Ascona -sängar (75 Bilder): Runda Och Ortopediska Modeller, Med Lyftmekanism Och Massage, Val Av Madrass Och Basmått, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ascona -sängar (75 Bilder): Runda Och Ortopediska Modeller, Med Lyftmekanism Och Massage, Val Av Madrass Och Basmått, Kundrecensioner

Video: Ascona -sängar (75 Bilder): Runda Och Ortopediska Modeller, Med Lyftmekanism Och Massage, Val Av Madrass Och Basmått, Kundrecensioner
Video: Adjustable Bed Review : The 5 Best Adjustable Bed 2020 UPDATED 2024, Maj
Ascona -sängar (75 Bilder): Runda Och Ortopediska Modeller, Med Lyftmekanism Och Massage, Val Av Madrass Och Basmått, Kundrecensioner
Ascona -sängar (75 Bilder): Runda Och Ortopediska Modeller, Med Lyftmekanism Och Massage, Val Av Madrass Och Basmått, Kundrecensioner
Anonim

För närvarande är det ganska svårt att klaga på bristen på tillverkare av högkvalitativa möbler för vila och sömn, men ändå är det inte alla som samvetsgrant uppfyller sina uppgifter. Men Ascona -märket har länge etablerat sig på bästa möjliga sätt, eftersom möblerna som tillverkas av denna tillverkare är bekväma och kompakta. Ascona -sängar är mycket populära, vilket inte är förvånande. Det är värt att överväga mer detaljerat vad som orsakade den stora efterfrågan, vilka fördelar produkterna har, liksom andra nyanser när det gäller deras dagliga användning.

Bild
Bild

Fördelar

Förr fanns bara samma sängtyp med en järnram och en pansarmadrass tillgänglig för en person, och lite senare träprodukter dök upp, men de skilde sig också knappast i särskilda funktioner relaterade till att säkerställa en god vila.

Med tillkomsten av varumärket Ascona förändrades allt.

Dessa sängar, som rekommenderas som de mest lämpliga möbelalternativen för att sova och koppla av, har ett antal obestridliga fördelar. Det är värt att överväga var och en av dem mer i detalj:

  • Den estetiska komponenten är mycket viktig - sängarna är så attraktiva i utseende att de lätt kan bli höjdpunkten i alla obeskrivliga interiörer. Dessutom kan ett redan dekorerat snyggt rum ganska framgångsrikt kompletteras med en diskret sängmodell.
  • Sängarnas design skapades i samarbete med de bästa europeiska tillverkarna, vilket är anledningen till deras höga kvalitet . Höga uttalanden om kvalitet är inte bara ord, absolut alla egenskaper hos sängarna är dokumenterade. Produkterna har motsvarande certifikat.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Sängmodellerna är utformade på ett sådant sätt att varken ramen eller andra delar har vassa hörn. Absolut alla former är strömlinjeformade och rundade . Det är tack vare denna design som produkterna ger en speciell atmosfär av komfort och mysighet i rummet.
  • Förutom, mjuka former och material är säkra för barn och mycket praktiska - de är motståndskraftiga mot smuts och lätt att rengöra från fläckar. Kostnaden är låg, så produkterna blir överkomliga för nästan alla.
  • Olika sängdesigner ge frihet för kreativ tanke och disponera för att skapa de mest ovanliga och mycket snygga inredningarna.
  • Vissa sängmodeller är utrustade med avtagbara lock , tack vare vilket du enkelt och enkelt kan ändra produktens utseende.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varför är Ormatek bättre?

Ormatek madrasser är av bra kvalitet. Du kan överväga ett exempel jämförande tabell över fördelarna med varje tillverkare , och även för att avgöra varför Ormatek madrasser anses bättre:

Ascona

Ormatek

Den har goda ortopediska egenskaper för en underbar vila. Vid tillverkning av madrasser används innovativ teknik, tack vare vilken produkterna är av högsta kvalitet och har makalösa ortopediska egenskaper.
Ger en bekväm kroppsposition, liksom rätt position på ryggraden, vilket förhindrar smärta och obehag. Madrasser hjälper till att lindra obehag i ryggen och nedre delen av ryggen, samt ger en lång sömn i ett bekvämt läge.
Genom att säkerställa en bekväm position av ryggraden, förhindrar den att deformeras och förhindrar krökning. För tillverkning av madrasser av detta märke används uteslutande miljövänliga material, tack vare vilka produkterna är allergivänliga och hälsoskydda.
Madrasserna är ganska låga - om det behövs kan de enkelt rullas till en rulle, men i vissa fall kan detta vara en nackdel. Ett brett utbud gör att du kan välja både låga och höga madrasser, utrustade med en stark fjäderram med ortopediska egenskaper.
Kostnaden för madrasser varierar mellan 4-15 tusen rubel. De har en optimal kostnad, som kan reduceras genom kampanjer och säsongsrabatter.

Madrasser av båda märkena har ett antal fördelar, men Ormateks produkter har en obestridlig fördel, som är nästan omöjlig att konkurrera med - användningen av miljövänliga material. Denna fördel ges till ett bredare utbud av konsumenter.

Ett bredare sortiment är också en tveklös fördel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det finns ganska många typer av Ascona -sängar, och var och en av dem skiljer sig inte bara i vissa funktionella egenskaper, utan också i sin unika design:

  • Sängmodell " Romano " har en ganska enkel design - den rektangulära formen på själva ramen, liksom den rektangulära formen på sänggaveln, dekorerad med stora rutor som erhållits som ett resultat av att skapa en quiltad effekt. Tyget används vid tillverkningen, liksom ekoläder.
  • Säng " Pionjär " har kanske den enklaste designen av hela sortimentet. Ramen är tillverkad av laminerad spånskiva, utan några dekorativa element, monokromatisk. Kostnaden för denna säng motsvarar dess design och funktioner - den är ganska låg och prisvärd för alla.
  • Sängen har en liknande design och egenskaper. " Sjö ", som är nästan identisk med den tidigare modellen - med undantag för sänggaveln, utrustad med ett ekoläderinsats.

Det är värt att notera att någon av dem (vare sig det är en enkelsäng eller en klassisk dubbelsäng) är utrustad med en madrass, vars främsta egenskap är dess unika ortopediska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mjuk sänggavel Det är särskilt bekvämt på grund av att de smärtsamma känslorna blir minimala vid oavsiktliga slag. Dessutom ser sådana modeller mer elegant ut och gör sovområdet mer bekvämt. Det finns alternativ för sängar med en mjuk sänggavel, som erhålls genom att utrusta en träram med mjuka överliggande kuddar.
  • Mycket bekväm och praktisk sängar med lyftmekanism . Den övre delen med madrassen stiger, och i den nedre finns det som regel en ganska stor linnelåda. Så en funktionell säng löser två problem samtidigt: frågan om en kaj och ett extra lagringssystem.
  • Bland rektangulära modeller ser det ganska ovanligt ut en säng med en annan sänggavel . Vid sängens höga huvud " Sofia " rund form, tack vare vilken modellen ser ut som en lyxig kunglig säng. Mjuka tyger användes för klädseln av denna modell, och sänggaveln är dekorerad med quiltade rutor med strass.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Andra modeller har en böjd dekorativ sänggavel, men skillnaden är att basen fortfarande är rak.

Mycket ovanligt är den senaste utvecklingen - en automatisk säng Ergomotion 630 , som har många funktioner. Produkten är utrustad med en elektrisk enhet med en fjärrkontroll som gör att du kan växla sängen till ett eller annat läge:

  • " Koppla av " - vila, normalisera blodcirkulationen och lindra svår trötthet efter en hård dag.
  • " Omvandla " - ger en bekväm position - både för sittande och för att sova.
  • Sängen är utrustad med special fungerar med massage .
  • " Anti-snarkning " - en speciell position på sänggaveln för att eliminera snarkning.

Dessutom är modellen utrustad med bakgrundsbelysning, timer och trådlösa fjärrkontrollfunktioner med en smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

När man överväger typerna har beskrivningarna av vissa modeller och deras funktionella egenskaper redan berörts. Det är värt att överväga de andra mest populära sängalternativen och deras huvudkomponenter:

  • Säng " Danae " har en låg krökt sänggavel, tack vare vilken den ser väldigt elegant ut och är lämplig för snygga sovrum i klassisk stil. Sänggaveln är utrustad med mjuka kuddar med känsliga lockar, tack vare vilka möblerna ser mer mysiga och sofistikerade ut. Dessutom finns denna modell i två sängstorlekar och är också utrustad med en linnelåda, tack vare vilken den är mer funktionell.
  • Sängmodell " Olivia " också utrustad med en böjd sänggavel. Men i det här fallet är det högre och har inga mjuka element. Modellen är gjord endast i en dubbelversion, men den har en rymlig linnelåda.
  • Snygg säng " Pronto Plus " är exklusivt gjord i en dubbel version, så det här alternativet är inte lämpligt för små enkelrum. Sängens bas är ett massivt trägitter, och bristen på en linnelåda kan hänföras till modellens nackdelar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Modell " Francesca " dess utseende liknar en riktig lyxartikel, eftersom den mjuka klädseln är gjord av sammet eller högkvalitativ mocka. Denna modell har en hög sänggavel, dekorerad med quiltade rutor, pärlor eller Swarovski -kristaller. Dessutom är denna modell mycket funktionell på grund av att den är utrustad med en rymlig linnelåda.
  • Modeller " Ergomotion " kallas sovsystem, eftersom de skiljer sig åt i ett ganska stort antal funktioner.
  • Även sängarna Tokyo, Nicole, Amanda, Iris säljs separat och ingår också i en ganska snygg sovrumssvit som inte bara innehåller en säng utan även andra möbler.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Material (redigera)

Olika material används för att göra Ascona -sängar. Det är värt att överväga mer detaljerat vad som inkluderar basen, liksom ramen och klädseln på olika modeller.

Märkets sortiment innehåller sängar med endast två typer av baser:

  • Bas med flexibla överdrag - lameller . Denna ram kallas också anatomiskt rutnät. Trädelar är fixerade på en metallram, i mitten av vilken det finns en bygel, vilket säkerställer konstruktionens tillförlitlighet.
  • Märkesbas , som är idealisk för höga och låga madrasser, eftersom den har en slät yta, vilket ger en jämnare madrassställning. Ramen på denna bas är gjord av högkvalitativ björkplywoodskiva täckt med slitstarkt möbeltyg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ramen är oftast gjord av hållbart trä av hög kvalitet, men den används för klädsel och sänggavel olika tygmaterial av naturligt eller artificiellt ursprung:

  • Koppla av - mycket slitstarkt och robust material som används för sängens midja. Tyget är slitstarkt och slitstarkt, och dessutom mycket lätt att rengöra från all slags smuts.
  • Chenille - ett mjukt material som har en mycket behaglig struktur vid beröring, men består av en kombination av naturliga och syntetiska fibrer. Tyget torkar inte ut eller ruttnar med tiden, det är praktiskt och hållbart.
  • Det mjuka klädmaterialet är velour , vars yta liknar en korsning mellan sammet och mocka. Tyget är inte särskilt hållbart eftersom det är benäget för nötning.
  • Ett tyg som är mycket svårt inte bara att riva, utan även att klippa med sax - gobeläng . Detta material är mycket praktiskt och väl lämpligt för sängklädsel.
  • Dessutom är sängramens yta gjord av ekoläder , som inte bara lockar med sitt utseende, utan också tilltalar med sin praktiska, eftersom det kan hålla i många år.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Det finns flera alternativ för Ascona -sängstorlekar, som till stor del beror på antalet sängar:

  • Till exempel, standard enkelsäng för barn har en storlek på 80 × 200 cm . För en vuxen är detta alternativ knappast lämpligt, eftersom han kommer att vara obekväm och trång, men för ett barns kropp kommer denna säng att vara ganska rymlig och ge en hälsosam och sund sömn.
  • En vanlig variant av kompakten en enkelsäng för vuxna anses vara en storlek på 90 × 200 cm . Skillnaden på 10 centimeter är ganska liten, men lämplig så att inte bara ett barn bekvämt får plats i denna koja.
  • Lite större enkelsäng - 120 × 200 cm . Även om sängens yta är rymligare är den fortfarande inte lämplig för två personer, eftersom den blir för trång för dem. Men för en är den här sängstorleken lagom.
  • Halv-dubbelsängen är gjord i storleken 160 × 200 och bär detta namn på grund av det faktum att ytan är ganska lämplig för att rymma två personer, men inte lämnar mycket utrymme för var och en av dem. Nygifta och lyckliga par föredrar denna sängstorlek eftersom det uppmuntrar sömn i en omfamning.
  • En riktig kunglig säng, en stor dubbelsäng är gjord i två storlekar: 180 × 200 cm och 200 × 200 cm . Denna säng rymmer bekvämt två vuxna, och det kommer också att finnas plats för små barn och små husdjur.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrasser

Det räcker inte bara att välja en bra sängram, du måste välja en lämplig bekväm madrass för den. Madrasser av märket Ascona har anatomiska egenskaper som ger de mest bekväma sovförhållandena.

Vårmadrasser har olika grader av fasthet . Det kan variera från medium till lågt, beroende på metallens kvalitet och tekniken för att göra fjädrarna. Dessutom beror madrassens uthållighet - den maximala viktbelastningen - på fjädrarnas kvalitet.

Fjäderlösa madrasser är inte lika hållbara som de med fjädrar . Även om vissa av dem har en hög grad av styvhet, är de helt olämpliga för personer som är väsentligt överviktiga, eftersom det finns en risk för bucklor under tryck, varför produkten kommer att misslyckas ganska snabbt.

Madrassöverdrag är ett mycket viktigt tillskott för god vila och god sömn. En sådan produkt är en tunn madrass gjord av ett speciellt material, ovanpå huvudversionen (fjäder eller fjäderlös). Madrassöverdrag är utformade för att jämna ut madrassens yta.

Dessutom är en madrassöverdel eller ett madrassöverdrag mycket populärt, vilket hjälper till att bevara det ursprungliga utseendet och förlänga livslängden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

monteringsanvisningar

Om du inte har möjlighet att bjuda in en specialutbildad tekniker att montera sängarna, bör du se instruktionerna. Beväpnad med lämpliga verktyg kan du börja montera dig själv.

Steg för att montera sängen på exemplet med en modell utan lyftmekanism:

  • Först måste du frigöra alla delar av produkten från förpackningen och lägga ut dem på ett sådant sätt att var och en är till hands, men inte går vilse. Mindfulness är viktigt.
  • Därefter fästs speciella hörn och stift för att bilda sängbenet. Sådana manipulationer utförs fyra gånger för att göra fyra ben.
  • Därefter fästs benen på sidoväggarna.
  • Sidoväggarna målas eller dekoreras vid behov, varefter ryggstödet fästs på väggarnas underlag.
  • Skruvarna i området med ryggstödet och benen måste först lossas och efter att ryggstödet är säkrat, spännas det igen och bildar en starkare struktur.
  • I nästa steg installeras en märkesbas eller ett anatomiskt nät som tillhandahåller produktens huvudfunktion.
  • Det sista steget är inredningen. Om det finns överliggande eller gångjärniga dekorativa element i satsen (t.ex. sängkläder), bör de användas omedelbart.

Efter alla dessa manipulationer återstår det bara att komplettera sängen med en madrass, toppmadrass, sängkläder och andra sängkläder.

Du kommer att lära dig mer om hur du monterar en Ascona -säng själv i följande video.

Kundrecensioner av företagets produkter

Om vi överväger recensionerna om Ascona -produkter som finns kvar på alla typer av forum och portaler är det svårt att göra ett tydligt intryck. Köpare noterar att produkterna inte bara har fördelar, utan också mycket betydande nackdelar.

Nöjda köpare tillskriver meriterna alla egenskaper som deklareras i annonserna - ett attraktivt utseende, en ganska flexibel prispolicy samt möbler av god kvalitet. Det finns också missnöjda kunder, vars antal till och med överstiger hälften.

Bland bristerna är den viktigaste bräckligheten i det ursprungliga tillståndet . Köpare märker att produkterna, oavsett verksamhetens art och art, snabbt tappar sitt estetiska utseende - skav uppstår, små hål bildas på materialet och träytan flagnar snabbt av.

Köpare är också missnöjda med kostnaden för produkterna, eftersom det verkar för dyrt för dem.

Förutom, många klagar på säng- och soffmadrasser med fjädrar , som (som konsumenter säger) snabbt börjar avge knarrande ljud, deformeras och bli oanvändbara.

Eftersom åsikterna är fundamentalt delade är det värt att bekanta sig med produkterna direkt i butikerna i din stad, där du med personlig kontakt med produkterna själv kan bestämma deras kvalitet och bilda dig en uppfattning om livslängden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Vackra interiörer

Den ljusa inredningen i sovrummet är perfekt för att sova och vila, men det behöver ett ovanligt tillskott. En ljusblå säng kan vara ett bra tillskott. För att produkten inte ska sticka ut för mycket är det värt att komplettera den med ljusa sängkläder.

Bild
Bild

Inte bara en vacker, utan också en mycket bekväm säng från Ascona passar perfekt in i inredningen i ett ljust sovrum med ett litet tillskott av grå nyanser. Gardinerna och sängkläderna på sängen matchas i samma färgschema, så de harmoniserar mycket bra med varandra.

Rekommenderad: