Soffa-soffa Med Låda För Linne: För Förvaring Av Linne, Fällbar Euro-soffa Ekonomiklass Och Fällbar Soffa

Innehållsförteckning:

Video: Soffa-soffa Med Låda För Linne: För Förvaring Av Linne, Fällbar Euro-soffa Ekonomiklass Och Fällbar Soffa

Video: Soffa-soffa Med Låda För Linne: För Förvaring Av Linne, Fällbar Euro-soffa Ekonomiklass Och Fällbar Soffa
Video: Sofa bed foldable sitting bench push-pull storage 2024, April
Soffa-soffa Med Låda För Linne: För Förvaring Av Linne, Fällbar Euro-soffa Ekonomiklass Och Fällbar Soffa
Soffa-soffa Med Låda För Linne: För Förvaring Av Linne, Fällbar Euro-soffa Ekonomiklass Och Fällbar Soffa
Anonim

För att spara utrymme och lysa upp ditt rum är en soffasoffa med linnelåda ett utmärkt val. Det tar inte mycket plats och gör att du enkelt kan fälla sängkläder. Moderna tillverkare erbjuder lyxiga alternativ som passar in i olika interiörer i vardagsrum, sovrum och barnrum.

Bild
Bild

Särdrag

I europeiska länder kallas alla typer av soffor soffa, men i vårt land betyder detta begrepp en slags stoppade möbler, som har vissa skillnader:

  • bred sits;
  • rygg och armstöd är placerade på samma nivå;
  • mjuk rygg;
  • hållbar och jämn madrass.
Bild
Bild

Ursprungligen prydde soffan hemmen för samhällets elit och användes för avkoppling dagtid. Dyra träslag användes för tillverkning av ramen. När du valde klädsel, gavs företräde åt siden eller brokad. Smidiga kuddar av slitstarkt material och vadderade med hästhår och lammull kompletterar denna möbel perfekt.

Idag skapar designers fantastiska modeller som kombinerar de särpräglade egenskaperna hos en soffa och en soffa. Vackra alternativ kan användas för att utrusta sovrum, barn och vardagsrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Soffan kan ha armstöd eller inte. Valet av alternativ är individuellt.

Modellen med låda för linne kännetecknas av bekvämlighet, eftersom den låter dig ordna olika sovtillbehör eller kläder. Denna modell används inte bara som en plats att koppla av, utan också som en byrå.

Huvudsakliga fördelar:

  • Ergonomisk soffans design kan öka det användbara området i rummet.
  • Bekväm och bekväm sovplats .
  • Produktens praktiska egenskaper ligger i det faktum att den kan användas för både avkoppling och nattsömn.
  • Bekvämt transformationssystem garanterar konstruktionens hållbarhet och tillförlitlighet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Moderna stoppade möbeltillverkare erbjuder lyxiga och bekväma soffor med förvaringslådor, eftersom dessa modeller är mycket efterfrågade.

Ottomanen är utrustad med en utdragbar låda som fungerar med en speciell rullmekanism. Det kan enkelt byggas ut för att ordna en sovplats. Dra bara i tyghandtaget för att nå tvättlådan. Vanligtvis har den vikta ottomanen en högre höjd än den utfällda positionen. Eftersom ryggstödet och armstöden är fixerade präglas sovplatsen av mysighet och komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan typ är Eurosof - en modern lösning av en soffa. De kännetecknas av sin funktionalitet, eftersom de kan användas för god sömn, och på dagtid kan de enkelt förvandlas till en kompakt och elegant soffa.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att fälla ut Eurosof, tryck bara på ryggstödets kant uppifrån och ner. Fällmekanismen kännetecknas av hållbarhet och styrka. Denna modell kommer att vara det perfekta valet för smala sovrum eller barnrum.

Designers erbjuder vackra och eleganta modeller för en eller två personer. Den dubbla bäddsoffan är idealisk för små sovrum.

Urvalstips

För att en soffasoffa med linneskåp ska fungera länge och inte förlora sitt ursprungliga, attraktiva utseende är det värt att följa några tips när du väljer det:

  • Först måste du tänka på var soffan kommer att vara . Det är ännu bättre att rita en ritning för att visa rummets dimensioner och beräkna de önskade måtten på stoppade möbler.
  • Du bör bestämma funktionen för soffan . Det kommer att användas för daglig sömn eller som ett gästalternativ. Du måste veta i förväg vem som ska sova på den - ett barn eller en vuxen. Valet av omvandlingsmekanism beror på detta.
  • NS Innan du köper bör du testa omvandlingsmekanismen, hur den fungerar . Metaldelar bör inte vara tjockare än tre millimeter och också vara pålitligt anslutna till varandra.
  • Soffan är värd att försöka för "komfort" - du måste sätta dig ner eller ligga på den . På så sätt kan du uppskatta fyllnadstätheten.
  • Soffan ska inte göra obehagliga ljud . Squeaks indikerar att produktramen är dåligt limmad.
  • Du måste tänka på sömmarnas snygghet och jämnhet, eftersom allt ska vara perfekt . Ojämna sömmar, utskjutande trådar indikerar den låga kvaliteten på stoppade möbler, så det kommer inte att hålla länge.
  • En bra tillverkare ger garanti för stoppade möbler i mer än ett och ett halvt år . Om företaget inte kan tillhandahålla en sådan period är det inte värt att köpa den här soffan.
  • Lådan för förvaring av linne ska vara snygg och rymlig . Det krävs inte mycket ansträngning för att komma till det. Enkelhet och bekvämlighet är ett av huvudkriterierna.
  • Ekonomiklass soffor ska vara hållbara och praktiska . Låg kostnad bör inte påverka kvaliteten på stoppade möbler.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra bilder på soffan i inredningen

  • Burgund soffa passar perfekt in i den moderna inredningen i ett sovrum eller barnrum. Röda kuddar ger modellen charm. Transformationsmekanismen gör att du enkelt kan göra soffan till en bekväm enkelsäng. I en kompakt låda kan du enkelt ordna sängkläder eller saker.
  • En ljus accent i vardagsrummet i modern stil kommer att vara en snövit soffa med svart ram . Kombinationen av vitt och svart ser elegant och lyxigt ut. Delikat prydnad på soffans klädsel ger produkten en viss charm och mjukhet.
  • Att dekorera interiören i ett rum i mjuka pastellfärger, en modern soffsoffa dekorerad med lyxiga blommor . Klädseln förmedlar perfekt strukturen på säckväven. Blommotrycket på kudden fungerar som huvuddekorationen i den grå soffan.
  • För att förbättra inredningen i barnrummet, elegant lila soffa dekorerad med roliga bilder från sagan "Alice i underlandet ". Ditt barn kommer definitivt att gilla den här modellen. Trevliga färgscheman hjälper till att skapa en mysig atmosfär i barnrummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du hittar också en fullständig översikt över soffsoffan med linnelådan i den här videon.

Rekommenderad: