Overaller "Fakel": Funktioner I Företagets Produkter, Vantar Med Prickig Beläggning Och Andra Overalls

Innehållsförteckning:

Video: Overaller "Fakel": Funktioner I Företagets Produkter, Vantar Med Prickig Beläggning Och Andra Overalls

Video: Overaller
Video: Specialized Torch 1.0 Unboxing 2024, Maj
Overaller "Fakel": Funktioner I Företagets Produkter, Vantar Med Prickig Beläggning Och Andra Overalls
Overaller "Fakel": Funktioner I Företagets Produkter, Vantar Med Prickig Beläggning Och Andra Overalls
Anonim

Overaller är en av huvudkomponenterna för att ge medarbetaren bekvämare förhållanden och säkerhet under arbetet. Modern teknik står inte stilla, därför utvecklar de det mest nödvändiga och nya för tillverkning av denna typ av kläder. Bland de företag som bedriver produktion och försäljning av overaller för olika yrken och områden är det värt att notera varumärket Fakel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det ryska företaget "Fakel" har försett arbetare med overall och arbetsskyddsutrustning sedan 2000. Under denna tid har många modeller utvecklats och produktionsorganisationen är byggd på ett sådant sätt att den uppfyller kundens alla önskemål. Alla produkter har rimliga priser och god kvalitet som överensstämmer med GOST och alla hälso- och säkerhetskrav … Alla produkter genomgår kvalitetskontroll på flera nivåer, från råvaror till färdiga kläder.

Tack vare ett automatiserat styrsystem behandlas hundratals beställningar utan stillestånd. Alla overaller är designade för både män och kvinnor i olika konfigurationer. Storlekarna varierar från 44 till 62 och skostorlekar från 34 till 48.

Alla kläder har en minnesvärd stil och en egen logotyp. Det appliceras på ett sådant sätt att det inte kan separeras från tyget, det tål de högsta temperaturerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentöversikt

Hela produktsortimentet för detta företag är indelat i flera rader.

Bild
Bild
Bild
Bild

För alla fyra säsonger

Arbetskläderna har vinter- och sommaralternativ. Utbudet av vinterkläder inkluderar kostymer, jackor, vinterbyxor och halvoveraller samt västar. Till exempel, vinterdräkt PROFLINE SPECIALIST VINTER består av en jacka, halvoveraller och en väst.

Jacka har raksöm, finns en dragkedja i mitten. Den skyddas på ett tillförlitligt sätt från vinden av tre lameller, två yttre är isolerade och den inre är utrustad med en snöfångare. Remsorna är sammankopplade med ett band. Fodret i denna modell har vindtäta egenskaper, och hyllorna och baksidan är gjorda av förstärkt tyg. Jackan har en ficka med blixtlås på höger bröst och fyrkantiga fickor med en flik sys i den nedre delen. Det finns också en invändig blixtlåsficka på vänster sida under fästet. Volymen i midjan och i botten regleras av en intern dragsko. Varje hylsa är fäst i botten med tejp. I nackområdet finns en uppställningskrage som har en fleecebas. Jackan har huva med vindskydd, den går att fästa med dragkedja.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller semi-overall , då är det rakt snitt, fästs i mitten med ett lås. Den är säkert stängd med ett isolerat vindtätt band, på höger bröst finns en ficka med en orm. Den övre delen av semi-overall är utrustad med sidfickor. Botten är sydd av tätt material, det finns överlägg på knäna. Reflekterande element i de nedre sömmarna. Banden är försedda med ett spänne och en flexibel sladd. Ett vindtätt förkläde sys fast i jumpsuitens botten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samma setet innehåller en väst rakt snitt, som fästs i mitten med dragkedja, och på framsidan finns påsydda sidfickor. Alla komponenter i dräkten sys av Vostok membrantyg, som består av 100% polyester och har en vattenavvisande och vattentät impregnering. Modellen är utformad för alla klimatzoner och uppfyller GOST. Isoleringen är baserad på holofiber. Överläggen är gjorda av slitstarkt Oxford -tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sommarkläderna består av kostymer, jackor eller mantlar, samt byxor och overaller. Suit Legion-2 SOP har 5 färgalternativ, består av en jacka med knappar och en halvoverall. Jackan har en nedfällbar krage. Volymen är elastiskt justerbar längst ner. På bröstet finns en lappficka med ett särskilt pennfack. Det finns också påsydda fickor längst ner. Ärmarna är utrustade med ärmslut i botten och är fästa med knappar. Armbågarna har tjocka dynor.

Haklapp Har en stor fickficka längst upp på bröstet och två innerfickor vid låren. På knäna finns speciella förstärkta dynor. Halvoverallens längd justeras med remmar. Fästs med knappar på sidorna. Dräkten är sydd i”Greta” -tyg, som består av 65% polyester och 35% bomull med en densitet på 210 g / m², och har en vattenavvisande impregnering. Dräkten är resistent mot olika smuts och nötning.

Bild
Bild

För säkerhetsstrukturer

För arbete i säkerhetsstrukturer tillhandahålls speciella kläder, som skiljer medarbetaren från vanliga människor och bestämmer att han tillhör en viss grupp. Overaller för säkerhet har i sitt sortiment kostymer, halvoveraller, tröjor och kepsar. Vinterdräkt av Nato KMF säkerhetsvakt består av en jacka och kamouflagebyxor.

Jacka utrustad med huva, vars volym är justerbar med dragsko. Det finns en nedfällbar krage på halsen, samt en isolerad krage av konstpäls. Jackan fästs i mitten med ett lås, som är pålitligt skyddat från vinden med ett speciellt isolerat band.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns lockfickor på bröstet, och det finns också innerfickor på sidan. Jackans volym justeras med en dragsko i midjan. Byxorna har breda bälteshällor, deras längd är justerbar på remmarna. Det breda bältet är isolerat. Det finns 2 fickor på framsidan. Denna dräkt är utformad för tre klimatzoner: 1, 2 och 3. Utrustad med vadderad polyesterisolering. Den är sydd i”Oxford 210” -material med 100% polyester, har en tålig vattenavvisande impregnering. Storlekslinjen börjar med 44 och slutar med 70.

Dräkten är skyddad från olika föroreningar, från nötning och låga grader, från fukt och mikroorganismer.

Bild
Bild
Bild
Bild

För turism, jakt och fiske

För jägare och fiskare, som ofta befinner sig i ogynnsamma väderförhållanden, har speciella kläder utvecklats som skyddar mot kyla och regn och håller temperaturregimen. Den har höghållfasta egenskaper, har en specifik färg, sticker inte ut bland den naturliga miljön, skyddar mot olika insekter och ger tyst rörelse. Linjen för jakt, fiske och turism inkluderar vinter-, sommar- och höst-vårkläder, som består av termiska underkläder och uppsättningar med olika alternativ … Du kan också välja speciella handskar och vantar med en prickad beläggning, som inte bara värmer händerna utan också gör att du kan ta hala föremål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym antiencefalit "Antignus " (sedan Smesovaya, 210), KMF NATO består av en jacka och byxor, det rekommenderas att bära i skog och naturliga förhållanden.

Jacka gjord med ett rakt snitt, har en justerbar huva med en avtagbar insektnätinsats. På bröstet på vänster sida finns en ficka med knappar med klaff. Fällveck finns på bröstet och ärmarna. Stickade armband och armbågsskydd finns på ärmarna. Jackans nedre del dras ihop med elastiska band med propp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Byxor rak med ett sytt bälte med remmar för ett bälte. Det finns invändiga sidfickor med knappar. På byxans botten finns en mjuk sladd på hållaren och knäskydd sys på knäna. Dräkten är tillverkad i slitstarkt Greta-tyg, som består av 65% polyester och 35% bomull, och har en vattenavvisande impregnering. Designad för att bäras på sommaren, skyddar mot industriell förorening och nötning. Storlekslinjen börjar med storlek 44 och slutar med storlek 66.

Bild
Bild
Bild
Bild

För medicin

Specialkläder för läkare tillverkas i enlighet med GOST -standarder och är föremål för kontroll i alla stadier av sömnad. Kläder i denna industri måste vara tillverkade av naturmaterial utan giftiga föroreningar som kan avdunsta och vara hälsoskadliga. Utbudet av kläder för läkare inkluderar byxor i olika stilar, klänningar och kostymer, samt specialkläder för kirurger, sjuksköterskor och andra yrkesverksamma.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Speciell manlig kirurgdräkt (t. to. TiSi) turkos nyans består av en långsträckt blus med lös passform och raka byxor. Dräkten är tillverkad i TIS -tyg med en sammansättning av 65% polyester och 35% bomull. Kostymmaterial med fuktavvisande impregnering, avsedd att bäras året runt. Den kortärmade blusen har en V-formad urringning, och det finns två påsydda fickor i höftområdet på sidorna och en ficka på vänster bröst. För rörelsefrihet finns det små slitsar på blusens sidor. Byxor med elastiskt band har ett sytt bälte. Storlekslinjen börjar med storlek 44 och slutar med storlek 66.

Bild
Bild
Bild
Bild

För serviceområden

Linjen erbjuder en enorm mängd kläder för olika tjänstesektorer. Det finns bekväma och praktiska kit, skjortor, jackor med mera. Alla utmärker sig genom sin bekvämlighet och praktiska, till ett överkomligt pris och uppfyller alla kvalitetsstandarder. Damdräkt "Fashionista " tillverkad av blå gabardin med röda accenter. Består av en jacka och byxor. En jacka med korta ärmar med ett jämnt snitt fästs i mitten med dragkedja och har en intressant halsringning.

Bild
Bild
Bild
Bild

På sidorna finns fickfickor dekorerade med kontrasterande tyg. Baksidan är platt utan trim, vars bälte justerar volymen. Alla delar av dräkten är trimmade med nylonkant. Sömmarna nära mittförslutningen är gjorda med ökad styrka. Byxor med raka ben med resår i midjan. Storlekslinjen börjar med storlek 40 och slutar med storlek 62.

Den här dräkten är utformad för att bäras året runt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För livsmedelsindustrin

För cateringarbetare tillhandahålls speciella kläder som skiljer arbetare bland besökare och är resistenta mot lukt och bekämpningsmedel. Denna serie innehåller kockdräkter, klänningar och kostymer för livsmedelsindustrin, liksom förkläden och överärmar.

Kostym för mans kock "Sous-chef " tillverkad av TiSi-tyg, som består av 65% polyester och 35% bomull, har en vattenavvisande impregnering. Setet består av en tunika, ett förkläde, byxor, en huvudbonad och en halsduk. Den rakskurna tunikan har en dubbelknäppt röd kulspännen i mitten och en triangulär röd halsduk pryder V-kragen. Det finns en liten patchficka med rör på bröstet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Långa ärmar med röda muddar. Byxor med rakt snitt är utrustade med ett elastiskt band på ett sytt bälte. Ett förkläde utan haklapp under knäna, knuten i midjan med band. Kepsen, som består av en botten och en krona, är bunden bak med band för att korrigera volymen. Dräkten kan bäras året runt.

Storlekslinjen börjar vid 44 och slutar i storlek 66.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Huvudskillnaden mellan overaller och vanliga är närvaron av skyddande egenskaper. Specialutrustning beror på arbetsområdet och klimatförhållandena. För vinter- och halvsäsongskläder är en fuktbeständig och vattentät beläggning av tyget karakteristisk, alla sömmar måste limas med tejp. För vissa specialiteter kommer förekomsten av speciella signalelement att vara särskilt viktig ., som indikerar närvaron av en arbetare i mörkret. Alla kläder ska alltid ha rätt storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer vinteroveraller måste du veta exakt i vilken klimatzon den kommer att användas och, enligt detta, välja lämplig uppsättning. Tyget måste vara starkt och fritt från obehaglig lukt. Dess skräddarsy bör inte innehålla onödiga element som kan störa den anställde under utförandet av hans arbetsuppgifter. Vinter-, halvtids- och sommarkläder ska inte skapa en växthuseffekt.

Bild
Bild

I vinterversioner bör det finnas ventilationsöppningar i fickor eller insatser, och sommaren bör vara gjorda av naturliga tyger. Nyligen har blandade tyger använts, som är lätta och hållbara. Kläder måste behålla sina skyddande egenskaper länge, eftersom de ofta tvättas och kemtvättas.

När du väljer arbetskläder är det nödvändigt att ta hänsyn till alla punkter för att korrekt välja önskad modell.

Rekommenderad: