Totoro Säng (20 Bilder): Funktioner I Modellkudden Eller Sängväskan

Innehållsförteckning:

Video: Totoro Säng (20 Bilder): Funktioner I Modellkudden Eller Sängväskan

Video: Totoro Säng (20 Bilder): Funktioner I Modellkudden Eller Sängväskan
Video: Totoro bed 2024, April
Totoro Säng (20 Bilder): Funktioner I Modellkudden Eller Sängväskan
Totoro Säng (20 Bilder): Funktioner I Modellkudden Eller Sängväskan
Anonim

Som ni vet älskar alla barn att sova med stora mjuka leksaker, ofta använder de dem istället för en bekväm kudde. Ännu mer villigt tar barn med sig leksaker i sängen i form av hjältar från sina favorit sagor och tecknade filmer, så att de har någon att chatta med innan de dyker in i den magiska världen av sorglösa barndomsdrömmar.

En av dessa charmiga och älskade av barn i alla länders karaktär är den orädda och godmodiga andan i sagoskogen Totoro från den underbara japanska animalistiska filmen "My Neighbor Totoro" av den berömda regissören Hayao Miyazaki.

Särdrag

Barnkuddsäng Totoro är en gigantisk uppstoppad leksak, sydd i en mysig sovsäck med en mjuk madrass inuti. Djursängen är utrustad med en 80 cm lång avtagbar svans, som också kan fungera som en bekväm kudde i form av en rulle.

Omslaget på sängen, som ersätter filten och samtidigt fungerar som en sovsäck, är gjord av bomullstyg. Den lossas enkelt och kan vid behov tvättas i varmt vatten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots det faktum att Totoro bönsäck är utformad som ett barns sovplats kan två vuxna enkelt få plats i sin omfattande väska, och den typ Totoro kan enkelt placera även fyra barn i sin mysiga ficka. Naturligtvis kan en sådan rolig säng inte bli en fullfjädrad ersättare för en traditionell sovplats, men den kommer helt enkelt att vara oersättlig som ett dekorativt attribut med praktisk funktionalitet för ett barnrum. Det kommer att fungera som ett bra ställe för dina barn att koppla av under dagen och kommer att bli ett favoritområde för vardagliga spel.

Dessutom kommer Totoro -sängen att ge dig en bra service och erbjuder enkelt en extrasäng för dina vänner eller släktingar som plötsligt kommer med en övernattning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

På den mjuka jätten Totoro blir det trevligt att vila inte bara för barn utan även för vuxna. Om du bestämmer dig för att köpa den här roliga och bekväma kuddsängen kommer den säkert att ge många trevliga känslor och positiva känslor för alla dina familjemedlemmar.

Totoro -sängen har ett antal obestridliga fördelar:

  • Det är en utmärkt plats för en dags vila, du kan bekvämt ta en tupplur på den, titta på ditt favorit -tv -program eller bekvämt rymma med en bärbar dator eller en bok.
  • Genom att skjuta Totoro mot väggen kan du använda den som en bekväm gäststol.
  • Detta är en utmärkt ersättning för den traditionella mattan för barnspel, barn kommer att leka på den med stort nöje och spänning, mycket längre utan att distrahera dig från dina dagliga aktiviteter.
Bild
Bild
  • Sängen är lätt att rengöra, även hemma, den kan enkelt tvättas i varmt vatten.
  • Den avtagbara svansen kommer att fungera som en utmärkt multifunktionell bonus för denna modell. Det kan bli en vanlig kudde, och det är också bekvämt att använda när man matar en baby.
  • Omslaget kommer bekvämt att rymma ditt barn för en dags sömn och för detta behöver han inte en extra filt.
  • Alla Totoro sängmodeller är tillverkade uteslutande av allergivänliga råvaror, säkra även för den mest känsliga huden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Totoro -sängen består av två delar: själva kudden och ett skyddsomslag. Var och en av dessa delar tillverkas med modern teknik av högkvalitativa och allergivänliga material. Låt oss titta närmare på var och en av dem:

Sängöverkast tillverkad av ett mycket behagligt vidrörande halvsyntetiskt tyg, som påminner lite om velourtyg. Materialet är icke-elektrifierande och håller värmen väl, vilket gör att du inte behöver använda en extra filt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den yttre delen av kudden tillverkad av spunbond, vilket är ett höghållfast syntetiskt fiberduk skapat av polymerer med en speciell teknik.

Sammansättningen av ett sådant tyg är säkert att använda för barn, eftersom det är helt giftfritt.

Inuti kudden Innehåller en modern fyllmjukfiber, som, till skillnad från den utbredda syntetiska vinteristern, inte genomgår kakning och rullning i separata fraktioner. Detta hjälper till att mer pålitligt spara värme inuti kuddsängen.

Dessutom förökar sig inte patogena mikroorganismer som alla typer av bakterier, svampar och dammkvalster i detta material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudstorlekar och färger

Tillverkare producerar flera olika storlekar av Totoro -sängar:

  • Den mest rymliga och samtidigt populära bland konsumenterna är sängstorleken 170 cm x 200 cm. En sådan gigantisk Totoro kan enkelt rymma en stor och vänlig familj.
  • På en säng som är mindre än 130 cm x 190 cm får två vuxna eller från tre till fyra barn plats.
  • Storlek 120 cm x 180 cm är avsedd för en tonåring eller vuxen med inte för stora dimensioner.
  • För de minsta barnen har en barnversion med storleken 70 cm x 120 cm utvecklats.
Bild
Bild
Bild
Bild

Som alla minns var Totoro en ljusgrå musfärg i tecknad film, men sängtillverkarna kom fram till att det skulle vara för tråkigt och inte presentabelt att producera monotona kopior. Därför kan du på försäljning hitta omslag av en mängd olika ljusa färger, vilket hjälper dig att välja en säng som passar dina preferenser och den mest lämpliga färgen för inredningen i din lägenhet eller hus.

Tillverkare kan också erbjuda dig täcker för dessa sängmodeller, gjorda i form av andra kända seriefigurer, vilket kraftigt utökar valet för dina små.

Beroende på kuddens storlek kommer Totoro -sängens totala vikt att ligga mellan fyra och femton kilo.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rekommendationer för användning

Totoro -kuddsängen var utformad som en lekplats för barn att leka och familjen roligt tillsammans. Det rekommenderas inte att användas som en fullvärdig säng för att sova, men det kommer bekvämt att skydda gäster som är sena för natten. Totoro förvandlas perfekt till en bekväm stol om du vilar leksakshuvudet på en hård yta och gör bekväma armstöd ur tassarna. Om du behöver frigöra utrymme i rummet för bullriga barnspel kan sängen enkelt rullas ihop genom att förvara den i en byrå eller garderob.

Det rekommenderas att endast använda denna sängtyp i torra rum med luftfuktighet som inte överstiger 75%. Rummet där Totoro ligger måste ventileras regelbundet, leksakens förvaringstemperatur, som anges av tillverkaren, är från +5 till + 40 ° C.

Bild
Bild

Det är förbjudet att använda sängkudden nära en öppen eld - nära spisar och eldstäder, liksom i omedelbar närhet av värmeutrustning - batterier och värmare. Minsta avstånd från värmekällan är en meter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rengöring

En av de viktiga fördelarna med en väsksäng är att den är lättskött. Du kan tvätta det lika enkelt som alla sängkläder. För att göra detta måste du försiktigt ta bort locket från leksaken genom att ta bort alla kuddar från det, inklusive Totoros ben. Du kan tvätta locket för hand eller använda det skonsamma läget i din tvättmaskin vid en temperatur som inte överstiger 30 ° C.

Det rekommenderas att använda gelpulver för tvätt, men användning av klorhaltiga fläckborttagare är strängt förbjudet.

Bild
Bild

Du bör inte heller klämma in leksaken i en skrivmaskin vid höga hastigheter, och så att lockets mättade färger inte bleknar, när du torkar i det fria måste du välja varmt men inte soligt väder.

Om behovet uppstår kan du också tvätta kudden. Tyget och fyllmedlet som det är tillverkat av tolereras väl av vatten, medan det är nödvändigt att tvätta det bara för hand och även i kallt vatten. I slutet av tvätten måste kudden pressas ut och torkas så mycket som möjligt, sedan försiktigt jämna ut fyllmedlet inuti kudden, slå det väl och sätt in rena och torra kuddar i huvudlocket med utgångspunkt från djurets ben.

Rekommenderad: