Tält För Intex Pool: 305x76 Cm Och 220x150x60 Cm, 300x200 Cm, För Ram Och Spänning Rektangulära, Uppblåsbara Och Runda Pooler. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Tält För Intex Pool: 305x76 Cm Och 220x150x60 Cm, 300x200 Cm, För Ram Och Spänning Rektangulära, Uppblåsbara Och Runda Pooler. Hur Väljer Man?

Video: Tält För Intex Pool: 305x76 Cm Och 220x150x60 Cm, 300x200 Cm, För Ram Och Spänning Rektangulära, Uppblåsbara Och Runda Pooler. Hur Väljer Man?
Video: Top 5 Best Rectangle Above Ground Pools in 2020 2024, April
Tält För Intex Pool: 305x76 Cm Och 220x150x60 Cm, 300x200 Cm, För Ram Och Spänning Rektangulära, Uppblåsbara Och Runda Pooler. Hur Väljer Man?
Tält För Intex Pool: 305x76 Cm Och 220x150x60 Cm, 300x200 Cm, För Ram Och Spänning Rektangulära, Uppblåsbara Och Runda Pooler. Hur Väljer Man?
Anonim

Alla vet att det är mycket lättare att upprätthålla renhet än att uppnå det med de mest radikala metoderna. Detta gäller inte bara renheten i hus och lägenheter, utan också hempooler, där familjen älskar att spendera sin fritid varje helg.

Pooler tillverkade av Intex är mycket populära idag . De är multifunktionella, har olika storlekar och former. I slutet av sommarsäsongen kan rampooler demonteras, blåses upp och tömmas. Men allt är inte så enkelt som det verkar vid första anblicken.

Bild
Bild

Under hela sommaren vill du verkligen njuta av att simma i klart vatten. Oroa dig inte för att du innan simningen måste springa runt poolen med ett nät, dra ut olika kvistar, småsten och insekter. Pooltillverkaren Intex har hittat ett sätt att rädda människor från sådant krångel, nämligen utvecklat olika varianter av skyddande markiser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Under de senaste åren har de flesta slutat gå ut på havet. Sällan har de börjat ägna reservoarer som ligger nära staden . Och det är inte för att folk är lata, utan för att de är trötta på det dagliga arbetet och det kompletteras med vardagliga problem. På helgerna vill alla bara koppla av i soffan. Tja, här fungerar inte resten, eftersom du måste gå till dacha, där en spade, en kratta och en grönsaksträdgård väntar.

Och så måste människor arbeta med jordverktyg under den strålande stekande solen hela dagen. Men du vill verkligen dyka i kallt vatten, njuta av ett lätt dopp. Pooler från Intex har blivit den perfekta lösningen för sådana situationer.

Bild
Bild

I de första dagarna av framväxten av ram och uppblåsbara strukturer studerade konsumenterna bara möjligheten att installera dem på sin egen webbplats. De blev bekanta med produkternas egenskaper, läste recensioner från nöjda kunder och bestämde sig först för att köpa . Men så snart de monterade poolen blev det direkt klart att detta var det bästa köpet. Små barn, som är helt ointresserade av att springa runt i trädgården, hoppade i vattnet med stort nöje och glädde sig och njöt av sommarsolen genom sprayen. Efter trädgårdsarbetet följde barnen med sina föräldrar. Tja, när solen gick ner gick alla till sängs.

Bild
Bild

Nästa morgon, när de gick ut på gården, kände ägarna till Intex pooler sig obekväma . Olika skräp flöt i vattnet, förd av nattvinden. De var trädkvistar, torkade löv och många olika insekter. Obehagliga tankar började dyka upp i mitt huvud att jag skulle behöva städa poolen regelbundet innan simningen. Men även för ett sådant problem kunde Intex hitta en lösning och gav kunderna en mängd olika skyddande presenningar.

Bild
Bild

Dessa produkter kännetecknas av sin praktiska och funktionalitet. Det finns modeller som kan dras över ramens kanter eller helt enkelt släppas uppifrån . Bland annat spelar Intex pooltält rollen som extra säkerhet för barn och husdjur. De som gillar att simma utan föräldrars övervakning kommer definitivt att försöka komma in i vattnet, och markisen som ligger över poolen kommer att förhindra obehörig tillgång till vattnet.

Bild
Bild

Markisernas material är så starkt att det tål massan av flera personer. Vissa ägare av stora pooler kallar dessa lock ett skydd som skyddar mot solen. Med en sådan kappa kan du inte oroa dig för att vattnet kommer att avdunsta, och dess temperatur under natten kommer inte att förlora mer än 5 grader.

Samma material som används för tillverkning av tält för pooler Intex har flera positiva egenskaper . Först och främst är de hållbara, de utsätts inte för ultraviolett strålning, de fäster tätt vid poolens kanter, på grund av vilket inget skräp kommer in i vattnet.

Bild
Bild

Modellöversikt

Alla vet att den enklaste och mest populära typen av skyddshölje för pooler är dubbellagerbubbla … Detta material är inte särskilt tungt, lätt att använda, har utmärkta värmeisoleringsegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

PVC -presenningar , är mycket hållbara och pålitliga. Men tyvärr har de bara en nackdel - lagringens komplexitet. Enkelt uttryckt, om de fälls fel, bildas sprickor på markisen, vilket naturligtvis påverkar skyddet.

Bild
Bild

För små pooler , skulle den idealiska lösningen vara en markis tillverkad av laminerad polypropen. Dess främsta fördelar är dess låga vikt och rimliga kostnad. Det enda är att du bara kan använda en sådan markis under några säsonger. Vidare förfaller det.

Bild
Bild

Tja, nu föreslås att bekanta sig med flera modeller av markiser, som är de mest populära idag. Först och främst är det värt att överväga ett ramtält av hundra procent polyester. Den är utformad för att täcka en rund pool. Dess huvudsakliga uppgift är att bevara renheten i vattnet och säkerheten för besökarnas hälsa.

Bild
Bild

Markisen i sig är elastisk, hållbar och vattentät . De kan täcka poolen på natten eller packa upp en behållare med vatten vid avresan. Sådana markiser är ordentligt fastsatta på ytan av ramkonstruktionerna, vilket förhindrar att även den minsta risken för skräp kommer in.

Sättet att täcka ytan är mycket enkelt. Skyddstyget läggs över poolen, varefter de utskjutande repen dras åt på ena sidan. Hängkantens längd är 30 cm. Det största konsumenternas efterfrågan riktar sig till modeller med en diameter på 457 cm.

Bild
Bild

Nästa modell är utformad för runda uppblåsbara pooler . Den är tillverkad av slitstarkt PVC -material med en tjocklek på 0,18 mm. Fixeringssystemet liknar ovanstående metod. Tyget glider också över poolen. Dess hängande ändar är böjda och åtdragna med speciella rep. Vikten på denna markis är 2,5 kg. När det inte behövs rullar markisen ihop sig och fälls ihop till en förvaringspåse.

Bild
Bild

En annan intressant modell är en transparent eller, som det också kallas, ett soltält . Enligt de tekniska egenskaperna är den utrustad med standardskyddsparametrar och har fortfarande vissa skillnader. Dess struktur hindrar inte solljus från att komma in, så att vattnet ständigt värms upp.

Bild
Bild

Det kan tyckas konstigt för vissa, men sådana markiser saknar fästanordningar eller remmar, de flyter på vattenytan . Samtidigt klarar de enkelt sin huvudsakliga funktion - att skydda poolen från olika skräp. Idag erbjuder tillverkare konsumenterna olika formade och olika stora värmealternativ för transparenta markiser, som kan användas i olika typer av pooler.

Bild
Bild

Markiser som är utformade för att skydda barnpooler är mycket efterfrågade. De kännetecknas av små storlekar, till exempel 305x76 cm. För liknande pooler med större bredd gjordes prov på markiser med måtten 300x200 cm . Mer populära är barnens rektangulära pooler med dimensioner på 220x150x60 cm. Till dem har tillverkaren förberett markiser som passar tätt till strukturens ram och klämmer fast med sina spetsar på pinnar som drivs i marken.

Bild
Bild

I sortimentet av Intex -pooler finns det spänningsstrukturer . De är i allmänhet rektangulära i form och varierar i storlek. Att hitta en markis åt dem är lika enkelt som att pilla päron. För sådana strukturer har tillverkaren utvecklat alla typer av modeller av skyddande trasor. Det återstår att välja det mest praktiska alternativet.

Bild
Bild

Det bör noteras att när du väljer den modell du är intresserad av måste du känna till dess artikel i förväg. Alla tillverkares produkter har inte specifika namn. I de flesta fall är produkten registrerad med en alfanumerisk kod.

Hur väljer man?

När du köper en skyddande beläggning för en hemmapool måste du på förhand bestämma vilket alternativ av de befintliga tälten som behövs för drift:

vinteröverdrag

Bild
Bild

skyddande markis

Bild
Bild

soltält överkast

Bild
Bild

Alla förstår inte direkt vad som står på spel. Först efter att ha förstått varje enskilt alternativ kommer det att vara möjligt att förstå vilken typ av markis som är bäst att överväga.

Vinteröverdrag kan användas under hela året, men de är mer användbara när det kalla vädret sätter in . För det första motstår de snabb avdunstning av vatten. För det andra håller de poolen ren. För att säkerställa maximalt skydd för hemmadammen tillverkar tillverkaren vinteröverdrag av täta material som liknar presenningen.

Bild
Bild

Det finns modeller gjorda av tyg. Följaktligen tillåter de den fallna snön att komma in i poolen även när ytan är helt täckt. Det enda besväret är att efter en period av kallt väder måste det uppsamlade vattnet från poolen tömmas och botten och väggarna rengöras.

En helt annan fråga är skyddsmarkiser . Först och främst är deras huvudsakliga syfte att skydda barn och husdjur från att falla i vattnet. Dessa markiser är gjorda av höghållfast material. På försäljning finns de oftast i form av ett nät eller slitstarkt tyg som tål en vikt på mer än 100 kg.

Bild
Bild

Det tredje alternativet för att täcka poolen är ett markisskydd . De skyddar mot skräp som anländer med vinden, de kan behålla värmen i vattnet och motstår dess avdunstning.

Bild
Bild

Enligt många Intex poolägare är ett markisskydd det bästa alternativet. För det första är de miljövänliga produkter. För det andra kan de öka vattentemperaturen med mer än 10 grader. Och detta är mycket viktigt för familjer med små barn. När solen går ner svalnar jorden, så vattentemperaturen i poolen bör sjunka . Men tack vare locket som täcker behållaren blir vattnet mycket varmare.

Bild
Bild

Och naturligtvis är huvudfunktionen för alla poolmarkiser att skydda vatten från skräp. "Överkastet" klarar detta arbete på bästa sätt.

Rekommenderad: