Greenworks Kultivatorer: Egenskaper Hos Greenworks GTL9526 Elmodell. Funktioner Hos Sladdlösa Kultivatorer. Subtletter Av Val

Innehållsförteckning:

Video: Greenworks Kultivatorer: Egenskaper Hos Greenworks GTL9526 Elmodell. Funktioner Hos Sladdlösa Kultivatorer. Subtletter Av Val

Video: Greenworks Kultivatorer: Egenskaper Hos Greenworks GTL9526 Elmodell. Funktioner Hos Sladdlösa Kultivatorer. Subtletter Av Val
Video: eCar Expo 2020 en jämförelse av elbilarna 4K 2024, April
Greenworks Kultivatorer: Egenskaper Hos Greenworks GTL9526 Elmodell. Funktioner Hos Sladdlösa Kultivatorer. Subtletter Av Val
Greenworks Kultivatorer: Egenskaper Hos Greenworks GTL9526 Elmodell. Funktioner Hos Sladdlösa Kultivatorer. Subtletter Av Val
Anonim

I den moderna världen är det svårt att föreställa sig en tid då våra föräldrar och morföräldrar arbetade jorden för hand. Och de hade inte gräsmattor på sina tomter, utan stoltserade med välskötta rabatter och sängar med grönsaker och frukter. Numera finns det många enheter på bakgården som kan göra trädgårdsarbete enklare. Många sommarboende och bönder i vårt land använder framgångsrikt odlare Greenworks GTL9526, G-MAX G40TL och andra.

Bild
Bild

Funktioner av teknik

Odlare gör det lättare att underhålla marken. Denna modell lossar bekvämt och enkelt jorden, blir av med ogräs, skapar jämna sängar. Hon kan odla många tunnland mark. Greenworks -kultivatorn är klassad som lätt, dess vikt är upp till 30 kg, vilket först gör ditt arbete lättare.

Utan undantag är alla odlare utrustade med fräsar . Om det finns flera av dem, kommer jorden inte bara att lossas och kullas, utan också berikas med syre. Det är nödvändigt att fördela gödningsmedel på markytan i förväg, då blandas de jämnt med marken. Mekanismerna har en liten arbetsbredd, vilket gör det möjligt att göra snygga och jämna rader.

Om du behöver begränsa den odlade markens bredd kan du ta bort två av de fyra skärarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns inget behov av särskild förberedelse av enheten för arbete med jord . Efter att ha använt enheten i arbetet, installerat den på handtaget, rengörs fräsarna enkelt. När du använder en Greenworks -kultivator för personliga ändamål kommer dess prestanda att hålla i 10 år, eller ännu mer. Det fällbara handtaget gör kultivatorn lite mindre, så det tar minst ett utrymme under lagring. Denna enhet är mycket bekväm att bära och passar lätt i bagageutrymmet på en bil.

Kultivatorn är tyst på jobbet . Ägaren till denna enhet kommer inte att använda fysisk kraft för att klara vibrationer, vilket nästan inte finns. Dessa enheter är utrustade med hjul, vilket gör det lättare att arbeta och utrustningens manövrerbarhet ökar.

En annan egenskap hos Greenworks -odlare är att de inte har skadliga avgasutsläpp, så de kan användas i slutna utrymmen, till exempel växthus och växthus.

Bild
Bild

Elektrisk modell Greenworks GTL9526

Denna budgetmodell har en intressant design och bra konstruktion.

De viktigaste egenskaperna är följande:

  • motoreffekt - 950 W;
  • motortyp - elektrisk;
  • fräs - 4 st.;
  • vikt -17, 9 kg;
  • antal varv / min - 320;
  • antal skärare - 4;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • antal växlar - 1 framåt;
  • lossningsbredd - 25 cm;
  • lossningsdjup - 15 cm;
  • ljudnivå - 3 dB;
  • hjuldiameter - 16 cm.
Bild
Bild

Enheten behöver inte tankas, den används för att lossa jorden. Denna modell blev populär på grund av det faktum att den är mycket manövrerbar och kompakt. Det kommer att hjälpa till att bearbeta jorden mellan sängarna med stor precision, utan att skada en enda växt. Varje område med en lutning eller vinkel påverkar inte kultivatorns funktion. Handtaget på denna enhet är täckt med ett gummerat material för ett bekvämt grepp.

Han skär växtrötter mycket bra, vänder stenar ut och in . Den visar utmärkta multifunktionella egenskaper med hjälp av starka fräsar som går ner i jorden till 19,5 cm djup och har en bredd på 20-25 cm (justerbar). Strömknappen ger den största säkerheten. Enheten har en förlängd kabel och fungerar på 220 V.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner hos sladdlösa kultivatorer

Egenskaperna är att de inte fungerar från ett uttag, utan snarare från ett batteri. Det fungerar i 50-60 minuter, vilket ökar det område som ska odlas. Batteriet i den här enheten kan vara avtagbart eller ej borttagbart. På grund av det kommer kultivatorn att låta dig röra dig säkert överallt på platsen utan att trassla in dig i tråden. Detta är det särdrag hos sladdlösa odlare.

Batteriet har öppningar för att förhindra överhettning . Enheten anses vara miljövänlig, lätt och tyst. Överföringen är mycket pålitlig. Dåligt regn och vått väder påverkar inte modellens prestanda på något sätt. Kultivatorn har en arbetsenhet - en växellåda. Det kan vara av två typer, mask eller kedja. Den första har ett lågt pris, låg vikt.

Kedjan består av kugghjul och en kedja. Sliter inte på länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Startförfarandet för denna mekanism är mycket enkelt . För fullständig säkerhet mot oavsiktlig start måste du vidta följande åtgärder. Om bilen har ett nyckellås startar inte mekanismen utan den. Vid start är det nödvändigt att inte bara trycka på startknappen, utan också att trycka på säkerhetsspaken.

Det ska inte vara några problem med batteriet. Det viktigaste är att hålla batteriet laddat. Det tar cirka 8 timmar att ladda. För att ladda denna odlare används en proprietär laddare från Greenworks, som anses vara den bästa i världen vid tillverkning av batterimodeller.

Bild
Bild

Subtletter av val

För att välja rätt odlare för din personliga tomt, du behöver veta några viktiga punkter.

  • Kraft . Ju kraftfullare enheten desto snabbare och djupare blir jordbearbetningen. Tekniken har ett större grepp om den bearbetade remsan, vilket minskar arbetstiden.
  • Kutternas kvalitet . Dessa är i huvudsak”spadar” som återvinner jorden. Därför måste knivarna vara tillverkade av högkvalitativt stål. Då kommer de att tjäna länge, och kvaliteten på det utförda arbetet kommer att vara optimal.
  • Vikt . Odlarens vikt beror på kraften. Ju tyngre enheten desto högre effekt.

Rekommenderad: