Våningssängar För Flickor För Barn (34 Bilder): Tvåvånings Loftmodeller Med En Lekplats I Ett Rum För Två Barn 3 år

Innehållsförteckning:

Video: Våningssängar För Flickor För Barn (34 Bilder): Tvåvånings Loftmodeller Med En Lekplats I Ett Rum För Två Barn 3 år

Video: Våningssängar För Flickor För Barn (34 Bilder): Tvåvånings Loftmodeller Med En Lekplats I Ett Rum För Två Barn 3 år
Video: Best Affordable Bunk Bed with Trundle Review! 2024, April
Våningssängar För Flickor För Barn (34 Bilder): Tvåvånings Loftmodeller Med En Lekplats I Ett Rum För Två Barn 3 år
Våningssängar För Flickor För Barn (34 Bilder): Tvåvånings Loftmodeller Med En Lekplats I Ett Rum För Två Barn 3 år
Anonim

En flickas säng är en lika viktig möbel som ett toalettbord. Beroende på behoven kan sängen vara med två kojer, en loftsäng, med en garderob. För att göra rätt val är det värt att överväga alla fördelar och nackdelar med varje typ. Vad är våningssängarna för tjejer, vad du ska leta efter, samt exempel på vackra sorter, hittar du i artikeln.

Bild
Bild

Vyer

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med en arbetsplats

Denna typ av våningssäng är bekväm genom att frågan om bordets placering löses utan problem. Setet levereras med ett inbyggt bord. Och den övre nivån är en sovplats.

Möbeldesigners erbjuder tre alternativ för arrangemang av bänkskivor

  • Standard . Dessa är stora bänkskivor som installeras utan möjlighet till transformation. Det här alternativet är bekvämt om lägenheten är rymlig och det är nödvändigt att installera till exempel en dator och kontorsutrustning på bordet.
  • Utdragbara bord . Detta alternativ är perfekt för små områden i barnrum. Bordet glider ut vid behov. Och på natten kan den skjutas in och därmed frigöra utrymme. Sängar av denna typ är i allmänhet korta och lämpliga för yngre flickor.
  • Fällbar bordsskiva . Detta alternativ är ett inbyggt bord som fästs vid sängens sida när det inte behövs.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängar med en arbetsplats är lämpliga för absolut alla åldrar, den enda skillnaden är i storlek och design.

Med lekplats

Dessa sängar är lämpliga för tjejer under 10 år. Ledigt utrymme under sängen är organiserat beroende på barnets preferenser. Tiden som omges av dina favoritleksaker är alltid oförglömlig. Det kan finnas många idéer för genomförande. Skapandet av ett minihus för dockor är perfekt. Du kan ordna utrymmet i form av ett stort hus för alla leksaker på en gång. Eller helt enkelt skapa ett utrymme med massor av kuddar och en barnstol. Tjejer kommer att uppskatta det och kommer att spendera många av sina lyckliga minuter där.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För två barn

En våningssäng med två sovplatser är lämplig för två barn. Detta är standardtypen av sängar. Men nu blir sängar mer efterfrågade, där den nedre delen är en soffa. Det är inte bara vackert i utseende, utan också praktiskt. Till exempel om det plötsligt kom gäster. Soffan kan fällas ut och skapar därmed en extrasäng. Och på några minuter av avkoppling på dagtid i soffan kan du bara koppla av och läsa en bok. Ett bra alternativ för äldre barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med garderob

Varje tjej ska kunna rationellt använda förvaringsutrymme, samt kunna vika sina saker och hålla ordning. En säng med garderob är en bra lösning. Det finns en garderob i utrymmet under sängen. Den ska vara utrustad med fack med en skivstång, ett par hyllor och en låda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta arrangemang kommer att hjälpa den framtida värdinnan att vika saker bra och inte bli förvirrad när de letar efter dem. Detta är inte bara en praktisk lösning, utan också snygg. Dekorerade fasader på begäran av barnet kommer att skapa ytterligare komfort. Men äldre tjejer kommer att uppskatta spegelinsatserna.

Design

Utformningen av sängar för flickor är mycket varierande. Här håller designarna inte tillbaka sin fantasi. Naturligtvis finns det vissa kriterier som bygger på färgschemat. Till exempel, för yngre tjejer, erbjuder designers känsliga nyanser. Det kan vara ljusblått, himmelblått eller karamellfärg.

Bild
Bild

Föräldrar väljer också färgspektrum . De känner till sina barns preferenser och kan med precision berätta vilka färger de gillar. Flickans känslomässiga tillstånd beror på vilken färg som kommer att råda i möblerna.

Bild
Bild

De mest populära är färger i havsstil, rosa, ljusgröna färger. Designers är inte bara begränsade till färg. Formen spelar också roll. Detta påverkar barnets tillstånd när det somnar. Det är trots allt väldigt trevligt för en tjej att somna i en fantastisk vagn eller slott.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När det gäller att välja säng för en tjej finns det några regler att följa.

  • Säkerhet . Innan du köper måste du vara särskilt uppmärksam på alla detaljer. Om materialet är trä, är det värt att kontrollera alla väggar och trappor för flis och flis. Hörnen ska vara släta, jämna och ha ytterligare skydd.
  • Material . Dessa bör vara naturliga och miljövänliga råvaror. Säljaren är skyldig att tillhandahålla ett intyg om överensstämmelse med kvalitetsstandarder. Om så inte är fallet är det värt att överväga om materialen är så säkra. Hypoallergen kontroll måste godkännas.
  • Stabilitet . Detta är lika viktigt som säkerhet. Strukturen måste stå stadigt. Fästelement ska inte vara lösa eller lösa. Dess livslängd beror faktiskt på hur stark strukturen är.
Bild
Bild
  • Madrass . Detta tillbehör är värt att välja en ortopedisk. Detta kommer att bidra till att säkerställa sömnkvalitet och kommer inte att skada barnets ryggrad och hållning.
  • Sängens höjd måste justeras efter ålder . För barn 3 år är en höjd på 1-1, 2 m lämplig. Sådana modeller bör ha höga sidor och breda steg. För tjejer i åldern 5-7 år är sängar med en höjd av 1, 3-1, 7 m lämpliga. Setet kan köpas både med ett arbetsområde och med en garderob. För en tonårsflicka är det bäst att använda en säng med en höjd av 1,7-2 m. I den nedre delen kan det finnas en soffa, en garderob och en arbetsyta. Allt beror på dina preferenser och önskemål. Det är värt att kontrollera stabiliteten och maximal belastning.
  • Om sängen har spegelinsatser då är det värt att kontrollera kanterna.
Bild
Bild

Vackra exempel

Det här alternativet är ljust och saftigt. Lämplig för aktiva tjejer. Sängen har en mycket rymlig arbetsyta. Trappan har breda trappsteg, under vilket utrymmet är fyllt med lådor. Detta skapar ytterligare lagringsutrymme.

Bild
Bild

En perfekt sovplats för en liten prinsessa. Mycket organisk användning av utrymme i botten. Förutom ett utdragbart arbetsområde finns det skåp och lådor som hjälper dig att hålla leksaker och viktiga tillbehör nära till hands.

Bild
Bild

Fin säng med en lekplats. Den nedre delen är utformad som ett litet rum. Där kommer tjejen verkligen att leka med sina vänner eller spendera kvällar med sina dockor.

Bild
Bild

Detta är en verklig designfantasi. Ett helt hus där det finns tillräckligt med plats för alla. Lämplig för två barn. Och dessutom finns det en tredje kajplats. Plötsligt kommer flickvänner till din dotter till exempel för att ha pyjamasfest.

Bild
Bild

Fantastiskt och magiskt slott för en riktig prinsessa. Nedan finns lekområdet, som är dolt för nyfikna ögon. Och den övre nivån är en stor rymlig säng. Din dotter kommer att älska den här sängen vid första ögonkastet.

Bild
Bild

Det här är de ovanliga modellerna som moderna designers kommer med. Många idéer och färgscheman gör det möjligt att hitta exakt vad din baby kommer att tycka om. Ge ditt barn möjlighet att delta i valet av säng, då blir sömnen sund och tiden i spel kommer att flyga förbi obemärkt.

Rekommenderad: