Virtuoz -madrasser: Funktioner I Sömnprodukter, Fabriksrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Virtuoz -madrasser: Funktioner I Sömnprodukter, Fabriksrecensioner

Video: Virtuoz -madrasser: Funktioner I Sömnprodukter, Fabriksrecensioner
Video: Virtuoso mattress 2024, April
Virtuoz -madrasser: Funktioner I Sömnprodukter, Fabriksrecensioner
Virtuoz -madrasser: Funktioner I Sömnprodukter, Fabriksrecensioner
Anonim

För att känna sig frisk, full av kraft och styrka hela dagen, bör en person njuta av en lugn sömn hela natten, ligga i en bekväm säng på en bekväm madrass. Detta är vad den ryska fabriken "Virtuoso" styrs av och tillverkar madrasser av hög kvalitet och andra tillbehör för att sova.

Bild
Bild

Särdrag

Efter att ha börjat sin verksamhet för lite mer än tio år sedan har företaget redan intagit en värdig position på inhemska tillverkares marknad, tack vare engagemang av avancerad teknik, efterlevnad av alla normer och standarder, en ständig strävan efter hög kvalitet och en oklanderligt rykte.

Den ständiga expansionen av produktsortimentet, sökandet efter nya teknologiska lösningar och designlösningar, utvecklingen av nyanser och finesser som kan tillgodose de mest varierade kraven och önskemålen hos konsumenten gör det möjligt för företaget att locka ett ökande antal fans och beundrare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Virtuoz -madrasser har ett antal positiva egenskaper:

  • Giftfri, säkerhet.
  • Brist på allergena element.
  • Lång livslängd.
Bild
Bild
  • Högkvalitativ anslutning av lager.
  • Frånvaron av främmande lukt.
  • Ett brett utbud av val när det gäller pris, egenskaper, design.
  • Möjligheten att lindra muskelspänningar och lindra ryggraden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och vyer

Fabrik "Virtuoso" presenterar för bedömningen av älskare av bekväm sömn en mängd olika modeller och typer av madrasser: höga och tunna, traditionella rektangulära och runda, elit- och ekonomiklass, fjädrar och fjädrar.

Vårmadrasser är också indelade i två grupper: fjäderblocket kan vara beroende eller oberoende:

Beroende blocksystem består av en struktur av fjädrar sammankopplade. Detta är en billig, enkel teknik. Fördelarna här inkluderar förmågan att klara en betydande belastning och låg kostnad. Nackdelar: fjädrarna rostar snabbt, börjar knarra, med tiden pressas de igenom, det samlas damm i produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett oberoende fjäderblock ett stort antal mantlade fjädrar, fria från varandra, böjer sig ojämnt under sovhytten, vilket säkerställer en jämn kroppsposition. Därför är de främsta fördelarna exceptionell komfort, ortopedisk effekt, hållbarhet och användbarhet. Men allt detta innebär en hög kostnad, vilket inte gäller för fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

En fjäderlös madrass är en modell för dem som inte gillar den fjädrande effekten, som älskar moderna prestationer, som gillar långa resor (eftersom en sådan madrass kan bäras med dig i en rulle).

De är monolitiska, det vill säga består av ett fyllmedel och flerskikt, som innehåller flera olika material. Fördelarna här är komfort, ljudlöshet, praktiska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

För tillverkning av produkter i Virtuoso -fabriken används certifierade miljövänliga råvaror som uppfyller alla säkerhetskvalitet och kvalitetskrav:

  • För tillverkning av fjädrar används härdat kolstål.
  • Naturliga och konstgjorda material används som fyllmedel. Naturliga inkluderar: elastisk, allergivänlig latex, tuff, hållbar kokosnötkokos, tät hållbar filt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Konstgjorda fyllmedel, som ger naturliga i kvalitet, ligger före priset: allergivänligt, hållbart polyuretanskum, modern minnesform som kan "komma ihåg" kroppens form, ergolatex som är resistent mot deformation.
  • Klädselmaterial är också viktigt. Styrka, hållbarhet, allergivänlighet, dammavvisande och luftgenomsläppliga egenskaper-detta är listan över krav för madrassöverdrag.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

För att välja rätt madrass för din säng måste du noggrant mäta sängens storlek och även noggrant mäta varuautomat i butiken. Virtuoso -företaget hjälper dig att välja vilken storlek som helst: från 120x70 cm - för en spjälsäng, 160x70 cm - för en förskolebarn, upp till 180x200 eller 200x200 cm - för en chic äktenskapssäng.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av madrass är en seriös och ansvarsfull process, eftersom endast madrassen som passar hans individuella egenskaper är lämplig för varje person:

  • Slim blir bekvämare på en mjuk naturlig latexmadrass … Full, rekommenderar dock en fjäder med ett förstärkt block eller fjäderlöst med ett högt innehåll av kokosnöt. För personer i medelviktskategorin är en modell av medelhårdhet optimal, till exempel en kombination av latex med kokos.
  • Äldre människor kommer att känna sig obekväma på en hård madrass , men spädbarn, tvärtom, rekommenderas att sova på den här. Modeller med fjäderblock och bra ortopediska egenskaper är idealiska för tonåringar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha undersökt alla finesser och funktioner, typer och egenskaper, frågat i detalj konsulten i butiken, hittar du säkert det mest lämpliga alternativet för dig. Positiva kundrecensioner uppmuntrar andra konsumenter att välja Virtuoz -madrasser. Och kombinationen av lågt pris och hög kvalitet gör att vi kan förse dagis, sjukhus och internat med dessa bekväma madrasser.

Rekommenderad: