italiensk elegans, men i princip kan alla möbler från grannrepubliken skryta med attraktivitet, de kommer lätt att passa in i alla heminredningar.
  • Prisvärt pris. Vanligtvis är vitryska möbler monterade av tall, ett träd som inte har en hög kostnad, så det är tillgängligt för alla ryska köpare.
  • Råvarorna för produktionen har en permanent fuktbeständighet. Professionella inom sitt område använder speciella hartser som skyddar materialet från eventuell mögel och skador på strukturen och ökar livslängden.
  • Produktens överensstämmelse med alla GOST -krav, och den uppfyller också helt kraven i europeiska standarder.
  • Ett stort sortiment: soffor, ottomaner, kanapéer och fåtöljer, fåtöljer-sängar glädjer sina ägare i många år.
  • Produktionsutrustningen som de stoppade möblerna tillverkas på uppfyller internationella standarder och låter konsumenterna få moderna designmöbler, varför det är populärt inte bara i vårt land utan även utomlands.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller nackdelarna är de tillgängliga, men deras antal är mycket mindre än fördelarna

  • Om möblerna är gjorda av värdefulla träslag, till exempel bok, är kostnaden inte överkomlig för alla.
  • Vitryska tillverkare varnar ofta sina potentiella köpare för att deras produkter ska hållas inomhus, där luftfuktigheten inte ska vara mer än 65%. Annars kan det torka ut och förlora sitt tidigare utseende.
  • En annan nackdel är det faktum att skräddarsydda möbler från Vitryssland transporteras till vårt land under ganska lång tid, eftersom tullklarering tar en viss tid.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över tillverkare och sortiment

Idag är vitryska möbler på vår ryska marknad och utomlands tillräckligt representerade av flera företag som har funnits i decennier och som nyligen har dykt upp. OCH Det bästa är att listan ständigt uppdateras.

Leads betyg "Slonim stoppad möbelfabrik ", känd på denna marknad sedan 1996. Efter mer än 20 år är dess produkter efterfrågade och är särskilt populära. Specialiteten i fabriken är mångfalden av produktstilar, den höga kvaliteten på enkla, modulära eller hörnsoffor samt sängar och fåtöljer. Dessutom fylls sortimentet årligen med ett nytt sortiment av olika mönster och typer av mekanismer.

Tillverkare av vitryska möbler använder den senaste tekniken och olika komponenter och tillhörande beslag levereras från utlandet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkterna från Slonim -fabriken har mer än en gång tillräckligt representerat republiken på olika utställningar. Uppsättningar av stoppade möbler produceras i olika stilar - från klassiska till ultramoderna som inte på något sätt är sämre till moderna europeiska motsvarigheter.

Mer än 100 års tillverkning av fantastiska stoppade möbler företaget "Pinskdrev " … Det grundades 1880, och fram till idag förvånar och fascinerar produkter från detta företag. Möbler i italiensk stil - vardagsrum och sovrumsuppsättningar gör en vanlig lägenhet till en riktig lägenhet för dignitärer. Elegant stil, varma färger, naturmaterial är de karakteristiska egenskaperna hos produkter från Pinsk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassiska stoppade möbler från Pinskdrev Är funktionalitet, perfektion och estetik. Läder- och tygklädsel gör dessa möbler särskilt önskvärda. Dyra uppsättningar av klassiska möbler, till exempel "konsul 23", kommer att vara en värdig lösning för ett elitklassrum.

Bild
Bild

Eleganta hörnsoffor med tygklädsel, bekväma och lätta att fälla raka strukturer samt lyxiga fåtöljer är föremål för önskan om mer än en beundrare av produkter från Vitryssland.

OJSC "Gomel möbelfabrik" Progress "har presenterat sina produkter för ett brett utbud av köpare sedan 1963. Idag är det ledare för produktionen i republiken, säljer stoppade möbler inte bara i Vitryssland, utan också i länderna i det tidigare OSS, blev mer än en gång vinnare av prestigefyllda och välkända tävlingar, såväl som internationella tävlingar. Företaget har en genomtänkt ledning och råvaror av hög kvalitet gör att vi kan prata om lovande utveckling. Klädda möbler från Gomel förtjänar allt beröm: alla produkter med läder- och tygöverdrag kommer säkert att diversifiera din interiör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utsökta modeller av stoppade möbler från Vitrysk fabrik "MOLODECHNOMEBEL " - några av de mest populära. Fabriken har varit verksam i över 60 år och behåller sitt betyg och tillverkar endast produkter av miljövänliga material. Totalt erbjuds mer än 500 modeller av bekväma och bekväma möbler till kunderna idag. Experter tror att fabrikens sortiment kan tillskrivas eliten, headsetet från de stoppade möblerna för vardagsrummet ser så imponerande ut. Köpare kan köpa italienska läderprodukter i olika nyanser. Polyuretanskum används som fyllmedel och en syntetisk vinterisator läggs ovanpå som golvmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffor från "MOLODECHNOMEBEL" kan omvandlas på grund av olika mekanismer: principen för den franska clamshell, sedaflex, dubbelvikning, teak-tock, eurobok, etc. Modellerna är också klädda i olika högkvalitativa material: läder och tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga samlingar från tillverkaren, till exempel "Prestige", "London", "Mokko" och andra kommer att dekorera alla lägenheter eller hus med värdighet.

Klädda skåpmöbler från företaget "Petramebel " är känd för sitt sortiment och kvaliteten på sina produkter. Utmärkt design, trä av hög kvalitet, bekvämlighet och hållbarhet är de viktigaste egenskaperna hos de tillverkade modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Idag är det möjligt att välja och beställa möbler från Vitryssland både i salonger och via en webbutik. Glöm dock inte att utseendet på en produkt inte är en garanti för kvalitet. Det är nödvändigt att komma ihåg rekommendationerna från experter som föreslår att uppmärksamma följande punkter.

Det viktigaste i alla möbler är dess ram . Experter rekommenderar att du vänder ditt val till ett element av naturligt trä, men detta kommer att öka kostnaden för modellen avsevärt. Alternativt kan du överväga en metallram. Och faktiskt, och i ett annat fall, kommer designen att hålla längre.

Bild
Bild
Bild
Bild

En viktig punkt när du väljer är kvaliteten på klädseln . Flock, jacquard, gobeläng eller läder är mycket populära i möbelindustrin. Om familjen har ett husdjur måste du vara försiktig med valet av tyg. Experter rekommenderar att du är uppmärksam på klädseln dränkt i teflon.

Bild
Bild

Vad sägs om fyllmedlet , då anses latex vara den mest allergivänliga, men det ökar också kostnaden för strukturen. Därför använder tillverkare oftast polyuretanskum, polystyren och holofiber.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ta en närmare titt på klädselns sömmar , de ska inte krypa, utan vara jämna.

Bild
Bild
Bild
Bild

I alla fall kommer möbler från Vitryssland att bli en värdig dekoration för din design, det viktigaste är att noggrant bekanta dig med sortimentet och rekommendationer från specialister.

Rekommenderad: