King Koil Madrasser: Funktioner I Amerikanska Sömnprodukter, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: King Koil Madrasser: Funktioner I Amerikanska Sömnprodukter, Recensioner

Video: King Koil Madrasser: Funktioner I Amerikanska Sömnprodukter, Recensioner
Video: King Koil Air Mattress Review 2024, April
King Koil Madrasser: Funktioner I Amerikanska Sömnprodukter, Recensioner
King Koil Madrasser: Funktioner I Amerikanska Sömnprodukter, Recensioner
Anonim

Efter en hård arbetsdag vill vi komma hem, falla på sängen och koppla av. Det är särskilt trevligt när madrassen uppfyller alla indikatorer på mjukhet, bekvämlighet, komfort. Elite King Koil madrasser kan säkert hänföras till just sådana. King Koil -företaget går tillbaka till 1800 -talet och har under denna tid uppnått otroliga framgångar i tillverkningen av madrasser.

Inget hotell som respekterar sig själv försummar varumärket King Koil för sina kunder. Låt oss ta reda på vilken typ av madrasser de är och vad som är så unikt med dem.

Bild
Bild

Märkeshistoria

År 1898 förbryllades den redan etablerade affärsmannen Samuel Bronstein i USA av tanken på att öka sin förmögenhet. Och sedan kom han på en extremt framgångsrik idé - att producera inte enkla varor utan exklusiva, som främst kommer att uppskattas av de rikaste människorna i världen. Människor av detta slag arbetar mycket och hårt, och det de behöver efter en hård dags arbete är en full och bekväm vila.

Detta blev nyckeln till den nya idén - skapa en madrass som du vill sova på obestämd tid … Som ett resultat lanserade Bronstein tillsammans med flera assistenter en manuell produktion och skapade det som låg före en svindlande framgång - King Koil -madrassen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lite mer än ett decennium senare hittade den unika madrassen in i herrgårdar och takvåningar hos många kända personligheter och började få otrolig berömmelse. För att tillgodose kundens behov måste produktionen utökas, och 1911 kunde Bronstein gratuleras till öppnandet av den första madrasseraffären King Koil - först i USA: s huvudstad och två år senare i New York.

1929 var ett svårt år för Amerika - i år började den stora depressionen och många industrimän fick stänga sina företag, fabriker och industrier. Bronstein förstod att bara hårt arbete och ständig förbättring kan hålla sig flytande. Det otroliga händer - trots de enorma riskerna lanserar han sin egen vårproduktion vid sina fabriker. Så för första gången i USA: s historia började de producera oberoende fjädrar som sys i tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den volymetriska madrassen på oberoende fjädrar har blivit kännetecknet för märket King Koil.

Den stora entreprenören stannar inte där och letar efter sätt att förbättra kvaliteten på sitt hjärnskap. Och 6 år senare introducerades "tufting" -tekniken i serien: detta är ett manuellt arbete, som inbegriper syning av madrasselement med en tunn nål och ulltråd. Denna metod har också lagt till en unik touch till King Koil madrasser.

Överraskande nog bidrog även andra världskriget, och i synnerhet 1941, till välståndet i produktionen av King Koil -madrasser. Faktum är att det var vid den här tiden som unge John F. Kennedy avgick från den amerikanska armén på grund av ryggont. Och han fick hjälp av ingen mindre än Bronstein och erbjöd sig att lösa problemet med hjälp av en god sömn på en King Koil -madrass. Tiden gick, Kennedy blev president, och naturligtvis kom han ihåg vem som återställde hans hälsa och gjorde allt för att få kung Koil att lyckas i sin verksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter andra världskriget patenterade madrassmagnaten den legendariska "tufting" och "hidden tufting" -tekniken, där stygnen är gömda i små fördjupningar och är absolut omöjliga att upptäcka. Under denna tid "simmade" madrasser från King Koil havet och dök upp i europeiska länder, vilket orsakade samma spänning som i deras hemland. Och vid 1978 sov folk i 25 länder i världen på dessa otroligt bekväma fjäderbäddar.

I slutet av åttiotalet började ortopediska läkarundersökningar rekommendera amerikanska madrasser som den bästa sovplatsen, och detta var ytterligare ett gigantiskt steg mot att erövra söta sömnälskare. Samuel Bronsteins företag har blivit ett av världens ledande madrassföretag. I början av det nya årtusendet dök kung Koil äntligen upp i Ryssland och vann direkt förtroendet och populariteten hos många välkända och rika personligheter i vårt land.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Teknik och kapacitet

Tala om tekniken för tillverkning av King Koil madrasser, först och främst bör det noteras att de alla är handgjorda. Det är därför King Koil madrasser, tillverkade av omtänksamma hantverkare, är en storleksordning högre än någon annan madrass tillverkad av ett automatiserat själlöst system.

Nästa aspekt som definierar det unika med King Koils madrasser är tuftmetoden, som uppfanns av Samuel Bronstein själv. Efter denna metod sys detaljerna och elementen i madrassen ihop med en speciell känslig nål med ulltråd. Stygnen sitter fast på toppen med en elegant finish. Samtidigt blir sömmarna osynliga, och madrassens yttre utseende ges en speciell sofistikering.

Dessutom används dold tuftning i vissa samlingar. I detta fall är sömmen gömd i det övre lagret av madrassen och ger blockering av dess lager, deformationen av madrassen med denna metod är praktiskt taget noll.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom att acceptera tuftning använder King Koil Turn Free -tekniken för att säkerställa att madrassen inte sliter, även efter många års användning på ena sidan. Samtidigt förblir rutinmässig vältning tidigare, eftersom madrassens utformning initialt förutsatte att den inte behöver vändas. Oberoende fjädrar i madrassen ger maximal komfort för hela kroppen, eftersom varje fjäder bara är ansvarig för det område som är tilldelat den och svarar på minsta rörelse. Således avlastas trycket från ryggraden och lederna, och hela kroppen får den nödvändiga avslappningen och vilan under sömnen.

Tack vare de mest avancerade tillverkningsmöjligheterna kan King Koil -företaget tillgodose alla kundförfrågningar och producera en madrass av alla former och storlekar, så King Koil -madrassen passar in i absolut alla interiörer.

Även om det enligt statistik är de mest populära madrasserna 180x200 cm i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exklusiva material och design

När du tittar på King Koil -madrassen blir det klart att den här saken är för högsamhället. Konsten som förmedlas av proffs inom sitt område är läsbar på varje kvadratcentimeter av dess yta.

Latex, lammull, bomull och linne -dessa extremt miljövänliga och mysiga material används i den utsökta klädseln på King Koil-madrasser, som konkurrerar med de dyraste sängkläderna. Att sova på en sådan sovplats utmärks av oöverträffad komfort.

Startmaskens volymetriska sömmar ger en verkligt unik roll - konturen läggs på ett sådant sätt att blod kan cirkulera fritt, vilket eliminerar läckage och andra obehagliga ögonblick.

Samtidigt likställer den estetiska komponenten madrassen med ett konstverk.

Bild
Bild

Oändlig vård och maximal avslappning tillhandahålls av flera system och material som används:

  • naturlig latex Latex Supreme ger pålitligt stöd för ryggraden tack vare det anatomiska 7-zonsystemet;
  • ortopediskt skum Perfect Foam fördelar trycket jämnt i hela kroppen och reagerar omedelbart på rörelser och anpassar sig delikat till varje persons individuella egenskaper;
  • mycket elastiskt Visco Plus minneskum minns kurvor och kroppstemperatur, bibehåller termoregulering och reducerar trycket under sömnen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller:

  • Kung Koil Malibu . Malibu -madrassen är en av de mest ekonomiska men ändå bekväma modellerna. Stödsystemet och madrassens design gör att du kan återhämta dig med minimal sömn.
  • Kung Koil Barbara . Barbara - modellen anpassar sig inte bara till varje enskild person så mycket som möjligt, utan lovar också en mikromassage för hela kroppen.
  • King Koil Destiny . Denna modell kommer att vara ett utmärkt val för dem som sätter komfort framför allt annat. En otrolig komfortnivå tillhandahålls av en kombination av de mest avancerade teknikerna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • King Koil Black Rose . En madrass för älskare och det säger allt. Det unika vibrations- och tryckdämpningssystemet gör att du kan njuta av varandra utan att bli distraherad av något annat.
  • King Koil Black Passion . Lämplig för personer som leder en aktiv livsstil och behöver en snabb men högkvalitativ vila. Styrkan på denna madrass kommer garanterat att återställas på 5-7 minuter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De flesta nyligen tillverkade glada ägare till elit King Koil madrasser noterar att deras sömn har förbättrats, ryggen och lederna har slutat göra ont. Många skriver att sömntiden som krävs för fullständig återhämtning har minskat med ett par timmar. Nästan alla glada ägare till King Koil madrasser och stiftelser säger att de inte ångrar att de köper och spenderar en ganska stor summa, eftersom du inte kan spara på hälsan. Bland andra positiva åsikter finns det fina recensioner som jämför att sova på en King Koil -madrass med att sova på ett moln med champagnebubblor.

Vissa nackdelar finns fortfarande, vars huvudsakliga är närvaron av en specifik lukt, som ändå försvinner efter några dagars användning.

Sammanfattningsvis kan vi säga att Samuel Bronstein skapade en unik madrass som låter dig vila och återhämta dig så bekvämt som möjligt. Nästan 120 år på marknaden har gjort det möjligt att noggrant studera köparnas behov och finslipa färdigheten med "madrass" -konst i ordets bokstavliga mening till tråden. Elite King Koil madrasser är kronan på teknik och oöverträffad komfort.

Rekommenderad: