Dimax Madrasser: Hur Man Väljer En Företagsmodell, Fabriksrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dimax Madrasser: Hur Man Väljer En Företagsmodell, Fabriksrecensioner

Video: Dimax Madrasser: Hur Man Väljer En Företagsmodell, Fabriksrecensioner
Video: Guide: Så väljer du rätt resårmadrass | JYSK 2024, April
Dimax Madrasser: Hur Man Väljer En Företagsmodell, Fabriksrecensioner
Dimax Madrasser: Hur Man Väljer En Företagsmodell, Fabriksrecensioner
Anonim

I ett brett utbud av produkter för sömn och avkoppling kan du hitta både elitmodeller av välkända märken och mer blygsamma, men inte sämre kvalitet och egenskaper, budgetalternativ för "unga" tillverkare. Bland de senare finns Dimax -madrasser - produkter från företaget med samma namn, som först kom ut på marknaden 2005. Dessa madrasser har redan hittat sin nisch och vunnit kundens kärlek och förtroende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Tillverkaren anser sin huvudsakliga uppgift att säkerställa en bekväm och hälsosam sömn för barn och vuxna, därför övervakar företaget inte bara kvaliteten på tillverkade produkter utan också alla moderna innovationer inom madrassproduktion.

Företagen hänger med i tiden:

  • Egen fabrik utrustad med den senaste tekniken.
  • Ständig modernisering och förnyelse av sortimentet.
  • Använd endast kvalitetsmaterial från betrodda leverantörer.
  • Brett sortiment och flexibelt system för arbete med kunder.

Avtagbara madrassöverdrag anses vara en av funktionerna i Dimax -produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Deras närvaro gör att kunderna på egen hand kan se madrassens sammansättning och enkelt byta ut det yttre lagret vid skador.

Fördelarna med märkesvaror inkluderar oftast:

  • Den optimala kombinationen av hög kvalitet och lågt pris.
  • Miljövänlighet. När du skapar produkter används olika material, inklusive lim, men de är alla helt säkra för människor i alla åldrar.
  • Lätt att använda.

Storleken på själva fabriken spelar en stor roll för att säkerställa dessa fördelar - den är relativt liten, vilket gör det möjligt att närmare följa produktionen av varje enskild madrass.

Bild
Bild

Räckvidd

Det moderna sortimentet av Dimax -madrasser presenteras i flera serier:

" OK "- madrasser baserade på ett block av oberoende fjädrar EVS500. Fjädrarna kompletteras med olika fyllmedel, inklusive naturliga - kokosnöt och latex, konstgjord polyuretanskum samt innovativt minneskum.

På grund av de olika material som används presenteras madrasser med olika hårdhetsgrader i serien. Den mest budgetmodellen i serien är "Simple" med en lätt styvhet på 17 cm hög. Förutom fjäderblocket använder den termisk filt och ortopediskt skum. Designad för en vikt som inte överstiger 80 kg. Den dyraste modellen är "Ultimate" dubbelsidig madrass. Ena sidan av produkten har en hög styvhet, den andra är medelhög. Höjden på en sådan madrass är 27 cm, och den högsta tillåtna belastningen är 130 kg.

Bild
Bild

" Mega " - produkter av medelhårdhet med en bas i "Multipacket" S1000 fjäderblock. Avser mellanklass. En av funktionerna i linjen är ett jerseytäcke genomblött i aloejuice. Kollektionen innehåller mjuka madrasser med naturlig latexfyllning, dubbelsidiga föremål med olika sidstyvhet och modeller som tål ökad belastning upp till 150 kg.

Bild
Bild

" ENDAST " - fjäderlösa modeller med naturliga och syntetiska fyllmedel. Det mest budgetmässiga i denna kategori är basismadrassen - en 19 cm modell gjord av ortopediskt balansskum.

Bild
Bild

" Praktiker ". Denna serie presenterar olika madrasser baserade på oberoende fjäderblock, Bonnelblock med beroende fjädersystem och fjäderlösa modeller med fyllmedel från naturliga och konstgjorda material. Enskikts, flerskikts, dubbelsidig-här kan alla välja en produkt efter eget tycke. Priserna på alla produkter är ganska överkomliga, vilket inte på något sätt påverkar sängkvaliteten.

Bild
Bild

" Mikro ". Lyxig serie vårmadrasser baserade på det "Micropacket" oberoende blocket. Ger maximal ortopedisk effekt, men skiljer sig från andra i ett högre pris.

Bild
Bild

Tvilling . Produkter med ett block av dubbla fjädrar (inuti den stora fjädern finns en annan med mindre diameter och längd), avsedda för gifta par med stor viktskillnad.

Bild
Bild

Förutom dessa grundserier innehåller Dimax -sortimentet produkter av olika hårdhet och med olika fyllmedel, förpackade i en rulle. En separat samling innehåller också madrasser för barn från födsel till tonår.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det stora utbudet av Dimax -produkter anses av många vara både ett plus och ett minus, eftersom ett stort erbjudande gör det svårt att välja rätt modell.

Därför, för att inte misstas och välja rätt madrass, bör du följa råd från experter:

  • Innan du väljer en modell måste du testa minst tre olika produkter från olika serier för att avgöra vilken som är bekvämare.
  • Ett av urvalskriterierna bör vara din favorit sovställning . Människor som sover på sina sidor mest av tiden bör välja modeller som låter axlar och höfter sjunka in, och midjan får det nödvändiga stödet. De som gillar att sova på ryggen kommer att behöva en modell som gör att skinkorna kan sjunka medan höfterna lämnas i ett naturligt läge.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Storleken på sängkläderna måste motsvara den sovande . Produktens längd ska vara 15-20 cm längre än höjden och bredden bör vara 15 cm från armarna böjda vid armbågarna.
  • Vikt . En annan viktig parameter som valet bör bero på.
  • Ålder . Experter är överens om att ju äldre en person är, desto mjukare madrass behöver han.

Och ändå, om du måste välja en madrass för personer med stor skillnad i ålder eller vikt, då är det bästa alternativet att köpa inte en dubbel, utan två enkelmodeller, som kommer att ta hänsyn till egenskaperna hos varje sovande person.

Bild
Bild

Recensioner

För alla tillverkare är kundrecensioner den bästa bedömningen av sängklädernas kvalitet och komfort. Med tanke på recensionerna om Dimax -produkter kan vi dra slutsatsen att det här är riktigt bra och bekväma madrasser som är tillgängliga för de flesta. Kvaliteten på produkterna förtjänar högsta beröm från konsumenterna. På andra plats är valet och överkomligt pris. Dessutom noterar många köpare som har valt Dimax att sova på sådana madrasser är mycket bekvämt och hälsosamt.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om hur du väljer en madrass i följande video.

Rekommenderad: