Vad är Ormafoam I En Madrass: Fyllmedel, Materialrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Vad är Ormafoam I En Madrass: Fyllmedel, Materialrecensioner

Video: Vad är Ormafoam I En Madrass: Fyllmedel, Materialrecensioner
Video: Gröna Gredelina tipsar - Bikarbonat för madrass 2024, April
Vad är Ormafoam I En Madrass: Fyllmedel, Materialrecensioner
Vad är Ormafoam I En Madrass: Fyllmedel, Materialrecensioner
Anonim

När du väljer en madrass bör den främsta uppmärksamheten ägnas åt dess sammansättning. Idag erbjuder ledande tillverkare en mängd olika fyllmedel. Madrasser med Ormafoam-fyllning har visat sig bra: hög kvalitet och billigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är det här?

Ormafoam Är en sådan ny, syntetiskt skapad fiber som används mycket i ortopedindustrin på grund av dess egenskaper. Detta material är kallskummade polyestrar och polyestrar. Ormafoam liknar polyuretanskum i sammansättning.

Ormafoam skiljer sig från polyuretanskum i sin öppna cellstruktur, som liknar en honungskaka. Små celler fylls med luft, därför komprimeras materialet när det utsätts för vikt, och i frånvaro av tryck återställs dess ursprungliga form. Madrassen återställer sin form under en lång användningstid (garantitiden är 8 år).

Experter säger att på grund av dess egenskaper är det innovativa materialet inte sämre i kvalitet än naturlig latex (skummad Hevea -juice), men mycket billigare i produktionen.

Därför är produkter tillverkade av detta material överkomliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Fler och fler fjäderlösa modeller, i synnerhet med Ormafoam -fyllmedel, förekommer i sortimentet av de ledande fabrikerna som producerar sömnvaror.

Fördelar med fjäderlösa modeller med innovativ fyllning:

  • lämplig för överviktiga, medan livslängden inte minskar;
  • materialets elasticitet och motståndskraft ger lossning av muskler under sömnen, minskar antalet kupper under sömnen, har en massageeffekt;
  • hypoallergen;
  • enkel transport: produkten är lätt, fyllmedlet låter dig rulla madrassen till en rulle, och efter transporten återställs utseendet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudegenskaperna hos det innovativa fyllmedlet i madrasser:

  • minskar trycket på utskjutande delar av kroppen;
  • har en ortopedisk effekt: ger stöd av hög kvalitet för varje muskel i kroppen under sömnen;
  • förhindrar klämning av blodkärl och förbättrar blodcirkulationen i kroppen;
  • säkerställer bevarandet av en lång fas av djup sömn;
  • på några sekunder återställer den sin ursprungliga form utan att hänga på platser med konstant belastning;
  • lång livslängd;
  • användarvänlighet och hygien för produkten, eftersom strukturen i det syntetiska materialet förhindrar ansamling av damm och utveckling av skadliga mikroorganismer;
  • värme- och fuktbeständigt material - reagerar inte på extrema temperaturer, tack vare cellstrukturen tillhandahålls god ventilation av produkten och fukt behålls inte;
  • hygien.
Bild
Bild

Skummat polyuretanskum, enligt slutsatserna från europeiska organisationer som testar skadliga ångor från syntetiska material, är helt ofarligt och giftfritt. Ormafoams tillverkningsprocess uppfyller höga hygien- och miljöstandarder.

Den färdiga produkten orsakar inte allergiska reaktioner, till skillnad från naturmaterial med liknande egenskaper (till exempel latex).

På grund av dess struktur och syntetiska ursprung startar inte parasiter och skadliga mikroorganismer i materialet, överskott av fukt ackumuleras inte, vilket förhindrar sönderfallsprocesser.

Fri luftinträngning i materialets cellulära struktur möjliggör användning vid vilken lufttemperatur som helst under vilken säsong som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kundrecensioner av madrasser med Ormafoam är mestadels positiva och beskriver i detalj känslorna vid köpet:

  • När man valde en fjäderlös produkt för att sova blev många köpare stoppade av priset, eftersom modeller utan fjäder finns i premiumproduktlinjen på grund av dyra fyllmedel. Det nya Ormafoam -materialet har gjort det möjligt att minska kostnaderna för en fjäderlös produkt, samtidigt som egenskaper, kvalitet och lång livslängd bibehålls.
  • Stillasittande arbete, otillräcklig aktiv livsstil leder till ryggont, och efter att ha vilat på madrasser med Ormafoam försvinner eller minskar ryggsmärtan helt. Efter uppvaknandet känns full återhämtning av styrkan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Negativa kundrecensioner är de ovanliga känslor som upplevs på en fjäderlös madrassmodell. Vissa ägare av madrassen noterar dess bristande fasthet. I en fjäderlös modell är det nödvändigt att välja en styvhet högre än i produkter med fjäderblock.

I allmänhet överväger köpare av madrasser med Ormafoam denna typ av ortopedisk produkt som hjälper till att lindra ryggraden och minska trycket på leder och muskler under sömnen.

Du kommer att lära dig att välja rätt madrassfyllmedel från följande video.

Rekommenderad: