Våningssäng För Pojkar (46 Bilder): Välj Barnmodeller För Två Barn I Ett Rum I Olika åldrar

Innehållsförteckning:

Video: Våningssäng För Pojkar (46 Bilder): Välj Barnmodeller För Två Barn I Ett Rum I Olika åldrar

Video: Våningssäng För Pojkar (46 Bilder): Välj Barnmodeller För Två Barn I Ett Rum I Olika åldrar
Video: 86 TIMMAR KVAR I STUGAN!!! VI VILL FLYTTA IN!! 2024, April
Våningssäng För Pojkar (46 Bilder): Välj Barnmodeller För Två Barn I Ett Rum I Olika åldrar
Våningssäng För Pojkar (46 Bilder): Välj Barnmodeller För Två Barn I Ett Rum I Olika åldrar
Anonim

När du väljer en barnsäng är det bättre för föräldrar att alltid ta hänsyn till barnets åsikt. Dessutom, om vi talar om en våningssäng, där två barn vilar, och till och med av olika kön. Bland det stora sortimentet av sängar som nu finns på den ryska marknaden kan du alltid hitta något som passar dig. Det är bara viktigt att förstå vad som är prioriteringar och kriterier för att välja en viss produkt.

Bild
Bild

Val av funktioner

För två små barn som bor i samma rum, det är nödvändigt att rationellt organisera utrymmet så att det är möjligt, utan att störa varandra:

  • ha kul och lek;
  • lära lektioner och göra läxor;
  • förvara nödvändiga hushållsartiklar, saker och leksaker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängen spelar en viktig roll för spädbarn, och ofta, för att frigöra mer utrymme, bäddas sängar i våningssängar. Det finns en mängd råd från inredare och möbeltillverkare. Ofta är de verkligen mycket värdefulla och hjälper till att välja möbler till en plantskola. Men i varje specifik situation beror allt på individuella faktorer och egenskaper:

  • rummets storlek;
  • barnens ålder;
  • barnets kön;
  • individuella preferenser för föräldrar och barn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska du vara uppmärksam på?

Den lilla människans säkerhet och ålder ligger alltid i framkant. Om två barn fortfarande är på dagis är det nödvändigt att sängen har breda ben och är stabil. Det är också viktigt att ha stötfångare som ska skydda barnet från ett eventuellt fall och risken för skada. Det är viktigt att ta hänsyn till att trappan till andra våningen nödvändigtvis måste vara bred och med stora steg. Denna design gör att barn kan känna sig mer självsäkra och samtidigt avsevärt minska risken för ofrivillig glidning och skada.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du bör särskilt noggrant undersöka stegen, det bör tillsammans med sängen vara en "enda organism". Det är oacceptabelt för lösa, dinglande och dåligt fixerade strukturelement, detta hotar uppkomsten av skador hos barn. En viktig detalj är sängens höjd. Barnets tillväxt bör säkert beaktas här, ju mindre hans ålder är, desto lägre bör sängen vara. Om barnen är i olika åldrar (skillnaden är cirka 3-5 år), bör det äldre barnet sova på övervåningen. Det rekommenderas att välja modeller av barns våningssängar som är utrustade med olika lådor, de är mycket praktiska för att lagra en mängd olika föremål:

  • leksaker;
  • läroböcker;
  • skridskor;
  • skor;
  • av saker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en säng bör du ta hänsyn till budgeten och platsen för möblerna i rummet, liksom dess parametrar. När du köper en produkt rekommenderas att du har kvalitetscertifikat.

Material måste vara naturliga och av hög kvalitet. Du bör inte köpa spånskivor för små barn, sådana strukturer är impregnerade med skadliga kemikalier. Färgämnena måste också vara naturliga för att inte orsaka allergier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sängdesign

Möbeldesign är alltid ett stort och kontroversiellt ämne. Nu erbjuder marknaden ett brett utbud av modeller, valet är stort. Modernt mode för möbler för barn följer vägen för praktisk och minimalism.

Du bör definitivt konsultera och ta hänsyn till den lilla personens önskemål, om han naturligtvis redan är mer än tre år gammal. Det är också viktigt att tänka på vilket kön barnet är, vilka personliga preferenser det är.

Nyligen har sängar som stiliserats som saker från dina favorit -serier kommit på modet. Sängen kan till exempel likna en racerbil eller en brandbil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om "damrummet" för unga fashionistas oftast är utformat på lämpligt sätt och varma mjuka toner råder i rummet, vilket skapar en atmosfär av komfort och harmoni, betonar pojkar ofta tekniska eller spelteman, till exempel med bild av ett bil- eller sporttema … Sängen i två plan ser bra ut, som är inredd i nautisk stil "under hytten". Dessutom använder seglare verkligen våningssängar på fartyg. För en femårig "hyttpojke" kan det marina temat bli en outtömlig källa till fantasi, kreativ inspiration, samt ett inslag i ett spännande oändligt spel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängar är ofta bäddade, till vilka träningsutrustning är monterade som tillägg:

  • Svensk vägg;
  • barer;
  • ringar;
  • horisontell stapel;
  • rutschbanor för skidåkning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det ser original ut, barn kommer gärna att leka på sådana enheter, samtidigt som de utvecklar fingerfärdighet och fysiska data. Barn är ofta rädda för mörkret, så det är lämpligt att fästa LED -lampor på sängens monteringsben. Ofta dekorerar barn själva sina sängar med olika applikationer från sina favorit -tecknade serier. Denna process ger den unga designern otroligt nöje. Den ursprungliga ovanliga designen av sängen kan vara en anledning till bebisens stolthet, särskilt om sängen är stiliserad som ett ånglok, vagn eller rymdskepp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pojkar sängar kan utformas som en bil eller ett rymdskepp, sådana modeller har nyligen varit i märkbar efterfrågan. Om de föreställer sig som astronauter eller taxichaufförer kommer barnen gärna att gå "på en resa". På så sätt behöver föräldrar förmodligen inte ytterligare lockande för att få de små fidgets att gå och lägga sig i tid. Barn är oftast nöjda med sådana strukturer på två nivåer. De verkar vara en del av spelet, så de är alltid underhållande för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Boende för barn av olika kön

Om två barn av olika kön bor i ett rum, är det bäst att göra en neutral design som ger varje barn komfort och mys. Neutrala lösningar för möbler och rumsdesign är mest lämpliga här. Medan underkläder är bättre att välja med hänsyn till olika kön. Förskolebarn har ännu inte utvecklat en uppfattning om vilken typ av rum som ska vara. Redan i första eller andra klass uppstår egna idéer, uppfattningar och preferenser, en förståelse för”vad som är bra eller inte så bra”.

Bild
Bild
Bild
Bild

I övergångsåldern (som börjar ganska tidigt hos moderna barn) finns det ett ökat intresse för filmer och musikaliska trender. Objekt i rummet, inklusive våningssängar, är inredda i enlighet därmed. Med den rätta designlösningen, utseendet på kreativa idéer, kommer både tjejer och pojkar att vara glada att vara i sådana rum. Ofta används gardiner på sängarna, som spelar en viktig roll; de gör att den lilla personen i ensamhet kan läsa en bok eller bara samla sina tankar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nytt innehåll

Under de senaste åren har träpallar använts alltmer, detta material är universellt, du kan göra mycket av det, inklusive en våningssäng. Den lakoniska designen som följer med denna typ av design är särskilt lämplig för tonårspojkar. Våningssängen har varit aktuell hela tiden, den fanns i forntida Mesopotamien och Kina för sju tusen år sedan.

En rätt utformad eller köpt säng kan inte bara dekorera ett rum, utan också vara ett användbart "verktyg" för att lösa en mängd olika vardagliga hushållsproblem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om två pojkar bor i ett rum, kanske det inte finns tillräckligt med utrymme för aktiva spel . Det kommer att krävas lite intellektuell ansträngning för att komprimera möblerna. Våningssängar är ett av de mest effektiva alternativen för rationell rymdplanering. Mycket ofta används för barnsängar och MDF, detta material är hållbart och säkert ur ekologins synvinkel. Budgetbäddar av sådant material ser ganska anständigt ut, trots den relativt låga kostnaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ i lanthus

Våningssängar är särskilt lämpliga för stugor eller stugor. Ofta kommer många barn till ett privat hus som behöver bo någonstans. En våningssäng är idealisk i detta avseende. Spjälsängar för små pojkar och flickor skiljer sig avsevärt åt i deras funktionella egenskaper. Sådana typer finns alltid oftare.

  1. Klassisk våningssäng . En enkel bred stege monteras direkt på sängen. Det kan finnas en mängd olika modeller och sorter av denna typ.
  2. Multifunktionella modeller . Sådana produkter innehåller många lådor där du kan lägga många användbara saker och leksaker. Facken kan placeras i den nedre delen och till och med på trappan. I vissa fall, för de minsta, finns det alternativ för att fästa en gunga.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Våningssängar kan vara i harmoni med andra möbler. Till exempel kan det finnas en plats att sova överst och ett skrivbord längst ner för att arbeta med skoluppgifter. Det kan finnas en garderob för saker, som också kan monteras på "bottenvåningen". Det finns ofta också sängar som är arrangerade i en vinkel på 90 grader mot varandra, de är inte så efterfrågade, men de är ganska vanliga vid försäljning. Våningssängar kostar i genomsnitt 10 till 20 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om produkten monteras på beställning kan priset stiga två till tre gånger.

Rekommenderad: