Rack Och Ställ För Flaskor (32 Bilder): Står För Flaskor På 19 Liter, Modeller Av Plast Och Trä Med Och Utan Kran, På Hjul Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Rack Och Ställ För Flaskor (32 Bilder): Står För Flaskor På 19 Liter, Modeller Av Plast Och Trä Med Och Utan Kran, På Hjul Och Andra

Video: Rack Och Ställ För Flaskor (32 Bilder): Står För Flaskor På 19 Liter, Modeller Av Plast Och Trä Med Och Utan Kran, På Hjul Och Andra
Video: Häng med till ett snörikt Umeå och titta på hur två av Trejons kunder använder deras sandspridare. 2024, Maj
Rack Och Ställ För Flaskor (32 Bilder): Står För Flaskor På 19 Liter, Modeller Av Plast Och Trä Med Och Utan Kran, På Hjul Och Andra
Rack Och Ställ För Flaskor (32 Bilder): Står För Flaskor På 19 Liter, Modeller Av Plast Och Trä Med Och Utan Kran, På Hjul Och Andra
Anonim

Bekväm organisation av arbetsytan är utan tvekan en mycket viktig uppgift för alla företag eller kontor. Det kan vara svårt att hålla reda på tillgången på vatten även i en flaska, och det är obekvämt att lagra många flaskor samtidigt. Lösningen på detta problem är ställningar och hopfällbara ställ. Förutom stativets bekvämlighet och vackra utseende kommer produktens låga kostnad att vara en bonus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med ställen är deras antal våningar - en sådan struktur gör att du kan ordna dricksvatten, vilket sparar mycket utrymme . Dessutom kan designen och antalet hyllor vara väldigt olika.

Du kan också individuellt beställa ett ställ för inredningen i ditt rum och montera hyllor som designer - du kan ändra deras antal.

Bild
Bild

Särdrag

Hyllorna för förvaring av vatten på flaska finns i ett brett sortiment: ett enkelt ställ för en flaska, ett stativ på hjul, ett golv eller ett hängande ställ. Både rack och rack har sina fördelar i drift. Till att börja med, överväga funktionerna i stativet för dricksvatten.

  • Ett flaskställ kommer att se mycket snyggare ut än bara en flaska monterad på en pall.
  • Stativet kan enkelt monteras och demonteras tack vare sin praktiska design. Inte bara någon man, utan också en blygsam hemmafru kommer att klara denna uppgift. Vid montering kan stativet enkelt transporteras från plats till plats om det behövs.
  • Rackar för flaskor är gjorda av olika material - detta gör att du kan hitta både ett billigt alternativ från plast och ett dyrt av trä. Dessutom är denna praktiska sak också gjord av metall - detta material gör stativet mycket hållbart och mångsidigt. Det är metallprodukter som är mest efterfrågade, eftersom varaktigheten av deras drift beräknas i många år, eller till och med decennier.
  • Vissa stativstyper är bra för pumpflaskor. Den är installerad i säkra fästen och skyddas från förskjutning och till och med faller.
  • Det finns också en racktyp som gör att du kan vända på vattenflaskan - tack vare detta kan du vägra att använda pumpen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Lagrade flaskvattenställ har också många fördelar. Det är värt att visa lite fantasi, och hopfällbara hyllor kommer att bli en riktig barndesigner i dina händer - de passar in i ett trångt tvättstuga eller kommer att komplettera en kontorsinredning. Bland funktionerna kan flera särskilt viktiga betonas.

  • Du kan välja antal hyllor och storleken på hela strukturen själv, det finns inga standarder i produktionen. Detta gör racken annorlunda än vanliga skåp - montering är mycket enklare och bekvämare. Det är också möjligt att dela upp strukturen i flera små, separata hyllor.
  • Om du ska lägga till flera hyllor i dina befintliga hyllor är det mer meningsfullt att välja samma tillverkare. Vissa mindre detaljer kan skilja sig åt i olika företag, till exempel kan hörnen på hyllorna vara rundade eller använda en annan skyddande beläggning.
  • Det mest pålitliga materialet för tillverkning av flaskhållare är stål. Stålrörsstrukturer tål betydande belastningar, det blir svårt att skada stället, även avsiktligt. För varje tillverkare kan den maximala vikten som hyllan tål variera, men i genomsnitt är denna siffra cirka 90 kg.
  • Ett annat plus med stålprodukter är driftssäkerhet. Metallhyllor brinner inte, till skillnad från sina träkonkurrenter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Står överblick

Det finns ett mycket stort antal olika ställ för flaskor för hushållsbehov: hopfällbara för tallrikar med en pump, ställ för många flaskor, fällbara och lutande, hopfällbara av fast metall samt stativ på hjul. Bland dem anses två typer av ställningar vara särskilt populära: hopfällbara på hjul och vikning, som levereras komplett med en kranplugg . Dessa stativ är mycket praktiska att använda hemma och på kontoret, dessutom är de väldigt lätta att ordna om under rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lutande

Om du har barn eller äldre hemma måste du förenkla och säkra vattenspillet så mycket som möjligt, och för detta passar en lutande stativ komplett med en kran bäst. Ett ställ med en 19 liters flaska och ett kranpropp skulle vara klokt att placera bredvid ett köksbord eller annan bekväm yta.

Att installera ett sådant stativ kommer inte att ta mycket tid och ansträngning, det kan monteras i bara några steg:

  1. innan du placerar flaskan i cellen måste du ta bort fabrikslocket;
  2. rackleveranssetet innehåller en speciell tapppropp - lägg den på flaskan;
  3. placera stället bredvid ett bord eller annan yta;
  4. placera flaskan på förvaringshyllan, vilket ger den nödvändiga lutningen;
  5. Se till att kontakten inte läcker vatten och se till att läckan inte startar efter att kranen stängts.
Bild
Bild
Bild
Bild

Kranpluggen ger bekvämt häll av vatten i små behållare, tack vare denna enhet klarar även ett barn uppgiften.

Till skillnad från en konventionell pump är mängden vatten som tillförs från kranen lättare att reglera.

Bild
Bild

Hopfällbar

En bra lösning för stora rum är rack på hjul, med deras hjälp är det lätt att flytta tunga flaskor, även i flera bitar. Ett sådant stativ passar perfekt in i vilken inredning som helst och kommer att bli en utsökt hemkomfort.

Dessutom erbjuder stativet på hjul ett mycket bekvämt och enkelt sätt att montera och demontera, vilket gör att du snabbt kan varva ned konstruktionsdelar för transport och kompakt förvaring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Beroende på hur många som arbetar på ett kontor eller bor i en lägenhet är det möjligt att bestämma förbrukningen av dricksvatten i förväg. I genomsnitt behöver en person 1,5 liter vatten per dag - baserat på detta kan du bestämma hur ofta flaskan ska bytas.

Bild
Bild

Dessa beräkningar hjälper dig också att välja vilken typ av rack eller rack du behöver och belastningen på stativet.

Placeringen av hyllan och materialet från vilket den kommer att bero beror på belastningen.

Bild
Bild

Materialen ur vilka flaskhyllorna är gjorda är av tre olika typer: trä, plast och metall . Varje råvara har sina egna fördelar och nackdelar, så du bör välja ett stativ beroende på dess syfte och platsen där det kommer att ligga. Innan du köper ett ställ är det klokt att bekanta dig med varje alternativ.

Bild
Bild

Trä

Trä är ett tillräckligt starkt och pålitligt material för tillverkning av ett stativ för en flaska. Stativet kan passa alla interiörer: lakoniskt och snyggt av lackade balkar eller massiva - med sniderier och olika dekorativa element . En trähylla kommer att ge ditt hem mys, komplettera den allmänna stilen i rummet, och älskare av DIY -arbete kan enkelt klara uppgiften att göra ett stativ eller ett rack på egen hand.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trä är en miljövänlig råvara, men det försämras snabbare än plast och metall, som andra naturmaterial . Konstant fukt kan förkorta användningen av stativet: stängerna kan börja ruttna eller mögla om de inte sköts ordentligt.

Bild
Bild

Sådana ställ bör inte förvaras nära en eldkälla - trädet är mycket brandfarligt . En annan egenskap hos en sådan produkt är dess höga kostnad, eftersom strukturen vanligtvis bär en stor belastning, vilket innebär att billiga komprimerade sågspånskivor inte är lämpliga för tillverkning av hyllor.

Bild
Bild

Plast

Numera är detta material det mest populära i världen, eftersom det har en ganska låg kostnad. En annan viktig fördel är att du kan välja absolut vilken nyans av plastprodukter, och färgen behåller sin mättnad under mycket lång tid. Ett plastställ kommer att vara mycket tillförlitligt och hållbart, tillverkarna ser vanligtvis till att strukturen tål den förväntade belastningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plaststället för en flaska på 19 liter klarar en vikt på upp till 30 kg, vilket eliminerar risken för brott vid korrekt användning . Även ställningar och ställningar av detta material är säkra för människor, eftersom alla vassa delar av strukturen är täckta med speciella släta spetsar.

Tyvärr, när plast hamnar på en deponi, kan det släppa ut giftiga ämnen i miljön, och nedbrytningsprocessen kan ta hundratals år. därför efter användningstidens utgång är det bättre att lämna över sådant material för återvinning.

Metall

Det mest hållbara materialet av dem alla: om du behöver ett ställ för ett stort antal flaskor, utan tvekan gå till en metallkonstruktion. Sådana hyllor kommer inte att försämras på mycket lång tid, de skyddas mot fukt av en speciell krombeläggning, som också skyddar järnet från korrosion och rost.

Bild
Bild

Metall är ett miljövänligt material som kan återvinnas och bryts ner i naturen mycket snabbare än plast . Kostnaden för stålhyllor kan variera från tillverkare till tillverkare, men genomsnittspriset är inte för högt, vilket är en annan fördel med ett sådant hållbart material. Strukturen hos järnrör försämras inte av fukt- och temperaturövertryck, brinner inte och kan inte av misstag gå sönder.

Men med alla fördelar kan metall inte ge en mängd olika färger eller designelegans, i det här fallet blir allt så enkelt och koncist som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Den ständiga tillgängligheten av färskt dricksvatten är ett mycket viktigt inslag av komfort, oavsett om det är ett hem eller ett kontor. Därför är det lätt att möta problemet med att lagra ett stort antal flaskor i ett begränsat utrymme. Här är några tips för att välja rätt rackstorlek.

Om du vill köpa en hylla för hemmabruk , det bästa alternativet skulle vara en vertikal cellrad för lagring av 4 flaskor. Det är klokt att använda dem gradvis, börja med toppflaskan och lämna 3 längst ner. När vattnet i den första flaskan tar slut, ta flaskan från den andra hyllan uppifrån och ersätt den med en tom. Fortsätt att byta flaskor på detta sätt tills du tar slut på vatten i varje behållare, så att racket förblir stabilt och inte faller.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du behöver ge vatten till fler människor , det är bättre att använda ställ för 20 flaskor eller mer. I hopfällbara strukturer rekommenderar bona fide -tillverkare att uppmärksamma delarnas leder. Ibland kan ett litet fel inträffa i produktionen som ytterligare kommer att minska livslängden på det lagrade racket. Monteringsproblem kan undvikas och ett svetsat rack i ett stycke kan beställas, men det kan vara problematiskt under transport.

Rekommenderad: