Hantverksskåp (20 Bilder): Vikbara Transformatormodeller För Sömnad Med Ett Hopfällbart Bord

Innehållsförteckning:

Video: Hantverksskåp (20 Bilder): Vikbara Transformatormodeller För Sömnad Med Ett Hopfällbart Bord

Video: Hantverksskåp (20 Bilder): Vikbara Transformatormodeller För Sömnad Med Ett Hopfällbart Bord
Video: [woodworking] One-touch Folding table / mechanism / wall-mounted 2024, Maj
Hantverksskåp (20 Bilder): Vikbara Transformatormodeller För Sömnad Med Ett Hopfällbart Bord
Hantverksskåp (20 Bilder): Vikbara Transformatormodeller För Sömnad Med Ett Hopfällbart Bord
Anonim

De som sysslar med handarbete vet hur svårt det är att hitta en plats i huset där de kan rymma sig med allt som är nödvändigt för sitt arbete. En väg ut ur denna situation kan vara köp av ett skåp för handarbete. Vad det är och hur man väljer lämpligt attribut, låt oss försöka lista ut det.

Särdrag

På grund av det faktum att nyligen "handgjorda" har blivit mycket utbredd, och många är engagerade i olika typer av handarbete, började skåp för att placera allt du behöver njuta av popularitet. Huvuddragen i en sådan arrangör är den kompakta placeringen av allt du behöver för din favoritaktivitet. Ett stort antal lådor, hyllor, krokar är en integrerad del av en sådan möbel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderoben är vanligtvis utrustad med ett hopfällbart bord som kan demonteras vid behov. Det finns ingen anledning att leta efter ytterligare horisontella ytor i lägenheten där du kan placera ditt arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta har ett sådant bord en belysning av arbetsområdet och kräver inte ytterligare installation av en bordslampa.

Modeller

Det finns flera modeller av hantverksskåp på marknaden.

Suspension

Skåpet har små dimensioner och hängs upp på väggen. Dörren fälls vanligtvis ner och bildar ett bekvämt skrivbord för arbete, som en sekreterare. Inuti finns brickor och lådor där du kan lägga allt nödvändigt material för handarbete. Bekvämligheten med denna modell ligger i det faktum att ett sådant skåp kan placeras i alla rum i ditt hem.

Fasaden kan anpassas till rummets huvudmöbler , och det kommer inte att sticka ut från rummets allmänna stil. När det är stängt kommer hantverksmaterial inte att synas, och rummet kommer att vara i absolut ordning.

Bild
Bild

Golv

Detta attribut för möbler kräver redan ett stort område för installationen. Utåt ser det ut som en vanlig garderob, men när du öppnar den får du en hel arrangör där du kan placera en enorm mängd material och sprida ut det för bekvämlighet på olika hyllor och brickor. Det kan vara så litet som ett skrivbord eller ta upp hela höjden på rummet.

Mycket ofta tillverkas sådana skåp efter individuell ordning av nålkvinnan för att kunna ha den funktionalitet i den som behövs specifikt för ditt yrke. Trots allt är behoven för att fylla sådana möbler, till exempel för att sy på en skrivmaskin och sticka, betydligt olika. Vanligtvis placeras hyllor i sådana skåp inte bara på väggen, utan också på dörrarna. En intressant modell är matryoshka -garderoben. Dörrarna har hjul, och förutom att de fälls ut har fasaderna ytterligare en sväng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Även i ett sådant skåp finns ett bord där du permanent kan sätta en symaskin, det kommer helt enkelt att glida in i strukturen i slutet av arbetet.

Inbyggd

Ett hantverksskåp kan också vara ett helt skafferi. För ett sådant attribut måste du tilldela några kvadratmeter yta och skapa en inbyggd struktur. Utåt sett är en sådan garderob mycket lik ett omklädningsrum och kan vara kantig, L-formad eller rätlinjig. Dess form beror på utformningen av dina lokaler. Tabellen här kan antingen vara hopfällbar eller stationär. Och innehållet beror bara på dina önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer

Valet av skåpsmodell för handarbete beror på flera faktorer. Först och främst måste du bestämma storleken på detta möbelattribut.

Om "handgjord" är ett yrke för själen, och du gör det bara för dig själv eller ger gåvor till dina nära och kära, behöver du ett litet hantverksskåp. Hängsmodeller kommer att vara ett utmärkt alternativ här. I dem kan du placera allt du behöver för den kreativa processen, och samtidigt tar de inte mycket plats.

Dessutom, om du bestämmer dig för att stoppa denna aktivitet, kan en sådan transformator enkelt omvandlas till ett skrivbord, bredvid som det alltid behövs hyllor och lådor. Det är lämpligt att välja en produkt av naturligt trä. Ett sådant skåp kommer att ha en lång livslängd, liksom dess utseende kommer att vara ganska presentabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du gör arbeten till salu behöver du ett större skåp. Antingen en golvstående version eller ett garderobsrum passar här. Storleken på hantverksskåpet beror på produktvolymen och typen av hantverk. Kanske krävs det största arbetsutrymmet för sömnad. Detta beror på det faktum att för tillverkning av produkter krävs olika dimensionella föremål, till exempel en symaskin, överlock, strykbräda, spegel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett vilken skåpstorlek du väljer, kom ihåg att arbetsplatsen på den ska markeras. Det är bra om belysningen är inbyggd i strukturen på denna möbel. Du behöver inte tilldela extra utrymme för att placera en bordslampa, och det kommer inte att finnas något i vägen på bordet.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper bör du också vara uppmärksam på vad denna möbel är gjord av. Naturligtvis är det att föredra att välja en produkt av naturligt trä. Ett sådant skåp kommer att ha en lång livslängd, liksom dess utseende kommer att vara ganska presentabel. Men naturligt trä kommer att bli ganska dyrt … Nu är de flesta modellerna av sådana skåp tillverkade av analoger av massivt trä, laminerad spånskiva och MDF används. Självklart kommer utseendet på ett sådant skåp att bli enklare, men kostnaden är flera gånger mindre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det finns vikbara delar i din garderob, bör du vara uppmärksam på beslagen så att de är starka och pålitliga. Annars kommer skåpet snabbt att misslyckas och kommer inte att utföra de funktioner som tilldelats det.

Men det viktigaste när du köper ett sådant attribut är att du ska tycka om skåpet och det var bekvämt att använda det.

Rekommenderad: