Ryton Madrasser (23 Bilder): Anatomiska För Barn Och Vuxna, Storlekar Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ryton Madrasser (23 Bilder): Anatomiska För Barn Och Vuxna, Storlekar Och Kundrecensioner

Video: Ryton Madrasser (23 Bilder): Anatomiska För Barn Och Vuxna, Storlekar Och Kundrecensioner
Video: Åklappar för barn och vuxna 2024, April
Ryton Madrasser (23 Bilder): Anatomiska För Barn Och Vuxna, Storlekar Och Kundrecensioner
Ryton Madrasser (23 Bilder): Anatomiska För Barn Och Vuxna, Storlekar Och Kundrecensioner
Anonim

Det inhemska företaget "Ryton" är en populär tillverkare av högkvalitativa och miljövänliga ortopediska madrasser. Företaget använder naturmaterial och allergivänliga fyllmedel. Hon skapar snygga och attraktiva madrasser för hela familjen.

Visningar

Företaget "Ryton" är engagerat i skapandet av ortopediska madrasser som uppfyller alla krav från moderna köpare. Hon använder uteslutande modern utrustning, den senaste tekniken, som gör att hon kan skapa mycket bekväma produkter.

Bild
Bild

Den ryska tillverkaren erbjuder flera kollektioner av ortopediska madrasser, sortimentet är mycket brett.

Vårmadrasser finns i två typer:

Block av beroende fjädrar . Produkter av denna typ är baserade på ett metallnät där alla fjädrar är anslutna till varandra. Detta är ett klassiskt alternativ, som fortfarande är efterfrågat idag, eftersom det ger en bekväm sovplats. Det är enkelt och prisvärt.

Bild
Bild

Block av oberoende fjädrar . Produkter som skapats på grundval av oberoende fjädrar inkluderar isolerade fjädrar, de hålls separat tack vare närvaron av ett tygskydd. Detta alternativ är mycket användbart för ryggen, eftersom varje fjäder separat böjer sig från lasten. Dessa madrasser garanterar rätt position på ryggraden på natten.

Bild
Bild

Bland de olika ortopediska madrasserna är det av stort intresse fjäderlösa modeller som består av en mängd olika fyllmedel (för att skapa olika nivåer av fasthet och mjukhet). Kombinationen av fyllmedel möjliggör en mängd olika egenskaper.

Bild
Bild

Springless madrasser från Ryton ger många fördelar, varav den viktigaste är att de är mindre lyhörda för rörelse. De är gjorda av naturlig latex, kokosnötskokos och andra fyllmedel som är utformade för att skapa den perfekta sovplatsen.

Ryton erbjuder en samling madrasser för barn som är optimalt fasta (för att ge stöd åt ryggraden under sömnen). Det är i barndomen som hållning bildas , därför är det mycket viktigt att välja stela modeller. Tillverkaren erbjuder barnmodeller gjorda av miljövänliga material som har antiallergiska egenskaper.

Många anatomiska madrasser erbjuds upprullade. De presenteras i ett speciellt vakuumpaket för enkel transport. Du kan enkelt flytta madrassen hem eller till landet på egen hand.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Företaget "Ryton" erbjuder ett brett utbud av storlekar på ortopediska madrasser. Barnmodeller har ett steg i bredd och längd på 10 cm. Den minsta är 60 × 120 cm, den största är 120 × 200 cm.

För en enkelsäng är det idealiska valet en produkt med måtten 140 × 200 cm. Dubbla modeller är i bredd från 160 till 200 cm. Det mest populära alternativet är en 160 × 200 cm madrass . Modeller för enkelsängar och dubbelsängar har ett steg på 10 cm i bredd och 5 cm i längd. Denna sort låter dig välja det perfekta alternativet för vilken säng som helst.

Bild
Bild

Hjälpämnen

Populära alternativ:

  • Kombinerat skumfyllmedel "Raitex " används vid skapandet av barnmadrasser. Det ger mycket bra stöd för barnets ryggrad. Det här fyllmedlet är miljövänligt, det finns inga allergiska reaktioner från det, så det är idealiskt för ditt barns sunda sömn. På grund av sin cellulära struktur är Raitex -fyllmedlet luftgenomsläppligt och behåller inte vätska inuti.
  • Kokos kokos används vid skapandet av ortopediska madrasser för att säkerställa nödvändig styvhet och elasticitet hos produkterna. Det är miljövänligt, praktiskt och hållbart. Detta material är inte bekräftat att förfalla, det andas mycket, det finns inga allergiska reaktioner från det. Ryton Company använder den tillsammans med andra fyllmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Naturlatex - ett utmärkt fyllmedel för att göra madrassen mjuk och elastisk. Den kännetecknas av utmärkt hygien, bra ventilation, hög elasticitet, ergonomi och hållbarhet.
  • Termisk filt - fiberduk, det används ofta för att skapa ortopediska madrasser "Ryton". Den är tillverkad av syntetiska och naturliga fibrer. Med detta material kan du minska produktens kostnad, eftersom det är billigt, men ger produkten mjukhet och komfort. Dess huvudsakliga uppgift är att skydda fyllmedel. Den placeras ovanpå fjäderblocket, vilket gör madrassen bekvämare samtidigt som den bibehåller önskad fasthet.
  • Spunbond spelar rollen som ett dämpande material. Det används för att skydda mjuka golvmaterial samt klädsel. Gör att du kan förlänga madrassens livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Tillverkaren från Ryssland "Ryton" erbjuder ett stort urval av underbara ortopediska madrasser, som skapad av olika fyllmedel, gjorda i olika storlekar och avsedda för människor i olika åldrar:

  • Mycket ofta föredrar köpare modeller "Cleopatra " … Den reversibla modellen är utrustad med ett oberoende fjäderblock som säkerställer en bekväm position för ryggraden medan du sover. Produkten kompletteras med ett stickat omslag med en attraktiv design. Denna modell tål belastningar på upp till 140 kg. Cleopatra -madrassen innehåller flera lager fyllmedel: naturlig latex, kokosnöt och spunbond.
  • Ett slående exempel på en barns ortopediska madrass är modell "Baby Comfort " … Den är speciellt utformad för barn. Den är baserad på ett block av oberoende fjädrar, som ger utmärkt stöd för ryggraden på natten. Modellen har olika styvhet på varje sida, vilket gör det möjligt att välja den lämpligaste sidan. Den ena sidan är utrustad med kokosnöt (för att skapa en hård yta), den andra - med ett kombinerat skumfyllmedel "Raitex", därför kännetecknas det av mjukhet och elasticitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Älskare av en rund madrass kommer definitivt att gilla den modell "Actaeon " … Maxvikten per kaj är 110 kg. Tillverkaren ger tre års garanti för denna modell.

Modell "Actaeon" är utrustad med ett fjäderlöst block och kombinerar två typer av kombinerat skumfyllmedel "Raitex". Tillverkaren använder konventionellt (såväl som cellulärt) fyllmedel. Cellytan ger en mikromassage-effekt. Alla madrassfyllmedel har antiallergiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ryska ortopediska madrasser från Ryton -företaget är mycket efterfrågade nuförtiden. Många köpare föredrar detta märke och lämnar extremt positiva recensioner.

Dessa produkter kännetecknas av hållbarhet och tillförlitlighet, eftersom de är gjorda av mycket högkvalitativa material. Tillverkaren använder fjäder- och fjäderlösa block, samt moderna fyllmedel - för att säkerställa olika styvhet av produkter.

Många användare fokuserar på de ortopediska och anatomiska egenskaperna hos Ryton -madrasser. De ger en bekväm position och pålitligt stöd för ryggraden under sömnen, ger musklerna möjlighet att koppla av och varva ner.

Bild
Bild

Bland ett brett utbud av modeller presenteras madrasser med olika priser. Du kan hitta det bästa alternativet för ekonomiklass eller köpa en lyxig elitmadrass.

Bild
Bild

Kunder gillar att alla modeller är indelade efter olika kriterier: storlek, fyllnadstyper, konfiguration, vikt och ålder för användaren, styvhetsgrad. Med denna klassificering kan du snabbt och enkelt välja det bästa alternativet. Tillverkaren ökar ständigt antalet modeller och tillhandahåller förbättrade ortopediska madrasser.

Vissa kunder köper vårblockprodukter, medan andra föredrar fjäderlösa alternativ. Alla modeller har testats för kvalitet och bekvämlighet. Företagets specialister skapar ny teknik för att ge större komfort och bekvämlighet.

Bild
Bild

Företagets kunder gillar att vid tillverkning av madrasser använder designers ett minimum av element och tillbehör, vilket vanligtvis höjer priset, men inte ger större komfort. Företaget använder inte särskilt dyra material eftersom det tänker på sina kunder.

Köpare av Ryton -produkter älskar produkternas attraktiva design. De noterar miljövänlighet, naturlighet hos fyllmedel och material. Dessa produkter är idealiska för barn och ungdomar, eftersom de inte orsakar allergiska reaktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedlets porösa struktur bidrar till god ventilation och utmärkt fuktavlägsnande. Många gillar de antimikrobiella och antibakteriella egenskaperna hos de snygga och kvalitets Rayton -madrasserna.

Rekommenderad: