Eldstäder "Meta" (23 Bilder): En översikt över Företagets Sortiment Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Eldstäder "Meta" (23 Bilder): En översikt över Företagets Sortiment Och Recensioner

Video: Eldstäder
Video: SXK Billet Box DNA60 Whats all the hype | Billet Box Vs Clone 2024, April
Eldstäder "Meta" (23 Bilder): En översikt över Företagets Sortiment Och Recensioner
Eldstäder "Meta" (23 Bilder): En översikt över Företagets Sortiment Och Recensioner
Anonim

Det ryska företaget "Meta Group" är specialiserat på produktion av kaminer, eldstäder och eldstäder. Företaget erbjuder kunderna ett brett utbud av produkter. En mängd olika modeller och storlekar kommer att tillfredsställa den mest krävande smaken. Rimliga priser gör produkter överkomliga för människor i alla inkomstnivåer.

Särdrag

Den största skillnaden mellan Meta -gruppens eldstäder och produkter från andra tillverkare är den maximala anpassningen till väderförhållandena i vårt land. Eftersom temperaturen i många bosättningar i Ryssland på vintern når rekordlåg, är det viktigt att enheten värms upp på kortast möjliga tid och kan värma bra även stora rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ugnar i "Meta" -gruppen tål uppvärmning upp till 750 grader. Alla värmeelement är tillförlitliga och anpassade för denna användning. Med konvektionssystemet för eldstäder kan du snabbt värma upp rummet och behålla den termiska effekten i många timmar.

Det är värt att nämna de höga estetiska egenskaperna hos märkets spisar . Modellerna ser väldigt imponerande ut och kan dekorera alla rum. Det är intressant att företagets sortiment inte bara innehåller klassiska modeller av svart och andra mörka färger. Företaget erbjuder både vita och beige spisar, som är särskilt populära bland älskare av "luftiga" ljusa interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många modeller ("Narva", "Bavaria", "Okhta") är utrustade med kokplattor, vilket är deras ytterligare fördel och utökar möjligheterna att använda dem.

Hällen svalnar gradvis, vilket förlänger värmeeffekten.

Skillnader mellan caminetti och spisar

Det ryska varumärket erbjuder kunderna både klassiska spisar och en annan variant - caminetti. Sådana enheter kan inte bara värma rummet och behålla värmen, utan också att dekorera interiören tack vare sin ursprungliga design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Caminetti är stora modeller utan grund och extra beklädnad . Stål eller gjutjärn används som material vid konstruktion av caminetti. Den yttre ytan på sådana spisar är färdig med värmebeständiga plattor. Av de populära caminetti -modellerna i Meta -gruppen kan vikingen noteras.

På kalla vinterkvällar kan du njuta av den förtrollande utsikten över elden, eftersom alla sådana eldstäder är utrustade med transparenta dörrar. Det är värt att notera att sådana glas automatiskt rensas från bränning, så att ta hand om eldstaden kommer inte att orsaka mycket problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Caminetti "Viking"

"Viking" är en väggmonterad modell med skorsten och möjlighet till anslutning uppifrån och bak. Dess höjd är cirka 2 meter, och en så kraftfull eldstad kan värmas upp av ganska imponerande rum med en yta på upp till 100 kvm. m. "Viking" utförs med hjälp av en speciell teknik "långbränning", vilket hjälper till att spara bränsle. Till exempel, när den är fullastad kan ugnen fungera i upp till 8 timmar. Viking -modellen kommer att vara ett utmärkt alternativ för ett lanthus, och den klassiska designen av denna värmare passar perfekt in i nästan alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Öppen spis "Rhen"

Rhen -modellen är en av försäljningsledarna på den ryska marknaden. Denna modell kännetecknas av sin ringa storlek och höga prestanda. Eldhöjdens höjd är 1160 cm, bredd - 55 cm, djup - 48 cm. Utrymmet i rummet med en sådan enhet värms upp på bara en halvtimme. Med en maximal belastning av trä (upp till 4 kg) kan lågan bibehållas i upp till 8 timmar. Samma värme behålls (tack vare konvektionssystemet).

Arean på det uppvärmda rummet når 90 kvm. m. Intressant är eldstadens design i form av en åttkant med gjutjärnsgaller och värmebeständigt glas, vilket gör det möjligt att beundra elden.

Bild
Bild

Öppen spis "Duet 2"

Enligt recensioner på Internet är Duet 2 också mycket populär. Denna modell är en analog av Duet -ugnen, men skiljer sig åt i förbättrad design och egenskaper. Eldstaden på enheten är dekorerad med en konstgjord sten som inte kommer att spricka även om uppvärmningen når maximal temperatur.

En sådan kamin kan reglera utkastet, så att du enkelt kan ändra temperaturen i rummet . Tack vare avancerad teknik tar det bara några minuter att värma upp ett rum. Bränsle kan väljas efter behag. Det kan vara klassiskt ved eller brunkol. Efter att ha köpt en Duet 2-öppen spis kan du också reglera lågans kraft och säkert observera den från valfritt avstånd, eftersom gnistor från en öppen eld inte sprids tack vare ett speciellt inbyggt system.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eldstäder med vattenkrets

Vissa spisar i Meta -gruppen kan anslutas till vattenkretsen, vilket tillåter till och med uppvärmning av flera rum i huset samtidigt. Exempelvis har Baikal Aqua -modellen en 5 liters värmeväxlare, medan Angara Aqua, Pechora Aqua och Varta Aqua modellerna är utrustade med 4 liters värmeväxlare. I sina recensioner uppmärksammar köpare och hantverkare att valet av värmebärare är viktigt för en sådan ugn. Om du är bosatt i huset och värmer upp kaminen varje dag kan du använda vanligt vatten. Om du på vintern "besöker" huset bara ibland och inte värmer upp det ofta, är det bättre att använda en speciell frostskyddsmedel (så att värmesystemet inte fryser och skadar rör och andra strukturella element).

Bild
Bild
Bild
Bild

Marmor eldstäder

En särskild kategori av "lyx" kan omfatta modeller av "Meta" -gruppen med en design "marmor". De replikerar utseendet på klassiska eldstäder så realistiskt som möjligt. Den enda skillnaden är i en säker sluten eldstad och ett mer effektivt värmesystem för rummet. Vid tillverkningen av dessa värmare används det innovativa materialet Meta Stone med marmorflis, på grund av vilket härden har en ökad värmeöverföring.

Den mångsidiga designen öppnar stora möjligheter i utformningen av rummet . Du kan välja mellan klassiskt vitt, soligt gult eller ädelt beige. Samtidigt innehåller sortimentet till och med lyxiga modeller med en gyllene patina. Dessutom utmärks sådana förbättrade eldstäder av olika nivåer av värmeöverföring (i en, två eller tre riktningar).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Slutsats

I gamla dagar var kaminen en integrerad del av varje bostadshus. Tillsammans med utseendet på höghus uppstod uppvärmning, men gradvis återvänder "mode" för eldstäder. Pålitliga och vackra spisar i Meta -gruppen ger dig mys och värme, som kompletterar bilden av ett idealiskt "drömhus". Eldstaden kommer att visa ägarnas raffinerade smak, skapa makalös komfort i rummet och förse den med "själ". Dessutom kommer att köpa en budgetkamin bli ett oersättligt köp för ett lanthus eller stuga.

Värmeutrustning av hög kvalitet kommer att tjäna dig i årtionden utan att orsaka krångel med vård och drift. Bland de otvivelaktiga fördelarna med Meta -gruppens eldstäder kan man notera den perfekta kombinationen av "pris - hög kvalitet" indikatorer.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en spis, glöm inte att uppmärksamma inte bara utseendet utan också modellens funktionalitet, dess praktiska egenskaper och designfunktioner (särskilt antändningsmetoden, ugnens dimensioner och utformningen av skorstenen).

Rekommenderad: