Vitt Toalettbord (42 Bilder): Ett Litet Bord Med Lådor I Sovrummet I Provence -stil Och En Hörnmodell I Glans Med Klassisk Design

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Toalettbord (42 Bilder): Ett Litet Bord Med Lådor I Sovrummet I Provence -stil Och En Hörnmodell I Glans Med Klassisk Design

Video: Vitt Toalettbord (42 Bilder): Ett Litet Bord Med Lådor I Sovrummet I Provence -stil Och En Hörnmodell I Glans Med Klassisk Design
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, Maj
Vitt Toalettbord (42 Bilder): Ett Litet Bord Med Lådor I Sovrummet I Provence -stil Och En Hörnmodell I Glans Med Klassisk Design
Vitt Toalettbord (42 Bilder): Ett Litet Bord Med Lådor I Sovrummet I Provence -stil Och En Hörnmodell I Glans Med Klassisk Design
Anonim

Varje kvinna, som dekorerar sitt sovrum, drömmer om sitt eget individuella hörn med ett bekvämt toalettbord, där hon kan klä ut sig på morgonen utan bråttom och krångel och utföra hudrensande procedurer innan hon går och lägger sig. Att välja en så viktig möbel är inte en lätt uppgift, särskilt med det stora utbudet av modeller som erbjuds av tillverkare på marknaden idag.

Och ett av de bästa alternativen som passar perfekt i nästan alla miljöer är det eleganta vita toalettbordet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Som regel är ett kvinnors toalettbord en multifunktionell möbel, där vackra damer tillbringar mycket tid, så det ska vara bekvämt och rymligt.

Det finns flera typer av vita toalettbord till salu. De viktigaste är:

Klassisk - det här är det vanligaste golvbordet, ibland med en spegel på bordsskivan. Som regel är dessa modeller utrustade med speciella lådor för förvaring av kvinnors kosmetika och hygienprodukter.

Alternativ utrustade med mini byråer är också vanliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Spalje - ett mycket bekvämt toalettbord med en trippel spegel, vars två sidodelar är rörliga, vilket gör att du kan ändra betraktningsvinkeln. Denna modell är idealisk för en kvinna som ofta måste klippa håret eller följa en strikt klädkod.
  • Trösta - denna modell kan vara på två eller fyra stöd och kan väggmonteras. Som regel är detta ett smalt bord som inte tar mycket plats. Det kommer att vara perfekt för små sovrum.
  • Sidobord med inbyggd spegel kan vara av olika storlekar, former och utföranden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Hörnbord . Dessa modeller är begränsade på två sidor och är utformade för att placeras direkt i hörnet av ett rum. Deras huvudsakliga skillnad ligger i bakväggens struktur. Den största fördelen med sådana tabeller är att de tillåter dig att effektivt använda ledigt utrymme;
  • Upphängd modell är en bänkskiva som fästs direkt på väggen. Du kan hitta prover, både med lådor och utan dem. Dessa modeller används mycket ofta av designers i moderna interiörer. Nackdelen med sådana möbler ligger i det faktum att det är omöjligt att helt enkelt flytta dem om du vill omorganisera rummet.

Innan du väljer ett toalettbord som passar dig själv, är det lämpligt att bekanta dig med alla nyanser och funktioner i modellerna. Om spegeln köps separat måste du välja den direkt baserat på toalettbordets storlek, liksom dess form och struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Vita toalettbord kan skilja sig inte bara i en mängd olika former och mönster, utan också i de material som de är gjorda av:

  • Den mest traditionella råvaran för tillverkning av alla möbler är naturligt trä och billigare material baserat på det. Om din budget låter dig köpa den högsta kvalitet och den mest hållbara artikeln, skulle det bästa alternativet vara att köpa ett vitt bord av massivt naturligt trä. En sådan modell, dekorerad med vackra snidade ben, kan passa in i nästan alla miljöer, oavsett rummets stil. Naturligtvis skulle den perfekta designen för ett sådant bord vara ett klassiskt sovrum eller Provence -stil.
  • Spånskivor och MDF -bord kommer att bli ett budgetalternativ för dem som ännu inte har råd med en dyr modell av naturligt trä. Modern teknik gör det möjligt för tillverkare att producera produkter av ganska hög kvalitet av dessa billiga material som upprepar strukturen hos en naturlig produkt;
Bild
Bild
  • Metallmodeller med konstnärligt smide . Som regel är produktens ram och ben gjorda av metall. Bordsskivan kan vara av trä eller glas, ha en matt eller blank yta. Metallprodukter passar bra in i stilar som högteknologi, loft och renässans;
  • Silat glas som regel används den för tillverkning av bänkskivor, men moderna möbeldesigners producerar mycket originella glasmodeller av toalettbord, som efterfrågas av älskare av stilar som "neoklassisk" och "modern";
  • Bordsmodeller tillverkad av ren plast ser bra ut bara i moderna stilar som "techno" eller "hi-tech".
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plats i interiören

Ett litet vitt toalettbord passar perfekt in i ett litet sovrum, och det kan vara en konsol med en smal bordsskiva längs en av väggarna i rummet eller en hörnmodell. För att spara ännu mer plats kan spegeln hängas på väggen. Man bör komma ihåg att belysningen av både bordet och speglarna ska vara så bekväm som möjligt för sminkning.

Om rummet saknar naturligt solljus måste du tänka på ytterligare ljuskällor. Du kan också välja modell på bordet med en vit blank finish. Det reflekterade ljuset från en sådan yta kommer att skapa en illusion av ett rymligt rum och fylla rummet med ytterligare mjukt ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har ett mycket rymligt sovrum till ditt förfogande, har du råd med en fullvärdig version med en bordsbredd på 90 cm. Detta kan vara absolut vilken modell som helst från byråbord med många lådor till ett elegant dambord i "Provence "stil.

Inuti ett stort sovrum kan du skapa en mysig design av traditionella "klassiker" eller mild "romantik". Tja, sekulära lejoninnor kan dekorera rummet i en modern "modern" stil, dekorera sovrummet med ett magnifikt vitt bord med en blank yta gjord i Italien.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett rymligt rum har du möjlighet att lämna plats för ett toalettbord nära fönstret. Ytterligare ljuskällor i detta fall är inte överflödiga. På en bred bordsskiva kan du enkelt montera en elegant bordslampa som matchar rummets övergripande design.

Hörnmodeller av toalettbord med stora speglar ser också bra ut i rymliga rum. Som regel är sådana modeller utrustade med rymliga skåp med många användbara hyllor och lådor. En vacker vit spaljé fyller rummet med friskhet och ger rummet extra luftighet och lätthet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Organisation av skönhetsutrymme

Den första tumregeln när du placerar ditt toalettbord är att inte placera det direkt framför fönstret, eftersom den här positionen kommer att göra det mycket svårt för dig att sminka dig. Med detta arrangemang kommer ditt ansikte alltid att vara i den skuggiga delen av rummet, och spegeln kommer att ge mycket bländning från direkt solljus. Det är idealiskt att vara nära ett fönster när ljuset träffar toalettbordets yta från vänster.

Om detta alternativ inte är möjligt, är det nödvändigt att tillhandahålla konstgjord belysning med en speciell lysrörslampa eller professionell belysning för makeupartister.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också viktigt att välja rätt höjd på bordet så att det är mysigt och bekvämt att sitta vid. Som regel är standardhöjden på bord 75 cm, men det finns andra variationer, så när du väljer modell, styrs av din höjd.

Huvudregeln: du ska vara väldigt bekväm. Efter att ha valt en modell som passar dig och i enlighet med utformningen av ditt sovrum, glöm inte att köpa en stol som matchar stilen på ditt toalettbord.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bättre om stolen är snygg och liten, som passar in i designlösningens övergripande harmoni.

Varje sann dam har många nödvändiga saker som hon bara behöver för att skapa sin egen stil och charm. Och för något sådant är det nödvändigt att organisera sin plats. Stora föremål som hårtorkar, massagekammar och lockjärn är bäst placerade i stora lådor, medan mindre lådor kan användas för att förvara dekorativa kosmetika, hygienprodukter och parfymer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är mycket viktigt att gruppera alla kosmetika efter deras typ av användning.

Genom att avsätta en separat låda för varje kan du göra följande grupper:

  • dagtidskosmetika;
  • nattkosmetika;
  • dekorativa kosmetika;
  • sminkborttagningsmedel;
  • hygienprodukter;
  • kostymsmycken och smycken;
  • medel för manikyr.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att gruppera alla nödvändiga vård- och sminkprodukter lämnar du fri den vackra vita bänkskivan på ditt sminkbord och kan dekorera den med en liten vas med färska blommor, en vacker statyett eller en ram med ett fotografi av din älskade.

I videon kan du se alternativ för små toalettbord.

Rekommenderad: