Babyhandduk Med Huva (33 Bilder): Val För Ponchohanddukar För Nyfödda, Frottémodell Med Hörn För Att Bada Barnet Och Badrock

Innehållsförteckning:

Video: Babyhandduk Med Huva (33 Bilder): Val För Ponchohanddukar För Nyfödda, Frottémodell Med Hörn För Att Bada Barnet Och Badrock

Video: Babyhandduk Med Huva (33 Bilder): Val För Ponchohanddukar För Nyfödda, Frottémodell Med Hörn För Att Bada Barnet Och Badrock
Video: Badlakan & Badhandduk ECO med Egen Brodyr 2024, Maj
Babyhandduk Med Huva (33 Bilder): Val För Ponchohanddukar För Nyfödda, Frottémodell Med Hörn För Att Bada Barnet Och Badrock
Babyhandduk Med Huva (33 Bilder): Val För Ponchohanddukar För Nyfödda, Frottémodell Med Hörn För Att Bada Barnet Och Badrock
Anonim

Badtillbehör till barnet måste väljas så noggrant och medvetet som möjligt. Lyckligtvis är utbudet av dessa inte begränsat idag och det är inte svårt att fylla på med allt du behöver. Så många föräldrar köper charmiga hufthanddukar till sina barn. Du kan också göra liknande saker med dina egna händer. Idag kommer vi att titta närmare på dessa produkter och förstå det invecklade i deras egenproduktion.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Mys och komfort bör följa barnet från de första dagarna i livet. Av denna anledning krävs extremt ansvarsfullt val av kläder och badtillbehör för barn. Numera kan du i butikshyllorna hitta ett stort utbud av olika produkter för barn i alla åldrar. Du kan också träffa bekväma handdukar med huva.

Sådana badtillbehör är avundsvärda efterfrågan .eftersom varje förälder vill ge sitt barn maximal komfort. Sådana produkter kännetecknas av sin mångsidighet.

En handduk med huva kan vara till nytta i många olika situationer, så det är lämpligt att ha den i din arsenal.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudhanddukar gör det lättare att ta hand om spädbarn i många fall, enligt mammor och pappor. Du kan plocka upp sådana saker med valfri storlek parametrar och färgscheman. Vanligtvis är dessa handdukar gjorda av högkvalitativa och känsliga tyger som är mycket behagliga att ta på. Vid kontakt med barnets sårbara hud orsakar sådana saker inte obehag och orsakar inte allergiska reaktioner.

Produkterna är lätta att använda . Det räcker med att kasta en handduk över barnets huvud och sedan slå in den med ett par rörelser - det är inget svårt. Sådana hattar skyddar effektivt sårbara barns öron och huvud mot drag och överdriven svalka efter vattenprocedurer. Dessutom torkar håret mycket snabbare under en sådan handduk, eftersom lejonpartiet av vatten absorberas i hörnet högst upp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huven kompletteras ofta med olika dekorativa element. Det kan till exempel vara en rolig bild av ett djur eller en seriefigur. Tack vare en sådan detalj kan handduken enkelt förvandlas till en favoritleksak för barnet.

Du kan göra en sådan produkt med dina egna händer . Hela processen tar inte så mycket tid som det kan tyckas vid första anblicken. Dessutom kommer det i detta fall att vara möjligt att dekorera saken i enlighet med barnets önskemål.

Om du bygger en stor modell kan den användas tills barnet är 3 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Många konsumenter tror att babyhanddukar med huva bara är en traditionell variant. Faktum är att det finns många typer av liknande produkter. Låt oss lära känna dem bättre.

Bild
Bild

Poncho

Ett av de mest originella och populära alternativen som finns på den nuvarande marknaden för babyprodukter är en ponchohandduk med huva. En sådan funktionell sak utförs i ett stycke, så det är inte nödvändigt att linda barnet, det räcker bara att lägga en poncho över huvudet och låta barnet linda sig själv i materialet på egen hand. Den angivna produkten är lämplig för vintersäsongen, när det efter simning inte är särskilt bekvämt att flytta till ett svalt rum.

Vissa föräldrar torkar först barnet med en enkel handduk och lägger på en poncho efter det, så att barnet värms upp och torkar till slutet. Sådana badtillbehör är gjorda för mycket små spädbarn och barn 2-3 år, liksom för äldre unga användare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Strand

I de flesta fall är strandhanddukar med barnhörna små. De kan endast användas under den varma årstiden, till exempel under den varma sommaren nära poolen, havet eller floden. Kom ihåg att en sådan sak inte är avsedd att skydda barnet från kylan.

En strandhandduk med huva kan helt enkelt kastas över axlarna och huvudet på barnet och bilda en slags cape . Med en sådan sak kommer barnet inte att bli förkyld i ett drag och kommer inte att brinna i solen. Du kan ofta hitta strandalternativ för barn som är 5-7 år gamla.

Enligt föräldrar är en sådan sak oumbärlig under en strandsemester.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bannoe

Badhanddukar för barn med ett hörn är i de flesta fall tillräckligt stora för att barnet efter vattenprocedurer ska kunna förpackas helt i dem. Dessa modeller är otroligt populära idag eftersom de kombinerar funktionerna hos både en poncho och en enkel standardhandduk. Efter en sådan outfit kan barnet kläs i vanliga hemmakläder. Det är närvaron av ett hörn i sådana produkter som glädjer små användare. Barn är sällan glada över en traditionell dräkt, men de gillar verkligen modeller med huva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Handduken med huva är tillverkad av olika material. Låt oss överväga de mest populära och högkvalitativa.

  • Bomull . Dessa textilier är naturliga och perfekta för att skapa badprodukter. Bomull absorberar effektivt fukt i sin struktur och kännetecknas av unik mjukhet. Sådana råvaror irriterar inte känslig babyhud. Det angivna materialet är mycket tillförlitligt, eftersom det har en karakteristisk sammanflätning av bomullstrådar, på grund av vilket ett stort antal öglor visas. Ju fler det finns, desto tätare är produkten.
  • Bambu . Detta material dök upp på marknaden för inte så länge sedan, men har redan vunnit enorm popularitet. Bambu absorberar fukt nästan omedelbart (i detta är det före bomull). Dessutom har detta material en antiseptisk effekt, därför är det helt säkert för spädbarn. Det är också värt att nämna att bambuprodukter försiktigt kyler huden, så sådana exemplar kan vara mycket användbara i en strandmiljö.
  • Linné . Kvaliteten på linne är inte sämre än populär bomull. Kläder tillverkade av dessa råvaror är mjuka, fluffiga och ganska hållbara. Sådana alternativ för barnhanddukar kan vara dyrare bara av den anledningen att odlingen av lin själv har blivit ett ganska sällsynt fenomen idag.
  • Viskos . Detta är ett annat material från vilket kvalitetshanddukar är gjorda. Viskos finns även i andra textilier. Det kännetecknas av att det kan minska förmågan att absorbera fukt (detta måste beaktas).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viskos är mer lämplig för att göra handdukar för vuxna. När det gäller små användare, här används sådana modeller inte så ofta, eftersom de inte helt kan ta bort fukt från barns hud.

En frottéprodukt kan bestå av en specifik typ av textil eller en kombination av olika fibrer . Det kan till exempel vara en kombination av linne och bambu eller bomull och linne. I butiker kan du hitta andra alternativ gjorda av andra material, men experter rekommenderar att du bara köper naturliga saker för små barn som är miljövänliga, de kommer inte att provocera allergier och kommer inte att irritera den känsliga babyhuden.

Snåla inte med att köpa en sådan vara.

Bild
Bild

Hur man syr med egna händer?

Som tidigare nämnts är det möjligt att göra din egen baby poncho handduk. Även en mamma som bara har minimal erfarenhet av maskinsömning kan göra en vanlig modell. För att sy en handduk med huva kommer följande material och verktyg till nytta:

  • stor frottéhandduk (det är tillåtet att fylla på ett tygstycke av lämpliga dimensioner);
  • hörntyg (kan tillverkas av samma textilier som själva handduken);
  • sned inläggning;
  • symaskin;
  • tråd, nål, sax.
Bild
Bild

Om du har fyllt på med alla listade artiklar kan du gå vidare direkt med att göra ett tillbehör till ett barn. Tänk på schemat för att utföra dessa arbeten.

  • Om du skapar en sak för en bebis måste du ta en duk som mäter 70x70 cm. Fäst materialet till huven med ett hörn på frottébotten.
  • Mät ut den triangulära biten, vars botten är 25 cm. Klipp och trimma botten med en förspänningstejp.
  • Fäst det förberedda hörnet på frottématerialet och slipa i kanterna.
  • Avsluta nu omkretsen av kvadratbiten med ett dekorativt band.

Om så önskas är det tillåtet att dekorera huven på produkten med öron eller en söt applikation.

Försök att göra allt så noggrant och noggrant som möjligt, var uppmärksam på alla små saker.

Bild
Bild

Vårdtips

För att en handduk med en huva köpt eller tillverkad hemma ska hålla så länge som möjligt och inte förlora sin visuella attraktion, måste den vara ordentligt omhändertagen. Låt oss ta en titt på några tips från vårdpersonal som använder terrymodeller som exempel.

  • Tvätta objektet när det blir smutsigt (helst åtminstone efter den tredje användningen) i en tvättmaskin under känsliga förhållanden. Temperaturvärdet bör inte vara högre än 60 grader. Applicera en extra sköljcykel.
  • Använd endast babypulver. Det rekommenderas att ge geler företräde.
  • Efter tvätten i maskinen ska du sänka ner handduken med ett hörn i kallt, lätt saltat vatten. Tack vare denna process kommer högen på saker att bli fluffigare.
  • Frottéartiklar ska inte strykas. Naturligtvis, om handduken tillhör ett mycket litet (nyfött) barn, är det bättre att stryka textilierna på båda sidor vid en temperatur på högst 150 grader. Således kommer du dessutom att desinficera saken.
  • När det gäller torkning av frottéhanddukar med huva rekommenderas det inte att hänga dem på batteriet eller hänvisa till användning av elektriska värmare. Torkning i frisk luft är den bästa lösningen. I det här fallet är handduken inte deformerad och krymper inte.
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om babyhanddukar med huva i följande video.

Rekommenderad: