Ormatek Kuddar (21 Bilder): Gelmodeller Och Med Minneeffekt, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ormatek Kuddar (21 Bilder): Gelmodeller Och Med Minneeffekt, Kundrecensioner

Video: Ormatek Kuddar (21 Bilder): Gelmodeller Och Med Minneeffekt, Kundrecensioner
Video: Digital Lightning 1200 till Toyota Prius plug-in hybrid med quad-LED 2024, Maj
Ormatek Kuddar (21 Bilder): Gelmodeller Och Med Minneeffekt, Kundrecensioner
Ormatek Kuddar (21 Bilder): Gelmodeller Och Med Minneeffekt, Kundrecensioner
Anonim

Frisk och god sömn beror på valet av sängkläder. En utmärkt tillverkare av madrasser och kuddar av hög kvalitet är det ryska företaget Ormatek, som har glädjat sina kunder med produkter av utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris i mer än 15 år. Ormateks ortopediska kuddar är genomtänkta, produkterna uppfyller moderna säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ormatekkuddar med ortopedisk effekt är välkända inte bara i Ryssland, utan också i många europeiska länder. Tillverkaren använder endast högkvalitativa material som har testats noggrant i förväg. Alla kuddar tillverkas med den senaste utrustningen. Erfarna proffs skapar snygga, genomtänkta modeller av noggrant utvalda råvaror. Alla märkesprodukter är utformade för att säkerställa en sund och sund sömn.

Ormatek kuddar kännetecknas av följande användbara egenskaper:

  • De skapar de mest bekväma förutsättningarna för ett ljud och djup sömn, som ansvarar för korrekt stöd för huvud och nacke.
  • Musklerna i nacke och rygg är helt avslappnade.
  • Sådana produkter säkerställer god blodcirkulation på grund av huvudets korrekta position. Produkterna rekommenderas för personer som lider av högt blodtryck, yrsel eller svår huvudvärk.
  • Används för att förebygga osteokondros och skolios.
  • De hjälper till att bli av med snarkning och sömnapné - genom att återställa ordentlig andning under en natts vila.
Bild
Bild

Mångfald

Det ryska företaget Ormatek erbjuder ett brett utbud av ortopediska kuddar. Alla kommer att kunna välja det bästa alternativet - beroende på personliga preferenser. Beroende på produkttyp erbjuder tillverkaren flera typer av kuddar.

Anatomisk

Alla produkter är ergonomiska, de ger den mest bekväma och korrekta positionen på huvud och nacke. Företaget erbjuder ett brett utbud av rygg-, ben- och sittdynor. Anatomiska modeller är gjorda av latex och speciellt skum, de orsakar inte allergier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hypoallergen

Sådana kuddar är gjorda av konstgjorda fyllmedel, eftersom det är naturmaterial som ofta fungerar som irriterande och framkallar allergier. Kuddar är gjorda av speciellt skum och konstgjord dun, eftersom dessa fyllmedel kännetecknas av enkel skötsel och hygien.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bebis

Den ryska tillverkaren Ormatek bedriver tillverkning av kvalitetskuddar för barn och ungdomar, med hänsyn till deras fysiologi och utveckling. Företagets produkter är lämpliga för barn från två år. Tillverkaren använder perforerad latex som fyllmedel för barnmodeller. Den ergonomiska formen säkerställer rätt position för barnets huvud och hals.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med minneseffekt

Memory -skummodeller formar snabbt om huvudet och nacken för maximal komfort. Alla modeller är gjorda av moderna högkvalitativa material: Memory Cool, Memorix och memory foam.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Tillverkaren erbjuder ett stort utbud av modeller som skiljer sig från varandra enligt olika kriterier. För att skapa bekväma och praktiska produkter med en ortopedisk effekt använder företaget många moderna fyllmedel.

Pillow Light - ett utmärkt val eftersom denna produkt är ergonomisk. Miljövänligt Ormafoam -material används som fyllmedel. Denna modell har en speciell form och kännetecknas av elasticitet - sådana egenskaper garanterar en sund och hälsosam sömn. Produktens höjd är 10, 5-12 cm. Företaget ger en garanti för denna modell (ett och ett halvt år), och dess livslängd är tre år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idealisk nivåmodell lockar uppmärksamhet med sin praktiska form, eftersom den är gjord av perforerat material med minneeffekt. Fördelen med denna produkt ligger i möjligheten att justera höjden - på grund av förekomsten av flera lager av fyllmedel. Perforerat material säkerställer bra luftutbyte. Modellen är klädd i ett avtagbart örngott av allergivänligt och mycket mjukt tyg.

Elastisk kudde har medelhårdhet och lockar uppmärksamhet med sin ovanliga form. Den är gjord av ett elastiskt material med ökat slitstyrka, som har en minneseffekt.

Denna modell har anmärkningsvärda anatomiska egenskaper. Den anpassar sig perfekt till din kropp för komfort och bekvämlighet. Produktens höjd varierar från 6 till 12 cm. Med rätt vård kommer en sådan kudde att hålla i tre år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Alla Ormatek-produkter är tillverkade av högkvalitativa material som andas och är icke-allergiframkallande. Tack vare de bakteriedödande egenskaperna hos de använda fyllmedlen skyddas kuddarna på ett tillförlitligt sätt mot tillväxt av patogena mikroorganismer.

Alla kuddar i företaget är indelade i tre grupper beroende på vilket fyllmedel som används:

  • Gelmodellen är gjord av det innovativa kylmaterialet OrmaGel. Det garanterar hälsosam sömn, eftersom det fördelar överskottsvärme perfekt över hela ytan.
  • Dunprodukter presenteras i både klassiska och originella former. De är gjorda av naturmaterial och syntetiska analoger används också. Tillverkaren använder naturlig dun i kategorin "Extra", halvdun och konstgjord dun.
  • Latexkuddar ger mjukt stöd för nacke och huvud. Tillverkaren använder naturlig latex, som erhålls från växternas gummi. Korrekt placering av livmoderhalsen främjar god blodcirkulation och muskelavslappning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ormatek ortopediska kuddar är populära bland många kunder. Tillverkaren erbjuder produkter av hög kvalitet med modern utveckling och den bästa europeiska utrustningen. Företagets designers skapar modeller som säkerställer en sund och sund sömn.

Ormatek kuddeägare noterar olika modeller. Varje köpare kan välja det bästa alternativet - beroende på preferenser och personliga önskemål.

Kunderna påpekar att deras livsstil har förändrats avsevärt sedan köpet av Ormatek -kudden. De började vakna glada, glada, med en känsla av styrka och energi. Eftersom kuddarna säkerställer korrekt position för huvudet och livmoderhalsen, under nattens sömn, återhämtar kroppen sig helt efter en arbetsdag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ormatek erbjuder snygga och kvalitetsorienterade ortopediska effektkuddar för både vuxna och barn.

Skaparna av barnmodeller tar hänsyn till egenskaperna hos en växande organism.

Alla märkesprodukter är hållbara. Med rätt vård kommer denna kudde att hålla i flera år. Tillverkaren erbjuder fyllmedel av hög kvalitet som garanterar rätt kroppsposition under sömnen.

Du kommer att lära dig mer om Ormatek -kuddar i följande video.

Rekommenderad: