Komandor Garderob: Sortiment (26 Bilder): Hörnmodeller Av Detta Företag Med Olika Fyllningar I Korridoren, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Komandor Garderob: Sortiment (26 Bilder): Hörnmodeller Av Detta Företag Med Olika Fyllningar I Korridoren, Kundrecensioner

Video: Komandor Garderob: Sortiment (26 Bilder): Hörnmodeller Av Detta Företag Med Olika Fyllningar I Korridoren, Kundrecensioner
Video: Hanna summits the clothes pile 2024, Maj
Komandor Garderob: Sortiment (26 Bilder): Hörnmodeller Av Detta Företag Med Olika Fyllningar I Korridoren, Kundrecensioner
Komandor Garderob: Sortiment (26 Bilder): Hörnmodeller Av Detta Företag Med Olika Fyllningar I Korridoren, Kundrecensioner
Anonim

Komandors varumärke är allmänt känt för ryska konsumenter. Men ett stort antal av dem har ännu inte hunnit bekanta sig med tillverkarens skåp. Därför bör de hanteras noggrant och djupt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Användningen av uteslutande naturmaterial gör att tillverkaren kan anses vara en av representanterna för "major league" i möbelvärlden. Komandor säkerställer konsekvent att endast kvalitetsdelar används i produktionsprocessen. Alla är tillverkade utomlands, vilket visar sig vara en extra garanti för tillförlitlighet. Färska modifieringar som uppdaterar sortimentet släpps varje säsong, vilket gör att du kan hålla jämna steg med det flyktiga designermodet.

Komandors garderober i fackformat är utrustade med skjutdörrar. Det är att föredra att installera sådana möbler i:

  • sovrum;
  • vardagsrum och rum;
  • genomgångsrum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En betydande fördel är en lätt enhet som förenklar transport, förflyttning av skåp runt i rummet och inne i huset. Platsbesparing är också en positiv sida: det är ganska enkelt att placera en stor garderob.

Dörrkarmar är gjorda på basis av aluminium / stålprofiler som fungerar som en ram, skenor, hjul, stöd- och svarvanordningar. Ingenjörer utarbetar noggrant alla detaljer, och monterarna följer strikt de krav som föreskrivs i den tekniska dokumentationen. Och användningen av Komandor -produkter är därför enkel och trevlig. Vridpunkten vid dörrarna i skåpet kan placeras både ovanför och under.

Dekorationen beror helt på modellen och är mycket varierande; om så önskas är ett individuellt urval av prestanda ganska tillgängligt.

Bild
Bild

Modeller och stilar

Skjutbara garderober är vanligtvis indelade i inbyggda garderober (vars ena sida ligger intill väggen, mot golvet) och skåpstyp (utan stöd). Båda undertyperna är geometriskt ojämlika - vissa är raka linjer, andra med bisarra vinklar, det finns också så kallade radie -modeller. Ju närmare huvudlinjerna för möbler är de raka, desto mer passar det sovrummet eller vardagsrummet. Men korridorerna är bäst möblerade med en radie garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom individuella beställningar, i vilka designerna inte är begränsade av någonting, finns det typiska designstilar för skjutbara garderober: minimalistisk, provencalsk, japansk, klassisk, högteknologisk (framstegsinspirerad version):

  • Minimalism kännetecknas av klarhet och till och med strikthet i geometri, avvisande av de vanliga formerna. Men det finns andra tecken, till exempel prioriteringen av neutrala färger, den utbredda användningen av naturmaterial, övervägande stora block (designers vägrar avsiktligt små, visuellt märkbara detaljer). Det är svårt att hitta det bästa sättet att utvidga ett rum externt och spara utrymme i det samtidigt.
  • För Provensalsk stil eftertryckligt landsbygdsmotiv är typiska; garderoben är osannolikt att kunna dekorera med ett herbarium eller levande växter, men utvecklarna är ganska framgångsrika med att ge den en lite grov form och måla den i pastellfärger. Denna kombination säkerställer att hemmet blir mysigt och romantiskt. Närheten till denna stil till minimalism manifesteras i det faktum att den också visuellt skjuter väggarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Högteknologisk känns igen direkt: denna konsekventa geometri, överflödet av glas- och metallinsatser, kontrasterande toner och ytor glänsande till en glans är svåra att förväxla med andra alternativ. Kärnidén är praktisk och rationalitet; ingenjörer anser att det är deras plikt att använda maximala mekanismer och komplettera möblerna med speglar. För konsumenten är denna stil attraktiv inte bara för sin funktionalitet, utan också för sin uttalade modernitet - ingen vågar kalla dig gammaldags!

Konstruktörerna hos Komandor-företaget lägger till inte bara plast och stål, utan också akrylelement till de högteknologiska modellerna, nu hänvisar nästan alla nya versioner till det.

Japanska motiv skär också med ett minimalistiskt förhållningssätt, och den nationella smaken betonas av en speciell målning. Även utan att vara särskilt uppmärksam på det kan du hitta en viss mängd mystik och en försiktig romantisk anspelning. Riktiga japaner gillar inte hårda, oförskämda och tydliga uttalanden, föredrar undvikande och kompromisser: designers förmedlar en sådan stämning med släta linjer. Det är mest lämpligt att använda en sådan produkt i ett litet rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Garderoben blir husets ursprungliga fyllning. stil "konst " - som älskar alla designläckerheter kommer att bli nöjda med en sådan gåva. I ett stycke kombineras modernitetens klarhet, kubismens mystik och etniska stilarnas originalitet harmoniskt. Den allmänna konfigurationen är strömlinjeformad, utan skarpa hörn (men raka linjer bibehålls ändå), ibland används förgyllning och elfenben för större lyx.
  • Avrundning av vår stilöversikt klassisk - det kännetecknas av släta linjer; oftast används naturligt trä, och när detta inte löser sig, till exempel på grund av ekonomiska begränsningar, imiteras naturmaterial flitigt. En annan viktig egenskap är användningen av glasmålningar. "Commander" klassiska garderober är främst gjorda av bok och ek, även om du kan beställa andra alternativ också.
Bild
Bild
Bild
Bild

Design egenskaper

Stilar är stilar, men hörn och vanliga garderober blir inte populära på grund av dem. Den yttre skönheten lockar i katalogen och i butikshallen, men den kan inte förklara dess bestående popularitet på något sätt. Praktik är det främsta argumentet som Komandor presenterar i tävlingen och kompletterar den skickligt med användning av högteknologi.

Med en individuell order beräknas kostnaden omedelbart med hänsyn till material, storlek och konfiguration; även om de inbyggda garderoberna av detta märke anses vara budgetmässiga, skadar detta inte deras kvalitet och designfördelar.

Nischade garderober, som kanske inte har bakväggar, sidor, botten eller översta våningen, blir mer och mer populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett vilken specifik modell som Komandor -tillbehör används i, kan du vara säker i stål, aluminium och syntetmaterial av hög kvalitet - En grundlig kontroll av deras mekaniska och korrosionsskyddande egenskaper utförs. Vi betonar att inget annat företag på planeten har patent på en original rullmekanism och inte kan få den att klara tiotals år utan avbrott och snedvridningar. Dörren kan i princip inte ramla ur spåret.

Bild
Bild

Positiva recensioner för företagets produkter har mottagits i ett och ett halvt decennium, nästan alla negativa är förknippade med lågkvalitetsförfalskningar. Skåp i olika färger produceras under varumärket Komandor:

  • bok;
  • enkel ek;
  • wenge;
  • mahogny;
  • polar lönn;
  • Äppelträd;
  • silver;
  • guld;
  • champagne.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare ett brett och varierat utbud av färger kan varje kund enkelt välja den perfekta skåpmodellen för inredningen, designad i vilken stil som helst.

En attraktiv egenskap hos skjutbara garderober är ett komplex av vikdörrar " Concertina ", används i en mängd olika modeller av detta märke. Tack vare denna tekniska lösning kan enskilda sektioner öppna och stänga autonomt. På kundens begäran görs dörrar med en övre skena, som kan användas inte bara i skjutbara garderober, utan också i hela omklädningsrum.

Bild
Bild

Vi har redan fått reda på att garderober i olika stilar och toner är gjorda under detta märke, med hjälp av ett brett utbud av material; Men det är inte bara det. Konsumenten har en unik möjlighet att personligen välja önskade färger och invändig fyllning av dörrväggarna, produktens storlek.

Oavsett vad han väljer, kommer det utan tvekan att bli vackert, elegant, hållbart, mysigt och exklusivt!

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig dessa och andra funktioner i Komandor skåpmodeller från följande video.

Rekommenderad: