Funktioner Av Madrasser "Sleep Melody": Särdrag Hos Modeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Av Madrasser "Sleep Melody": Särdrag Hos Modeller, Kundrecensioner

Video: Funktioner Av Madrasser
Video: Using Physical Medicine to Reduce Parkinson's Disease Pain 2024, April
Funktioner Av Madrasser "Sleep Melody": Särdrag Hos Modeller, Kundrecensioner
Funktioner Av Madrasser "Sleep Melody": Särdrag Hos Modeller, Kundrecensioner
Anonim

Att välja en bekväm säng kan vara en skrämmande uppgift. Om allt vanligtvis är klart med soffmadrasser, behöver sängramen ett separat tillägg. Ortopediska madrasser av märket kan vara ett utmärkt val. " Melodi om en dröm ", som kännetecknas av funktioner som är attraktiva för köpare.

Lite om märket

Varumärke " Melodi om en dröm " dök upp för länge sedan, redan 1999. Det började som en liten sängfabrik. Med tiden har företaget utvecklats i otrolig skala och producerat madrasser för kunder i hela Ryssland.

Företaget har för närvarande sju fabriker specialiserade på produktion av sömnprodukter, och produkterna säljs i mer än sjuttio regioner i Ryska federationen. Dessutom har varumärket ett tiotal märkesbutiker i olika delar av landet.

Varumärket bedriver produktion av otroligt bekväma designerbäddar, skapade i enlighet med alla krav från ortopedkirurger. Inte bara madrasser produceras, utan även andra produkter för vila och sömn, alla nödvändiga tillbehör för sängar.

Absolut alla märkets produkter kännetecknas av sina ergonomiska egenskaper, och en speciell barnlinje är idealisk för småbarn.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Sleep Melody madrasser har fördelar och några nackdelar, låt oss bekanta oss med dem mer detaljerat.

Fördelar:

  • Ett brett sortiment som gör att du kan välja en madrassmodell som passar dina individuella behov.
  • Absolut alla madrasser kännetecknas av ortopediska egenskaper som har god effekt på människors hälsa och välbefinnande.
  • Dessutom används endast högkvalitativa textilier vid tillverkning av madrasser och andra sömnprodukter.
  • Absolut alla madrasser är av hög kvalitet och bekväma.
  • Dessutom säljs madrasser till ett ganska överkomligt pris, lämpligt för den genomsnittliga inkomsten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ganska många fördelar med dessa produkter, låt oss titta närmare på de befintliga nackdelar:

  • Madrasserna är ganska tunga och kan vara svåra att flytta från plats till plats.
  • Madrassernas svårighetsgrad kommer att vara ett allvarligt hinder för rengöring av produkten, vilket kan vara nödvändigt i speciella fall.

Inga andra brister identifierades under driften.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns flera typer av madrasser, som var och en har speciella (kännetecken endast för henne). Låt oss titta närmare på var och en av dem.

Vårmadrasser är indelade i två typer:

  • Med oberoende fjäderblock , finns varje fjäder i ett separat lock som skyddar den från smuts och damm. För tillverkning av oberoende block används dessutom fjädrar av högsta kvalitet, på grund av vilka madrasserna är mer elastiska och slitstarka.
  • Beroende fjädrar är en enkel vävd design. En sådan madrass upprepar inte exakt alla kroppens kurvor, men är ungefär som en hängmatta, vilket inte kan orsaka de trevligaste känslorna. Denna effekt säkerställs just på grund av fjädrarnas sammanflätning, eftersom när man trycks trycks resten i ett spår - detta sker automatiskt.

Dessutom kan vårmadrasser ha olika tjocklekar - från tjugo till fyrtio centimeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Madrasser som inte är utrustade med något fjäderblock av något slag kallas fjäderlösa madrasser. Även om de inte är sämre i kvalitet, är de fortfarande inte så praktiska. En sådan madrass är ganska lämplig som en förortsversion av en koja. Men för daglig sömn i en stadslägenhet är det kanske inte särskilt bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är de gjorda av?

För tillverkning av madrasser av detta märke används följande material:

  1. Alla fjädrar är tillverkade av speciella stållegeringar med tillägg av andra element. Fjädrar är gjorda av olika tjocklekar och styrkor - beroende på modell eller styvhetsgrad.
  2. Skydd för fjädrar av madrasser med oberoende block är gjorda av den renaste polypropylen. Detta material kallas "spunbond" och är otroligt starkt och hållbart.
  3. Skiktet som reglerar madrassens fasthet är gjord av kokosfibrer som kallas kokos. Materialet är helt naturligt och miljövänligt och dessutom väl ventilerat.
  4. Det mjuka elastiska skiktet är tillverkat av naturlig (specialbehandlad) latex. Materialet är allergivänligt och hållbart.
  5. För tillverkning av modeller med minneseffekt används ett speciellt material som kallas "tempur". Detta material är tillverkat av speciella fibrer och liknar i sin struktur något visköst, tack vare vilket sovplatsen tar formen av kroppen - exakt i varje böj.
  6. Dessutom används material som syntetisk vinterisator, holofiber, frotté, antistressat stickat tyg, jacquard och naturliga ullfibrer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja rätt kvalitetsmadrass kan vara svårt, det finns flera att tänka på. de viktigaste faktorerna som påverkar dess livslängd :

Madrassens storlek ska inte bara motsvara sängramens parametrar - det är också nödvändigt att ta hänsyn till dess överensstämmelse med personens höjd

Det är ganska enkelt att beräkna de nödvändiga dimensionerna - längden bestäms genom att lägga till tjugo till trettio centimeter till en persons höjd och bredden bör vara minst åttio centimeter per en.

  • Den önskade höjden är också ganska enkel att bestämma - den får inte överstiga höjden på sänggavlarna.
  • Vid valet är det dessutom nödvändigt att ta hänsyn till styvheten hos en viss modell. För feta är hårda produkter perfekta och för smala människor mjuka.
  • När du väljer måste du noggrant inspektera produkten med avseende på förekomst eller frånvaro av skador. Du bör inte välja en sovande produkt om det även finns små brister, eftersom de kan leda till storskalig skada.
  • När du väljer en madrass måste du ligga och se om den eller den modellen passar dig personligen. Och först efter det bör du göra ett köp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Genom att analysera kundrecensioner blir det tydligt att alla är nöjda med sitt köp, eftersom det praktiskt taget inte finns några negativa åsikter om madrasserna av detta märke. Varje kund noterar produkternas bekvämlighet och komfort, liksom den ganska acceptabla kostnaden för var och en av dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa klagar över produkternas svårighetsgrad, detta återspeglas i funktionerna. För enhetligt slitage måste produkten roteras och periodiskt flyttas, vilket blir svårare på grund av svårighetsgraden.

Rekommenderad: