Ortopedisk Kudde Trives (37 Bilder): Vuxenmodeller Med Minneeffekt Och Barn För Barn Under Ett år, Företagsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ortopedisk Kudde Trives (37 Bilder): Vuxenmodeller Med Minneeffekt Och Barn För Barn Under Ett år, Företagsrecensioner

Video: Ortopedisk Kudde Trives (37 Bilder): Vuxenmodeller Med Minneeffekt Och Barn För Barn Under Ett år, Företagsrecensioner
Video: Lappteknik 2024, Maj
Ortopedisk Kudde Trives (37 Bilder): Vuxenmodeller Med Minneeffekt Och Barn För Barn Under Ett år, Företagsrecensioner
Ortopedisk Kudde Trives (37 Bilder): Vuxenmodeller Med Minneeffekt Och Barn För Barn Under Ett år, Företagsrecensioner
Anonim

Marknaden för sömnprodukter erbjuder alla nya och förbättrade modeller av madrasser, kuddar, sängar och andra tillbehör som ger dig en god sömn, lindrar ryggmusklerna och håller ryggraden frisk. Trives erbjuder ortopediska kuddar för sömn och avkoppling, utformade enligt medicinska rekommendationer och med hjälp av de senaste moderna fyllmedel och tekniker.

Bild
Bild

företagets historia

Trives -företaget började sin existens 1992 i S: t Petersburg och anses med rätta vara den ryska pionjären inom tillverkning av medicinska och ortopediska varor. Under hela dess existens har företagets motto inte förändrats: "Låt oss hålla vår hälsa tillsammans." Trives -produkter som utvecklar produkter i enlighet med medicinska standarder och kraven från landets ledande ortopedister ger komfort och bevarar konsumenternas hälsa.

För mer än tjugo års arbete har företaget samarbetat och fortsätter att arbeta med ortopediska och medicinska företag i Ukraina, Kazakstan, Vitryssland, har byggt upp ett utvecklat nätverk av representationskontor i olika länder. Kvaliteten på Trives -produkter bekräftas av certifikat och garanticertifikat. Trives ortopediska produkter för en skön sömn är mycket populära och konkurrenskraftiga.

Olika modeller, former, fyllmedel, innovativa ytor gör det möjligt att välja en kudde för vardagssömn, avslappning, rehabilitering, resor, behandling etc.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Typerna av ortopediska kuddar skiljer sig åt i funktionalitet och omfattning. Trives -serien med ortopediska kuddar presenteras i följande riktningar:

  • Barns. Denna grupp innehåller produkter avsedda för spädbarn under ett år, 2,5, 3 år och äldre barn.
  • Under huvudet. Produkter med massageelement, med en ribbad yta, treskiktsmodell med minneeffekt, med en C-formad rulle, med effekten av att memorera kroppskonturer, universell.
  • Sittdynor. En separat kategori, representerad av modeller i form av ringar, en speciell form, med en gelyta, roterande, kylande och med en massageeffekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Premiumklass (kuddar för barn, ungdomar, universella, med en L-formad rulle, med ribbad yta).
  • Latexmodeller avsedda för barn, ungdomar och vuxna. Under ryggen och på sätet, i en klassisk och ergonomisk form, i form av ett ben, med en massageeffekt.
  • För gravida kvinnor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För att resa.
  • För ryggen.
  • För ben.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje modellserie innehåller produkter i olika priskategorier, med hänsyn till olika konsumentbehov. Särskilt populära är kuddar med effekten att memorera kroppens konturer, där fyllmedlet omsluter axelbältets och huvudets utskjutande delar, därigenom tar ryggraden rätt form och minskar belastningen på musklerna i livmoderhalsen.

De flesta kuddar levereras med ersättningsöverdrag. I budgetversioner av produkter finns det inga utbytbara omslag. I premiumkuddarna behandlas utbytbara omslag med aloe vera och mjölkimpregnering. Detta ger produkten en speciell doft och komfort under användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt barnläkares rekommendationer har Trives utvecklat kuddar för barn i alla åldrar.

I modellen för nyfödda i form av en fjäril finns det ett urtag för korrekt formning av barnets huvud, efter 6 månader och upp till ett år kan samma kudde användas genom att rulla ut andra sidan. Den speciella formen på kudden för gravida kvinnor garanterar komfort, hälsosam vila och sömn i alla stadier av graviditeten. Efter att barnet har fötts är det bekvämt att använda det medan du matar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Långa flygningar, transport kommer att bli mycket mer bekväm med kuddar för resenärer, vilket hjälper till att ta rätt position i stolen, de fixar livmoderhalsområdet och ger huvudstöd i sittande eller liggande läge.

Sittdyna syftar till att minska trötthet under långvarigt sittande för både friska människor som tvingas sitta länge och för personer med nedsatt rörlighet.

Denna typ av produkt förbättrar blodcirkulationen, minskar känslan av muskel domningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under stillasittande arbete, för ytterligare ryggstöd, har speciella modeller av kuddar utvecklats som stöder ryggraden, främjar muskelavslappning och har en positiv effekt på de inre organens funktion.

Vid svullnad, för att lindra känslan av trötthet och tyngd i nedre extremiteterna, har benkuddar skapats som höjer dem i ryggläge och säkerställer utflöde av blod och lymf, lindrar trötthet och svullnad och hjälper till att återställa styrkan snabbare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel och blanketter

Hög kvalitet och hållbarhet för Trives ortopediska kuddar tillhandahålls av innovativa fyllmedel:

  • skummat polyuretanskum;
  • gel;
  • skum med effekten av att memorera kroppskonturer;
  • latex.
Bild
Bild

Latex är ett naturmaterial som erhålls genom högteknologisk skumning av saften på Hevea-trädet. Det resulterande fyllmedlet har en porös cellstruktur, som har självventilationsegenskaper, är inte allergiframkallande och förhindrar ansamling av damm och utveckling av skadliga mikroorganismer. Naturlatex omsluter och stödjer musklerna i livmoderhalsen, normaliserar blodcirkulationen och säkerställer en sund och sund sömn.

Skummat polyuretanskum, gel, skum med effekten av att memorera kroppskonturer - syntetiska råvaror. Skummat polyuretanskum är kallskummade polyestrar och polyestrar. Memory Foam - Skummat polyuretanskum med tillsatta kolväten, som när de utsätts för vikt och kroppstemperatur omsluter kroppens utskjutande delar och ger jämnt stöd för alla muskler. Gel är ett syntetiskt material med en kylande effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmaterial ger en bekväm vila och en ortopedisk effekt, lindrar trötthet och smärta i kroppen och förebygger sjukdomar i muskuloskeletala systemet. Trives ortopediska kuddar är bekväma att använda när som helst på året, vid vilken temperatur som helst. Tre-lager modeller ger dubbel temperaturkontroll.

Vid tillverkning av fyllmedel använder Trives inte cancerframkallande impregneringar och ytterligare dofter som kan framkalla en allergisk reaktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den bästa ortopediska effekten uppnås också på grund av kuddarnas olika former och ytor, utvecklade enligt rekommendationer från ledande ortopedister:

  • med rullar av olika höjd: 9, 11, 14 cm. Rullarna ger enhetligt stöd för musklerna i nacke och huvud;
  • rektangulär med stöd i olika höjder med olika bredder för en bekväm sömn på rygg och sida;
  • i form av en fjäril med en urtagning för korrekt bildning av barnets huvud;
  • kvadratisk och rektangulär i universella modeller för älskare av frekventa förändringar i position i en dröm;
  • med en ribbad yta för en massageeffekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Således är det i företaget Trives möjligt att välja kuddar med alla parametrar tack vare användningen av högkvalitativa fyllmedel, former och ytor. Alla fyllnadsmaterial har kvalitetscertifikat och uppfyller säkerhetskrav, och kuddarnas unika former förbättrar ortopediska egenskaper.

Funktioner och Fördelar

Ortopediska kuddar hos en inhemsk tillverkare har unika egenskaper och ett antal fördelar bland liknande produkter från andra märken, vilket garanterar hög konkurrenskraft på marknaden för ortopediska produkter:

  • möjligheten att välja en ortopedisk kudde för köpare med vilken inkomstnivå som helst: företagets produktsortiment innehåller både premiumprodukter och budgetalternativ för kuddar av hög kvalitet;
  • företagets demokratiska prispolicy: kostnaden för ortopediska kuddar är mycket lägre än kostnaden för liknande varor från importerade märken, medan produkterna inte är sämre i kvalitet och livslängd;
  • naturliga och syntetiska material är miljövänliga och innehåller inte skadliga ämnen;
  • produktutveckling utförs i enlighet med medicinska standarder och rekommendationer från ledande ortopedister;
  • alla produkter är certifierade och har medicinska rekommendationer för användning;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • användningen av en ortopedisk kudde hjälper till att minska huvudvärk, minska belastningen på ryggraden, är ett komplext botemedel i kampen mot artros, osteoporos, osteokondros, intervertebral bråck och andra sjukdomar i muskuloskeletala systemet, fungerar som ett profylaktiskt medel för att förbättra sömnkvalitet och kroppens allmänna tillstånd;
  • ett brett sortiment låter dig välja en kudde för en person med alla egenskaper och krav;
  • möjligheten att köpa både i företagsbutiker och i onlinebutiker, med snabb leverans;
  • komplett uppsättning produkter med avtagbara omslag av naturliga tyger;
  • mångsidighet i användning av modeller av ortopediska kuddar för gravida kvinnor, nyfödda, med stöd av olika höjd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Ortoeffekten från att använda en Trives -kudde uppnås endast om den önskade modellen är korrekt vald, därför bör följande principer följas:

  • produkten för att sova väljs enligt styvhetsgraderna, beroende på den favorit sovpositionen: att sova på sidan kräver en hård kudde med ojämna stötor, mjuk på magen och medelhårdhet på ryggen. Ett universellt alternativ för alla positioner är en medelhård kudde;
  • produktens bredd får inte överstiga axelns bredd;
  • när du köper en produkt i en butik måste du lägga dig på en kudde och lyssna på dina egna känslor.
Bild
Bild

Recensioner

Trives kuddar är mycket efterfrågade bland kunder, vilket framgår av många positiva recensioner. Nöjda köpare noterar att det var tack vare den inhemska tillverkaren som de hade råd att köpa en ortopedisk kudde av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Med ständig användning av Trives sömnprodukter förbättras kroppens allmänna tillstånd, ryggsmärta försvinner och sömnen normaliseras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den minneeffekt som tillverkaren lovat kommer verkligen att behålla kroppens form, och efter frånvaro av tryck kommer den att återställa sitt ursprungliga utseende. Efter 4 års användning ändrar skummet sin färg från mjölkvitt till djupgult, och själva produkten blir seg och mindre elastisk. Därför är kuddens livslängd 5-5,5 år.

När man byter fjäderkudde till en ortopedisk krävs en viss tid för att vänja sig vid de nya villkoren för sömn och vila. Flera köpare är inte vana vid den nya formen och fyllmedlet och anser därför att inköp av en ortopedisk kudde är olämpligt. I allmänhet räcker det med 1-2 dagar för att vänja sig.

Du kan lära dig mer om en av modellerna av kuddar från Trives genom att titta på videon.

Rekommenderad: