Overalls "Avangard": Välj En Speciell Kostym Eller Arbetskläder, En Vinterjacka "Vega", En Kostym "Legion" Eller Andra Alternativ, En översikt över Mo

Innehållsförteckning:

Video: Overalls "Avangard": Välj En Speciell Kostym Eller Arbetskläder, En Vinterjacka "Vega", En Kostym "Legion" Eller Andra Alternativ, En översikt över Mo

Video: Overalls
Video: VLOG ● поездка в город,подарки от подписчиков,пятница!-жарим шашлыки!!! 2024, Maj
Overalls "Avangard": Välj En Speciell Kostym Eller Arbetskläder, En Vinterjacka "Vega", En Kostym "Legion" Eller Andra Alternativ, En översikt över Mo
Overalls "Avangard": Välj En Speciell Kostym Eller Arbetskläder, En Vinterjacka "Vega", En Kostym "Legion" Eller Andra Alternativ, En översikt över Mo
Anonim

Moderna arbetskläder idag är en viktig del av det personliga skyddet som är nödvändigt för att garantera människors säkerhet under arbetets gång. Specialutrustning väljs utifrån förekomsten av skadliga förhållanden och faktorer som den anställde regelbundet möter under sitt arbete.

Syföretaget Avangard är specialiserat på tillverkning av olika professionella skyddskläder, som har sin egen produktion och ett känt varumärke … Sortimentet av Avangard -arbetskläder är omfattande, prisvärt och kan tillgodose alla, även de mest krävande, kraven från sina många konsumenter.

Bild
Bild

Särdrag

Overalls av företaget Avangard tillverkad i enlighet med kraven i GOST och uppfyller gällande säkerhetsstandarder . Kostym, overaller, jacka eller klänning - alla dessa produkter skyddar arbetstagaren från olika mekaniska skador, aggressiv miljö, extrema temperaturer.

Bild
Bild

För arbete på natten producerar Avangard skyddskläder utrustade med reflekterande element. Specialdesignade kläder för arbete det är hygieniskt, antistatiskt och vattenavvisande . Tygerna som används för att skräddarsy enskilda arbetskläder är av hög hållfasthet och kvalitet, de är lätta att tvätta, rengöra och desinficera.

Bild
Bild

Särskilda skyddskläder är indelade i olika typer beroende på dess direkta syfte och säsongens användning.

Sommarversionen av skyddsprodukter är tillämplig för arbete under den varma årstiden utomhus … Tyget som används för att sy arbetskläder har god luftgenomsläpplighet, det är också resistent mot smuts och avvisar fukt från sig själv. För arbete i det fria används jackor, byxor, kostymer och overaller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudrollen för en sommarklädsel är så att människokroppens yta inte överhettas, inte blir våt och skyddas mot oavsiktlig mekanisk skada . I syprocessen sätts speciella nätmaterial in i ärmhålsområdet, vilket gör det möjligt att reglera luftväxlingsprocessen och förstärker ytterligare ränder av slitstarka tyger på armbågar och knän hjälper till att skydda lederna såväl som huden på armar och ben från skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinterskyddskläder, till skillnad från sommarversionen, har ytterligare lager isolering och tyger som skyddar en person från vindpåverkan, låga temperaturer, hög luftfuktighet . Valet av vinterutrustning beror på vilken typ av aktivitet den anställde har i ett visst yrke. Till exempel för byggare appliceras ett smutsavvisande och vattentätt lager på arbetskläder, medan vägarbetare måste ha reflekterande delar på sina arbetskläder. Sortimentet av vinterarbetsutrustning som tillverkas av Avangard -företaget inkluderar varma jackor med huva, hattar, isolerade overaller eller byxor, pälsrockar och till och med fårskinnrockar. Benen skyddas mot ogynnsamma väderförhållanden av stövlar, isolerade stövlar, filtstövlar och så vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Overaller är också ett viktigt skyddselement för medicinska arbetare .… Det erbjudna sortimentet inkluderar kläder och kostymer, blusar, byxor, hattar, masker, specialskor. Medicinsk utrustning kan skydda en anställd som utför sina uppgifter både på kontoret vid mottagning av patienter och i förhållandena på operationsenheten. Medicinsk utrustning skyddar medarbetaren från oavsiktlig kontaminering med blod och vätskor, droger och andra ämnen, vars kontakt är mycket oönskad.

Huvudkraven för medicinsk skyddskläder är komfort, andningsförmåga, renlighet och snyggt utseende . En sjukvårdspersonals uniform bör behålla sina egenskaper även efter upprepade tvättcykler, den ska inte snabbt skrynkla och hindra aktiva rörelser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En separat kategori av produkter som tillverkas av Avangard är skyddskläder . Den är utformad inte bara för att bevara människors hälsa, utan ger honom också bekväma arbetsförhållanden när han utför professionell verksamhet under olika förhållanden. För skyddande arbetskläder är effekten av termoregulering karakteristisk på grund av membrantyger som används vid sömnad, och ett speciellt snitt av produkter används också för detta ändamål - allt detta skyddar en person från överhettning eller hypotermi.

Overallen skyddar medarbetaren från oönskad kontakt med aggressiva ämnen, har egenskaper som skydd mot regn och vind, höga temperaturer och vatten . Sådana modeller kännetecknas av sitt höga slitstyrka, enkla att använda och begränsar inte rörelseomfånget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortiment av arbetskläder

Det bör noteras att arbetskläder inte bara används för att utföra arbetsfunktioner. En person som leder en aktiv livsstil (går till skogen och fiskar, arbetar i landet, är engagerad i turism) kommer att hitta tillämpning i skyddskläder och för deras varierade dagliga aktiviteter.

Bild
Bild

Vinter

Ofta är utövandet av arbetsuppgifter förknippat med att arbeta utomhus under vintersäsongen. För att skydda sina anställda från hypotermi och skapa bekväma förhållanden för dem, företag köper speciella uppsättningar vinterarbetsutrustning för sina anställda.

Jacka "Vega " - är tillverkad av ett blandat tyg som har vattenavvisande och vindskydd. Sintepon valdes som isolering och fodret var tillverkat av polyester. Modellen är designad för män, har en stand-up krage som en avtagbar huva är fäst vid. Jackan fästs med dragkedja.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jacka "Salt" isolerad Är en beskuren bomberjacka för män. Ärmarna och botten på produkten är gjorda med resår, det finns många praktiska lappfickor, ärmen är dekorerad med en ficka och en chevron. Jackans tyg är polyester, vadderingspolyester valdes som isolering, 2 typer tyger användes för fodret - polyester och ren bomull. En stand-up krage, en avtagbar huva med möjlighet att justera den främre delen är fäst vid den, det finns också en avtagbar fuskpäls. Inuti jackan finns en ficka med dragkedja för dokument. Jackan fästs med dragkedja, och det finns en lapp på toppen för skydd mot vinden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jumpsuit "Format " - vinterisolerad version för män. Produkten kan användas inom olika yrken, eftersom den har mångsidighet. Jumpsuiten har många fickor i olika storlekar, den är gjord i en blandning av bomull och polyester. En syntetisk vinterisator används som värmare. Overallens yta är impregnerad med en fuktavvisande förening, därför är sådana kläder lämpliga för långvarigt arbete utomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väst med huva "Saturn " - modellen kan användas på vintern av både män och kvinnor. Västen är tillverkad av polyester, dess yta är behandlad med vattenavvisande och polyuretanimpregnering, som skyddar mot mekaniska och kemiska påverkan, fukt, damm. En syntetisk vinterisator används som värmare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jacka "Karelia " - vintermodell för kvinnor, gjord med polyester i kombination med oxfordtyg. Isoleringen är en tät syntetisk vinterisator, fodret är tillverkat av polyester. Jackan är utrustad med en huva med fuskpälskant. Produkten fästs med dragkedja och det finns en knappremsa ovanpå som skyddar den från vinden. Kläderna är utrustade med fickor och reflekterande rör.

Bild
Bild
Bild
Bild

För närvarande erbjuder Avangard -företaget i sitt sortiment mer än 300 modeller av vinterarbetskläder för män och kvinnor.

Sommar

När du syr sommarkläder används moderna och hållbara material, som har utmärkta skyddande egenskaper.

Kostym "Legion "- sommarversion för män, bestående av halvoveraller och en jacka. Produkten är tillverkad av ett tätt marinblått tyg trimmat med ljusblå skär. Jackan har knappfäste, produktens volym regleras av ett elastiskt band från nedre kanten. Jackans krage är nedfällbar, det finns fickfickor, ärmarna är utrustade med ärmslut som är fästa med knappar. Byxorna är utrustade med remmar som kan justeras i längd, fästet är gjord på sidan med knappar, torsken är utrustad med en dragkedja. Det finns täta överlägg på knän och armbågar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Passar "Record " - sommarmodell för män, bestående av en beskuren jacka med dragkedja och halvoveraller. Produkten är gjord av ett bomull / polyester blandat tyg. Halvoverallen har remmar med möjlighet att justera längden. Jackfickor kan tas bort, de är anpassade för att bära små verktyg. Förstärkningsinsatser sys på jackans armbågar och i knäna på halvoverallen.

Bild
Bild

Kostym "Grand " - sommarset för män, bestående av en kort jacka med dragkedja och halvoveraller med justerbara remmar. Båda har ett rakt snitt och är tillverkade av en bomull / polyesterblandning. Jackan och haklapp har lappfickor, armbågar och knän är förstärkta med lappinsatser. Storleken på semi-overall i midjeområdet justeras med ett elastiskt band.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dräkt "Askungen " - sommarversion för kvinnor, bestående av en jacka och byxor. Båda plaggen är tillverkade av en polyester / bomullsblandning. Jacka med rak siluett, lång, fästs med knappar. Byxorna har en stängning i sidorna med knappar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bib Overalls Crown - universell modell för män och kvinnor, gjord av ett blandat tyg bestående av polyester och bomull. Rak passform, justerbara axelremmar. Det finns en knappstängning på sidan och framsidan. För en bra passform finns det ett elastiskt band på ryggen vid midjan. Modellen är utrustad med flera fickor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sommarkläder för män är utrustade med praktiska fickor. Kvinnors modeller är gjorda med hänsyn till den efterföljande möjligheten att passa kläder till figuren

Varje produkttyp är utformad för att användas i en specifik arbetsmiljö.

Medicinsk

Arbetskläder för medicinsk personal har olika syften, speciella modeller för män och kvinnor har skapats.

Set för kvinnor "Delta "- består av byxor och en blus av en halvmonterad siluett, gjord av blandat tyg. Halsen på blusen har en engelsk krage som ramar in V-ringningen. Setet fästs med knappar. Det finns parade fickor på blusens sidor och bröst. Produktens midja kan justeras, ärmen har en längd på ¾, är utrustad med en manschett. Byxorna sys i en rak siluett, det finns ett elastiskt band i bältet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Blus för kvinnor "Joy " - silhuetten är halvgränsande, längden når mitten av låren, fästningen utförs med dragkedja, det finns slitsar på sidosömmarna för enkel rörelse. Blusen kan justeras i volym med hjälp av en bältesslinga på baksidan av ok och bälte. Ärmlängden är ¾, kanterna sys med en tvålinjes söm. Blusmaterialet är blandat, består av bomull och polyester.

Bild
Bild

Universal kirurgisk kostym - består av en blus och byxor, lämpliga för män och kvinnor. Halsen är V-formad, ärmen är kort, det finns fickfickor, resår sys runt byxans midja. Dräktmaterialet är blandat, består av bomull och polyester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kvinnors medicinska klänning - Den är skuren med reliefer, knappar används för fastsättning, kragen har en nedfällbar engelsk krage, rymliga lappfickor finns på mantelns sidor. Ärmen är lång, med ärmslut. Midjan är justerbar med rem. Materialet till morgonrockarna är blandat, färgen är vit.

Bild
Bild

Universaldräkt - består av en jacka och byxor i grönt, lämpligt för både män och kvinnor. Jackan har dragkedja och fickor, bredd i midjan kan justeras med ett band. Byxor med rak siluett, lös passform, med resår i midjan. Dräkten är tillverkad i lättblandat tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Syföretaget Avangard tillverkar olika typer av medicinska arbetskläder, så att moderna ryska medicinska arbetare kan se trendiga och snygga ut.

Skyddande

Specialkläder är ett medel som utför en skyddsfunktion som skyddar människors hälsa från effekterna av farliga miljöpåverkan som en person möter under utförandet av sina arbetsuppgifter. Avangard -företaget erbjuder följande alternativ för arbetskläder.

Vattentät regnrock - tillverkad i blått eller grönt, sytt av nylontyg. Alla sömmar är ordentligt limmade för att säkerställa täthet. Den används för arbete i en fuktig miljö, exklusive att en person blir våt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skyddsdräkt "Volcano " - Tillverkad av bomullsmaterial med hög densitet. Den används för arbete vid höga temperaturer. Setet består av en jacka och byxor. För ökad hållbarhet finns tygöverlägg på ärmarna, jackhyllorna och byxans framsida.

Bild
Bild
Bild
Bild

Passar "Stopfire " - består av en jacka och byxor, har klass I skyddande egenskaper och används för arbete med källor till stänk av heta metaller eller skala. Dräkten skyddar mot brännskador om arbetet utförs på ett avstånd av högst 2 m från farokällan. Materialets sammansättning är bomull med flamskyddsimpregnering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skyddsdräkt "Oil Tek " - modellen är gjord av material med flamskyddsimpregnering, består av en jacka med avtagbar huva och byxor. Jackan har dragkedja, fickor, en chevron gjord av reflekterande material. Byxorna är lösa, raka silhuetter med en bred reflekterande insats i botten i form av en remsa. I byxbältet finns bälteshällor med ett elastiskt tejp in i dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skyddsoveraller används oftast i företag och väljs beroende på egenskaperna hos de produktionsprocesser som den anställde deltar i.

Valbara kriterier

Avangard producerar ett stort antal olika typer av arbetskläder - från handskar till brandsäkra kostymer. För rätt val av skyddskläder är det nödvändigt att ta hänsyn till arbetstagarens arbetsförhållanden, det är viktigt att uppmärksamma följande nyanser:

  • bestämma de nödvändiga kvaliteterna av tyger, beroende på deras sammansättning;
  • välj ett klädesplagg som är bekvämt för arbetet som skulle vara bekvämt för den anställde och inte skulle hindra hans rörelser;
  • bestämma förekomst och antal plåster eller fickor;
  • kontrollera kvaliteten och tillförlitligheten hos sömmar, beslag, ytbehandlingar;
  • välja kläder som motsvarar arbetsmiljöns temperaturregim;
  • utrustningens överensstämmelse med organisationens eller företagets interna krav;
  • kontrollera tillförlitligheten hos arbetsklädernas skyddande egenskaper.
Bild
Bild

Var och en av alternativen för skyddsutrustning har därför vissa egenskaper produkternas kvalitet påverkar inte bara hur en anställd ser ut i den, utan avgör också till stor del hur länge en person kan använda dessa individuella medel.

Bild
Bild

För bekvämt och säkert arbete måste arbetskläder vara slitstarka, lätta och bekväma.

Rekommenderad: