Metallbarnsäng (20 Bilder): Smidda Modeller Av Metallsängar För Barn

Innehållsförteckning:

Video: Metallbarnsäng (20 Bilder): Smidda Modeller Av Metallsängar För Barn

Video: Metallbarnsäng (20 Bilder): Smidda Modeller Av Metallsängar För Barn
Video: Jensen - Dream - Assembly guide 2016 2024, April
Metallbarnsäng (20 Bilder): Smidda Modeller Av Metallsängar För Barn
Metallbarnsäng (20 Bilder): Smidda Modeller Av Metallsängar För Barn
Anonim

Smidesjärnssängar blir mer och mer populär i dessa dagar. Klassisk eller Provence -stil - de kommer att lägga till en speciell charm i ditt sovrum. På grund av sin styrka, säkerhet, mångsidighet och olika former är de idealiska för ett barns rum.

Det finns många modeller på marknaden för barn i alla åldrar - från spjälsängar till nyfödda till snygga tonårsängar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter av metall barnsängar

Vid skapandet av sängar i smidesjärn används modern teknik, tack vare vilken modellerna är hållbara och samtidigt ser snygga ut. Metall är ett miljövänligt material, lätt att använda. Hygien är en av de faktorer som föräldrar prioriterar när de väljer möbler till barnkammaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med en kaj

Enkelsängar i metall kommer att tilltala både pojkar och flickor. För pojkar är fasthållna modeller, utan mönster, mer lämpliga. Sängar för flickor kan antingen vara klassiska former eller vagnar med metallridåstöd. Kylsmidesmetoden gör sängen mjuk och luftig. Öppna mönster och en baldakin ger modellerna en speciell ömhet.

Ovanifrån behandlas metallramen med pulverfärg, vilket gör det möjligt att måla produkten i olika nyanser . En mängd olika färger gör att du kan välja ett alternativ för alla åldrar, kön och interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Två nivåer

Den här typen av sängar är mycket efterfrågad, särskilt när du behöver placera två sängar i en liten plantskola. Tillverkare erbjuder modeller av olika priser och utföranden. Dessa kan antingen vara konservativa alternativ, som består av endast två kojer med en stege, eller mer komplexa mönster med alla typer av hyllor för förvaring av linne eller leksaker. Barn är särskilt nöjda med möjligheten att gå i trappor. Denna säng är en extra plats för spel.

Våningssängar ser väldigt imponerande ut, samtidigt som de är kompakta, vilket gör att du kan frigöra utrymme i barnkammaren betydligt . Sängar i två nivåer har en stark, förstärkt metallram; alla modeller har skyddande stötfångare. Föräldrar behöver inte oroa sig för sina barns säkerhet. Den andra nivån kommer helt att stödja vikten av två barn.

Vissa tillverkare tillverkar våningssängar i metall. Om det behövs kan strukturen demonteras till två enkelsängar, vilket är mycket bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall spjälsängar för barn

Tillverkningsföretag tillverkar metallbäddar även för spädbarn. De är inte mindre säkra än de mer välbekanta träalternativen. Konstruktioner kan vara av följande typer:

Vagga barnsäng . Dessa spjälsängar är utformade speciellt för de små och är en vagga där det är bekvämt att gunga ett barn. Vaggarna är helt gjorda av metallelement, och närvaron av speciella sidor och tillförlitligheten hos metallramen garanterar barnets fullständiga säkerhet. Tillverkare utrustar vaggarna med hjul som gör det enkelt att flytta det runt lägenheten. Föräldrar föredrar ofta sådana modeller på grund av deras låga kostnad, kompakthet och låga vikt. Vissa tillverkare installerar i vaggarna en mekanism för att automatiskt gunga ett barn och en mobil med leksaker över vaggans huvud.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En spjälsäng med en pendel . Dessa modeller är också mycket efterfrågade. Pendeln förenklar processen med att gunga ett barn.

Det finns tre varianter av pendelmönster:

  1. tvärgående - utrustad med en speciell enhet som vaggar sängen från sida till sida;
  2. längsgående - sväng fram och tillbaka på speciella löpare.
  3. universell - barnets åksjuka sker manuellt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Bland fördelarna är:

  • styrka, tillförlitlighet - metallbäddar utsätts inte för deformation, temperatur- och fuktighetsförändringar är inte farliga för dem;
  • slitstyrka;
  • miljövänlighet i materialet, höga hygieniska egenskaper.

Nackdelarna med metallbäddar bör noteras endast känsligheten för rost med dålig kvalitetsbeläggning av delar och den höga kostnaden för handgjorda produkter. Naturligtvis minskar serieproduktionen avsevärt kostnaden för modeller flera gånger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer metallbäddar Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt följande punkter:

  • frånvaron av skarpa hörn - på så sätt minskar du risken för skada på barnet;
  • närvaron av sidor är en förutsättning för tvåskiktiga strukturer, liksom kvaliteten på fixeringselementen;
  • inga repor och bucklor;
  • strukturens stabilitet.

En kvalitetssäng i metall kommer att glädja föräldrar och barn i många år.

Rekommenderad: