Funktioner Hos Konkord -madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Hos Konkord -madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner

Video: Funktioner Hos Konkord -madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner
Video: DNA-molekylens struktur och funktion (gammal) 2024, April
Funktioner Hos Konkord -madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner
Funktioner Hos Konkord -madrasser: Funktioner Och Varianter Av Modeller, Kundrecensioner
Anonim

Boka soffor, dragspelssoffor, oändliga utrullningsbara soffor … När din rygg inte längre tål sådana hopfällbara möbler, kanske du borde vara uppmärksam på en fullfjädrad sängfot i kombination med en ortopedisk madrass.

Idag finns det många erbjudanden från både utländska och inhemska tillverkare på marknaden för sådana sovprodukter. Samtidigt innebär valet av det senare inte alls att man köper en lågkvalitativ, dyr och obekväm. Och till och med, tvärtom, ett exempel på detta är det välkända Jekaterinburg-företaget för tillverkning av madrasser och andra ortopediska produkter Konkord.

Bild
Bild

Om företag

År 1997 i Ryssland, i staden Jekaterinburg, grundades ett företag som heter "Concord". Inledningsvis var det en liten verkstad med en blygsam personalstorlek. Företaget var ett av de första i regionen som tillverkade ortopediska madrasser. Tjugo år senare döptes det om till Concord International och fick status som ett av de ledande företagen i Ural och Sibirien vid tillverkningen av dessa produkter, som nu kan köpas i 70 städer i Ryska federationen.

Företaget "Concord" kännetecknas av närvaron av en komplett produktionscykel under konstant kontroll och en färdig råvarubas.

Tillverkningsprocessen på fabriken omfattar både tillverkning av fjäderblock för madrasser och sömnad av tyger för omslag. Som ett resultat visas den färdiga produkten inom en tidsfråga - bokstavligen på 3 dagar.

Bild
Bild

När företaget utvecklades kunde företaget utöka sitt produktsortiment avsevärt. Så för närvarande har den över 60 modeller av madrasser med ortopediska egenskaper, olika i olika former, storlekar och funktionella egenskaper. För tillverkning av produkter från varumärket Jekaterinburg används främmande komponenter och material.

Därefter började inte bara Konkord ortopediska madrasser säljas, utan också:

  • ortopediska baser;
  • madrassöverdrag;
  • kuddar;
  • sängmöbler (puffar, kantstenar).

Sådana produkter kan vara ett bra tillägg för dem som inte bara vill förbättra platsen att sova, utan också att ordna sovutrymmet korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter och tjänster

Företagets innovativa idé var en utveckling som kallades Double Support (dubbel support). Detta är ett speciellt fjäderblock där topparna roterar, vilket tvingar de sensoriska områdena att anpassa sig till personens vikt, medan arbetsområdet ger ökat stöd. Ett sådant system är utformat för att öka belastningen och har också en hög motståndskraft hos fjädrarna mot böjning, vilket följaktligen ökar madrassens livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget "Concord" erbjuder kunden att välja exakt den modell av sina produkter som bäst passar hans personliga preferenser. Så bland serien av ortopediska madrasser finns:

  • Klassisk;
  • Modern;
  • Ultra;
  • Prinsessa.

Det senare är bara en representant för den unika utvecklingen av Uralerna, där ett trezonsfjäderblock bidrar till maximal avslappning av det mänskliga muskelsystemet på grund av flexibilitet och en särskild fördelning av styvhet från mitten.

Särdrag

Klassisk serie ganska populärt bland köpare på grund av dess överkomliga kostnad. Den är baserad på Bonnel -fjädrar som är sammankopplade och bildar ett integrerat elastiskt system. De är gjorda av koldioxidtråd, som genomgår en särskild värmebehandling. Som ett resultat är detta fjäderblock mycket hållbart och gör att produkten kan hålla längre än vanligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrasser moderna kännetecknas av en hög grad av bekvämlighet, tillsammans med möjligheten att förebygga sjukdomar som skolios, osteokondros, radikulit.

Dessa modeller består av fjädrar som fungerar oberoende av varandra, eftersom de är placerade i separata vävnadsceller. Så de tar hand om olika delar av kroppen och anpassar sig till en persons rörelser i en dröm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Liknande egenskaper finns hos Ultra modeller … De anpassar sig också till kroppens form samtidigt som de efterliknar de sovande fysiologiska kurvorna. Detta underlättas av den största skillnaden mellan serien - fjäderlöshet. Istället för ett mekaniskt block används ett naturligt fyllmedel:

  • kokosfibrer;
  • latex;
  • hästhår.

Detta alternativ ger en extra "andnings" -funktion för madrassen, plus att du kan bestämma hårdhetsnivån för en individuell metod: från måttligt mjuk till medelhård.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Enligt kundrecensioner är Concord -märkets karakteristiska egenskaper dess tillförlitlighet och komfort. Madrasserna är konstruerade för en lång livslängd (upp till och med 15 år) tack vare fjädrar med hög densitet eller naturliga fyllmedel med ökat slitstyrka. Möjligheten att justera styvhet och tjocklek har i sin tur en gynnsam effekt på en hög grad av komfort och rätt position på ryggraden.

Konkords ortopediska produkter har alla nödvändiga kvalitetscertifikat och tilldelas också diplom från internationella utställningar, inklusive de storskaliga "Euroexpofurniture". Varumärket fortsätter att utvecklas och har lyckats hitta många positiva recensioner, särskilt från dem som letade efter hälsosam och ordentlig sömn.

Rekommenderad: