Barnsäng (141 Bilder): Spjälsängar För Spädbarn 4-5 år Och äldre Barn, Möbler "Ascona" Och "Ormatek", Soffa "Minima" Och "Fairy Tale"

Innehållsförteckning:

Video: Barnsäng (141 Bilder): Spjälsängar För Spädbarn 4-5 år Och äldre Barn, Möbler "Ascona" Och "Ormatek", Soffa "Minima" Och "Fairy Tale"

Video: Barnsäng (141 Bilder): Spjälsängar För Spädbarn 4-5 år Och äldre Barn, Möbler
Video: Så inreder du barnrummet - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, April
Barnsäng (141 Bilder): Spjälsängar För Spädbarn 4-5 år Och äldre Barn, Möbler "Ascona" Och "Ormatek", Soffa "Minima" Och "Fairy Tale"
Barnsäng (141 Bilder): Spjälsängar För Spädbarn 4-5 år Och äldre Barn, Möbler "Ascona" Och "Ormatek", Soffa "Minima" Och "Fairy Tale"
Anonim

Möbler för ett barn måste väljas särskilt noggrant och ansvarsfullt. Således kommer valet av en lämplig sängmodell att påverka komfortnivån under sömnen för den unga användaren. Lyckligtvis säljer butiker idag ett stort antal olika alternativ med en mängd olika konfigurationer. Låt oss titta närmare på vad den perfekta babysängen ska vara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvudfunktionen som nuvarande modeller av spjälsängar har är deras säkerhetsnivå. Om produkten verkligen håller hög kvalitet, är det nästan omöjligt att skadas under driften. En säng gjord av en trogen tillverkare kommer inte att ha utskjutande och vassa delar som ett barn (och inte bara ett barn) av misstag kan skada.

Genomtänkta alternativ med speciella sidofångare anses också vara säkra . Dessa delar kan skydda barnet från att råka falla ur sängen. Sidorna krävs speciellt för produkter i två våningar, eftersom även ett mycket lugnt barn kan falla av det övre planet. Till exempel kan en sådan incident inträffa i en dröm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kännetecknar barnsängar och högsta byggkvalitet. Oftast i butiker kan du hitta möbler av hög kvalitet gjorda "samvetsgrant". Tack vare denna funktion kan vi säkert tala om slitstyrkan och hållbarheten hos barnsängar. Naturligtvis beror mycket på kvaliteten på den specifika utvalda modellen. Det är därför du bör välja sängar ansvarsfullt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika modeller

På den moderna möbelmarknaden finns det många olika modeller av babysängar. Dessa kan inte bara vara standarddesigner med bara en kaj, utan också multifunktionella alternativ med linnelådor, bord, soffor, hyllor, lekhörn och andra liknande tillägg. Valet av det perfekta alternativet beror endast på konsumenternas preferenser, liksom deras ekonomiska förmåga. Låt oss i detalj överväga vilka typer av sådana möbler som är särskilt relevanta idag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Arena

För de minsta är en så mysig design som en lekhage lämplig. Denna populära modell kombinerar en säng med en lekhage för ditt barn att leka i. I de flesta fall köper föräldrar sådana alternativ för långresor eller besök hos vänner / släktingar. I rollen som en permanent plats för en god sömn rekommenderar barnläkare att använda andra alternativ - det är bättre att inte köpa en lekhage för detta.

I allmänhet består lekhagor av metall- och plastdelar, kompletterade med textilier . Sådana material är inte de bästa alternativen för ett barns sovplats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vagga

För spädbarn är en så kallad vagga lämplig. Denna modell är en mysig gungstol designad för de små. Nyfödda kommer att vara mycket bekväma att sova under dessa förhållanden först. Dessutom är moderna vaggvisar mycket mobila. De kan flyttas fritt från ett rum till ett annat, eller till och med gå ut med sådana strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I de flesta fall är vaggarna små och lätta. De kan ha olika former. Så i butikerna finns det runda, fyrkantiga, rektangulära och ovala exemplar. De kan också skilja sig åt i färg. De vanligaste är universella mönster i beige, vita, mjölkiga, grädde, rosa eller blå nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spädbarn är väldigt bekväma i dessa produkter, eftersom de vanligtvis inte har döva skiljeväggar - känslan av ett slutet utrymme är inte att vara rädd för. Dessutom finns moderna vaggar i en mängd olika modifikationer. Till exempel är pendelsorter mycket populära idag, vilket kan svänga ett barn utan att involvera föräldrar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis måste du ta hänsyn till att vaggan inte är de mest hållbara möblerna. Den är inte konstruerad för tung last. Och högkvalitativa modeller tillverkade av naturmaterial är ganska dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med skötbord

Babysängar utrustade med ett tillägg i form av ett skötbord är mycket populära idag. Sådana produkter kan användas från de första dagarna i ett barns liv. Användningen av en sådan spjälsäng anses vara mycket bekvämt, eftersom föräldrarna måste stanna för olika saker (grädde, våtservetter) om de använder vanliga möbler.

I de flesta fall finns det en byrå under bordet i den här modellen ., där det kommer att visa sig att ta bort olika babysaker och tillbehör som är nödvändiga för swaddling. När barnet växer kan byrån tas bort, och tack vare skötbordet ökar strukturens längd och höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör dock komma ihåg att en spjälsäng utrustad med ett skötbord har mer imponerande dimensioner än klassiska möbler. För en mycket liten plantskola kanske den här modellen inte fungerar. Dessutom kan en byrå i liknande design inte skryta med stor kapacitet. Det är osannolikt att det kommer att vara möjligt att ordna ett stort antal saker och nödvändiga föremål, därför är det kanske inte möjligt att göra utan ett extra skåp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gungstol

Många föräldrar köper gungbäddar för sina smulor. Dessa modeller är bra för nyfödda. De har en gungmekanism som kan tas bort om så önskas, eftersom det inte alltid kommer att behövas - efter 2-3 månader kommer det inte längre att behövas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gungbäddar finns i olika versioner. Här är några av dem

På löpare . Dessa alternativ är lätta. De kommer att kunna röra sig fritt runt i rummet och avslöja dem på valfri plats. Färgen på gungstolen på löparna kan vara vilken som helst. Vita, bruna, rosa, blå, beige, blå och korallalternativ är mycket efterfrågade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pendlar … Svängande pendlar är dyrare än andra alternativ. Vanligtvis har de en imponerande vikt, och därför kan det vara svårt att flytta dem från plats till plats. Det finns inga hjul i dessa produkter. Rörelsessjukdom utförs tack vare bara en rörelse av fingret. Man bör komma ihåg att gungningsmekanismen med tiden kan börja lossna mycket och göra obehagliga ljud och knarr.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enda

En standard enkelsäng kan också köpas för barnrummet. Om du köper den till en bebis är det bättre att föredra en säkrare modell med sidor. Ofta är dessa modeller utrustade med rymliga lagringssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med lådor

Låt oss bekanta oss med produkter utrustade med olika lagringssystem. Sådana alternativ är mycket vanliga och efterfrågade. De har så viktiga fördelar:

  • damm samlas inte under sådana sängar, vilket kan allvarligt skada en växande kropp;
  • många olika saker, leksaker och andra nödvändiga föremål kan förvaras i lådor;
  • leksaker eller böcker utspridda i rummet kan snyggt vikas i lådor under rengöring;
  • en säng med lådor kommer att avsevärt spara ledigt utrymme i barnkammaren, särskilt om den har en liten yta;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • om du köper en säng av hög kvalitet med garderober behöver du inte köpa en annan separat garderob för att lagra olika saker;
  • enligt psykologer lär sådana möbler lätt barnen att disciplinera från tidig ålder;
  • sovrumsmöbler med garderober är gjorda i en mängd olika designlösningar;
  • sängens färg med garderober kan också vara absolut vilken som helst, liksom tillverkningsmaterialet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera varianter av sådana rymliga mönster

Med lådor på sidan . I sådana alternativ kompletteras sängen med ett nattduksbord, som fästs på ramens bas med en pålitlig styv anslutning. Förutom sängbord kan ryggen i vissa modeller byggas ut i form av ett bord, på vilket det kommer att vara bekvämt att placera olika barnartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nedan . I dessa fall finns det ytterligare hyllor nedan som hjälper till att avsevärt spara ledigt utrymme i barnrummet. Som regel lagrar dessa hyllor barnsaker och olika nödvändiga tillbehör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerad . Sådana alternativ är utrustade med hyllor både längst ner och på sidan. Sådana modulära mönster är mycket funktionella, varför de väljs av många köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Våningssäng

Barnsängar i två plan har varit populära länge. Sådana möbler kan tyckas skrymmande bara utåt. Faktum är att med en säng av denna modifiering kommer det att vara möjligt att spara ledigt utrymme i rummet, samtidigt som det bekvämt ordnas bekväma sovplatser för två barn. Låt oss titta närmare på vilka fördelar en våningssäng av hög kvalitet kan skryta med.

  • Sådana möbler har en original design. Hon kan få en touch av komfort till inredningen.
  • En våningssäng gör det möjligt att spara ganska mycket ledigt utrymme i rummet. Det är därför dessa modeller så ofta hänvisas till när man utformar små områden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Förutom sovplatser kompletteras dessa produkter ofta med många andra funktionella detaljer. Det kan till exempel vara lådor, hyllor eller till och med hörn för spel och sport.
  • I de flesta fall kommer dessa modeller med bekväma trappor med breda steg, som är mycket lätta att klättra upp till andra våningen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sådana modeller representeras av ett stort antal modifieringar. Dessutom kan de skilja sig inte bara vad gäller innehållet, utan också i designen - sängar kan ha en mängd olika färger och utföringsformer.
  • Modeller för yngre barn är utrustade med sidostöd för att förhindra att yngre användare faller ner från övervåningen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är dock nödvändigt att ta hänsyn till några av nackdelarna med sådana möbler

  • Sådana alternativ är inte helt lämpliga om det är lågt i tak i barnrummet. Under sådana förhållanden kommer ett barn som sover på andra våningen att uppleva obehag, och luftutbyte på denna plats kommer att lämna mycket att önska.
  • Du bör inte köpa sådana möbler om ett av barnen är höjdrädd. Oavsett argument du ger kommer det inte att vara bekvämt och bekvämt för honom att sova på andra nivå.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Med för aktiva spel kan barnet falla från andra våningen, även om det är utrustat med brädor. Alltför aktiva och rörliga barn har oftast sådana problem. Av denna anledning kommer föräldrarna inte att kunna koppla av - de måste alltid vara på larm.
  • Som regel är våningssängar dyrare än klassiska alternativ, särskilt om de är gjorda av massivt trä.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tre-nivå

Det finns också mer funktionella produkter som inte har två, utan tre nivåer samtidigt. Dessa alternativ är idealiska för bekvämt boende för tre barn i åldern 2 år och äldre. Du måste dock välja dessa sängar mycket noggrant, eftersom de helt enkelt inte passar in i lägenheten. Det rekommenderas att köpa sådana modeller för placering i privata hus med tillräckligt högt i tak.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ i tre nivåer är bra eftersom de lätt passar in i alla inredningsstilar. Det kan vara både romantisk fransk Provence och ultramodern högteknologi. Mycket ofta tillverkas sådana produkter i form av bilar, slott, kungliga torn och andra liknande föremål. När det gäller färgen på sängen i tre nivåer kan den vara nästan vilken som helst. Idag kan du i butiker hitta både varianter av klassiska färger och ljusare - gul, grön, blå, rosa och till och med röd design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter på tre nivåer är alltid utrustade med lättanvända rutschbanor och stegar med ganska breda steg-att använda sådana delar är inte bara bekvämt, utan också säkert för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Transformatorer

Moderna transformerbara sängar för barn är med rätta erkända som en av de mest populära. De är så funktionella som möjligt, multi-tasking och enkla att använda. Sådana möbler finns i många hem, eftersom de har många positiva egenskaper. Låt oss bekanta sig med deras lista.

  • Cabritsängar kan betydligt spara ledigt utrymme i barnrummet. Denna kvalitet är särskilt viktig när det gäller en liten lägenhet, där varje centimeter är guld värd.
  • Transformerbara varianter kan ha mycket snygg design. På dagtid får sådana möbler inte ge ut sitt huvudsakliga syfte på något sätt, förklädda sig som ett skåp eller skrivbord.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • I transformatorer finns det ofta två kojer på en gång, som läggs ut på olika sätt (beroende på vilken mekanism som möblerna är utrustade med).
  • De flesta transformatorer har ganska enkla och pålitliga mekanismer som även ett litet barn lätt kan klara av.
  • Sammansättningen av sådana möbler kan innehålla många funktionella element. Det kan till exempel vara ett hopfällbart skrivbord, utdragbara förvaringssystem, en soffa och andra liknande saker.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Till salu kan du hitta många olika varianter av transformerbara sängar. De skiljer sig inte bara i tillverkningsmaterial och mekanismer, utan också i storlek. Det är möjligt att välja den perfekta designen för barn i olika åldersgrupper.
  • Vissa modeller av konvertibla sängar kan”växa” med den unga användaren. I sådana modeller tillhandahålls en ökning av kajplatsen.
  • Transformatorer, liksom alternativ på två nivåer, kan utrustas med säkra stötfångare.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men transformerbara instanser är inte perfekta. De har också några nackdelar.

  • Det är viktigt att tänka på att sådana möbler är dyrare än enkla stationära alternativ, särskilt om de är gjorda av naturligt trä.
  • Vissa modeller är inte utformade för aktiva barnspel. Till exempel, på grund av frekventa hopp, kan vissa strukturer snabbt misslyckas, även om de är gjorda av mycket starka och pålitliga material.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tematiskt

De ursprungliga temansängarna för barn har en speciell charm. Dessa möbler har en slående design som får ett barn att bli kär vid första ögonkastet. Tematiska produkter tillverkas i formen:

  • slott;
  • buss;
  • skogstält;
  • bilar;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • tåg;
  • rymdskepp;
  • traktor;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • prinsessan torn;
  • vagnar och andra intressanta föremål.
Bild
Bild
Bild
Bild

Utformningen av en sådan säng kan vara av något slag. Som regel har sådana modeller en mycket ljus och iögonfallande design. Du måste dock tänka på att den här sängen kommer att kosta en snygg summa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinden

En av de populära typerna av våningssängar är en modell som kallas "vind". Sådana möbler har många fördelar, för vilka moderna konsumenter väljer det.

  • Genom att använda en loftsäng kan du spara mycket ledigt utrymme i barnrummet. Och om du vänder dig till en multifunktionell modell med skåp och bord kan du klara dig utan att placera flera separata föremål i rummet.
  • Loftsängen har en attraktiv design. Det passar sömlöst i många stilar och ger rummet ett mer harmoniskt utseende.
  • Den största fördelen med loftsängen är dess multitasking -förmåga. Så till salu finns praktiska kopior, kompletterade med olika detaljer - bord, soffor (om än små), lek- och sporthörn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Att sova på en sådan säng är väldigt bekvämt och lugnt. Liksom i ovanstående fall kan det i sådana möbler finnas sidor som förhindrar att en ung användare faller från höjden av den andra nivån.
  • I likhet med vanliga design i två plan har sängar av lofttyp säkra och bekväma stegar som leder till andra våningen.
  • Enligt psykologer har dessa möbler en positiv effekt på utvecklingen av barns fantasi.
Bild
Bild
Bild
Bild

Som du kan se finns det många fördelar med sådana dubbla barnmöbler, vilket förklarar dess förekomst. Loftsängen har dock också sina svagheter.

  • Som med klassiska våningsmodeller bör loftmodellen inte placeras i rum med lågt i tak. Eftersom sovplatsen bara finns på andra våningen i dessa strukturer kommer det inte att vara särskilt bekvämt för barnet att sova där på grund av känslan av "täthet" och brist på luft.
  • Det är omöjligt att inte nämna faran för att ett barn faller från den andra nivån. Naturligtvis kan du välja alternativet med sidoväggar, men dessa detaljer sparar inte i alla situationer.
Bild
Bild
  • Eftersom loftsängen i sig är av blygsam storlek, är sofforna små i den. Dessa produkter är kanske inte särskilt praktiska att använda.
  • Loftsängen är inte avsedd för alla laster. Det bör väljas utifrån barnets vikt. Således är vissa produkter endast lämpliga för de små, och skolbarn och ungdomar bör inte köpa dem.
  • I de flesta fall är sådana möbler dyra.
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffa och bäddsoffa

Ofta, istället för vanliga sängar, köper folk en kompakt soffa eller soffa. Experter rekommenderar att sådana modeller placeras i rum där ungdomar bor. Dessa kuddar är som regel små i storlek och är också utrustade med lådor i botten. Idag kan du i butiker hitta sådana alternativ för soffor som med en liten rörelse förvandlas till bekväma stolar eller soffor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa produkter är bra för att när barnet växer upp från dem kan de ordnas om i vardagsrummet och användas som gästmöbler.

Bild
Bild

Bäddsoffa

En bäddsoffa är ett lättanvänt alternativ. I de flesta fall har barnmodeller en karakteristisk ljus färg som harmoniskt passar in i barnrummet. Dessutom är dessa produkter ofta små i storlek, så du kan säkert köpa dem även för mycket blygsamma områden.

Naturligtvis finns det också större bäddsoffor utrustade med olika mekanismer . Det kan till exempel vara en snygg hörndesign, men det kommer att kosta mycket och ta mycket plats, så det här alternativet fungerar inte för ett litet sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Att montera soffor och sovstolar kan dock vara svårt. Det kan vara svårt att vika och fälla ut dem - i vissa fall kan barnen helt enkelt inte klara sådana processer. Dessutom får vi inte glömma att en färgglad soffa bara är en tillfällig lösning, eftersom barn växer upp oväntat snabbt från sådana strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material

Barnsängar är gjorda av olika material. Denna parameter påverkar den totala kostnaden. Så, de dyraste alternativen är massivt trä. Många experter rekommenderar sådana produkter att köpa, trots att det inte är det mest demokratiska priset. Denna möbel har följande fördelar.

  • Det är säkert ur miljösynpunkt - det innehåller inga farliga ämnen och kemiska föreningar som kan skada ett barn;
  • Har en fantastisk design - träbäddar ser bra ut i en mängd olika interiörer. De kännetecknas av ett solidt och rikt utseende.
  • Trämöbler kan tjäna i många år utan att förlora sin relevans.
  • Att skada en träsäng är inte lätt. Men om du lyckades kan det med tiden återställas.
  • Sängarna av massivt trä utstrålar unika och förtrollande dofter som har en gynnsam effekt på barnets sömn.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana möbler har dock sina nackdelar

  • Barnsängar av trä är dyra, särskilt om de är gjorda av ädla träslag. Samtidigt får vi inte glömma att sådana möbler köps för en kort tid, därför är förvärvet kanske inte det mest lönsamma ur ekonomisk synvinkel.
  • Som regel är fasta sängar tunga och därför svåra att flytta. Detta skadar ofta golvytan.
  • Trästrukturer kräver regelbundet underhåll - materialet måste beläggas med skyddande föreningar, utan vilket det börjar torka eller till och med ruttna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill spara pengar kan du vända dig till miljövänliga MDF -möbler. Detta material är formbart i bearbetning, därför är möbler av olika modifikationer och mönster gjorda av det. MDF -babysängar håller dock inte lika länge som trämodeller. Dessutom är priserna för sådana produkter ibland orimligt höga.

Det billigaste materialet för att göra babysängar är spånskiva. Produkter tillverkade av det är mycket vanliga och är mycket populära, eftersom de är billiga. Man måste dock komma ihåg att spånskiva är ett giftigt material, som innehåller formaldehydhartser, som används som lim. Dessa farliga föreningar släpper ut skadliga komponenter i miljön vid höga temperaturer. Om ett barn andas detta kommer det att allvarligt skada sin hälsa. Sådana problem kan undvikas genom att köpa möbler från laminerade spånskivor i klass E-1, men idag finns det för många produkter gjorda av vanliga råvaror som försvann som säkra. Det är därför du bör begära ett kvalitetscertifikat från säljaren när du köper en babysäng av laminerad spånskiva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också metallprodukter, men de köps mycket sällan på grund av deras för tunga vikt, rustika design och kalla ytor. Även om de är de mest hållbara och slitstarka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Moderna babysängar finns i följande standardstorlekar:

  • en sovplats i en babyvagga - 80x40 cm (sådana modeller tas vanligtvis med en liten marginal - "för tillväxt");
  • standardsäng med stötfångare för spädbarn - 120x60 cm;
  • säng för en förskolebarn (upp till 4-5 år) - bredden är vanligtvis 70, 80 cm och längden är från 130 till 160 cm;
  • enkelsäng för ett barn från 11 år - 200x90 cm;
  • tvåstegsmodeller (parametrar kan variera), standardlängd - 1, 5-1, 8 m, längd och bredd - 200x80 cm, 200x90 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

I butiken kan du hitta modeller av inte bara de angivna, utan också helt andra dimensioner. Du kan också beställa en skräddarsydd babysäng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Spjälsängar måste anpassas till interiörens stil och färg. Köp inte för mörka och dystra modeller - föredra ljusa och känsliga alternativ. Det är bättre att inte ta för ljusa och iögonfallande produkter. Om detta är en rik tematisk modell, bör den göras till en ljus accent av interiören. Sängen bör kompletteras med mjuka leksaker och matchande sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer detta eller det alternativet, lita på miljöns stil. Överbelasta inte interiören i barnkammaren med många detaljer, särskilt om du köpte en säng med en rik färg. Använd det tillgängliga utrymmet effektivt. Ge god belysning om sängen kompletteras med ett skrivbord. Du kan vända dig till infällda lampor eller bordslampor av lämplig stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Låt oss ta en titt på några av de mer populära märkena som tillverkar barnsängar av hög kvalitet.

  • " Legend" ("Fairy Tale") … Denna fabrik erbjuder en mängd olika alternativ för barnmöbler av spånskiva att välja mellan. Särskilt efterfrågade är märkesmodeller av typen "vind", som är väldigt populära.
  • " MST-möbler ". Produkterna från denna tillverkare är av utmärkt kvalitet och åtföljs av alla nödvändiga certifikat. Särskilt populära idag är multikomponentmodeller från Umka -serien, gjorda av billiga laminerade spånskivor.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mirlachevs fabrik . Detta märke erbjuder charmiga små sängar med vågiga sidor från Teddy -kollektionen. De presenteras i flerfärgade alternativ, men de mest populära är rosa och blå design.
  • BTS . Detta möbelföretag erbjuder konsumenterna en mängd intressanta sängmodeller. Idag är till exempel den multifunktionella "Minima" med lådor och högt ryggstöd mycket populär. Det kan vara en bra lösning för ett litet barnrum.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Mycket möbler ". Många barnsängar i olika mönster och färger erbjuds av företaget "Mycket möbler". De flesta är tillverkade av laminerad spånskiva och har ett överkomligt pris.
  • Ascona . Madrasser och sängar av hög kvalitet erbjuds av Ascona. I sitt sortiment finns modeller med en lyftmekanism eller en stationär kaj. Strukturer är också gjorda av laminerad spånskiva och är täckta med velour.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ormatek . Ormatek trivs med ett stort sortiment av barnmöbler. Design för barn i alla åldrar presenteras efter val av köpare. Det kommer att vara möjligt att välja det bästa alternativet för alla plånböcker - det finns modeller gjorda av valnöt, björk eller spånskiva.
  • Ami möbler . Sortimentet av detta företag inkluderar både enkelsängar och våningssängar med garderober, en soffa, ett bord, sidobord och lådor. Möblerna är gjorda av laminerad spånskiva och har en mängd olika färger - från klassiska till ljusa.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Giovanni . Företagets sortiment representeras av vaggar, sängar för skolbarn, barnsängar för de små. Du kan också hitta ett stort antal ljusa tematiska alternativ i olika färger. Giovanni -möbler är gjorda av MDF och massivt trä, men har överkomliga priser.
  • Lazurit . Detta företag erbjuder många multikomponentbarnsängar med olika modifieringar (både enkla och dubbla) för köpare att välja mellan. Det finns mönster i olika färger och texturer - glansiga och matta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man tänka på när man väljer?

När du väljer den perfekta babysängen måste du tänka på följande viktiga parametrar.

  • Material . Köp endast modeller gjorda av miljövänliga och säkra material (helst trä).
  • Storleken . Möblerna ska vara lämpliga i storlek, inte bara för barnet, utan också för rummet där det ska placeras. Det är bättre att ta en modell för tillväxt.
  • Mekanism . Kontrollera hälsan hos sängmekanismerna i butiken, om någon.
  • Design . Möbler i stil och färg bör matcha interiören i barnkammaren.
  • Pris . Leta inte efter för billiga alternativ - de kan visa sig vara av låg kvalitet.
  • Tillverkare . Se produkter från kända märken. Sådana modeller håller hög kvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Spektakulära exempel i inredningen

I ett tonåringsrum, i modern stil, kommer en mörk tvåvåningsbädd med en något blank yta att se bra ut. Sovplatserna ska fyllas med kontrasterande rosa linne, och väggen bakom möblerna ska dekoreras med imitation av sten eller tegel.

Bild
Bild

I pojkens ljusa rum kan du sätta en saftig röd bilsäng och bredvid den ställa ett rött bord med en blå stol. Lägg en mjukblå fluffig matta på golvet och dekorera väggarna med affischer / biltryck.

Bild
Bild

I flickans ljusrosa rum kommer en snövit loftsäng att se bra ut, kompletterad i den nedre delen av en fuchsia-färgad soffa och ett litet bord. Lägg ett mjukt brunt laminat på golvet och häng inte särskilt långa rosa gardiner av mjukt tyg över fönstret i rummet.

Rekommenderad: