Kostym "Gorka 3": En översikt över Vintern På Fleece- Och Halvsäsongskläder "Gorka 3", "Saiga", "Bars" Och Modeller Från Andra Märken. Hur V

Innehållsförteckning:

Video: Kostym "Gorka 3": En översikt över Vintern På Fleece- Och Halvsäsongskläder "Gorka 3", "Saiga", "Bars" Och Modeller Från Andra Märken. Hur V

Video: Kostym
Video: Костюм Горка 3 от компании Барс,подробный обзор. 2024, April
Kostym "Gorka 3": En översikt över Vintern På Fleece- Och Halvsäsongskläder "Gorka 3", "Saiga", "Bars" Och Modeller Från Andra Märken. Hur V
Kostym "Gorka 3": En översikt över Vintern På Fleece- Och Halvsäsongskläder "Gorka 3", "Saiga", "Bars" Och Modeller Från Andra Märken. Hur V
Anonim

"Gorka" är namnet på en populär inhemsk kostym för arbete, jakt, rekreation och turism, utvecklad för företrädare för brottsbekämpande myndigheter. Det ursprungliga namnet kom från det vardagliga namnet på formen av enheter som bedriver aktiv verksamhet i bergen. Dräkten skapades baserat på prototyperna från andra världskriget. Moderna "Gorki" produceras av ett antal tillverkare och fortsätter att utvecklas: snittet och material som används för tillverkning förbättras, nya modeller dyker upp.

Särdrag

En av de yttre egenskaperna hos den moderna "Gorka" är närvaron av överlägg gjorda av blandat tyg, utformade för att stärka de mest problematiska områdena och dela silhuetten, vilket förhindrar riktad eld på avstånd.

Bild
Bild

Enligt resultaten av försäljning och användarrecensioner kan kostym "Gorka 3" med rätta anses vara den mest efterfrågade modellen . Du kan köpa den i nästan alla klädbutiker för både byggare och turister eller jägare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett särdrag hos "Gorki 3" från andra "Gorki" kan övervägas:

  • lös passform av en jacka och byxor;
  • centralt sidofäste med vindtät flik;
  • förstärkta dynor på armbågar, knän och bakre halvan av byxorna;
  • volymjusterbar huva;
  • trekantiga flikar av jacka och byxfickor, som förhindrar att olika föremål eller ammunition fastnar;
  • bantning av elastiska band på handleden och längst ner på byxorna;
  • för att undvika "lindning" av de elastiska banden även på jackans sidor och i skenområdet;
  • hög hållfasthet i sömmarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av ovanstående egenskaper kan vi dra slutsatsen att”Gorka” inte har några onödigt komplexa opraktiska element - en utmärkt mansdräkt för aktiv aktivitet i den naturliga miljön.

Tillverkare och deras modeller

Det finns många tillverkare av "Gorki", men det är fortfarande nödvändigt att stanna kvar hos dem vars produkter förtjänar förtjänar det största antalet positiva recensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av dessa, allmänt erkända tillverkare, är Bars -företaget . Genom att vara engagerad i olika typer av uniformer, speciella, inklusive kamouflagekläder för brottsbekämpande myndigheter, liksom för utomhusaktiviteter, producerar företaget idag en av de bästa Gorka -dräkterna i olika modeller och färger.

Bild
Bild

Sommar-vårversionen av Gorki 3 från Bars-företaget produceras i särskilt stora mängder och alla storlekar är fortfarande efterfrågade . Förutom den traditionella olivoljen finns halvsäsongdräkten i flera färgalternativ för huvudtyget. Dräkterna är gjorda med olika alternativ för kamouflageinlägg: "mossa", "multicam", "pixel" och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudmaterialet för alla varianter av kamouflageinsatser är fortfarande en tältduk med traditionella färger. " Gorki" kan vara svart - den här färgen används ofta av representanter för säkerhetstjänster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den speciella vävningen av tältdukstrådarna gör att kostymerna från Bars -företaget tål att bli blöta väl , så att fukt inte passerar igenom på länge. Användningen av ett blandat tyg, samt två lager "tält" på huven, räddar perfekt från vinden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vinterversionen av "Gorki 3" på fleece är också mycket populär . När det gäller dess huvudsakliga egenskaper skiljer sig de isolerade "barerna" inte mycket från den traditionella sommaren "Gorka".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

"Gorka" är en kostym för aktiv rörelse, och en uppvärmd version är inget undantag. Ett extra fleecefoder gör att du kan känna dig bekväm vid ganska låga temperaturer, dessutom "andas" det bra, vilket förhindrar svettning.

En annan erkänd tillverkare av kläder för utomhusaktiviteter och uniformer för företrädare för brottsbekämpande myndigheter är företaget SpetsSnab NS. Sortimentet av "Gorki" som produceras av det är mycket omfattande. Ett antal sorter av de mest populära "Gorki 3" produceras också, inklusive vinterversioner av dräkten . Färger: traditionell - khaki eller svart, det finns flera kamouflagealternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Längs isoleringens väg gick företaget längre än sina konkurrenter och applicerade inte bara ett fleecefoder på sina vinterdräkter utan lägger till ett lager holofiber. Så här är Saiga vinterjaktdräkt från SpetsSnab NS -företaget ordnat, vilket har blivit en slags logisk fortsättning på den isolerade Gorka . Detta är inte bara en mycket varm, men också en mycket bekväm kostym, gjord av tät tyg som inte raser, motståndskraftigt mot rivning. Det är ganska bekvämt inte bara att röra sig i det, utan också att utföra långa vistelser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det ryska företaget Ursus har funnits på arbetsklädsmarknaden i över 20 år . Det bredaste utbudet av produkter som tillverkas av henne inkluderar naturligtvis också "Gorki". Företaget erbjuder olika versioner av Gorka 3, från sommar till varmt, mestadels i traditionella khakifärger, men de producerar också helt kamouflerade eller svarta kostymer.

Moskva -företaget "TRITON gear" kan erbjuda inte bara en mängd olika färger, utan också en kvinnlig version av "Gorka ". Användningen av moderna material gjorde företagets produkter ganska dyra, men användarrecensioner talar om högsta kvalitet på produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jekaterinburgföretaget NOVATEX erbjuder också flera alternativ för "Gorki " utmärkt kvalitet, något annorlunda än den klassiska versionen som används för specialstyrkor, mer lämplig för jakt eller turism. Materialen som används är både traditionella "tält" och mer moderna tyger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plaggfabriker i många städer i Ryssland syr egna, ibland förenklade, billiga versioner av "Gorki 3" av lätt tältduk för turister och jägare.

Gorki produceras också i grannländerna, främst i Vitryssland och Ukraina.

Hur väljer man?

Valet av "Gorka" är en rent individuell fråga och beror på syftet med att använda dräkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var dock uppmärksam på några viktiga punkter

  • Dräkten är utformad för aktiv rörelse, den ska vara bekväm i den, därför rekommenderas att prova produkten innan du köper, vilket är omöjligt vid beställning från en webbutik. I det här fallet bör du bestämma din höjd och storlek så exakt som möjligt.
  • Det är mycket användbart att studera kvaliteten på kostymens utförande, om detta inte kan göras genom visuell inspektion, bör du noggrant läsa användarrecensionerna, annars kan du stöta på dåligt sydda knappar, lösa sömmar eller lösa öglor.
  • Materialet från vilket dräkten är gjord är inte mindre viktigt. Tältduken som används av olika tillverkare är långt ifrån densamma - detta kan påverka egenskaper som vind- och fuktskydd.

En översikt över "Gorka 3" -dräkten i videon nedan.

Rekommenderad: