Vegamadrasser: Fördelar Med Modeller För Att Sova Bekvämt, Företagsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Vegamadrasser: Fördelar Med Modeller För Att Sova Bekvämt, Företagsrecensioner

Video: Vegamadrasser: Fördelar Med Modeller För Att Sova Bekvämt, Företagsrecensioner
Video: Saker jag gör när jag inte kan sova 2024, April
Vegamadrasser: Fördelar Med Modeller För Att Sova Bekvämt, Företagsrecensioner
Vegamadrasser: Fördelar Med Modeller För Att Sova Bekvämt, Företagsrecensioner
Anonim

Tänker på en bekväm och hälsosam sömn, människor köper populära Vega madrasser, tillverkade av högkvalitativa material och fyllmedel. Denna produkt påverkar kraftigt människors hälsa och humör. Det är därför du bör noggrant närma dig arrangemanget av den perfekta sovplatsen. Alla vill ha en daglig hälsosam och full sömn, som kan tillhandahållas av en perfekt matchad ortopedisk madrass. Inte varje produkt kan klara denna uppgift. Du måste göra en fullständig analys av var och en av modellerna på marknaden och välja det perfekta alternativet för dig själv.

Bild
Bild

Rätt val

Att välja en produkt som stöder hälsosam sömn är inte lätt. Det finns cirka 300 modeller på marknaden. Alla kommer inte att självständigt kunna göra rätt val av en ortopedisk madrass som stöder ryggraden och hjälper dig att sova gott.

Populära Vega -madrasser är mycket efterfrågade. De anskaffas för permanent användning. Livslängden för produkterna är cirka tio år. När du väljer är det nödvändigt att ta hänsyn till några parametrar:

Produktstorlek . Om madrassen köps för en befintlig säng, mät sedan dess inre mått. Sängens mått måste helt matcha måtten på den inköpta madrassen. Bredden på en dubbel produkt är 160 centimeter, och en enda är 90 centimeter.

Det finns sängar med icke-standardstorlekar, i detta fall tillverkar tillverkaren madrasser enligt individuella parametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Viktkategori . När du väljer en ortopedisk madrass måste du ta hänsyn till de dagliga belastningarna. En person med en låg vikt kommer att känna sig bekväm på en mjuk produkt.
  • Madrasskonstruktion . Produkter finns med eller utan fjädrar. Varje madrass är unik på sitt eget sätt, så valet måste göras med fokus på dina egna preferenser.
  • Styvhetskoefficient väljs utifrån den sovande personens vikt och ålder. För små barn väljs mer stela modeller för att stödja deras växande ryggrad. Endast mjuka produkter som inte sätter press på kroppen är lämpliga för äldre.
  • Begagnade material och fyllmedel . De ska vara bekväma att röra vid, ha utmärkta ortopediska egenskaper och tjäna länge.

De listade kriterierna är de viktigaste som du måste vara uppmärksam på när du väljer en ortopedisk madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hjälpämnen

Vid skapandet av sina produkter använder Vega följande material:

  • Naturlatex . Den används för tillverkning av ortopediska madrasser. Den har många positiva egenskaper: bra elasticitet, utmärkt elasticitet, tål konstant vikt; återställer sin ursprungliga form. Dessa egenskaper påverkar materialets ortopediska egenskaper. Latexmaterialet är mycket mjukt och behagligt vid beröring. Det är allergivänligt och håller i cirka 20 år. Används som fyllmedel för fjäderlösa madrasser.
  • Konstgjord latex anses vara en utmärkt analog av naturmaterial. Det är miljövänligt och har ett lägre pris. Den enda skillnaden från naturlig latex är dess ökade styvhet. Resten av fastigheterna är helt identiska med naturmaterial.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Polyuretanskum i konstgjort material är utbredd. Fördelarna är miljövänlighet och låg kostnad. Modernt material har god densitet.
  • Madrasser med skumfyllning inte hållbart och skrynkligt och smuligt med konstant användning. Det låga priset gör att du kan köpa en skummadrass för tillfälligt bruk eller för ett lanthus.
  • Naturlig kokosnöt används ofta för att uppnå extra styvhet. Materialet är kortlivat och under konstant belastning åldras det och smulas. Pressad kokos tål inte tung belastning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

De mest populära produkterna är Comfort -serien madrasser. De är gjorda av ett block av oberoende fjädrar som stöder kroppen i rätt position under sömn eller under vila. Fjädrarna fungerar oberoende av varandra. Vid tillverkningen används fyllmedel av naturlig latex, kokosfibrer, skumgummi och holofiber. Oberoende fjädrar säkerställer hälsosam sömn för en person. Fjädrarna med ökad elasticitet stöder människokroppen perfekt, även med en minsta vikt. Detta säkerställer minimal böjning av madrassen och tryck på ryggraden.

Vega Comfort Eco madrasser har medelhårdhet. Fyllmedlet känns, limmas genom en uppvärmningsprocess, och den yttre ytan är gjord av naturlig jacquard.

Ett block av oberoende fjädrar tål en belastning på 110 kilo.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassen "Vega Comfort Eco Prestige" är fylld med polyuretanskum och har medelhårdhet. Ett lager uppvärmd och limmad filt ökar styvhetsparametrarna. Kanten kan rymma upp till 120 kilo. Madrasser

"Vega Comfort Eco Sofia" med olika fyllningar på varje sida. Ytan för den kalla årstiden är gjord av polyuretanskum; för styrka används termiskt bunden filt. Det inre lagret på sommarsidan är kokosnöt och ytan är gjord av bomullsjacard.

Sidorna på Vega Comfort Relax -madrassen har olika hårdhet. En produkt med ett block med fjädrar och var och en av ytorna med en annan styvhet. Det isolerande skiktet är värmefilt.

Modeller "Vega Comfort Eco Max" med ökad styvhet, där fyllmedlet är kokosnöt, och locket är tillverkat av bomullsjacquard. Dessa modeller är baserade på oberoende fjädrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barns ortopediska madrass "Kroha Hollo" har inga fjädrar och har en genomsnittlig hårdhet. Fyllningen av denna modell är holofiber och locket är tillverkat av bomullsjacquard eller calico.

Umka Memorix barnprodukter är fjäderlösa, med olika styvhet på båda sidor. En av dem är medium, och den andra är ökad. Kokosnötfyllmedel.

Madrassen "Vega Comfort Coconut Hollo" med ökad styvhet och oberoende fjädrar består av en kombination av kokskok och holofiber, och det isolerande lagret är tillverkat av spunbond.

Om de populära Vega -madrasserna är recensioner i de flesta fall positiva. Naturligtvis finns det också missnöjda användare av dessa modeller. Någon gillar inte styvhetsindikatorn eller tillverkningsmaterialet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar med fjäderlösa modeller

Produkter har ett antal fördelar:

  • Ortopedisk effekt. Den styva strukturen ger utmärkt stöd för ryggraden. Fyllningen i denna modell är kokosnöt. Dessa produkter är bra för personer med ryggradsproblem. Denna typ av produkt är perfekt för en bekväm vistelse.
  • Det finns inga knarriga eller bullriga element i strukturen.
  • Det finns inga metalldelar som ackumulerar elektromagnetiska vågor och skadar människors hälsa.
  • De kräver inte ytterligare underhåll, utan endast årlig rengöring från damm och skräp.
Bild
Bild

Dessa modeller har ett antal nackdelar:

  • Högt pris.
  • Begränsningar för en persons viktkategori.
  • Det finns inget sätt att kontrollera fyllmedlet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för att välja en bra ortopedisk madrass

Madrassen ska ge god komfort när du sover. Om du väljer rätt produkt kommer ryggraden att vara i rätt position. Varje produkt har sina egna fördelar och nackdelar.

De fjäderlösa modellerna är lämpliga för patienter med muskuloskeletala problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vårmotstycken är gjorda med oberoende element eller med kontinuerlig flätning. Oberoende fjäderaggregat har nackdelen att de böjer sig under konstant belastning. Designen är helt tyst, eftersom varje fjäder är inrymt i ett separat fodral. Fyllmedlet kan vara vilken naturlig eller artificiell latex som helst, komprimerad kokosfibrer eller skumgummi.

Du kommer att lära dig hur Vega -madrasser tillverkas i följande video.

Rekommenderad: