Dyson Luftfuktare: En översikt över Luftrenare Och Luftfuktare. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dyson Luftfuktare: En översikt över Luftrenare Och Luftfuktare. Recensioner

Video: Dyson Luftfuktare: En översikt över Luftrenare Och Luftfuktare. Recensioner
Video: Review: Dyson Pure Humidify+Cool fan, purifier & humidifier 2024, April
Dyson Luftfuktare: En översikt över Luftrenare Och Luftfuktare. Recensioner
Dyson Luftfuktare: En översikt över Luftrenare Och Luftfuktare. Recensioner
Anonim

Många människor placerar luftfuktare för att skapa ett optimalt mikroklimat i sina hem. För närvarande kan du hitta ett stort antal sådana enheter i specialaffärer. Den här artikeln innehåller information om Dyson -luftfuktare.

Särdrag

Dysons befuktare tillåter dig att rena luften, göra den mycket mjukare och lättare, vilket har en positiv effekt på människors hälsa. Den optimala luftfuktigheten i rummet bör vara minst 45%. Förutom , luftfuktare av detta märke kan också kyla och värma rummet.

Många modeller är utrustade med ett speciellt alternativ som möjliggör god ventilation i rummet.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Luftfuktare av detta märke har ett antal viktiga fördelar, som kommer att diskuteras nedan.

  • Hög kvalitet och hållbarhet. Sådana enheter kan arbeta länge, perfekt fuktar och rengör luftflödena i rummet.
  • Fint utseende. Produkterna från detta märke har en snygg modern design som kan passa in i nästan alla interiörer.
  • Enkel hantering. Vem som helst kan använda sådana enheter.
  • Låg bruseffekt. Under drift avger sådana luftfuktare praktiskt taget inga ljud.
  • Tillgänglighet för ytterligare funktioner. Vissa modeller av luftfuktare är utrustade med ett fläktalternativ och ett automatiskt avstängningsläge.

Trots alla fördelar har Dyson luftfuktningsanordningar vissa nackdelar

  • Liten vattentank. På grund av denna nackdel måste facket ofta fyllas med vatten.
  • Svår rengöring. Det är svårt att tvätta tanken för att fylla vatten, och proceduren bör endast utföras med speciella medel och lösningar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Dyson tillverkar en mängd olika luftfuktarmodeller. Bland dem finns följande märken:

  • Pure Hot + Cool HP05;
  • AM10 luftfuktare;
  • Pure Cool Me;
  • Pure Cool TP05;
  • HP00 Pure Hot + Cool.

Pure Hot + Cool HP05

Denna enhet kan effektivt rena och värma luften, samtidigt som den fångar upp även de minsta smutspartiklarna och allergenerna. Garantitiden för en sådan enhet är nästan 2 år . Luftfuktaren har 10 hastigheter. Strömförbrukningen för enheten är cirka 40 W. Modellens mått - 764x130x205 mm. Enhetens totala vikt når 5,7 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

AM10 luftfuktare

Denna ultraljudsfuktare har en effekt på 55W. Den är utrustad med en antibakteriell lampa. Enheten styrs med en fjärrkontroll. En sådan enhet kan fungera kontinuerligt i 18 timmar. Vattenförbrukningen under luftfuktarens drift är 300 ml per timme . Enheten har ett ytterligare fläktläge och en på -timer. Provmått - 240x579x135 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ren cool mig

Denna renare är utrustad med ett speciellt HEPA -filter som kan fånga de minsta smutspartiklarna och allergenerna. Enheten har 2 års garanti. Hastigheten på en sådan modell är 10. Dess dimensioner är 401x247x254 mm. Enhetens strömförbrukning är 40 W. Den totala vikten av utrustningen är 2,8 kg. Luftströmmen från en sådan enhet når 28 l / s. Rengörningssladdens längd är 1,8 m . Denna modell är också utrustad med ett kylalternativ, luftflödesregleringsfunktion.

Provet har en mjuk rotationsteknik, medan rörelsevinkeln är 70 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pure Cool TP05

Denna renare kan rengöra inomhusluften automatiskt. Det kan känna igen mikroskopiska partiklar av damm och annat skräp i rummet. Enheten bestämmer graden av föroreningar i utrymmet. Enheten är utrustad med ett speciellt filter av borsilikatglasfiber. Den har också ett speciellt alternativ för luftmultiplikator, vilket gör det möjligt att fylla rummet med ett rent, luftigt och maximalt mjukt flöde. Denna teknik kan också ge bra luftcirkulation i rymden.

Ett sådant rengöringsmedel har en maximal rotationsvinkel (350 grader) . Under sommarsäsongen kan enheten kyla luften. Utrustningen har dessutom ett diffust luftläge, vilket gör det möjligt att rengöra den utan att kyla och blåsa. Enheten har en bekväm skärm. Om det är nödvändigt att byta ut filterelementet visas en ikon på displayen för att påminna dig om detta. Setet med modellen levereras med en kontrollpanel, som fästs på produkten med en liten magnet. Enhetens vikt är cirka 5 kg. Längden på sladden till den når 1, 8 m. Enheten är utrustad med 10 hastigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP00 Pure Hot + Cool

Ett sådant rengöringsmedel används för rum med en yta på högst 37 kvadratmeter. m. Den är utrustad med ett extra alternativ för uppvärmning av utrymme. Kontrollen över enhetens funktion utförs med fjärrkontrollen.

Sådan utrustning har ett särskilt HEPA-filter, inbyggd fläkt och timer . Den maximala timerinställningstiden är högst 9 timmar. Enhetens totala vikt når 4 kg. Produktens mått - 220x632x220 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

Innan du köper en Dyson -luftrenare eller luftfuktare finns det några saker att tänka på. Till exempel bör du definitivt titta på kostnaden för sådana produkter. Sortimentet av dessa produkter inkluderar både budgetalternativ och dyra enheter. De dyraste enheterna är de som är utrustade med olika tilläggsfunktioner (värme, kyla, ventilation) . Det är också värt att uppmärksamma utrustningens dimensioner. Om det är nödvändigt att placera det i ett litet rum, är det bättre att välja de mest kompakta proverna så att de inte tar mycket plats.

Du måste vara uppmärksam på enhetens effektnivå. Om den kommer att placeras i ett stort rum, är modellen med maximal effekt det bästa alternativet, annars kommer enheten inte att klara ett stort antal luftflöden. Det är värt att överväga ljudnivån som produceras under driften av enheten.

Välj modeller med minimal ljudeffekt. I detta fall kommer enheten inte att störa personen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att uppmärksamma enhetens externa design. Idag kan du i specialaffärer hitta en mängd olika modeller av luftfuktare och renare . Ett intressant alternativ kan vara prover gjorda med en svart nickelbeläggning. Enheter med förkromning kommer också att se original ut. Det är värt att komma ihåg att det är bättre att välja luftfuktare med luftflödesjoniseringsfunktion. Med det här alternativet kan du snabbt mätta luften med de nödvändiga jonerna, som har speciella egenskaper för att attrahera och behålla fukt, vilket ökar enhetens effektivitet.

Det är också nödvändigt att uppmärksamma modellerna som produceras tillsammans med flerfärgad vattenbelysning . I det här fallet kan produkten också fungera som en intressant och vacker ljuskälla på natten. I det här fallet är det viktigt att denna bakgrundsbelysning kan stängas av om det behövs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Majoriteten av konsumenterna märkte den goda kvaliteten på sådana enheter. De rengör luften i rummet perfekt och bibehåller ett optimalt mikroklimat i det . Vissa användare talade också om det extra bekväma uppvärmningsalternativet, den höga ventilationsnivån som skapats av utrustningen. Många köpare har märkt att dessa luftfuktare kan hantera även de mest obehagliga luktarna genom att rena luftflödet i rummet. Enligt användarna är produkterna av detta märke kompakta i storlek, så att de kan placeras nästan var som helst i en lägenhet eller i ett hus.

Vissa konsumenter lämnade också negativa recensioner om produkter från Dyson . Till exempel talade många om den höga kostnaden för sådana varor. Dessutom avger ett antal modeller under drift starka ljud som kan störa en person.

Rekommenderad: