Tempur Madrasser: Sanning Och Fiktion Om Sömnprodukter Från USA, Företagsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Tempur Madrasser: Sanning Och Fiktion Om Sömnprodukter Från USA, Företagsrecensioner

Video: Tempur Madrasser: Sanning Och Fiktion Om Sömnprodukter Från USA, Företagsrecensioner
Video: Tempur-Pedic ProAdapt and Adapt Mattresses EXPLAINED by GoodBed.com 2024, April
Tempur Madrasser: Sanning Och Fiktion Om Sömnprodukter Från USA, Företagsrecensioner
Tempur Madrasser: Sanning Och Fiktion Om Sömnprodukter Från USA, Företagsrecensioner
Anonim

Tempur ortopediska madrasser köps inte bara för förebyggande, utan också för behandling av sjukdomar i muskuloskeletala systemet. De är gjorda med hjälp av modern högteknologi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hela sanningen om amerikanska ortopediska produkter

Tempur är både varumärket och namnet på det material som ortopediska madrasser är tillverkade av.

70 -talet av förra seklet betraktas som början på det amerikanska varumärkets historia, då materialet avsett för astronauter utvecklades och testades i USA. Detta material hjälpte till att fördela trycket jämnt, ge anatomiskt stöd och minska stressen under rymdskeppets start.

På 80 -talet blev innovationen tillgänglig inte bara för rymdresenärer, utan också för vanliga människor. Materialet fick namnet Tempur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under åren fortsatte ledande forskare från olika länder att arbeta med förbättringen, och 1991 lanserades det nya varumärket Tempur på marknaden.

Från de första dagarna har sömnprodukter som tillverkats med rymdteknologi vunnit stor popularitet, vilket bara ökar med tiden.

Samtidigt bekräftas kvaliteten på amerikanska produkter med olika certifikat och certifikat.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Huvuddragen i Tempur -madrasser är den reducerade storleken på skumfyllningscellerna - i form liknar de små slutna kulor med mikroporer.

Dessutom har produkter möjlighet att ändra sina egenskaper under påverkan av temperatur och tryck.

Madrassen verkar vara ganska fast till en början. Men under påverkan av temperaturen i människokroppen mjuknar materialet upp och bokstavligen omsluter den liggande personen, samtidigt som det stöder skelettet och musklerna i den mest bekväma och korrekta positionen. När en person reser sig, får produkten snabbt tillbaka sin tidigare form.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den här egenskapen kallas minneseffekten och har funnits bred tillämpning, inte bara i vardagen, utan också inom medicinen.

Dessa madrasser hjälper:

  • Stöd ryggraden genom att använda flexibiliteten enligt det tryck som appliceras.
  • Lindra smärta i livmoderhalsen, axlarna och ländryggen.
  • Bli av med smärta från olika sportskador och frakturer.
  • Bekämpa sömnlöshet och sömnbesvär.

På grund av deras designegenskaper och det material som används, knarkar eller kläms inte produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra fördelar med Tempur -madrasser inkluderar:

  • effektiv ortopedisk effekt;
  • inget mottryck;
  • miljövänlighet;
  • hypoallergen;
  • hygien;
  • enkel vård.

Samtidigt garanterar tillverkaren en lång livslängd för sina produkter - minst 10-15 år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Tempur har tagit hand om inte bara kvaliteten och effektiviteten i sina produkter, utan också sortimentet. Den presenterar produkter för barn och vuxna (i ett brett prisklass).

Alla produkter är indelade i tre modelllinjer.

Klassiskt original

Modellerna i denna serie använder Tempur Climate Material -systemet, utformat för att transportera bort fukt under sömnen. Tack vare den här egenskapen kommer sovhytten aldrig att ha problem med taggig värme, dermatit och andra problem som uppstår vid kraftig svettning. Denna serie innehåller madrasser av medelhårdhet, med en höjd av 19 till 31 cm. Den högsta tillåtna vikten som produkterna tål är 150 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budgetmoln

En serie av de mjukaste modellerna. För att ge en ortopedisk effekt har sådana modeller inte tillräcklig styvhet, men de är utmärkta för förebyggande och behandling av intervertebral bråck och neuralgi. Den högsta tillåtna belastningen på madrasserna i serien är 150 kg. Höjden varierar från 19 till 27 cm.

Bild
Bild

Elitsensation

Det dyraste modellutbudet, vars funktion är ett lock med en Soft Touch-beläggning, kännetecknad av en mikromassage-effekt. Dessutom impregneras madrassöverdelen med ett speciellt antimikrobiellt medel.

Madrasser i denna serie varierar i fasthet - från medelstora till höga, vilket gör att de kan användas vid behandling av många vanliga sjukdomar i ryggraden.

Det finns flera kategorier av Sensation -modeller som skiljer sig i höjd: 19, 21 och 25 cm. Den högsta madrassen är dessutom utrustad med ett speciellt stödlager som hjälper till att bära betydande vikt.

Oavsett vilket modellintervall och vilken priskategori madrassen tillhör, är det alltid av hög kvalitet som uppfyller de strängaste internationella standarderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Myter och verklighet

När du väljer en ny madrass och samlar in information om det aktuella produktutbudet kan du möta många kontroverser angående ortopediska modeller - inklusive de från Tempur.

Bild
Bild

När du ska göra det slutliga valet är det värt att ta reda på var fiktionen är och var sanningen är:

  1. Ortopediska madrasser är endast nödvändiga för dem som har ryggproblem. Detta är fel. Ansedda läkare och forskare säger att den förebyggande effekten av sådana madrasser är mycket bättre än den terapeutiska, och alla kan använda dem. Förresten, moderna seriösa tillverkare producerar madrasser främst med ortopedisk effekt.
  2. Tempur -produkter memorerar formen på den sovande personens kropp. Ännu ett felaktigt uttalande. Memory Foam ändrar form endast under påverkan av människokroppen. Efter att exponeringen upphört återgår den till sin ursprungliga position på bara 10 sekunder.
  3. När du väljer ortopediska sovtillbehör är det nödvändigt att ta hänsyn till en persons individuella egenskaper. Det är sant - när du väljer en madrass bör du inte bara fokusera på pris och utseende, utan också på ålder och vikt för den person som produkten är avsedd för.
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan myt är att de hårdaste madrasserna anses vara de mest användbara.

Detta är inte alltid sant. Det viktigaste, enligt experter, är att sovplatsen ska vara bekväm, bekväm och maximalt stödja muskuloskeletala systemet i rätt position. I detta fall väljs graden av styvhet beroende på individuella egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Alla kan inte bestämma sig för att köpa en Tempur -madrass - på grund av modellernas ganska höga pris. Efter att ha bestämt sig är det få som ångrar pengarna. Ett bevis på detta är de många positiva (och rent ut sagt entusiastiska) kundrecensionerna.

Många glada ägare av modeller av sovtillbehör med minneeffekt noterar att de kunde bli av med regelbunden smärta i rygg, nacke, leder. Dessutom finns det en förbättring av sömnkvaliteten, vilket har en bra effekt på det övergripande välbefinnandet och prestandan.

Bild
Bild

Många människor, som har provat Tempur, föreställer sig inte längre hur de kunde sova på madrasser med andra fyllmedel tidigare. De beskriver sitt tillstånd under sömnen som "tillståndet av viktlöshet" och "känslan av flykt".

Företagets produkter stöds också av att de ofta används på medicinska institutioner - för att lindra tillståndet hos patienter med frakturer, komplexa dislokationer och sjukdomar i muskuloskeletala systemet.

Det är viktigt att ta hänsyn till att alla positiva recensioner uteslutande avser företagets originalprodukter, eftersom inte ens den högsta kvalitetsfake kan ge exakt samma effekt som naturlig Tempur.

Du kommer att lära dig mer om Tempur -madrasser i följande video.

Rekommenderad: