Ozonisatorer "Groza": Instruktioner För Användning Av Hushållszonisatorer. Vad Finns I Vatten- Och Luftozonisatorn? Recensioner Av Läkare

Innehållsförteckning:

Ozonisatorer "Groza": Instruktioner För Användning Av Hushållszonisatorer. Vad Finns I Vatten- Och Luftozonisatorn? Recensioner Av Läkare
Ozonisatorer "Groza": Instruktioner För Användning Av Hushållszonisatorer. Vad Finns I Vatten- Och Luftozonisatorn? Recensioner Av Läkare
Anonim

Ozonator "Thunderstorm" är en hushållsapparat som hjälper till att upprätthålla renheten i lägenheten och bibehålla ägarnas hälsa. Det bör noteras att naturligt ozon är en kraftfull och frätande gas, men om den används i låga koncentrationer kan den medföra betydande fördelar. Vi kommer att prata om de viktigaste egenskaperna hos ozonisatorer, deras effekt och korrekt funktion i vår artikel.

Bild
Bild

Funktionsprincip

Först och främst bör du ta reda på vad den här enheten är. Med hjälp av det blir det möjligt att artificiellt erhålla ozon, vars mängd beror på kraften. Hushållens ozonisatorer arbetar enligt principen om åskväder och tar emot gas från artificiellt genererade elektriska urladdningar . Den fäster sig vid molekyler som förorenar vatten eller luft och ändrar dem.

Bild
Bild

Komponenterna som ser ut ser ut så här:

  • strömkälla, som ger hög spänning;
  • generator som skapar urladdningar;
  • en fläkt som drar in luft och levererar själva ozonet;
  • kontrollenhet som styr enhetens funktion.

Andra funktioner kan vara närvarande, till exempel ingår ofta en luftfuktare i satsen.

Funktionsprincipen är ganska enkel. Efter start av enheten appliceras en hög spänning, som bildar en urladdning av elektricitet . Det bildar också ozon. Gasen inuti släpps ut i rummet med hjälp av en fläkt, och ny luft kommer in i enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur är det användbart?

Om du använder Thunderstorm -ozonisatorn korrekt blir det en oumbärlig assistent i vardagen. I allmänhet kan vi säga att enheten kan bli en utmärkt analog av kvartsisering . Det låter dig desinficera inte bara luft, utan också vatten, mat och kläder.

Det bör noteras att gas är det bästa antiseptiska. När du använder det är det möjligt att effektivt bli av med obehagliga lukter.

Bild
Bild

Läkarnas kommentarer tyder på att användningen av ozonisatorn är fördelaktig för sjuka människor. Det hjälper till att bli av med bakterier. Men trots detta erkänner medicinen inte användningen av enheten som en behandlingsmetod . Samtidigt noterar konsumenterna att det finns betydande fördelar vid behandling av olika sjukdomar, såsom hudskador och inflammation, akne, celluliter, svullnad.

Det är bra att använda enheten när det inte är möjligt att ventilera rummet tillräckligt ofta. Tillämpning på vatten tillåter dig även att ändra dess smak, konsumenter säger att vattnet liknar källvatten.

Denna enhet är användbar i rökiga rum, samt för att eliminera obehaglig lukt efter renovering . Med hjälp desinficeras vattnet i akvariet, husdjurs hår behandlas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Användningen av denna enhet orsakar inga problem. Algoritmen för åtgärder kommer att vara följande.

  • Innan du slår på den måste du ventilera rummet. Detta kommer att skapa utmärkta förutsättningar för luftutbyte. Efter att ha visuellt inspekterat enheten för att säkerställa att den inte skadas, bör den anslutas till ett eluttag. När två nollor visas på displayen är vänteläget aktivt.
  • "Plus" -knappen ställer in drifttiden, ett tryck motsvarar en minut. Den maximala drifttiden för ozonisatorn är 30 minuter. Om tidsperioden har ställts in för lång kan den reduceras med knappen "minus".
  • Ozonproduktionen startar omedelbart efter att du har klickat på knappen "Slå på". Drifttiden visas i teckenfönstret, så snart den tar slut startar inte enheten automatiskt. Utseendet på två nollor betyder att ozonatorn har gått över till standbyläge igen.
  • Ett speciellt läge låter dig göra den maximala säkra koncentrationen av ozon i ett rum. När “-9” visas på displayen avslutas enheten. I 10 minuter efter det är alla knappar låsta. Efter att denna tid har förflutit hörs ett trippel pip som indikerar att enheten är klar för användning igen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att använda ett speciellt rör för att desinficera kläder och skor, samt kylskåpet. Diffus sten används för att ozonisera vatten.

Groza -ozonisatorn har ett stort antal redskap, vilket gör arbetet med det så bekvämt och bekvämt som möjligt.

Rekommenderad: