Vit Dubbelsäng (51 Bilder): Metall Och Trä, Hängande Med Gardin, Glansigt Och Läder, Med En Mjuk Sänggavel Och Rygg

Innehållsförteckning:

Video: Vit Dubbelsäng (51 Bilder): Metall Och Trä, Hängande Med Gardin, Glansigt Och Läder, Med En Mjuk Sänggavel Och Rygg

Video: Vit Dubbelsäng (51 Bilder): Metall Och Trä, Hängande Med Gardin, Glansigt Och Läder, Med En Mjuk Sänggavel Och Rygg
Video: Så inreder du barnrummet - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, Maj
Vit Dubbelsäng (51 Bilder): Metall Och Trä, Hängande Med Gardin, Glansigt Och Läder, Med En Mjuk Sänggavel Och Rygg
Vit Dubbelsäng (51 Bilder): Metall Och Trä, Hängande Med Gardin, Glansigt Och Läder, Med En Mjuk Sänggavel Och Rygg
Anonim

Sängen är huvuddelen i sovrumsinteriören. Alla andra element väljs i enlighet med dess design och färg. Trenden de senaste åren har varit mysiga vita dubbelsängar. De passar perfekt in i många interiörer. Låt oss titta närmare på sådana attraktiva möbler.

Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

En vacker vit säng gjord av högkvalitativa och attraktiva material kan dekorera insidan av ett sovrum och ge det en speciell charm. Sådana stoppade möbler har hög status. Idag kan du i möbelsalonger plocka upp eleganta modeller med lyxiga aristokratiska anteckningar.

Bild
Bild

Vitt är en klassisk färg, så den kan enkelt kombineras med många nyanser . Dessa kan vara mjuka pasteller eller skarpa kontrasterande färger. Det är värt att notera det faktum att en säng av denna färg kan placeras inte bara i ett ljust, utan också i ett mörkt rum. Sådana möbler ser särskilt imponerande ut mot bakgrunden av mörk ask och svarta väggar.

Iögonfallande kontrast kan förvandla även den enklaste och tråkigaste miljön.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vita sängar är mycket populära. De är många professionella designers val - när de skapar genomtänkta och fashionabla interiörer.

Bild
Bild

Eleganta möbler kommer att se ekologiska ut i många stilar . Det kan vara klassiskt, imperium, barock, country, fransk provence, ultramodern högteknologi och många andra riktningar. Du kan skapa en komplett och attraktiv ensemble på vilket sätt som helst. Allt beror bara på husägarnas personliga preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

En ljus säng kan fungera som en ljus accent i inredningen . Om du slår det korrekt med tillbehör och inredning, kommer situationen att visa sig vara mycket intressant och ljus.

Bild
Bild

Möbler av denna färg har sina nackdelar. ? Många köpare vägrar dessa alternativ, eftersom de är benägna att smitta. En smutsig eller dammig plats på ytan på sådana möbler kommer att synas. Det följer att en vit säng kommer att kräva konstant och noggrant underhåll av dig. Smuts från ytan måste avlägsnas regelbundet.

Om detta inte görs förlorar möblerna snabbt sitt attraktiva utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av denna anledning är det nödvändigt att förlita sig på några rekommendationer för användning av en vit säng:

  • Till exempel kan en lätt lädermodell rengöras snabbt och enkelt . För att göra detta bör du fylla på en fuktig trasa och tvålvatten.
  • Situationen är mer komplicerad med textilfinish .… Mjuka ytor måste rengöras med kemikalier. Det rekommenderas att börja ta bort fläckar omedelbart så att de inte hinner tränga in i tyget.
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan nackdel med den vita sängen är dess massiva. Många köpare är säkra på att sådana möbler är idealiska för ett litet rum, men de har mycket fel. Mot bakgrund av andra inredningsartiklar kommer ett sådant föremål att verka mer massivt och krångligt.

Detta gäller inte bara kompakta utan även rymliga sovrum.

Bild
Bild

Så i ett stort sovrum kommer en stor vit säng gjord av naturligt massivt trä eller eko-läder att se fristående ut och locka mycket uppmärksamhet. Om vi pratar om ett litet rum, kommer ett sådant föremål att göra interiören tyngre och ta för mycket plats.

Bild
Bild

Om du fortfarande vill komplettera inredningen med en vit säng, rekommenderar designerna att vända sig till snövita soffor, lyftsängar eller höga sängar med en liten sänggavel.

Bild
Bild

Stilar

En vit dubbelsäng kommer att se bra ut i många stilar. Följande alternativ är dock särskilt anmärkningsvärda:

En vit säng kommer att se bra ut i en klassisk inredning - särskilt om det kompletteras med naturliga trädetaljer och har snidade element.

Bild
Bild

Du kan använda trä-, metall- eller glasmöbler i en minimalistisk inredning . Normalt är väggarna i sådana miljöer också vita.

Bild
Bild

Den vita sängen kommer att vara stolt över inredningen i lyxiga stilar av barock, imperium, retro, modern och country .

Bild
Bild
Bild
Bild

En modell med tydliga och regelbundna former kommer harmoniskt att passa in i den japanska stilen . I sådana ensembler kan en vit säng kompletteras med kontrasterande linjer.

Bild
Bild

Visningar

Dubbelsängar är olika. De finns i olika utföranden och former. Låt oss titta närmare på de mest populära sorterna som erbjuds av moderna tillverkare.

Bild
Bild

Rektangulära sängar

De mest populära är de klassiska rektangulära modellerna. Storleken på dessa dubbelsängar är vanligtvis 135x191 cm.

Bild
Bild

Runda modeller

Alternativ för runda, halvcirkelformade och ovala former ser snygga och intressanta ut. Storleken på sådana kopior motsvarar en viss tillverkares standarder.

Bild
Bild

Upphängda modeller

Om du föredrar icke-triviala och fashionabla ensembler, kommer du definitivt att gilla en intressant hängande säng med gardin. Sådana alternativ utmärks av originaldesigner. De har olika typer av fästelement. De är mycket beroende av taket i sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta finns ytterligare belysningsenheter under den hängande sängen. Dessa kan vara infällda eller strålkastare. Sådana designlösningar ser väldigt snygga och attraktiva ut.

Bild
Bild

De kan också vara rektangulära, fyrkantiga, runda eller halvcirkelformade. Runda modeller dekorerade med ljusa gardiner av luftiga tyger ser särskilt harmoniska ut . Sådana vackra och känsliga sängar kan placeras i ett sovrum under förutsättningarna för inte bara en stadslägenhet, utan också ett mysigt hus på landet.

Bild
Bild

Blanketter

Dubbelsängar har olika sänggavlar. Dessa detaljer spelar en viktig roll i utformningen av sådana stoppade möbler. De kan vara höga, låga, öppet, snidade, platta, vertikala, rundade, kantiga och så vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen är lätta sängar med en mjuk sänggavel och sänggavel mycket efterfrågade .… Med sådana element kan du skapa en mysig och attraktiv interiör. Oftast är sänggavlarna i sådana modeller klädda i tyg, liksom glansigt eller matt läder, ekoläder eller konstläder. Sådana alternativ är inte billiga, men deras spektakulära design gör dig inte besviken på köpet. För att skapa en lyxig ensemble kan du använda en säng med en sänggavel i läder och möbeltappar.

Ett vackert diamantmönster kommer att glädja ögat och fräscha upp interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Dubbelsängar är utrustade med olika utföranden:

Prisvärd är ramen, som är en metallbas på benen med fäst lameller . I sådana utföranden tillhandahålls inte sidodelar, sänggavel och fotbräda, men benhöjden kan ändras efter eget gottfinnande.

Denna kvalitet gäller särskilt för rum med ojämna golvytor.

Bild
Bild

En säng med förstärkt ram kommer att kosta mer . I sådana fall är gapet mellan lamellerna 4, 5 och 3,5 cm. Dessa alternativ är lämpliga för personer vars kroppsvikt överstiger 100 kg. Produkter deformeras inte under tung belastning.

Bild
Bild

Dubbelsängar med linnischer är efterfrågade idag . Moderna tillverkare erbjuder liknande modeller i en mängd olika konfigurationer. Lådorna i dem kan placeras i olika områden och variera i volym.

Bild
Bild

Lyftsängar är utrustade med rymlig linnis . De kompletteras med mönster med fjäder- eller gasdämpare.

Bild
Bild

Praktiska är förvandla modeller . De kan förvandlas till en bekväm soffa, bord eller garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Det mest attraktiva är den vita träsängen. Den kan tillverkas av bok, al, björk, ek eller tall. Sådana inredningsartiklar är inte bara vansinnigt vackra, utan också miljövänliga, absolut säkra för människors hälsa.

Sådana alternativ kräver dock särskild omsorg. De bör skyddas från fuktig luft och extrema temperaturer.

Bild
Bild

Metallprodukter är de mest pålitliga och hållbara . De kräver ingen särskild vård och deformeras inte med tiden. Järnsängar kan hålla i många år utan att bli mindre attraktiva.

Bild
Bild

Material som spånskiva och MDF är billigare . De är gjorda av träavfall och sågspån, som pressas och hålls i form tack vare användningen av formaldehydhartser. Dessa ämnen är ganska farliga. Produktionen av sådana material moderniseras ständigt, men det har ännu inte varit möjligt att helt bli av med skadliga komponenter.

Bild
Bild

Följande material används för sängklädsel:

  • textil;
  • syntetiska tyger;
  • konstläder;
  • Äkta Läder;
  • ekoläder.
Bild
Bild

Dimensioner

Dubbla madrasser ger dimensioner på 140 × 200 cm. Standarden anses vara en indikator på 160 cm (160 × 200). Många sängtillverkare håller sig till dessa storlekar. För familjer med ett litet barn rekommenderas det att välja modeller med en bredd på 170-180 cm.

Bild
Bild

Många tillverkare tillverkar sovrumsmöbler enligt sina egna standarder. Om du inte kunde hitta ett lämpligt alternativ för ditt rum i butiken kan du beställa en säng i önskad storlek.

Bild
Bild

Färgkombinationer

Rätt utvalda färgensembler kan förvandla ett rum och göra det så bekvämt som möjligt. Sådana miljöer kommer att ha en gynnsam effekt på det mänskliga psyket och underlätta snabb somning:

Snövit säng kommer att se bra ut i samband med karamell, beige, naken, oliv och mint nyanser. Sådana vågar kommer organiskt att se ut i jugendstil.

Bild
Bild

Vita möbler kan kombineras med rosa, röda, apelsiner, gröna och himmelska toner. Delikata nyanser är perfekta för att komponera en romantisk komposition.

Bild
Bild

Delikat brun, kaffe, grafit och svarta toner kommer att se mer attraktiv ut mot en vit säng. I sådana interiörer ser blanka möbelytor särskilt bra ut.

Bild
Bild

Designlösningar i interiören

En vit säng med vita sängkläder och en mjuk sänggavel med möbeltappar kommer att se attraktiv ut mot bakgrunden av gråa väggar och ljusbruna golv. Interiören bör kompletteras med vita fåtöljer i trä med mjuka ryggar och sittplatser på vänster sida av kojen, mörkbruna sängbord i trä, en vit bankett vid foten av sängen, samt vaser med levande växter, kuddar med svarta mönster och vita gardiner med liknande tryck.

Bild
Bild

Vit säng med en hög elegant sänggavel och mjuka blåa sängkläder det kommer att se intressant ut mot bakgrunden av väggar täckta med blå tapeter med vita blommotryck, mörk chokladlaminat och ett vitt tak med en gul hängande ljuskrona. Placera en vit byrå med gula metallhandtag och lyxiga gyllene lampor nära kajen och mitt emot ett högt vitt skåp.

Bild
Bild

Placera en snövit säng med en mjuk sänggavel mot ett fönster i ett rum med mjölkiga väggar och svartvit matta . Avsluta inställningen med röda kuddar, en svart smidesjärn gotisk ljuskrona, svarta och röda målningar ovanför sänggaveln, svarta sängbord och ett vitt datorbord framför fönstret.

Bild
Bild

En vit lädersäng med sängkläder prydda med lila tryck kan kompletteras med en accentvägg kompletterad med en vit målning med djuplila blommor . Sovplatsen ska spelas upp med vita sängbord med lampor, färska blommor och fluffiga golvmattor. Fönstren i rummet ska dekoreras med genomskinliga gardiner, och för golvet kan du välja ett ljust laminat.

Bild
Bild

Vita sängar med ett podium ser otroligt snygga ut . Det är ganska lätt att göra en sådan modell med egna händer. Du kan ta reda på den detaljerade processen med att bädda en säng genom att titta på följande video.

Rekommenderad: