Funktioner Hos Materlux Madrasser: Sorter Av Italienska Modeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Hos Materlux Madrasser: Sorter Av Italienska Modeller, Recensioner

Video: Funktioner Hos Materlux Madrasser: Sorter Av Italienska Modeller, Recensioner
Video: Funktioner (flerdim) del 11 - funktionsöversikt, reellvärda funktioner 2024, April
Funktioner Hos Materlux Madrasser: Sorter Av Italienska Modeller, Recensioner
Funktioner Hos Materlux Madrasser: Sorter Av Italienska Modeller, Recensioner
Anonim

Den italienska fabriken Materlux har producerat kvalitetsmadrasser och tillbehör för hälsosam sömn i mer än sjuttio år. Solid erfarenhet och ny utveckling har lett till att hela världen lärde sig om dessa produkter. Kvalitetsegenskaperna hos Materlux madrasser har väckt kärlek och förtroende hos kunderna. De kan bekanta sig med kompositionen innan de köper, tack vare det avtagbara locket och närvaron av ett speciellt visningsfönster. Detta tillvägagångssätt för produktion förmedlar allvaret i tillverkarens inställning till produkten som han tillverkar.

Användare uttrycker extremt positiv feedback om hur det känns att sova på madrasser från en italiensk tillverkare. Bland de många olika typerna och modellerna kan alla hitta det lämpligaste alternativet.

Bild
Bild

Egenskaper

Materaxi madrasser har sina egna fördelar som gör att de sticker ut från andra produkter. Det är värt att välja något bland de presenterade serierna och modellerna, om bara för att sova på en sådan madrass kommer att vara avslappnat och trevligt, som en resa till Italien.

Komfort tillhandahålls:

  • ortopediska och anatomiska egenskaper;
  • välja den lämpligaste styvheten;
  • högkvalitativa råvaror som används i produktionen;
  • styrka och motståndskraft mot deformation;
  • korrekt placering av fyllmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Faktum är att utbudet som erbjuds är imponerande i sin omfattning. Ortopediska produkter kan ha olika styvhet, med fjädrar eller med latex, enkla och dubbla, med kokosfibrer eller "minneeffekt". Det finns modeller för alla åldrar, med ortopediska och anatomiska funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Räckvidd

Produktsortimentet presenteras i flera serier:

  • VIP;
  • Elit;
  • Universell;
  • Standard;
  • Ljus;
  • Dolce luna;
  • Bebis.

Var och en av madrasserna i någon av dessa kategorier har sina egna särdrag och fördelar. Men de har en sak gemensamt - produktion av miljövänliga italienska råvaror, brist på lukt, utmärkt bekvämlighet och absolut allergivänlighet.

Barnserien kännetecknas av ett speciellt storleksintervall och tjocklek på produkter (7-16 cm) Det minsta exemplaret representeras av dimensioner på 60x120 cm och det största - 80x190 cm. I madrasser för barn används mjukare fjädrar och sådant sovplatser är utformade för en vikt som är mindre än för en vuxen person.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Bland de mest populära modellerna är:

Wien - fjäderlös madrass med sidor av varierande styvhet. Den är baserad på ett tätt naturligt material. Övre skiktet är 7-zons naturlig perforerad latex för utmärkt luftgenomsläpplighet och ökad komfort.

Bild
Bild

Lazio - en madrass från kategorin dyra produkter, men tillgänglig för många, tack vare frekventa kampanjer som organiseras av tillverkaren. Garanterad livslängd upp till 15 år. I hjärtat av en hög (20-22 cm) madrass finns ett pålitligt fjäderblock. Dubbelsidig, varje sida har en annan styvhet. Lasten på kajen är tillåten inom cirka 120 kg. Storlekarna är standard - bredd från 80 till 200 cm, längd från 190 till 200 cm.

Fyllmedlet är latex, vilket gör att madrassen perfekt kan följa kurvorna och ta formen av kroppen som ligger på den. Dessutom stöds ryggen och ryggraden av ett lager av Natural Form.

Bild
Bild
Bild
Bild

Taormina presenterar budgetmodeller från tillverkaren av madrasser Materlux (upp till 12 000 rubel), men den överkomliga kostnaden försämrar inte kvaliteten på produkterna. Höjden på en medelhård madrass är från 19 till 21 cm. Det är tillåtet att ladda en separat koja med en vikt på upp till 130 kg.

Modellen kommer att tilltala dem som gillar att ligga på en mjuk, men inte "sjunka" i madrassens djup. Kombinerar styrka, uthållighet och hållbarhet tack vare den värmehärdade filt i kompositionen, den allestädes närvarande och oändliga naturliga formen och den senaste produktionsteknologin.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marte - Ett annat budgetalternativ med utmärkta kvalitetsindikatorer. Priset är lägre än för Taormina, vilket också påverkar den högsta tillåtna belastningen - upp till 100 kg per säte. Konstruktionen är 14-15 cm hög, insidan är ett block med 520 oberoende fjädrar och en kokosnöt, med en speciell behandling - latex. Universell medelhårdhet, ortopediska egenskaper, nödvändig ventilation.

Bild
Bild

Forli tillhör segmentet av dyrare modeller (upp till 65 000 rubel). En kaj rymmer en person upp till 120 kg vikt. I hjärtat av madrassen med en höjd av 22 cm finns ett fjäderblock som ger ökad styvhet. 520 fjädrar för varje enskild sovplats hjälper till att fördela lasten korrekt och jämnt. Forli är en dubbelsidig madrass med varierande fasthet. Fyllningen kompletteras med ett lager värmehärdad filt. Å ena sidan finns det en fyllning av kokosnöt och kokos av latex. Å andra sidan är det ett modernt material med de unika egenskaperna hos Natural Form, som varken behåller damm eller fukt.

Bild
Bild

Ankara - fjäderlös mångsidig madrass, som låter dig välja ytans hårdhet för att sova. Ena sidan är fylld med 7-zons latex, ett mjukt men elastiskt material med massageegenskaper. Den andra av latex -kokosnötskokaren, som uppvisar större styvhet, motståndskraft och styrka. Vid madrassens botten finns ett oberoende fjäderblock som ger kroppen ett bekvämt läge och avkoppling under sömnen.

Bild
Bild

Nu behöver du inte åka till Italien för att uppskatta den italienska kvaliteten på Materlux madrasser. Alla modeller har redan hittat sina beundrare på den inhemska konsumentmarknaden. De noterar också fördelarna med att köpa italienska madrasser och deras höga kvalitet. Men Materlux stannar inte där och förbättrar madrassprodukter i nya modeller. Att göra invånarna på alla kontinenter sömn mer lugna, bekväma och friska.

Rekommenderad: