Egenskaper Hos Ikea -sängar I Metall: Vackra Modeller Med En Vit Och Svart Järnram, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Egenskaper Hos Ikea -sängar I Metall: Vackra Modeller Med En Vit Och Svart Järnram, Recensioner

Video: Egenskaper Hos Ikea -sängar I Metall: Vackra Modeller Med En Vit Och Svart Järnram, Recensioner
Video: IKEA LEIRVIK bed instructions 2024, April
Egenskaper Hos Ikea -sängar I Metall: Vackra Modeller Med En Vit Och Svart Järnram, Recensioner
Egenskaper Hos Ikea -sängar I Metall: Vackra Modeller Med En Vit Och Svart Järnram, Recensioner
Anonim

I varje hus är ett sovrum det mest avskilda hörnet som behöver ordnas (för en god vila). Hälsa och humör beror på rätt möbler. Idag på möbelmarknaden i Ryssland finns det många produkter för god sömn, de är gjorda av olika material.

En speciell plats upptar metallbäddar från en pålitlig tillverkare Ikea. De skiljer sig åt i vissa funktioner, som kan kallas fördelar.

Bild
Bild

fördelar

Vanligtvis är sådana sängar gjorda av stål, vilket inte bara är naturligt, utan också miljövänligt råmaterial, från vilket det inte finns några skadliga ämnen. Föremålen som framställs av den utmärker sig inte bara genom sin speciella styrka och långa livslängd, utan också genom sitt estetiska utseende - på grund av konstnärlig smide, som ger föremålen fina former.

Ytan är belagd med en speciell pulverfärg, som appliceras på epoxiharts, vilket ger ytterligare motståndskraft mot olika skador och temperaturförändringar. Att ta hand om ramarna är väldigt enkelt: torka bara av det från damm med en fuktig trasa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat plus är enkel montering av metallbäddar från Ikea. Efter att ha läst instruktionerna noggrant kan du montera alla delar själv utan att använda särskilt komplicerade verktyg. Ramarna är gjorda av ihåliga rör, vilket gör dem lätta och mycket lätta att transportera och flytta.

Sortimentet kännetecknas av sofistikerad enkelhet och strikta färger: vitt, svart, olika nyanser av grått. Detta ger en unik möjlighet att kombinera sådana produkter med alla dekorativa element i dam-, herr- och barnsovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om färgen blir uttråkad med tiden kan du ändra den själv med moderna metallfärger.

Design

Ikeas specialister delar upp sängstrukturen i tre element, som vanligtvis säljs separat: själva ramen, som består av en ram, stödben och en sänggavel (baksida); lamellbotten, vilket bidrar till bästa ventilation av madrassen; och madrassen själv, helst ortopedisk (med fyllmedel av olika typer av styvhet). Ibland ingår dessa föremål som standard.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bekvämlighet och bekvämlighet

Sängstorlekarna från denna tillverkare skiljer sig markant från europeiska standarder, de överensstämmer mer med ryssarnas preferenser vad gäller komfort. Om vanliga enkelsängmodeller anses vara produkter med en bredd på mindre än 90 cm, finns det i Ikea enheter av sådana prover: speciella soffor och några tillbehör.

Ikea -proffs anser med rätta att en plats att sova ska vara bekväm. Därför är alla sådana sängar bredare än 90 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Leverans

Alla produkter från denna tillverkare är avsedda för transport eller utskick - och är därför försedda med detaljerade monteringsanvisningar (vilket är ett noggrant ritat diagram, där det inte finns några överflödiga ord) och fästelement, som gör att du enkelt kan hantera när du installerar möbler på din egen.

Bild
Bild

Vuxna modeller

Företagets proffs har utvecklat intressanta funktionella alternativ för den mest sofistikerade smaken:

  • " Nesttun " - det mest budgetalternativet, som ofta finns på moderna vandrarhem och pensionat. Kommer att passa mycket bra i atmosfären i en liten lägenhet.
  • Leirvik - en vit dubbelsäng i metall med en elegant tvinnad sänggavel, som ger en unik atmosfär till alla miljöer. Följande storlekar är tillgängliga: 140 × 200, 160 × 200 och 180 × 200.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Kopardal " - denna ram är perfekt för alla interiörer - tack vare sin mörkgrå färg och lakonism, frånvaron av onödiga dekorationer. Denna modell presenteras i två storlekar: 140 × 200 och 160 × 200 cm.
  • Musken - en kombinerad version, som kombinerar en järnbas och sidodelar av hardboard (fiberboard). Ett karakteristiskt drag hos denna modell är sidorna, som, när de justeras, gör det möjligt att installera madrasser i olika storlekar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ för barn

Företaget ignorerade inte heller barnen och släppte en serie specialmodeller med en säker metallbeläggning, som inte bara är mycket bekväma utan också multifunktionella:

  • Minnen - en sådan säng har blivit särskilt populär i barnlinjen, eftersom den rör sig isär. Längden på denna modell kan justeras från 135 till 206 cm. Denna version erbjuds i vita och svarta versioner. Den robusta stålramen rymmer barnens hyperaktivitet, den klarar den moderna tonåringen.
  • " Sverta " - producerad i två versioner: en våningssäng (för en familj med två eller till och med tre barn, eftersom detta prov, om det behövs, kompletteras med en tredje plats - med hjälp av en infällbar mekanism) och en loftsäng (det finns så mycket ledigt utrymme under denna struktur att ett skrivbord kan placeras där, fåtölj, lekplats).
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Tuffing " - är en tvåskiktad modell i en mörkgrå design, som (med en höjd av endast 130 cm) kommer att vara till nytta i ett lågt rum. Säkerheten garanteras av stötfångare i övre mesh-stil och en säker trappa i mitten.
  • " Firesdal " - en universell soffa, perfekt för både barn och vuxna. Dess särdrag är i en speciell mekanism som gör att det här alternativet kan användas som en hopfällbar säng och som en soffa i ett monterat tillstånd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Designtips

På grund av den stora variationen kommer de föreslagna pålitliga metallmodellerna att harmonisera väl med den klassiska versionen av rummet och sovrummet i retro- eller lantlig stil. Genom att framgångsrikt välja formen på ramen och mönstren på baksidan kan du betona den speciella smaken hos rummets ägare. Om interiören innehåller föremål av läder, textilier, trä eller sten, blir designen helt enkelt unik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Köpare delar positiva recensioner om möblerna i detta märke. De är nöjda med komfort, praktiska egenskaper, lätthet hos produkterna och säkerheten, variationen i barnmodeller. Alla noterar rimliga priser och enkel vård.

Bild
Bild

Att köpa dessa produkter från Ikea kan vara ett lönsamt alternativ ekonomiskt.

Rekommenderad: