Toris Madrasser (27 Bilder): Funktioner Och Fördelar, Modeller, Kundrecensioner Om Företaget

Innehållsförteckning:

Video: Toris Madrasser (27 Bilder): Funktioner Och Fördelar, Modeller, Kundrecensioner Om Företaget

Video: Toris Madrasser (27 Bilder): Funktioner Och Fördelar, Modeller, Kundrecensioner Om Företaget
Video: Tempur-Pedic ProAdapt and Adapt Mattresses EXPLAINED by GoodBed.com 2024, April
Toris Madrasser (27 Bilder): Funktioner Och Fördelar, Modeller, Kundrecensioner Om Företaget
Toris Madrasser (27 Bilder): Funktioner Och Fördelar, Modeller, Kundrecensioner Om Företaget
Anonim

Ortopediska madrasser Toris är mycket populära eftersom de ger pålitligt stöd för ryggraden under en natts vila. Toris -madrassen främjar ljud och hälsosam sömn, garanterar förebyggande av många sjukdomar och låter dig också återhämta dig och känna en kraftig energi varje morgon.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det ryska företaget Toris producerar högkvalitativa och hållbara madrasser med ortopedisk effekt med innovativ utrustning och högkvalitativa material. Märkets designers arbetar ständigt med att skapa nya, förbättrade modeller för att ge mer komfort och bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företag Toris arbetar med tillverkning av fjäder- och fjäderlösa modeller för att tillfredsställa även de mest kräsna kunderna. Fjäderlösa madrasser kan tillverkas av både konstgjorda och naturliga fyllmedel. Alla material är miljövänliga . Modeller med ett lager kokos eller latex är mycket populära. Madrasser är ofta täckta med en hållbar och vacker jacquard.

Bild
Bild
Bild
Bild

En mängd olika modeller låter dig hitta det bästa alternativet för varje kund. Företaget är skaparen av en extraordinär teknik - en oberoende fjädringsenhet som heter "PocketSpringSilent" och en latexplattform . Denna utveckling är den enda som inte har några analoger i Ryssland.

Företaget använder modern datoriserad utrustning för quiltning av produkter av olika tjocklek. Det individuella tillvägagångssättet är den främsta orsaken till populariteten hos varumärkets produkter.

Bild
Bild

Många modeller av Toris ortopediska madrasser har ett innovativt AirFlow -system för utmärkt ventilation. Vid tillverkning av madrasser skapar företaget elastiska kantsömmar som sträcker sig perfekt och snabbt tar sin ursprungliga form.

Toris -företaget använder modern utrustning för att skapa vakuumförpackningar för produkter. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för konsumenter att spara pengar på transporter, eftersom madrassen tar väldigt lite plats i sådana förpackningar.

Bild
Bild

Inledningsvis testas varje modell på varumärkets forsknings- och utvecklingscenter. Företaget har även personliga certifieringsavdelningar. Alla madrasser är testade för miljövänlighet och hälsosäkerhet.

De främsta fördelarna med Toris -produkter:

  • Varaktighet - ortopedisk madrass Toris tillverkade av högkvalitativa material tack vare användningen av innovativ teknik, sådana produkter är hållbara.
  • Läkande effekt - en ordentligt vald madrass låter dig sova gott och återhämta dig. En bekväm sovplats håller ryggraden på ett tillförlitligt sätt, vilket gör att du kan bli av med många ryggproblem. En måttligt fast madrass hjälper dig att ta itu med tonåring.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Ryskt företag Toris sticker ut bland andra tillverkare av ortopediska madrasser genom att den erbjuder produkter av både standard- och icke-standardform. Runda modeller lockar uppmärksamhet med sofistikering och originalitet.

Alla modeller av det ryska märket Toris kan delas in i tre grupper:

Versioner med Bonnel fjäderblock . De är billiga och har också en ortopedisk effekt, eftersom de är baserade på ett block av beroende fjädrar tillsammans med polyuretanskuminsatser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller med ett block av oberoende fjädrar . De kan ha olika styvhet, eftersom det beror på antalet varv under våren. Tillverkaren använder versioner med 6, 10 och 12 fjädrar. För att säkerställa sidostöd för fjädrarna använder företaget tätt polyuretanskum runt produktens omkrets.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fjäderlösa madrasser är gjorda av naturmaterial som ger en utmärkt ortopedisk effekt . De är gjorda av kokosfibrer, naturlig latex, med hjälp av tekniken " Minnesform ", och naturlig bomull används för klädsel av fjäderlösa modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Standardmodell från ett ryskt märke Toris Inkluderar fem lager och är stoppad i slitstarkt och praktiskt tyg. Alla material lämpar sig bra för djupa sömmar . Detta tillvägagångssätt vid tillverkning av madrasser ger dem lättnad, tillförlitlighet och skönhet.

Modeller

Alla madrasser med ortopedisk effekt från den ryska tillverkaren Toris presenteras i flera samlingar:

  • " Stor " - inkluderar madrasser med block av oberoende fjädrar, som kännetecknas av en anmärkningsvärd ortopedisk effekt. De utmärks av hög komfort, ljudlöshet och gör att du kan vila gott under en natts sömn.
  • " Skum " - alla modeller från denna kollektion är gjorda av naturlig latex. De kännetecknas av allergivänlighet, ökad hållbarhet och hög komfort. Livslängden för produkterna är 15 år.
  • " Djungel " - kollektionen innehåller madrasser med hög fasthet. De är tillverkade av naturmaterial och är miljövänliga, tåliga och hållbara. Produkterna är hållbara, väl ventilerade och hygroskopiska.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Land " - inkluderar modeller i ekonomiklass. Basen för produkterna består av ett block av oberoende fjädrar. Varje modell har sidor med olika styvhet, vilket gör att du kan välja det mest lämpliga alternativet för alla. Klädseln är gjord av jacquard, ett slitstarkt och allergivänligt tyg.
  • " Absolut " - inkluderar elitmodeller av ortopediska madrasser, som är gjorda på basis av ett innovativt fjäderblock, som innehåller sju hårdhetszoner.
  • " Snäll " - en samling barnmodeller, lockar uppmärksamhet med anmärkningsvärda egenskaper. Varje madrass presenteras i ett avtagbart lock, varav en på sidorna är tillverkad av vattentätt tyg. Omslaget är sytt i mjuk jersey med silvertrådar. AirFlow -systemet säkerställer god ventilation av produkten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppers - tunna madrassöverdrag med ortopedisk effekt. De är gjorda av holofiber, som inte orsakar allergiska reaktioner, snabbt återställer sin form och genomsyrar perfekt luft.

Bild
Bild

Runda madrasser "Grand " - produkter med icke-standardform, som tillverkas på grundval av systemet med oberoende fjädrar "PocketSpringSilent". De har flera lager latexskum och kokosfibrer. Alla produkter är miljövänliga, pålitliga, praktiska, hållbara och bekväma.

Bild
Bild

Hjälpämnen

Vid tillverkning av ortopediska madrasser, företaget Toris föredrar naturliga, miljövänliga fyllmedel. Produktens styvhet beror på det valda systemet för fyllmedel. Tillverkaren erbjuder modeller med olika styvhet, så att varje kund, när han väljer en lämplig produkt, kan fokusera på personliga preferenser. Klassiska alternativ för fyllmedel för mjuka ortopediska madrasser är holofiber, latex eller viskoelastiskt skum, prolatex:

  • För att göra madrassen hårdare använder tillverkaren kokosnöt .
  • Viskoelastiskt skum har formminne, eftersom det mycket exakt tar formen av kroppen, vilket skapar effekten av "viktlöshet". När det inte finns någon belastning på detta material, tar det snabbt sin ursprungliga form.
  • Prolatex är ett mycket elastiskt material som har en cellulär struktur, som är ansvarig för en lätt massageeffekt. Detta fyllmedel används ofta för mjuka modeller.

Kokos kokos är extremt stel och används ofta i kombination med naturlig latex för att skapa en fast och bekväm passform.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Latexskum ger en genomsnittlig styvhet. Materialets naturlighet gör det efterfrågat och oumbärligt vid tillverkning av miljövänliga ortopediska madrasser.
  • Modernt material holofiber ger en genomsnittlig styvhet. Den består av ihåliga fibrer som bildar spiralfjädrar. Denna struktur gör att materialet kan ta formen av kroppen och snabbt återgå till sitt ursprungliga läge. Materialet är miljövänligt och allergivänligt.

Kundrecensioner av företagets produkter

Det ryska märket Toris har producerat ortopediska madrasser i 20 år, så det vet vad köparen behöver. Skaparna av madrasser ägnar stor uppmärksamhet åt produkternas bekvämlighet . Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av miljövänliga madrasser som kännetecknas av en lång livslängd.

Vid tillverkning av madrasser med ortopedisk effekt, företaget Toris använder modern teknik, högkvalitativ utrustning. Särskild uppmärksamhet ägnas åt produkttestning.

Bland de olika ortopediska madrasserna kan du hitta anständiga ekonomiklassmodeller samt fantastiska och lyxiga premiumalternativ. Men alla modeller är gjorda av kvalitetsmaterial som ger dig mys och komfort när du sover.

Bild
Bild

Många köpare gillar att företaget också tar hand om barn och erbjuder en separat serie barnmodeller. Alla är speciellt utformade för den växande organismen. Barnmadrasser förhindrar utveckling av skolios, eftersom de på ett tillförlitligt sätt fixar barnets ryggrad och skapar maximal komfort.

Madrassfläktar Toris ofta finns det gifta par som föredrar olika hårdhet i madrassen. Företaget tar hänsyn till sådana önskemål, eftersom det erbjuder modeller med ett val av produktens elasticitet och styvhet. Blocket av oberoende fjädrar tillåter varje make att sova bra, eftersom rörelserna under sömnen hos den ena förblir obemärkta av den andra.

Några madrassköpare Toris klaga på en specifik lukt, men den försvinner efter några timmar. Efter köpet är det bättre att ta ut madrassen i frisk luft, så lukten försvinner snabbare . Utmärkt produktkvalitet motsvarar inte alltid service. Många kunder klagar på att de väntat länge på leverans av produkten, och när de bytte madrasser fick de i allmänhet vänta flera månader.

Rekommenderad: