Somat Tabletter För Diskmaskiner: Kapslar 48 Och 100 Stycken, Sammansättning Av Kapslar För Rengöring, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Somat Tabletter För Diskmaskiner: Kapslar 48 Och 100 Stycken, Sammansättning Av Kapslar För Rengöring, Recensioner

Video: Somat Tabletter För Diskmaskiner: Kapslar 48 Och 100 Stycken, Sammansättning Av Kapslar För Rengöring, Recensioner
Video: Experiment - Cleaning with Fairy Dishwashing Capsules - in a Washing Machine 2024, Maj
Somat Tabletter För Diskmaskiner: Kapslar 48 Och 100 Stycken, Sammansättning Av Kapslar För Rengöring, Recensioner
Somat Tabletter För Diskmaskiner: Kapslar 48 Och 100 Stycken, Sammansättning Av Kapslar För Rengöring, Recensioner
Anonim

Somat tabletter är bland de mest populära diskmedel. Produkten tillverkas av Henkel och är en kombination av tvättmedel och sköljmedel.

Bild
Bild

Särdrag

Idag är Somat -tabletter de mest kända på marknaden .… På grund av dess unika egenskaper och komponenter klarar produkten bra diskmaskin. Under skapandet ägnades stor uppmärksamhet åt ofarlighet för människor, så tillverkaren använde uteslutande komponenter av hög kvalitet. Trots detta försöker märket fortfarande ständigt förbättra tillståndet för sina piller. Alternativen som presenteras i sortimentet skiljer sig åt i form, färgschema och kvalitetsegenskaper.

Varje Somat -tablett innehåller cirka 30% av oorganiska salter, upp till 15% av fosfonater och polykarbosylater och cirka 5% av olika aktiva substanser . Dessutom används olika enzymer, färgämnen och polymerer aktivt vid produktionen av sådana produkter, vilket har en positiv effekt på effektiviteten av användningen av tabletter. På grund av närvaron av oorganiska salter i produkten kan ytterligare salt tillsättas. Detta anses dock vara det bästa alternativet endast för vatten med medelhårdhet.

Om vattnet kännetecknas av hög hårdhet kommer det inte att vara möjligt utan speciella saltkomponenter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med Somat -tabletter är att syreblekmedel används istället för klor, som för närvarande anses vara en av de mest miljövänliga föreningarna. De flesta tabletterna under denna vanföreställning har rektangulär form. De är ganska täta och ligger i separata påsar som är helt förseglade. Ett stort paket håller vanligtvis flera månaders användning. Konsumtionsnivån beror på användningsfrekvensen för hushållsapparater och mängden disk.

Diskmaskinens tablett innehåller tre komponenter:

  • salt;
  • olika diskmedel;
  • sköljningar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionsprincipen för dessa tabletter är följande

  • Först ingår salt i arbetet, som hamnar i diskmaskinen tillsammans med vatten . Saltets huvudsakliga syfte är att mjuka upp vattnet och förhindra nederbörd. Produkten måste placeras i ett speciellt fack i diskmaskinen, där den kan lösas upp efter hastigheten för det valda läget.
  • Efter att saltet börjar fungera huvudkomponent , vilket påverkar diskens renhet.
  • Den allra sista visar sig vara sköljmedel , vilket gör att du kan minska torktiden avsevärt.
Bild
Bild

Räckvidd

Företagets katalog innehåller ett stort antal Somat -tabletter, som skiljer sig åt i utseende och andra egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk

Denna serie är en av de mest populära och tillgängliga på marknaden .… I sin handling liknar det ganska effekten av läsk, eftersom disken knarrar lite efter tvätt. Ett särdrag hos Classic -serietabletterna är deras standardkomposition, som inkluderar 15% syreblekmedel, 5% ytaktiva ämnen och andra medel. Dessutom innehåller produkten en viss mängd fosfonater, dofter och andra läkemedel.

Produktens effektivitet förbättras på grund av det faktum att innehåller läsk . Det finns lådor på marknaden med ett annat antal tabletter: från 34 till 130 enheter. Produktens unika egenskaper gör att den perfekt klarar alla brända matrester och olika föroreningar. Classic -serien används bäst i kombination med salt och sköljmedel.

Det bör noteras att denna serie är budgetmässig. Per förpackning om 100 st. kommer att behöva betala cirka 800 rubel

Den enda nackdelen med serien är att det kommer att vara nödvändigt att köpa sköljmedel och salt separat, vilket inte är särskilt lönsamt och bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Guld

En av de mest ekonomiska produkterna på marknaden . Denna produkt är fri från fosfater. Dessutom innehåller kompositionen citronsyra, som effektivt klarar av skalan. Det är därför tabletten kan användas utan att förvärma vattnet. De unika komponenterna som utgör produkten ger pålitlig rengöring från spår av kaffe och te, samt från bränd mat. Denna produkt är mångsidig, eftersom den gör att du kan diska av något slag. I det här fallet behöver du inte blötlägga smutsiga tallrikar och kastruller i förväg .… Guldlinjen finns i lådor med 20 till 120 enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt i 1

För första gången dök dessa mångsidiga tabletter ut på marknaden 2004. Du behöver inte varmt vatten för att tvätta disken till en glans, eftersom de visar en hög effektivitet även vid låga temperaturer . Detta har en positiv effekt på energiförbrukningen och sparar pengar. Det räcker med att värma vattnet till 40 grader så att produkten snabbt kan bli av med smuts på disken.

Bild
Bild

Bland de särdrag hos surfplattor från All in 1 -serien finns följande:

  • närvaron av sköljmedelsfunktionen gör det möjligt att säkerställa skålens glans efter tvätt;
  • produkten innehåller salt och andra unika ingredienser som förhindrar uppkomst av kalk;
  • det finns en Power Booster-funktion, som gör det möjligt att eliminera eventuella matrester utan att blötlägga disken i förväg;
  • förutom de vanliga komponenterna finns det också speciella tillsatser som har en positiv effekt på produktens effektivitet;
  • låter dig snabbt bli av med spår av kaffe och te från vilken yta som helst;
  • rensar bort spår av bränd mat och gör ett utmärkt jobb med glas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tabletter från denna serie erbjuds i olika mängder, så att varje person kan välja det mest optimala alternativet för sig själv . Det finns förpackningar om 40, 84 eller 100 stycken. Varje tablett finns i en speciell film som är lätt att ta bort och är läckagesäker.

Idag anses denna produkt vara den mest mångsidiga och effektiva för användning i diskmaskin.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Maskinrensare

Varumärket Somat producerar produkter inte bara för att rengöra disk, utan också för att tvätta hushållsapparater själva. Att använda sådana produkter kontinuerligt gör det möjligt att garantera en stabil drift av diskmaskinen. Den innehåller unika komponenter som kan tränga igenom även de svåraste platserna, inklusive filteröppningar och sprutmunstycken.

Förekomsten av toppmoderna komponenter gör att du framgångsrikt kan hantera skal och fettrester. En distinkt fördel med produkten är att det inte är nödvändigt att ta bort filmen före användning . Du behöver bara ta en tablett och ladda den i ett speciellt hål i diskmaskinen.

En användning per månad räcker för att garantera stabila prestanda hos hushållsapparater och deras perfekta renlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Recensioner av diskmaskinstabletter från detta märke är mestadels positiva. Användare noterar produktens höga effektivitet och säkerhet … När du använder Classic -serien är konsumenterna nöjda med rengöringsprestandan, men de är inte nöjda med behovet av att köpa diskmaskinssalt separat. Somat Alla i 1 -användare noterar produktens höga effektivitet, men de anser att kostnaden är för dyr och köper endast för en kampanj.

Således är Somat -tabletter en utmärkt lösning för disk . Tillverkarens katalog innehåller många sorter som kan användas i kombination med olika läkemedel och ämnen. Användningen av patenterad teknik och komponenter möjliggör en hög rengöringsnivå från alla föroreningar. Produkten erbjuds i form av tabletter och kapslar i förpackningar om 48, 50, 100 och fler bitar, så att alla kan välja ett format som passar dem bäst.

Rekommenderad: