Perrino Madrasser (30 Bilder): Fjädrar Och Fjädrar, Fördelar, Storlekar Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Perrino Madrasser (30 Bilder): Fjädrar Och Fjädrar, Fördelar, Storlekar Och Kundrecensioner

Video: Perrino Madrasser (30 Bilder): Fjädrar Och Fjädrar, Fördelar, Storlekar Och Kundrecensioner
Video: Ashley 12 inch Chime Hybrid Mattress Review 2024, April
Perrino Madrasser (30 Bilder): Fjädrar Och Fjädrar, Fördelar, Storlekar Och Kundrecensioner
Perrino Madrasser (30 Bilder): Fjädrar Och Fjädrar, Fördelar, Storlekar Och Kundrecensioner
Anonim

Det ryska företaget Perrino är en välkänd tillverkare av bekväma och snygga ortopediska madrasser. Hon erbjuder unika produkter som ger dig en sund och hälsosam sömn.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Perrino -företaget grundades i staden Korolev för 11 år sedan. Den tillverkar mer än 150 modeller av madrasser med ortopedisk effekt - av högkvalitativa material från europeiska leverantörer. Den använder modern utrustning och den senaste produktionstekniken.

De främsta fördelarna med Perrino ortopediska madrasser:

  • Det vackra och eleganta utseendet på produkterna skiljer dem från andra tillverkares produkter. De ser attraktiva ut även utan sängkläder.
  • Rimliga priser gör att alla kan köpa märkesvaror, oavsett deras ekonomiska situation. Det finns till och med några premiummodeller tillgängliga.
  • Mängden färger och storlekar på madrasser möjliggör personlig preferens när du väljer.
  • Företaget ger 25 års garanti på alla produkter, eftersom det är övertygat om den utmärkta kvaliteten och hållbarheten för varje madrass.
  • Alla madrasser har ortopediska och anatomiska effekter, de är hygieniska, allergivänliga, hållbara och praktiska. Alla dessa egenskaper garanterar en god natts sömn.
  • Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av ortopediska madrasser, olika nivåer av fasthet. Produkterna är tillverkade av olika fyllmedel, tjockleken är också olika.

Ortopediska madrasser från Perrino är allergivänliga och miljövänliga. De är idealiska för personer som är utsatta för allergier, har dålig immunitet eller klagar över ryggont.

Vid tillverkning av deras produkter tillverkaren använder naturmaterial och fyllmedel . Madrasserna är utrustade med ett fjäderblock och kompletteras också med lager av kokosnöt, latex och spunbond. Antistressimprägnering för madrasser görs på basis av naturprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Perrino erbjuder vår- och fjäderlösa ortopediska madrasser:

  • Vårmodeller gjorda på grundval av fjäderblock, som är oberoende. Antalet fjädrar påverkar produktens bekvämlighet.
  • Block av oberoende fjädrar ger komfort under sömnen, eftersom belastningen är jämnt fördelad över hela ytan. Fjädrarna gnisslar inte eftersom de sitter i locken.
  • Valet av barnmadrasser bör behandlas ansvarsfullt, eftersom ditt barns sömn beror på rätt vald modell. Perrino erbjuder bekväma barnmadrasser … Deras klädsel är tillverkad av latex eller latex kokosfibrer för mjukhet och ömhet. Modeller gjorda av naturlig kokosnöt och latex är mycket populära. Coir of kokos ger tillförlitlighet, hållbarhet och fuktbeständighet. För att förbättra de anatomiska egenskaperna hos barnprodukter kombinerar tillverkaren lager av latex och kokosnöt. Alla modeller är miljövänliga och säkra för barnets hälsa. De har ett avtagbart lock som gör att du enkelt och snabbt kan rengöra från olika föroreningar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När han skapade barnmodeller tog Perrino hänsyn till de fysiologiska egenskaperna hos barnets kropp. Madrasserna ger optimalt stöd och förbättrar även blodcirkulationen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Företaget erbjuder modeller för sommarstugor , vilket gör att du kan sova gott i frisk luft. I gruppen madrasser för sommarstugor ingår billiga ortopediska modeller av polyuretanskum. Madrasserna finns i mjuka och medelhårdhet, de är mycket lämpliga för att lindra trötthet.
  • Du kan hämta ekonomi eller premiumalternativ . Ekonomiklass ortopediska modeller kan lösa ryggproblem. De är lämpliga för alla personer, eftersom de är till ett överkomligt pris och hög kvalitet. Premiummadrasser är tillverkade uteslutande av naturliga tyger och fyllmedel, med hänsyn till den senaste utvecklingen och innovativ teknik. Många modeller presenteras med dubbelsidiga alternativ, så att du kan välja styvhetsnivå för varje individuellt. Alla premiummodeller är tillverkade av hygieniska material. De är ett uttryck för prestige och lyx.

När det gäller styvhet är alla företagets modeller indelade i tre typer: hård, medelhård och mjuk . Den stela modellen är ett utmärkt val för dem med ryggproblem. Det är bättre att köpa en sådan madrass för barn och ungdomar när ryggraden fortfarande bildas. Medelstora madrasser är universella, de passar alla, utan undantag. Om du inte vet vilken madrasshårdhet som är rätt för dig, köp en produkt av medelhårdhet. Sådana alternativ är lämpliga för barn från tre år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Huvudsakliga sorter:

  • Bland vårmadrasserna är Mediform Premium -modellen mycket efterfrågad . Ergolatex används som fyllmedel - med universella egenskaper och mikromassageeffekt. Madrassen har medium fasthet, den lockar uppmärksamhet med sin styrka, allergiframkallande och hållbarhet. Det behåller perfekt sin form, så det fixerar ryggraden bra under en natts vila. Modellen "Mediform Premium" är baserad på ett oberoende fjäderblock, når en höjd av 23 cm och tål också en belastning på upp till 140 kg. Madrassen har ett avtagbart överdrag med ventilationssystem och antistressimpregnering.
  • Bland fjäderlösa madrasser lockar Plex -modellen uppmärksamhet . Det kännetecknas av ett överkomligt pris och klassiskt innehåll. Madrassen har ett avtagbart stickat lock som gör att du kan rengöra produkten snabbt och enkelt. Plex -modellen ger bra stöd för ryggraden, liksom en jämn viktfördelning över hela ytan. Mycket elastisk och spänstig ergolatex används som fyllmedel. Maxbelastningen på kajen är upp till 80 kg. Denna modell har goda ortopediska och anatomiska egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel och tyger

Den ryska tillverkaren Perrino skapar ortopediska madrasser av högkvalitativa material:

  • Ergolatex - en innovativ utveckling baserad på polyuretanskum. Detta material kännetecknas av elasticitet och motståndskraft, behåller sin form även under påverkan av starka belastningar. Ergolatex lockar uppmärksamhet med sina låga, antibakteriella, vattenavvisande egenskaper.
  • Naturlig kokosnöt den sticker ut för sin hållbarhet, absorberar inte främmande lukt och låter luft passera perfekt. Detta material ruttnar inte, det är insektsbeständigt.
  • Spunbond - ett isolerande material som används för att skapa ett mellanlager mellan fjäderblocket och andra mellanlager. På grund av förekomsten av detta material kännetecknas madrassen av ökat slitstyrka. Spunbond tål perfekt tung belastning, låter luft passera genom, tappar inte styvhet.
  • För klädseln av madrassen erbjuder företaget kvalitetsstickade tröjor impregnerade med aloe vera . Materialet är 70 procent impregnerad bomull och 30 procent polyester, vilket ger plagget elasticitet. Produkten kännetecknas av allergivänliga och antibakteriella egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Perrino -företaget bryr sig om sina kunder, därför erbjuder det modeller av både standardstorlekar och individuella beställningar.

Standardmodeller för barn är 60 till 80 cm breda och kan vara 120 till 200 cm höga. För tonåringar är modellen 80 × 190 cm idealisk.

Enkelsängmadrasser har en bredd på 80 till 95 cm. En och en halv modeller inkluderar alternativ med mått från 100 till 135 cm i bredd och 190 till 200 cm i längd. Madrasser med måtten 160 × 195 och 160 × 200 cm är universella dubbelmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vård och underhåll

Tillverkaren ger en garanti för alla ortopediska madrasser, men det är nödvändigt att hålla sig till flera regler (för långsiktig drift av produkter):

  • Under de första tre månaderna av madrassen ska du byta sänggavel med fotbrädan och toppen till botten varannan vecka . Dessutom kan madrassen vändas endast var fjärde månad. Denna åtgärd säkerställer en jämn fördelning av lasten på produkten och bidrar också till bättre ventilation.
  • För att förhindra att fukt fastnar inuti madrassen bör det vara det ta ut i frisk luft en gång i månaden . Det tar bara 5 timmar innan produkten är helt ventilerad.
  • För dammborttagning du kan använda en dammsugare . För att bli av med lätt nedsmutsade fläckar på klädseln bör du använda en tvålösning, samtidigt som du undviker stark vätning. Det är bättre att ge locket till kemtvätt, du kan utföra kemtvätt.
  • För att ta bort mycket smutsiga fläckar, bör du använd endast kemtvätt . Rengöringsmedlet måste vara rätt och testa det först på ett litet område.
  • Madrass måste täckas med ett lufttätt hölje , om du utför reparationer, eftersom det kommer att samla allt damm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande driftsregler:

  • Du måste ta bort förpackningen från madrassen och lämna den i 6 timmar så att den återfår sin ursprungliga form. Det är bättre att flytta det till ett välventilerat område så att den tekniska lukten försvinner.
  • För att få maximal ortopedisk effekt bör madrassen användas på hårda och jämna ytor.
  • Långsiktig förvaring och transport av madrassen bör utföras i horisontellt läge. Det måste förvaras i torra rum, där fukt utesluts från madrassen.
  • För att förlänga livslängden, använd madrassen tillsammans med madrassöverdelen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Produkter från det ryska företaget Perrino är välkända inte bara i Ryssland, utan också i andra länder. Tillverkaren av ortopediska madrasser har etablerat sig som en av de bästa - tack vare användningen av naturmaterial av anmärkningsvärd kvalitet och ökad styrka.

Ett brett utbud av modeller låter dig välja en modell beroende på personliga preferenser. Du kan välja önskad hårdhet, fyllning och klädsel. Produkter med avtagbara lock är mycket efterfrågade eftersom de enkelt kan tas bort för att ta bort damm eller fläckar.

Alla varumärken från Perrino kännetecknas av goda bakteriedödande och antiallergiska egenskaper . De är lämpliga för personer som har ryggproblem. Företaget producerar en rad barnmadrasser, vars skapande tog hänsyn till särdragen i bildandet av barnets kropp.

Du kommer att lära dig mer om Perrino -madrasser i följande video.

Rekommenderad: