Lazurit -sängar (20 Bilder): Företagets Funktioner Och Sortiment

Innehållsförteckning:

Video: Lazurit -sängar (20 Bilder): Företagets Funktioner Och Sortiment

Video: Lazurit -sängar (20 Bilder): Företagets Funktioner Och Sortiment
Video: Archers Sleep Centre - Edinburgh Showroom Video 2024, April
Lazurit -sängar (20 Bilder): Företagets Funktioner Och Sortiment
Lazurit -sängar (20 Bilder): Företagets Funktioner Och Sortiment
Anonim

Lazurit är ett hem- och kontorsmöbelföretag. Lazurit har ett eget detaljhandelsnätverk i hela Ryssland. Huvudkontoret ligger i staden Kaliningrad. Det finns 500 Lazurit -utställningslokaler i hela landet.

Företagets produkter utmärks av sin speciella stil. Det består i användning av naturmaterial vid tillverkning av möbler med den senaste tekniken. Lazurit deltar i många utställningar och vinner olika nomineringar och diplom. Organisationens huvudmål är att skapa en inredning för hela familjen. Idag kommer vi att prata om sängarna i detta märke.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Organisationshistoria

Organisationens grunddatum anses vara 1996, då dess första möbelutställningslokaler öppnades. År 2002 började företaget först komma in på den ryska grossistmarknaden. Två år senare börjar organisationen skapa varumärken med möbler i många av de största städerna i landet.

Idag har företaget sina butiker i mer än 160 ryska städer och strävar efter ännu större expansion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter och tjänster

Företaget tillverkar möbler, vars funktion är dess mångsidighet. Den är lämplig för människor i alla åldrar och med olika smaker. Organisationens möbler är indelade i olika kategorier beroende på rumstyp. Det producerar möbler för rum som sovrum, vardagsrum, plantskola, hall, arbetsrum, kök samt möbler för kontor och hotell.

Alla företagets produkter har en garanti på minst 3 år. Det kan hålla om produkten monterades i ett Lazurit -showroom; garantin för sådana produkter förlängs med ytterligare 3 år och är 6 år. Möbler har livstidsgaranti.

De viktigaste typerna av produkter som produceras av organisationen: sängar, byråer, garderober, bord, samt uppsättningar för olika rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängar

Sängen är huvudelementet i sovrummet. Det är nödvändigt för en bekväm vila och god sömn. Sortimentet av alla typer av Lazurit -sängar är följande: singel, dubbel, en och en halv och barn. Dessutom kan du välja en säng inte bara efter storlek utan också med andra parametrar.

Företaget presenterar 13 sängkollektioner. Detta är ett stort sortiment av modeller som skiljer sig åt i design, färg och komposition.

Organisationens mest populära samlingar är:

" Prag " - en samling, vars särart är att alla modeller inte har en sänggavel. De är gjorda av ek och utmärks av sin hållbarhet. Produkterna presenteras i två färger: svart och ljusbrun. Denna säng är lämplig för en strikt eller klassisk rumsinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Magna " - samlingen presenterar ett stort antal modeller i olika färger, till exempel mjölk ek, choklad ceder och clifton valnöt. Några av modellerna har en bambu finish. Fördelen med denna kollektion är att sängbotten fungerar som förvaring för sängkläder. Den är utrustad med en lyftmekanism och är lätt att använda. Denna struktur av produkten sticker ut genom att det inte finns något behov av att tilldela ett separat utrymme i garderoben för sängkläder;
  • Michelle - en samling produkter med en ovanlig design. De skiljer sig åt genom att sänggavlarna är gjorda av ekoläder. Detta material har hög hållfasthet och hållbarhet. Det är allergivänligt och praktiskt att använda. Klädseln på sänggavel är tillverkad med vagnskopplingstekniken. Knappar, även tillverkade av ekoläder, fungerar som tillbehör till klädseln. En sådan produkt kommer att passa bra med den klassiska designen av rummet. Du kan också matcha den med en ottoman som är gjord i samma stil. Utförandena på modellerna presenteras i vita, mjölkiga och mörka färger. Produkterna själva har sådana färger som cederträ och mjölkek.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Eleanor " - en samling sängar som kan användas inte bara för att sova. De har sin egen särart, som består i att två lampor är fästa på produktens huvud. Detta hjälper till att använda sängen för bra fritidsaktiviteter som att läsa böcker eller titta på film eller bara koppla av i ljuset. Bekvämligheten med en sådan modell är att du inte behöver ständigt gå upp och springa genom halva rummet för att tända eller släcka ljuset. Modellens design är utformad i en strikt stil och kännetecknas av dess enkelhet och minimalism;
  • " Tiana " - samlingen är intressant genom att dess modeller inte bara har sänggavel och fot på sängen, utan också en rygg. Produkten ser ut som en soffa i sitt utseende. Det finns en lyftmekanism vid basen av modellen. Sängens botten är uppdelad i tre fack för förvaring av sängkläder, filtar, kuddar och andra sovtillbehör. En sådan modell kommer att vara ett bra alternativ för barn, den skyddar mot oavsiktliga fall och har en lämplig storlek. Produktens färger sträcker sig från svart till mjölkigt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Barnsamling sängar har ett brett utbud av produkter, från den enklaste modellen till våningssängar. Huvudidén med barnmodeller är att de är så säkra och praktiska att använda som möjligt. Dessutom bör de glädja barn med sitt utseende och sin komfort. Det finns också sådana modeller som är lämpliga för familjer med flera barn. Dessa är våningssängar med en bekväm trappa och den säkraste strukturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Lazurit -företaget har försvarat sina positioner på den ryska marknaden i många år. Hon har ett stort antal kunder och partners, och varje dag försöker hon öka deras antal. Detta underlättas av möjligheten att lära sig om kvaliteten på organisationens produkter från köparna själva. Alla företagets kunder kan lämna sina synpunkter på de köpta produkterna via Internet.

Företaget har ett stort antal positiva recensioner från sina kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Lazurit -sängar i följande video.

Rekommenderad: