Dargez Kuddar (37 Bilder): Ortopediska Och Ergonomiska Modeller Med Svan Dun Och Bambu, Företagsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dargez Kuddar (37 Bilder): Ortopediska Och Ergonomiska Modeller Med Svan Dun Och Bambu, Företagsrecensioner

Video: Dargez Kuddar (37 Bilder): Ortopediska Och Ergonomiska Modeller Med Svan Dun Och Bambu, Företagsrecensioner
Video: Miljöhänsyn: Sumpskogar med naturskogskaraktär (13) 2024, April
Dargez Kuddar (37 Bilder): Ortopediska Och Ergonomiska Modeller Med Svan Dun Och Bambu, Företagsrecensioner
Dargez Kuddar (37 Bilder): Ortopediska Och Ergonomiska Modeller Med Svan Dun Och Bambu, Företagsrecensioner
Anonim

Högkvalitativa Dargez-kuddar är en av de bästsäljare bland produkter för sömn och avkoppling i många länder i OSS och Europa. Dargez använder både naturliga, testade material som fyllmedel för kuddar, liksom moderna innovativa kuddar som inte bara ger en bekväm vila, utan också hjälper till att bekämpa stress och depression. Dargez kuddar är en mjuk kamp mot stress och trötthet.

Bild
Bild

Om företag

Dargez är en rysk förening som framgångsrikt har varit verksam på textil- och sängklädsmarknaden i över 20 år. Tillbaka i början av 90 -talet. under förra seklet började företaget sitt arbete på grundval av Zaraisk fjäderfabrik som byggdes 1858. Tio år senare, 2001, blev företaget en fullvärdig medlem av International Feather Bureau, som representerade Ryssland i det. Under de följande åren expanderade företaget inte bara sin marknad i Ryska federationen utan började också exportera sina produkter till europeiska länder.

Sådan popularitet och efterfrågan på produkter från märket Dargez är resultatet av:

  • Kvalitetskontroll på flera nivåer - från råvaror till färdiga produkter.
  • Kontinuerlig modernisering och utveckling av produktionen.
  • Uppdatera och utöka sortimentet efter marknadens krav.
  • Investeringar i forskning och utveckling för att utveckla innovativa produkter.
Bild
Bild

Samtidigt använder företaget en flexibel prispolicy, som också lockar grossister och detaljhandelsköpare.

Särdrag

Idag producerar Dargez kuddar som skiljer sig åt:

  • hög kvalitet;
  • miljövänlighet;
  • ergonomi;
  • snygg design.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kommer ett brett utbud av produkter att göra det möjligt för varje kund att välja en kudde efter eget tycke.

Hjälpämnen

Så i produktsortimentet finns det kuddar fyllda med:

  • Tencel (lyocell) - ett innovativt material tillverkat av trämassa. Oftast erhålls fruktköttet från bambu, men andra exotiska växter kan också användas.
  • SeaCell - ett kombinerat material med tillsats av alger. Jod, som är rikt på tång, har en positiv effekt på huden och förbättrar immuniteten. Dessutom har kuddar med denna fyllning en lugnande effekt.
  • Eukalyptusfiber , som har höga antibakteriella egenskaper, god hygroskopicitet och skapar ett optimalt mikroklimat för sund sund sömn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Majsbaserad fiber … Produkter med majsstoppning kännetecknas av ökad mjukhet och lätthet.
  • " Weitell " - ett modernt syntetmaterial tillverkat med vår egen Dargez -teknik. Kännetecken är silkeslenhet och ökad elasticitet.
  • " Comforl " - fibrer, som dessutom behandlas med en allergivenlig komposition "Allerban", som också skyddar fyllmedlet från utseende av kvalster och bakterier i det.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Micrell - ultratunn fiber utvecklad i företagets forskningslaboratorier. Har ökad elasticitet, återställer snabbt sin form. Samtidigt är den väldigt mjuk och fluffig, nära till dess naturliga dun.
  • Estrell Är ett annat material utvecklat av Dargez. Dess fibrer har en inre luftkanal för ökat luftutbyte.
  • Puh - ett av de mest efterfrågade materialen. Elitmodellerna använder särskilt värdefull svansdun, som kännetecknas av dess speciella mjukhet och värmeisoleringsegenskaper.
  • Ull, siden och bomull .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla använda fyllmedel har kvalitets- och säkerhetscertifikat.

Räckvidd

Dargez produkter är indelade i flera serier, som alla har sina egna egenskaper och fördelar:

Ecolinia . Vid tillverkning av kuddar i denna serie används endast naturmaterial. Alla modeller som ingår i kollektionen har goda antibakteriella egenskaper och hjälper till att maximera avslappning under sömn och vila.

Bild
Bild
Bild
Bild

Syntetisk samling . Redan från namnet blir det klart att konstgjorda material används för att skapa serien. Men trots deras artificiellitet är alla modeller helt säkra för människor och miljö, har utmärkta värmeskyddande och ventilerande egenskaper, ökad lätthet och mjukhet, enkel skötsel och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nedåtgående linje . Den innehåller dunkuddar i olika priskategorier fyllda med gås eller svanedun.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Hälsa " - en serie ergonomiska produkter med ortopedisk effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Natur " - en samling sängkläder gjorda av får- eller kamelull.

Bild
Bild
Bild
Bild

En separat kategori av Dargez -produkter består av babykuddar, som använder alla de bästa och högsta kvalitetsmaterialen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Varje samling Dargez -kuddar har sina fans och beundrare. Samtidigt är de mest populära modellerna:

  • " Toscana " … Dun- och fjäderkudde med mikrofiberöverdrag (100% polyestertyg). Fyllningen gör produkten lätt, mjuk och bekväm, medan det konstgjorda skalet säkerställer hållbarhet.
  • Orlando … Avser elitmodeller med sibirisk vit dun. Omslaget är tillverkat av naturligt blekt cambric. Under locket finns ett extra Outlast -material som reglerar värmebalansen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Berga " … Med en kombination av Weitell och SeaCell polyesterfiber, förpackad i en naturlig satinfodral.
  • Erbo … Denna modell är baserad på silikonbelagd ihålig polyesterfiber. Skyddet är tillverkat av polypropen. Dessa kuddar absorberar inte lukt och drar inte till sig damm och är lätta att tvätta. Kuddfodralet i polypropen förhindrar att olika mikroorganismer tränger in i produkten. Därför används modellen ofta i sommarstugor.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Oas " … Kudde med kombinerad vaddering (60% - naturlig bomull, 40% - polyester).
  • " Viken " … Latex ortopedisk kudde med velourskydd. Främjar rätt position på huvud och nacke, vilket gör sömn och vila ännu mer bekvämt och hjälper till att lindra huvudvärk och obehag i nacke och axelbältet.
Bild
Bild
Bild
Bild

De senaste Dargez -nyheterna, som bara ökar i popularitet, inkluderar Monteria -modellerna - fyllda med sidenfibrer; "Antistress" - en ergonomisk kudde med kolfibrer; "Böhmen" - berikad med silverjoner.

Recensioner

I allmänhet är kundrecensioner av företaget och Dargez -produkter positiva. Det stora utbudet av produkter som kan tillfredsställa även de mest krävande kraven uppskattas särskilt av konsumenterna. Det finns många vänliga ord om kvaliteten på kuddar och deras egenskaper. För många konsumenter blir hypoallergeniciteten hos de använda materialen en verklig räddning för andra - modellernas ergonomi och ortopediska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumenterna uppskattade också anti -stressegenskaperna hos ryska produkter - i den moderna världen spelar den här egenskapen en av huvudrollerna för att säkerställa hälsosam sömn och god vila. De flesta av dem som har valt att välja Dargez säger att dessa kuddar har blivit deras bästa köp de senaste åren.

I videon nedan kan du titta på en kort videoöversikt över Dargez textilproduktionsförening.

Rekommenderad: