Togas Kuddar (17 Bilder): Dekorativa Och Ortopediska Modeller, Antistress Och Dun, Från Bambu Och Fjädrar, Företagsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Togas Kuddar (17 Bilder): Dekorativa Och Ortopediska Modeller, Antistress Och Dun, Från Bambu Och Fjädrar, Företagsrecensioner

Video: Togas Kuddar (17 Bilder): Dekorativa Och Ortopediska Modeller, Antistress Och Dun, Från Bambu Och Fjädrar, Företagsrecensioner
Video: Giant functional return key - I built it ;) 2024, Maj
Togas Kuddar (17 Bilder): Dekorativa Och Ortopediska Modeller, Antistress Och Dun, Från Bambu Och Fjädrar, Företagsrecensioner
Togas Kuddar (17 Bilder): Dekorativa Och Ortopediska Modeller, Antistress Och Dun, Från Bambu Och Fjädrar, Företagsrecensioner
Anonim

Få människor kan sova utan kuddar. Denna artikel bör ha många positiva egenskaper och fördelar för människors hälsa. Tillverkare har utvecklat Togas kuddar som är säkra och bekväma för att ge hälsofördelar och komfort för konsumenten.

Särdrag

Många människor på morgonen känner ont i nacken och känner huvudvärk. Alla får inte tillräckligt med sömn på grund av den obekväma kuddmodellen. Orsakerna är obekväma och onaturliga huvudställning under vila och sömn. Kanske har fyllmedlet gått vilse i produkten eller omslaget har blivit oanvändbart, alla dessa faktorer påverkar den bekväma användningen av produkterna.

Bild
Bild

Det är viktigt för varje person att få tillräckligt med sömn varje dag. Sund sömn är nyckeln till välbefinnande under hela dagen. För att få en god natts sömn är det inte tillräckligt att köpa en bra säng med en ortopedisk madrass. Du behöver också bra, säkra kuddar som är perfekta för en sund och sund sömn. Tillverkare presenterar ett stort sortiment av olika produkter, men de mest populära är Togas kuddar, som är mycket efterfrågade bland köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel och storlekar på märkesvaror

En mängd olika material används som fyllmedel:

  • Bambukol är en naturlig absorberande. Det absorberar perfekt fukt och släpper ut det igen om luften är mycket torr. På grund av detta ger bambu som fyllmedel en hälsosam och bekväm vila på natten.
  • Element germanium som syresätter alla mänskliga blodkroppar.
  • Minneshållande polyuretan . Materialet kommer ihåg kroppens position, och personen vaknar varje dag kraftfull och full av energi.
Bild
Bild
  • Klassiskt fyllmedel - gåsdun har mjukhet, lätthet, hygroskopicitet och termiska egenskaper.
  • Silkefyllmedel perfekt för personer med mycket känslig hud.
  • Ull har höga värmeisoleringsegenskaper och lindrar smärta i leder och ledband.
  • Bomull - naturmaterial. Dess positiva egenskaper: absorberar fukt och främjar dess avdunstning; har ökat luftflödet den bakteriostatiska effekten är stabil.
  • Ett modernt syntetiskt fyllmedel övervägs mikrofiber … Det är allergivänligt och har ökad termisk prestanda.
Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumentrecensioner hävdar att varje fyllmedel har sina egna fördelar och nackdelar.

Produktens form väljs i enlighet med konsumenternas personliga preferenser.

Den klassiska Togas kudden finns i tre standardstorlekar:

  • Barnprodukt, har parametrar 40x60 cm.
  • Europeisk rektangulär modell med måtten 50x70 cm.
  • Traditionell fyrkantig produkt 70x70 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Företagets sortiment innehåller många modeller. Bland dem är följande produkter särskilt populära:

Perfekt för att uppnå excellens kuddar i siden … Vid kontakt med produkten känns huden flätig och smekande. Naturligt siden och människohud har samma egenskaper. Fyllmedlet absorberar perfekt mänsklig värme och behåller det trots förändringar i omgivningstemperaturen. Siden absorberar och avdunstar perfekt fukt, ventilerar människans hud under sömnen och mättar huden med syre. En annan viktig fördel är materialets antibakteriella och hypoallergena egenskaper.

Bild
Bild

Anti-stress kudde , vitaliserar, lindrar stress och spänningar som ackumulerats under dagen. Produktomslaget är tillverkat av högkvalitativ mikrofiber. Materialet produceras med hjälp av högteknologi genom fibernseparationsprocessen. Fördelen med detta material är: ökad styrka, allergivänlighet och miljövänlighet. Mikrofiber är ett innovativt tyg som föryngrar, lindrar stress och tar hand om människors hälsa under sömnen. Utvecklarna kallar detta material för antistress.

Silver- och koppartrådar vävs in i tygerna, som vid kontakt med människokroppen lindrar statisk spänning och slappnar av muskler.

Användaren får god vila och hälsosam sömn. Anti-stress kuddar är ofta gjorda av syntetiska mikrofiber. Fyllmedlet är hållbart tack vare tillverkningstekniken. Fibrerna behandlas med silikon för att minska friktionen mellan dem. Efter komprimering återställer produkten snabbt sin ursprungliga form.

Bild
Bild

Kuddar med dunfjäderfyllning impregnerad med den fördelaktiga sammansättningen av aloe. Produkten har fördelaktiga och läkande egenskaper. Vila på en sådan kudde visar sig vara komplett. En person vaknar glad och glad. Down har ökade värmeisoleringsegenskaper och återställer perfekt sin form. En produkt med ett sådant fyllmedel passar alla årstider. Fyllmedlet är naturligt och orsakar inte allergiska reaktioner. Omslaget, tillverkat av mikrofiber, har ökad styrka och hållbarhet. Impregnering med aloe vera -lösning ökar vävnadens antioxidantegenskaper och hjälper också till att återställa huden. Den antiinflammatoriska och antiseptiska effekten stimulerar läkningsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ortopedisk kudde med polyuretanfyllning som har en minneeffekt. Produkterna är lämpliga för personer med rygg- och nackproblem. Den ortopediska modellen överensstämmer med människokroppens form och stöder ryggraden väl i önskad position.

Bild
Bild

Varje interiör måste kompletteras, för detta och skapas dekorativa kuddar av Togas. Designers har utvecklat produkter som skapar en mysig atmosfär och en fullständig bild av rummet. 100% polyester används som fyllmedel för dekorativa kuddar. Omslag är gjorda av olika material, men päls och naturmocka är mer populära. Kuddfodral är vanligtvis avtagbara. Päls dekorativa modeller på baksidan är gjorda av mjuka mockatyg.

Bild
Bild

Funktioner i produktvård

Togas kuddar kräver särskild uppmärksamhet och känslig vård. Om produkten inte underhålls korrekt kan den lätt skadas. All nödvändig information för korrekt användning anges på produktetiketten. Kemtvättsmetoder används för kuddar, men det är inte förbjudet att använda automatiska tvättmaskiner i känsligt läge vid en temperatur på 30 grader.

Torkning av kuddar är endast tillåten utomhus, utom direkt solljus.

Det finns ingen besvikelse när du väljer någon Togas textilprodukt. Alla kuddar har mycket positiv feedback från konsumenterna. Produkter produceras för alla smaker och ekonomiska möjligheter, det viktigaste är att bestämma önskemål och behov för denna produkt.

Rekommenderad: