Vegas Madrasser (42 Bilder): Barn- Och Vuxen Latexmodeller, Storlekar, Vilken är Bättre Att Välja, Kundrecensioner Om Den Vitryska Tillverkaren

Innehållsförteckning:

Video: Vegas Madrasser (42 Bilder): Barn- Och Vuxen Latexmodeller, Storlekar, Vilken är Bättre Att Välja, Kundrecensioner Om Den Vitryska Tillverkaren

Video: Vegas Madrasser (42 Bilder): Barn- Och Vuxen Latexmodeller, Storlekar, Vilken är Bättre Att Välja, Kundrecensioner Om Den Vitryska Tillverkaren
Video: Виталик Карпанов узнал, что же такое NAVI 2024, April
Vegas Madrasser (42 Bilder): Barn- Och Vuxen Latexmodeller, Storlekar, Vilken är Bättre Att Välja, Kundrecensioner Om Den Vitryska Tillverkaren
Vegas Madrasser (42 Bilder): Barn- Och Vuxen Latexmodeller, Storlekar, Vilken är Bättre Att Välja, Kundrecensioner Om Den Vitryska Tillverkaren
Anonim

En sund och sund sömn är mycket viktig, så det är värt att välja rätt madrass. Det välkända vitryska företaget Vegas är en utmärkt tillverkare av ortopediska madrasser. Hon tillverkar produkter av hög kvalitet och bekväm användning.

Bild
Bild

Fördelar med vitryska madrasser

Det vitryska företaget Vegas erbjuder ett brett utbud av snygga, högkvalitativa och praktiska madrasser till ett överkomligt pris. Tillverkaren använder material av utmärkt kvalitet, liksom modern produktionsteknik. Inte bara designers, utan även ortopeder arbetar med utvecklingen av varje modell, så Vegas produkter är bättre än ortopediska madrasser "Barro", en annan vitrysk tillverkare.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med Vegas madrasser:

  • De är tillverkade av material från kända europeiska leverantörer . Alla komponenter kännetecknas av utmärkt kvalitet och livslängd. Till exempel producerar det nederländska baserade Enkev-företaget kokosnöt och andra naturmaterial. Märket använder belgiska latexblock från Artilat.
  • Alla produkter är certifierade , vilket garanterar säkerheten och kvaliteten på de material som används vid tillverkning av madrasser. LGA-certifikatet bekräftar produkternas funktionalitet, Oeko-Tex garanterar säkerheten och hygienen för varje modell. EuroLATEX -certifikatet bekräftar latexens goda kvalitet.
  • Tillverkaren ger en garanti för alla sina produkter . Fjäderblock från europeiska tillverkare garanteras i upp till 25 år. Fjädrarna är testade för hållfasthet enligt EN 1957: 2000. Vegas ger tre års garanti på alla madrasser.
  • Stort utbud av storlekar låter dig välja önskat madrassalternativ. Företaget producerar mer än 30 modeller med standardstorlekar, som är 5 cm långa och 10 cm breda. För att tillgodose alla kunders önskemål erbjuder företaget också icke-standardstorlekar.
  • Vegas madrasser kännetecknas av sin komfort , eftersom varje modell är genomtänkt till minsta detalj. En slät yta, ett bra urval av ytstruktur och fyllmedel gör att du kan vila bra under sömnen.
Bild
Bild

Vyer och samlingar

Det vitryska företaget Vegas producerar högkvalitativa och attraktiva madrasser för alla smaker. Alla modeller kan delas in i två stora grupper: fjäderbelastade och fjäderlösa.

Fjädermodeller är baserade på högkvalitativa och hållbara fjädrar som tål även mycket stora belastningar. Alla vårmodeller är indelade i flera sorter:

  • Modeller med kontinuerlig vävfjäderbas . Fjädrar med stor diameter används för dessa alternativ. Detta alternativ är lämpligt för personer med en frisk ryggrad.
  • Madrasser med ett oberoende fjäderblock . Detta alternativ inkluderar fjädrar som är förpackade i en separat kapsel. Antalet fjädrar påverkar direkt produktens kvalitet, så det är värt att välja en modell med maximalt antal fjädrar. För att hitta det mest praktiska alternativet är det värt att välja modeller med stora fjädrar.
  • Kombimadrasser består av två lager . Bottenlagret representeras av ett kontinuerligt vävblock, och det översta lagret är ett oberoende fjäderblock.

Springlösa modeller presenteras i olika styvhetsnivåer, så varje köpare kommer att kunna välja det bekvämaste alternativet för sig själv. Företaget använder naturmaterial som fyllmedel (latex, ull, hästhår, kokosnöt, filt).

Springless madrasser är idealiska för personer med ryggproblem eller för barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En barnmadrass bör endast tillverkas av högkvalitativa material som är säkra för barnets hälsa. Hypoallergenicitet och optimal styvhet är bland de viktigaste egenskaperna hos barnmodeller från Vegas. Alla barnmodeller kan grovt delas in i två grupper: för spädbarn upp till tre år och för barn från 4 till 17 år . Skillnaden ligger i produktens styvhet, vilket påverkar den korrekta bildningen av ryggraden.

När du väljer en barnmadrass, var noga med att överväga vilken typ av fyllmedel som används . För spädbarn kan du välja en modell med kokosnöt, eftersom den inte orsakar allergier, kännetecknas av bra styvhet, inte absorberar lukt och har god ventilation. För barn från ett och ett halvt år kan du redan använda en latexmadrass, som är resistent mot fukt och inte orsakar allergiska reaktioner. Från tre års ålder kan ett barn köpa en mjuk modell med ett oberoende fjäderblock. Detta alternativ är idealiskt för skolbarn.

Eftersom varje fjäder är inrymd i ett separat lock, fördelar denna struktur jämnt belastningen på produkten och garanterar också en naturlig position av ryggraden under sömnen.

Vegas erbjuder madrasser i olika storlekar, bland annat enkel, dubbel, en och en halv, ensidig och dubbelsidig alternativ. Dubbelsidiga madrasser är mycket populära , eftersom de har två sidor: vinter och sommar. För den kalla årstiden är sidan av produkten som är gjord av varmt tyg och dessutom isolerad med ull lämplig. Under den varma säsongen föreslår tillverkaren att sova på 100% bomull.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men variationen av modeller slutar inte där. För en bekväm sökning efter en optimalt bekväm madrass erbjuder företaget en uppdelning i samlingar:

Modern inkluderar modeller med uttrycksfull design och utmärkt funktionalitet.

Bild
Bild

Madrasser från denna kollektion är gjorda med modern teknik som Climalatex, Medizone och Smartcel Sensitive.

Bild
Bild

Exklusiv presenteras med mycket bekväma alternativ som har ett maximalt antal fjädrar per kvadratmeter. Företaget tillämpar moderna innovationer på denna kollektion, men uppmärksamheten riktas mot de unika fjäderblocken SkyPocket, Medizone och UltraPocket.

Bild
Bild

Bekvämlighet innehåller ett stort antal modeller så att varje köpare kan välja det bästa alternativet, med hänsyn till personliga preferenser. Madrasser är konstruerade för olika belastningsnivåer, har olika styvhetsgrader. Höjdpunkten i kollektionen är asymmetriska modeller som harmoniskt kombinerar två olika kvaliteter. Alla modeller i kollektionen garanterar hög komfort, eftersom de är baserade på Medizone -blocket av oberoende fjädrar.

Bild
Bild

Ecolatex tillverkad uteslutande av naturmaterial. Alla modeller i kollektionen kombinerar kompetent modern teknik och naturliga fyllmedel. Bekvämlighet och komfort är de viktigaste fördelarna med denna kollektion.

Bild
Bild

Aktiva innehåller ortopediska madrasser som gör att du kan återställa styrkan och lindra trötthet efter en hård dag. De är baserade på en fjäderlös enhet som ger dig en sund och hälsosam sömn.

Bild
Bild

Särskild erbjuder madrasser av utmärkt kvalitet till rabatterade priser. Företaget bryr sig om sina kunder, så det skapar utmärkta modeller till nästan grossistpriser. Inget mer väntar på försäljning och kampanjer, dina drömmars madrass kan köpas när som helst.

Bild
Bild

Vegas Kids är avsedd för barn, eftersom det är mycket viktigt för en växande kropp att sova på rätt madrass. Företaget erbjuder barns ortopediska madrasser för barn från födsel till 4 år, som är lämpliga storlekar för en spjälsäng. Alla modeller presenteras i ett naturligt frottéöverdrag som enkelt kan tas bort för rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Vegas erbjuder ett brett utbud av modeller för att tillgodose alla kunders önskemål.

Bild
Bild

Några av alternativen är mycket efterfrågade och har blivit bästsäljare:

  • F3 medelhårda madrassen har utmärkta ortopediska egenskaper . Det kommer att vara en bra lösning för tonåringar, eftersom det bidrar till bildandet av rätt hållning. Kokosnötter används som fyllmedel, vilket gör madrassen fast och elastisk Vegaflex . Modellen har ett avtagbart omslag av stickat tyg, som inte ändrar dess struktur och ursprungliga utseende även efter många tvättar.
  • S2 -mjuka modellen har olika hårdhetssidor tack vare närvaron av Medizone -fjädrar och användningen av innovativt material Vegaflex® . Ett block av oberoende fjädrar av högkvalitativt stål ger olika styvhetszoner, vilket garanterar komfort och avkoppling under sömnen. I form av fyllmedel används naturlig kokosnötskokos och ett innovativt poröst material som kännetecknas av mjukhet och elasticitet.
  • RX -madrassen presenteras med ett block av oberoende fjädrar, bestående av 7 zoner . Den är ensidig och har en attraktiv toppmadrass. Det avtagbara locket av den kombinerade typen har två sidor, varav en är stickat tyg STRESSFRI , och den andra är gjord av slitstarkt tyg Jersey . Det nedre fjäderblocket har en hybriddesign och en ensemble med skuminsatser Smartflex är ansvarig för produktens stabilitet. Övre block av oberoende fjädrar Medizone R1000 skapa en fördelning av styvhet i olika zoner för en bekväm vila.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hjälpämnen

Den vitryska tillverkaren Vegas använder naturliga och miljövänliga material av endast europeisk produktion:

  • Ansvarig för madrassernas fasthet kokosnöt , som tillhör naturmaterial. Kokosfiber innehåller mycket lignin, vilket ger det styvhet. Detta material är impregnerat med latex för att ge elasticitet och flexibilitet. När du använder en madrass fördelas kroppsvikten jämnt. Koira har också värmeisolering och hygroskopiska egenskaper på grund av sin unika struktur.
  • Latexmodeller är gjorda på grundval av latexmonolit . Sådana madrasser lockar uppmärksamhet med utmärkt ortopedisk effekt. Latex är ett naturligt material som är elastiskt. På grund av denna egenskap används materialet i stor utsträckning vid tillverkning av madrasser. Latex har sådana fördelar som allergivänlighet, elasticitet, fasthet. Det låter luft passera bra och är inte rädd för fukt.
  • Klimalatex - ett bra substitut för naturlig latex från det välkända företaget Artilat. Detta material har ökad elasticitet och porös struktur. Det ger både en ortopedisk effekt och en mikromassage -effekt, därför används den ofta vid tillverkning av madrasser.
  • Filler Vegaflex avser företagets exklusiva utveckling. Det presenteras i form av ett elastiskt poröst material, som består av ett stort antal identiska celler. Vegaflex kännetecknas av elasticitet, slitstyrka, god luftgenomsläpplighet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Dimensioner

Vegas strävar efter att producera mångsidiga madrasser för att tillgodose alla kunders önskemål.

Madrasserna finns i 30 standardversioner , i det här fallet är steglängden 5 cm och i bredd - 10 cm. Varje köpare kan hitta de önskade måtten på vilken madrassmodell som helst. Bland det stora sortimentet av standardstorlekar erbjuder märket också produkter av icke-standardstorlekar. Deras längd eller bredd kan vara valfri. En anpassad madrass görs på bara 7-10 dagar.

Barnmodeller har vanligtvis en bredd på 60 till 80 cm, och deras längd kan vara från 120 till 200 cm. För en enkelsäng är en modell med en bredd på 80 till 95 cm lämplig. En och en halv modeller inkluderar alternativ med bredder från 100 till 135 cm och längder från 190 till 200 cm. Minsta bredd på en dubbel madrass är 140 cm och max är 200 cm. Ett universellt alternativ är en produkt med mått 160x200 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassöverdrag och baser

För att förlänga madrassens livslängd bör den köpas tillsammans med madrassöverdelen. Vegas erbjuder ett brett utbud av omslag med konturer eller hörnfästen, som kan skydda madrassen från mekanisk belastning, damm och fukt.

Det vitryska märket producerar modifierande typöverdrag, som inte bara används för skydd, utan också för att ändra madrassens hårdhet och höjd.

Ett sådant lock kommer att radikalt förändra situationen om du köpte en modell med fel tjocklek eller styvhet:

  • Skydda fodralet perfekt för utförandet av en bekväm sovplats, och är också pålitligt skyddad från yttre faktorer: fukt, alla slags föroreningar och mekaniskt slitage.
  • Madrass topper Transform låter dig returnera förlorade fastigheter eller lägga till nya. Madrassen kan göras hårdare, mjukare eller högre. Valet är ditt.

Vegas-företaget bedriver produktion av pålitliga och högkvalitativa madrassunderlägg, som kännetecknas av närvaron av flexibla trälameller. En sådan bas kännetecknas av elasticitet och fungerar också som en bra stötdämpare, vilket ger den mest bekväma justeringen av madrassen. Endast en ortopedisk bas gör att madrassen fullt ut kan avslöja dess egenskaper. Företaget använder uteslutande metallramar för baserna, vilket ger dem styrka och tillförlitlighet.

Baserna till madrasserna kan användas separat, sedan placeras de på speciella ben eller installeras i sänglådan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kundrecensioner av tillverkarens produkter

Vegas ortopediska madrasser är mycket efterfrågade på grund av deras utmärkta kvalitet, snygga design och rimliga pris. Varje modell lockar uppmärksamhet med en genomtänkt design, samt en kompetent kombination av modern teknik och material. Vegas madrasser är idealiska för att skapa en bekväm sovmiljö.

Vegas produkter kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhet, eftersom alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material som kommer från Europa.

Användare av Vegas -produkter föredrar just detta märke, eftersom alla modeller är enkla att använda och även behåller den anatomiska formen väl.

Den obestridliga fördelen med Vegas madrasser är möjligheten att välja en modell med önskad hårdhetstyp. Du kan också köpa ett alternativ med icke-standardstorlekar och asymmetrisk form. Företaget erbjuder ett brett utbud av snygga och bekväma madrassöverdrag och träramar. Användningen av madrassöverdrag förlänger produkternas livslängd och skyddar dem från olika faktorer.

Du kommer att lära dig mer om Vegas -madrasser i följande video.

Rekommenderad: