Konsulmadrasser (48 Bilder): Modeller Av Latex För Barn, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Konsulmadrasser (48 Bilder): Modeller Av Latex För Barn, Kundrecensioner

Video: Konsulmadrasser (48 Bilder): Modeller Av Latex För Barn, Kundrecensioner
Video: Best Latex Mattresses 2020 - What Are the Benefits of Latex Beds? 2024, April
Konsulmadrasser (48 Bilder): Modeller Av Latex För Barn, Kundrecensioner
Konsulmadrasser (48 Bilder): Modeller Av Latex För Barn, Kundrecensioner
Anonim

Det ryska företaget Consul är en välkänd tillverkare av högkvalitativa ortopediska madrasser som ger dig vila och avkoppling under en natts sömn. Märkets produkter är mycket populära i olika länder i världen. Produktskapare erbjuder ständigt nya modeller av Consul -madrasser med nya material och modern teknik.

Bild
Bild

Håller historia

Det ryska företaget Consul producerar snygga sängar, madrasser och ortopediska baser av hög kvalitet. Ett stort antal proffs, specialister och kreativa personligheter arbetar med tillverkning av produkter. Skapandet av en ny madrassmodell börjar med en skiss och slutar med en färdig lösning.

Bild
Bild

Tack vare de exakta måtten och designernas fantasi producerar företaget de perfekta madrasserna och sängarna som passar bra till olika stilar. Designers använder unik teknik för att översätta de mest vågade och extraordinära idéerna till verklighet . Det säregna med märkets produkter ligger i manuellt arbete, eftersom det inte kan ersättas av någonting.

Bild
Bild

Företaget samarbetar med många europeiska tillverkare av tyger och fyllmedel. Vi levererar material från de bästa tillverkarna i Tyskland, Italien, Belgien och Nederländerna . De kännetecknas av estetik, styrka och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konsul använder de finaste fyllmedlen. Företaget köper kokosnöts- och palmfiber i Afrika, kaktuskokos från Mexiko och banankokos från Filippinerna. Fyllmedel levereras från Italien, Slovenien, Polen, Ungern och andra länder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget själv bedriver tillverkning av hållbara fjäderblock med stål av hög kvalitet. Nyckeln till framgången för varumärkets produkter ligger i den harmoniska kombinationen av manuellt arbete och automatiserad produktion . Tillverkning av produkter sker på högkvalitativ utrustning av tysk, samt amerikansk, italiensk, schweizisk produktion.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Konsul ortopediska madrasser är mycket efterfrågade idag, produkterna säljs ut mycket snabbt, eftersom tillverkaren garanterar hög kvalitet och erbjuder en genomtänkt produktdesign.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med Consul -madrasser:

  • Utmärkt kvalitet på material och fyllmedel som används . Tillverkaren samarbetar endast med världens bästa företag som är specialiserade på tillverkning av hållbara material.
  • Ortopediska madrasser hjälper till att förbättra sömnen och har också massageegenskaper. Med rätt kroppsposition kan du sluta snarka och få en god sömn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Produkterna är tillverkade av naturliga fyllmedel , vilket ger madrasserna antiallergiska egenskaper. Du kan vara säker på att alla modeller är säkra för din hälsa.
  • Varaktighet . När den används korrekt kommer madrassen att hålla i många år, samtidigt som den ger en underbar miljö för avkoppling och föryngring under en natts vila.
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan välja madrasser med olika hårdhet - för att skapa de mest bekväma förhållandena under sömnen. En madrass med rätt fasthet är idealisk för personer med ont i ryggen, eftersom den inte böjer sig och också anpassar sig efter kroppens form.

Varje madrassmodell är redan utrustad med ett avtagbart överdrag, vilket ger följande fördelar:

  • Hygien - locket kan enkelt tas bort för att tvätta eller byta ut det. Din madrass kommer alltid att vara ren.
  • Företaget tillhandahåller service efter garantin . Om locket är skadat får du möjlighet att byta ut det.
Bild
Bild

Olika sorter

Det ryska företaget Consul erbjuder en mängd olika ortopediska madrasser som är gjorda av kvalitetsmaterial, de bästa fyllmedlen, mjuka och slitstarka överdrag. Med tanke på din ekonomiska situation kan du hitta ett bra alternativ, eftersom prisklassen är ganska bred.

Bild
Bild

Produkterna kan vara hårda, medelhårda eller mjuka. Modeller med medelhårdhet är de vanligaste, eftersom de låter dig sova gott och återhämta dig. Produktens styvhet beror till stor del på vilka fyllmedel som används. Coconut coir gör madrasser hårdare, medan latex och polyuretanskum ansvarar för mjukheten i produkten . Deras kombination gör att du kan uppnå den nödvändiga styvheten.

Företaget skapar tre typer av madrasser:

vårprodukter, naturliga fyllmedel

Bild
Bild
Bild
Bild

vårmodeller med antiallergiska lager

Bild
Bild
Bild
Bild

fjäderlösa alternativ

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla sådana produkter är indelade i flera kategorier - beroende på syftet. De är för barn, ungdomar, vuxna, stora människor och äldre.

Barnmodeller har en ortopedisk effekt. De presenteras i styva fjäderlösa och oberoende fjäderversioner. B Låset av oberoende fjädrar stöder idealiskt ryggraden, som fortfarande bildas i barndomen . En sådan modell är säker för barnets hälsa, eftersom den är tillverkad av naturliga fyllmedel, som dessutom genomgår antibakteriell behandling.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de fjäderlösa madrasserna är modellen "Philon" bästsäljaren. Denna madrass har en ortopedisk effekt, har en genomsnittlig fasthet och är billig. Den är gjord av polyuretanskum, som har mycket liknande egenskaper som latex. Denna modell är den perfekta kombinationen av utmärkt kvalitet och överkomligt pris.

Teknologi

För att skapa bekväma och hållbara madrasser använder företaget modern teknik och den bästa europeiska utrustningen.

Tack vare användningen av innovativ nanoteknik behandlas alla fyllmedel dessutom med silverjoner . Detta ger produkterna antivirala och bakteriedödande egenskaper. De skyddas på ett tillförlitligt sätt mot tillväxt av bakterier och mikroorganismer. Behandlingen med silverjoner ger madrasserna styrka och ökar livslängden.

Bild
Bild

För enkel transport pressas alla märkesmadrasser. De placeras i ett speciellt vakuumförpackning som gör dem mer kompakta. Efter att förpackningen tagits bort får madrassen sin ursprungliga form - tack vare fjädrarnas energi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa modeller är utrustade med ett speciellt elektroniskt system för att snarka. Det låter dig styra sänggaveln. Vid snarkning stiger madrassen vid sängens huvud något, när personen slutar snarka går den ner.

Bild
Bild

Det innovativa Ever Dry -systemet ansvarar för automatisk torkning och uppvärmning av produkten. För att skydda madrassen från tillväxt av bakterier och mikrober kompletteras produkterna ofta med Purotex -systemet.

Linjaler och modeller

Konsul erbjuder madrasser i flera kategorier: ekonomi, standard, premium och VIP. Skillnaden mellan dem ligger i priset. Denna skillnad hjälper kunderna att först välja rätt prisklass och sedan hitta det bästa alternativet i denna kategori.

Företagets webbplats presenterar ett brett utbud av modeller som klassificeras enligt olika kriterier.

Företagets designers utvecklar ständigt nya modeller med olika kombinationer av fyllmedel, innovativ teknik:

Företagets senaste nyheter är modeller " Indiana "och " Texas "- vårmadrasser med medelhårdhet. Madrass " Indiana "Innehåller fyra lager: kokosnötskokare, oberoende fjädrar, ekolatex och bomullsjacquardöverdrag från LeoDesire. Modellens höjd är 20 cm, den tål en belastning på upp till 110 kg. Madrass " Texas " består också av 4 lager, men istället för ecolatex används kokosnöt. Modellens höjd är 18 cm, den är lämplig för personer som väger upp till 120 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bästsäljaren är modellen " Saltan + " - på grund av hög styvhet, förekomsten av ett block av oberoende fjädrar, samt användningen av naturliga fyllmedel. Denna modell är utformad för att ge en mycket bekväm sovplats. Madrassen innehåller flera lager: naturlig latex, kokosnöt, kokosnöre oberoende fjädrar och latex. Den har ett jacquard- eller jerseykuddigt täcke.

Bild
Bild

Bland de dyra modellerna bör du titta närmare på madrassen " Sapphire Premium ", som kännetecknas av hög styvhet. Jacquardkåpan är behandlad med silverjoner och får inte tvättas. Extremt kemtvätt möjligt. Madrassen ger en fast, fjädrande och bekväm sovplats.

Bild
Bild

Modell " Sapphire Premium " består av flera lager, medan fyllmedel från olika länder används. Nedan finns 3 cm naturlig latex från Belgien, sedan 2 cm kokosnötskokos, ett block av oberoende fjädrar "Energo Hub Spring", vars höjd är 13 cm, 2 cm latex kokosnöt och 3 cm latex. Modellen är 24 cm hög och tål belastningar på upp till 150 kg.

Fyllmedel och material

Det ryska företaget Consul använder material och fyllmedel av mycket hög kvalitet från tillverkare från olika länder. Företaget fokuserar på material med ortopedisk effekt. Det ger ett noggrant urval av fyllningar för att säkerställa bekväm passform för en full och sund sömn . Många modeller av madrasser genomgår ytterligare behandling med silverjoner för att förlänga livslängden.

Företaget använder följande fyllmedel:

  • kokosnöt;
  • latex;
  • ecolatex;
  • latex kokos;
  • ekokokos;
  • kokosfibrer;
  • polyuretanskum;
  • viskos;
  • viskoelastiskt skum;
  • hästhår;
  • struttofiber;
  • cannabis;
  • hårt känt;
  • bomull;
  • latexull.

Alla ovanstående material gör madrassen mer tät, elastisk och elastisk. De ger en utmärkt ortopedisk effekt, garanterar en sund och hälsosam sömn.

Tips för att välja madrass

En bra vila beror direkt på soffans komfort. Om du sover på en bekväm madrass, vaknar du varje morgon på gott humör, med ny styrka och energi.

För att välja rätt madrass måste du definitivt prova den innan du köper. Var inte rädd för att sitta på den, ens ligga ner . Du ska vara bekväm och mjuk. Var noga med att kolla med specialister vilka material och fyllmedel som används.

Bild
Bild

När du väljer en ortopedisk madrass bör du vara uppmärksam på flera nyanser:

En persons längd (som vikt) är en av de avgörande faktorerna . Du bör först mäta din höjd, men alltid i ryggläge, eftersom ryggraden kan slappna av helt. Du bör lägga till 15-20 cm till din höjd för att ta reda på madrassens längd.

Bild
Bild

För att välja rätt madrassbredd är det värt att överväga din aktivitet på natten . Bestäm hur du sover: lugnt eller kasta och vända. Om du på natten ofta rullar över från ena sidan till den andra, skaffa en madrass med maximal bredd. Om du väljer en madrass för ditt barn, överväg sedan dess vikt och längd. Det är bättre att köpa en madrassmodell som blir något större i bredd och längd.

Bild
Bild

Var alltid uppmärksam på graden av hårdhet . Latexfyllda madrasser är mjuka, så de följer din kropps form perfekt. Denna modell är lämplig för personer som har problem med ryggraden eller är mycket lätta sovande.

Om du letar efter en madrass för en äldre person måste du först uppmärksamma det mjuka alternativet. Det universella valet för alla är modellen med ett kombinerat medelhårt fyllmedel. Detta alternativ är lämpligt för tonåringar och vuxna. Denna madrass kommer också att glädja människor som föredrar att sova på rygg.

Bild
Bild

För personer som har ryggproblem är en stel modell med anatomiska egenskaper en utmärkt lösning . Denna madrass kan köpas för nyfödda.

Bild
Bild

Ett viktigt kriterium är typ av ram . Företaget erbjuder vår- och fjäderlösa alternativ. Bland vårmodellerna är Bonnel -blocket populärt, som är konstruerat för laster upp till 180 kg. Dess höjd är 12 cm, den är mycket väl lämpad för optimalt stöd för ryggen under sömnen. Det säregna med Multipacket -fjäderblocket är att varje fjäder är i ett separat tyglock . Denna madrass anpassar sig väl till kroppens form. Blockets höjd är 13 cm. En annan version av fjäderblocket är Duet -systemet. Den innehåller dubbla fjädrar som tål olika belastningar. En sådan madrass är lämplig för ett gift par som har en signifikant viktskillnad .

Fjäderlösa madrasser är gjorda av olika fyllmedel. Naturmaterial bör ges företräde.

Kundrecensioner om företaget

Det ryska företaget Consul är efterfrågat både i Ryssland och i andra länder. Köpare av produkter från denna tillverkare lämnar många positiva recensioner, som oftast relaterar till utmärkt kvalitet och genomtänkt design.

Konsulmadrasser gör att du kan hantera ryggont, ge dig en god och sund sömn och förbättra ditt välbefinnande. Den somnar snabbt på en bekväm madrass, kroppen slappnar helt av under sömnen, så på morgonen märker många användare en kraftig kraft och kraft.

Omslag är mycket viktiga. Tillverkaren erbjuder mjuka tyger samt moderna och snygga mönster. Varje modell består av flera lager fyllmedel, vilket gör att du kan välja madrassens fasthet. Företagets produkter passar alla åldrar. Madrasser tillverkade av miljövänliga material köps ofta till nyfödda och spädbarn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla köpare var övertygade om produkternas hållbarhet och praktiska egenskaper. De låter luft passera bra, absorberar inte fukt och värms också snabbt upp från kroppen och håller denna temperatur. Ett brett sortiment av linjer och modeller gör att varje klient kan hitta ett värdigt alternativ, med hänsyn till deras ekonomiska kapacitet.

Vissa konsulkunder rapporterar om dåligt organiserat arbete hos personalen. Madrasser levererades inte alltid i tid, och under transporten förlorade produkten sin form. Naturligtvis, efter kundklagomål, eliminerade företagets ledning dessa brister.

Rekommenderad: