Funktioner Hos Lazurit-madrasser: Högteknologiska Modeller, Kundrecensioner Om Tillverkaren

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Hos Lazurit-madrasser: Högteknologiska Modeller, Kundrecensioner Om Tillverkaren

Video: Funktioner Hos Lazurit-madrasser: Högteknologiska Modeller, Kundrecensioner Om Tillverkaren
Video: Så väljer du rätt säng för maxad sömn - Malou Efter tio (TV4) 2024, April
Funktioner Hos Lazurit-madrasser: Högteknologiska Modeller, Kundrecensioner Om Tillverkaren
Funktioner Hos Lazurit-madrasser: Högteknologiska Modeller, Kundrecensioner Om Tillverkaren
Anonim

Varumärket Lazurit är ett ganska välkänt företag i Ryssland som levererar premiummadrasser till marknaden. Företaget är framgångsrikt, dess produkter är mycket efterfrågade, trots priserna som skiljer sig från andra tillverkares. För att förstå vad Lazurit madrasser har, måste du ha en allmän uppfattning om sortimentet, dess styrkor och svagheter.

Bild
Bild

Fördelar

Lazurit madrasser tillverkas med modern teknik på professionell utrustning, vilket säkerställer tillverkning av standardmodeller, med hänsyn till tillvägagångssättet för varje potentiell kund.

Idag representerar kollektionen medelhårda madrasser, vars yta kan vara hård eller variabel. Det finns inga mattor som är för mjuka i linjerna: huvudområdet är inställd för att stödja ryggraden ordentligt under vila eller sömn.

Inhemska madrasser:

har ett brett utbud av modeller som skiljer sig åt i blockets struktur, dess dimensioner, höjd och typ av fyllmedel

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • är tillverkade av moderna hypoallergena råvaror som inte har en negativ effekt på kroppen, därför är de lämpliga för alla typer av användare, inklusive hänsyn till medicinska indikatorer;
  • ha en trippel typ av måttskala parametrar, med hänsyn till blockets längd, bredd och höjd;
  • För enkelhets skull är de indelade i separata rader med olika namn (på engelska och ryska);
  • är tillverkade med symmetrisk och asymmetrisk tillsats av båda sidor av blocket;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • i strukturer med en metallnätram förstärks de längs omkretsen;
  • lämplig för användare av olika ålder och kroppsstorlek, med hänsyn till olika nivåer av kroppstryck på mattan;
  • är utrustade med ett snyggt volymetriskt omslag på en syntetisk vinterisator i ett monokromatiskt format eller med ett tryck som görs lätt;
  • har en ortopedisk effekt, utförd med en annan struktur och typ av ytstyvhet.
Bild
Bild

Minus

Kostnaden för premiummadrasser från en inhemsk tillverkare kan inte kallas acceptabel, inte ens motivera priset på de använda råvarorna. Om det billiga alternativet kostar från 8 000 rubel, når priset på en elitanalog mer än 85 000 rubel.

Strukturen på varumärkesblocken skiljer sig inte mycket från många andra företag, därför att när man tittar på produkten och korrelerar den med priset tvingas köparen leta efter mer rimliga alternativ, med hänsyn till budget och kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dimensionerna på madrasserna av det inhemska märket är olika. Idag är storleksintervallet indelat i tre grupper:

  • enkelmattor - med mått 23x 90x200, 25x80x200, 25x90x200, 25x100x200, 25x100x200, 27x80x200, 27x100x200 cm;
  • en och en halv sovande modeller - mer rymliga alternativ för ett säte med måtten 23x120x200, 23x140x200, 27x140x200, 25x120x200, 25x140x200 cm;
  • dubbla madrasser med en rymlig säng för två platser i form av en yta på 23x160x200, 23x180x200, 23x200x200, 25x160x200, 25x180x200, 25x200x200, 27x160x200, 27x180x200, 27x200x200 cm.

Faktum är att storleksintervallet för varje linjal skiljer sig i bredd och höjd. Tunn design inkluderar modeller med en tjocklek på 15, 17, 19 cm. Standardmadrasser är 21-27 cm höga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Enligt blockets struktur är företagets sortiment uppdelat för vår och fjäderlös sammansatta plankonstruktioner.

Med andra ord, de har en kärna, kompletterad på båda sidor med en mängd olika fyllmedel för att ge det nödvändiga stödet till ryggraden, vilket minskar belastningen på kroppens muskler. Ett sällsynt fenomen i raden av fjäderlösa madrasser är monolitiska mattor gjorda av ett enda lager perforerat fyllmedel, packade i ett volymetriskt vadderat lock med en mönstrad söm.

Sådana strukturer, vanligtvis medelstora, har en högsta tillåtna belastning per säte på 90 kg, är gjorda av ortopediskt skum med en dubbel typ av ytavlastning och väger i genomsnitt 8,5-9 kg.

Förutom ortopediskt skum använder märket naturlig latex, sisal, kokosplatta, flera typer av ortopediskt skum och oberoende fjädrar i utvecklingen av modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fjäderbelastade modeller kännetecknas av hög belastning per säte (upp till 150 kg). På grund av den kombinerade konstruktionstypen och närvaron av ett stort antal fjädrar är deras vikt nästan dubbelt så stor som fjäderlösa motsvarigheter och är i genomsnitt cirka 15,8-20 kg.

Bild
Bild

Linjalerna skiljer sig inte bara i kärnans sammansättning utan också i priset:

  • " Leende " - några av de mest populära modellerna på oberoende fjädrar, förpackade i flerfärgade fodral, har stöd för flera nivåer för användarens ryggrad, kostar från 18 100 till 39 600 rubel.
  • " Förskott " - en rad vårmodeller av oberoende typ i 8 storlekar, som kostar från 21 500 till 53 000 rubel.
  • " Nöje " - vårlösa latexmodeller med olika tillsatser utan förstärkning runt omkretsen, i snygga ljusa omslag med ett växtmönster, vars pris varierar från 20 500 till 55 500 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Diamant " - "Micropackage" på oberoende fjädrar med förstärkning runt omkretsen, gjord med tillägg av latex och kokosbräda, priset på mattor beror på storleken och varierar från 27210 till 87 730 rubel.
  • " Lapis lazuli " - premiummadrasser på fjädrar av en oberoende typ "Micropacket" med en högsta tillåtna belastning på ett block på upp till 150 kg, kompletterat med skum i två nivåer, utrustade med ett velourskydd, deras kostnad varierar från 38600 till 94,360 rubel.
  • " Beliv " - en linje riktad till masskunden, med en maximal belastning per säte upp till 140 kg, en blockhöjd på 21 cm, en produktvikt på upp till 29 kg, med ett pris från 12 170 till 29 300 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Kärlek " - budgetmodeller av en fjäderlös monolitisk typ av skum med minneeffekt och liten belastning på sätet (90 kg), med en genomsnittlig blockvikt på 14,8 kg, med ett pris från 11 630 till 24 800 rubel.
  • " Stark " -en förstklassig serie av oberoende periferiförstärkta madrasser på fickfjädrar av samma färg och en kokosnötplatta, packade i snygga omslag med tryck och söm, vars pris varierar från 29 000 till 67 500 rubel.
  • " Amor och passion " -en speciell serie av madrasser förpackade i snygga ljusgråa omslag med ett tryck av en fjäderlös plan, bestående av fyra typer av minneskum (kroppsstöd i sömn, sju zoner på flera nivåer och andas), tål en belastning på upp till 150 kg, med en kostnad av 65 500 upp till 83 300 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Amor", "Peshn " - Faktum är att grunden för den föregående raden består av samma råvaror, har ungefär samma kostnad, men mer olika dimensioner (det finns modeller för tonåringar).
  • Hi-tech och Saint-session - fjädermodeller 4 D med förstärkning runt omkretsen, ett lager av sisal på toppen och botten, tillsats av ortopediskt och viskoelastiskt skum, som tål en användares vikt upp till 150 kg, med en kostnad av 25 100 till 61 000 rubel.
  • " Högtalare", "Ung" och "Aktiv " - vårmadrasser, förpackade i ett vitt täckt lock på en viskos jacquard-vadderad polyester, har en 5-zonsbelastning på flera nivåer, kompletterad med en kokosnötplatta, skum, som klarar en användares vikt upp till 140 kg (skiljer sig i prisklass från 25 660 till 55 000 rubel).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kundernas åsikter om märkets madrasser är kontroversiella. Några av kunderna, som testat företagets produkter, försäkrar att priset inte motsvarar förväntningarna. Trots de räntefria avbetalningarna, som varumärket tilltalar, är madrasserna som ett resultat flera gånger högre än analogerna från världsberömda företag. Dessutom tillverkas produkter av andra märken ofta med bättre kvalitet, håller längre utan att deformeras. Köpare avvisas av besatthet hos säljare, som bokstavligen inte ger ett pass till köparen förrän han köper produkten.

Andra köpare lämnar positiva kommentarer och försäkrar att varumärket är värt uppmärksamhet, och dess produkter är av hög kvalitet och hållbara. Nöjda med valet noterar de inkonsekvensen i negativa recensioner och säger: märkets madrasser är unika och praktiska, de är värda de investerade pengarna.

Rekommenderad: