Funktioner Hos Luntek -madrasser: Beskrivning Av Fabriksmodeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner Hos Luntek -madrasser: Beskrivning Av Fabriksmodeller, Kundrecensioner

Video: Funktioner Hos Luntek -madrasser: Beskrivning Av Fabriksmodeller, Kundrecensioner
Video: Использование Juntek VAT 4300 Wireless 300A Многофункциональный измеритель тока Current Power 2024, April
Funktioner Hos Luntek -madrasser: Beskrivning Av Fabriksmodeller, Kundrecensioner
Funktioner Hos Luntek -madrasser: Beskrivning Av Fabriksmodeller, Kundrecensioner
Anonim

En sund och sund sömn beror mycket på att välja rätt madrass. Många köpare letar efter högkvalitativa modeller till ett överkomligt pris. En slående representant för ryska företag är varumärket Luntek, som är relativt nytt på marknaden, men redan har många fans.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lite om fabriken

Det ryska företaget Luntek bedriver tillverkning av ortopediska madrasser av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Även om fabriken fortfarande är mycket ung tillhör den dynamiskt utvecklande företag. Grundarna av varumärket analyserade fördelarna och nackdelarna hos många inhemska och utländska madrasstillverkare för att skapa sin egen produktion.

Bild
Bild

Ortopediska modeller av Luntek -madrasser kännetecknas av ett optimalt förhållande av utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris. Företaget använder ett individuellt förhållningssätt till varje kund och erbjuder ett brett utbud av produkter för alla smaker. Hon ger en hög servicenivå och levererar varor på kort tid. Fabriksledningen övervakar noggrant kvaliteten på de tillverkade produkterna, därför kontrollerar den i varje steg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter och tjänster

Luntek tillverkar ett brett utbud av madrasser, allt från ekonomiska alternativ till snygga, exklusiva modeller. Varje produkt har ett kvalitetscertifikat och uppfyller också sanitära standarder. Företaget ger ett års garanti för alla produkter. Vid tillverkning av Luntek ortopediska madrasser används högkvalitativa material från inhemska och utländska tillverkare. Företaget har ett nära samarbete med leverantörer från Polen, Tyskland, Belgien, Malaysia.

Bild
Bild

Alla produkter tillverkas med hjälp av den unika Hand craft -tekniken. Det utvecklades av Luntek -specialister. Dess väsen ligger i det faktum att madrasser är tillverkade för hand, men varje produktionsstadium utförs under kontroll av elektronik. Ett sådant extraordinärt tillvägagångssätt gör att vi kan närma oss tillverkningen av varje produkt individuellt. Varje madrass är unik och unik.

Bild
Bild

Populära samlingar

Även om Luntek -företaget fortfarande är ungt, vet det redan exakt vilka madrasser som behövs för moderna kunder och erbjuder ett mycket stort sortiment för alla smaker. Luntek -fabriken tillhandahåller flera serier av ortopediska madrasser:

Stor . Denna samling innehåller många modeller med en ortopedisk effekt, de är baserade på ett oberoende fjäderblock i två nivåer. Vissa modeller, tack vare användningen av kokos och kokosgummi, kännetecknas av medelhårdhet. Latexbaserade madrasser lockar uppmärksamhet med sin mjukhet. Minnesmaterialet med minneeffekt gör att produkten snabbt kan ta formen av kroppen;

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Luntek-18 . Denna serie innehåller madrasser med ett fjäderblock på 18 cm högt. Olika material används som fyllmedel - naturlig och konstgjord latex, kokosnötspiral, polyuretanskum och andra. Denna rad innehåller många alternativ för barn. Till exempel är Medium hard econom Baby -modellen ganska elastisk. Den är gjord av konstgjord latex och kokosnöt. Luntek-18 fjäderblock ger en bekväm höjd utan att använda ytterligare material, eftersom deras närvaro kan minska den ortopediska effekten;

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Patriot . Denna serie ortopediska madrasser är utvecklad på grundval av den förbättrade oberoende Multipocket -fjädringsenheten. Tillverkaren använder en mängd olika material vid tillverkningen av dessa ortopediska madrasser. Många modeller har kokosnötkokos och konstgjord latex som fyllmedel. Dessa fyllmedel garanterar komfort, mjukhet och motståndskraft;

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rotation . Revolutionskollektionen innehåller ortopediska modeller med oberoende fjädrar. Denna serie är mycket populär eftersom tillverkaren erbjuder premiumkvalitet och snygga modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen Medium mix Revolution Micro är baserad på oberoende fjäderblock. Grundenheten i denna variant är tunna mikrofjädrar. Deras närvaro gör att du helt kan koppla av och sova i din favoritposition. Det här alternativet är dubbelsidigt, eftersom naturlig latex används på ena sidan av madrassen och kokosnöt på den andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrassöverdrag

Luntek använder innovativ teknik för tillverkning av madrassöverdrag. De är avtagbara och utrustade med en bekväm dragkedja. Detta tillvägagångssätt låter dig se sammansättningen av varje produkt. Det avtagbara locket är praktiskt. Vid långvarig användning kan den tas bort och kemtvättas eller bytas ut mot en ny.

Madrassöverdrag är tillverkade av högkvalitativ bomullsjacquard, som innehåller 85 procent bomull. Detta material är utmärkt för luftgenomsläpplighet, är miljövänligt och är idealiskt för tillförlitligt skydd av madrasser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Luntek-företaget är välkänt, så dess ortopediska madrasser är efterfrågade. Köpare lämnar varierande recensioner, men antalet positiva överväger långt det negativa. Kunderna älskar den utmärkta kvaliteten på märkets produkter till ett överkomligt pris. Företaget använder en mängd olika fyllmedel för att skapa ett brett utbud av produkter. Varje kund kan välja det perfekta alternativet beroende på personlig preferens.

Bild
Bild

Ortopediska produkter har en lång livslängd . Madrasserna deformeras inte, vilket säkerställer ryggradens anatomiskt korrekta läge under sömn eller vila. Många kunder gillar modellen med olika styvhet. Med det här alternativet kan du sova på madrassens sida, vars styvhet helt uppfyller köparens krav.

Om vi pratar om negativa recensioner, fokuserar många köpare på den obehagliga lukten av ortopediska produkter. Om madrassen får ventileras försvinner denna lukt.

Om produktens kvalitet inte passar köparen gör företaget en undersökning för att fastställa produktens defekter. Om det finns några, kommer modellen att ersättas med en annan.

Rekommenderad: