Nattlampa I Ett Uttag (35 Bilder): Ett Barns Uttag LED Nattlampa Med Rörelsesensor Och I Form Av Ett Bi

Innehållsförteckning:

Video: Nattlampa I Ett Uttag (35 Bilder): Ett Barns Uttag LED Nattlampa Med Rörelsesensor Och I Form Av Ett Bi

Video: Nattlampa I Ett Uttag (35 Bilder): Ett Barns Uttag LED Nattlampa Med Rörelsesensor Och I Form Av Ett Bi
Video: Курица в аду ! 2024, Maj
Nattlampa I Ett Uttag (35 Bilder): Ett Barns Uttag LED Nattlampa Med Rörelsesensor Och I Form Av Ett Bi
Nattlampa I Ett Uttag (35 Bilder): Ett Barns Uttag LED Nattlampa Med Rörelsesensor Och I Form Av Ett Bi
Anonim

För små sovrum, där var tionde centimeter är viktig, används sänglampor. Miniatyrmodeller tar liten plats, garanterar stabil belysning och är energieffektiva. Ofta köps tillbehör till barnrum: för små familjemedlemmar erbjuder tillverkare färgglada nattljus gjorda i form av djur, seriefigurer, solen eller blommor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Modeller köps ofta i barnfamiljer. Sådana tillbehör är lämpliga för både mycket unga familjemedlemmar och äldre barn. Strukturellt är nattlampan en liten ram, inuti vilken det finns en glödlampa, och utanför finns en plugg som sätts in i ett uttag.

En nattlampa med strömbrytare gör det lättare att navigera i skymningen i ett rum, påverkar försiktigt ögonen och låter dig läsa innan du lägger dig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar:

  • Slagfasthet . För tillverkning av lampor används slitstarka material som är resistenta mot yttre mekanisk påfrestning, såsom plast, polykarbonat. Tack vare detta kommer nattljuset inte att gå sönder när det tappas och behålla sitt ursprungliga utseende.
  • Brandsäkerhet . Modellen tål extrema temperaturer och är tillverkad i ett isolerat fodral. Det avger inga gnistor, det är resistent mot kortslutning i nätverket.
  • Kompakta mått . Små sänglampor gör att du kan installera enheten i alla rum, även i de smalaste rummen.
  • Mångsidig design . Det finns båda enheter tillverkade i ett vanligt ovalt fodral, utan dekor och tillbehör i form av ett bi, sol, hjärta. Samtidigt är det de minimalistiska modellerna, utan inredning, som är lättast att integrera i vilken inredning som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan fördel med modellerna är det överkomliga priset.

De kostar mindre än armaturer i standardstorlek, men erbjuder ändå samma funktionalitet. Tillbehör avger ett mjukt, spridande ljus som inte irriterar ögonen och gör det lättare att somna eller gå upp. Tillbehörens energieffektivitet gör att du kan spara på el och spendera gratispengarna på saker som är mer nödvändiga för familjen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett barns nattlampa skiljer sig åt i en separat kategori. För små familjemedlemmar erbjuder tillverkare tillbehör i form av leksaker, färgglada bollar. Tillgängliga modeller som skimrar i olika färger eller projicerar bilder på väggar och tak. Valet av lampa beror på barnets ålder. Under de första månaderna av livet behövs inte ljus så mycket av barnet som av modern, som behöver ta hand om honom, mata honom.

När ett barn växer upp börjar han vara rädd för mörkret. I detta fall behövs ett nattljus för att befria barn från rädsla och lära dem att somna ensamma. Det är viktigt för den lilla familjemedlemmen att tycka om tillbehören, skapa en bekväm atmosfär och därmed ha en lugnande effekt.

Produkterna ska vara så säkra som möjligt, fria från vassa hörn, inte ha små delar som ett barn kan svälja.

För vuxna barn är sänglampor med starkare ljus lämpliga: så kan skolelever läsa innan de går och lägger sig, förbereda sig för nästa skoldag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Armaturer skiljer sig åt i typ av konstruktion och plats. Modeller saknar trådar, vilket förenklar placeringen. Oftast finns det vägglampor som ligger bredvid sängen. Det finns även taktillbehör eller bordsskivor. Alternativet för både en enda placering av lampor och en grupp är möjligt; i det senare fallet väljs modeller med identisk eller liknande design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av armaturer, beroende på vilka belysningselement som används:

  • Med glödlampa . De vanligaste modellerna. De har en relativt låg effektivitet och kräver ofta byte. Istället har de ett lågt pris. Livslängden för produkterna sträcker sig från 1000-2500 timmar; det finns modeller som är resistenta mot fluktuationer och fall i nätverket. Fördelen är oberoende av miljöförhållanden.
  • Halogen . Nattljusets funktion är baserad på gasens verkan och förångning av volfram. De har en design som liknar en glödlampa. Modeller låter dig skapa ett smalt flöde och justera belysningen i rummet.
  • LED . Det mest praktiska alternativet, som har en lång livslängd - 15-25 år. De lyser ljusare, avger inte skadliga ämnen i luften och är också stöttåliga på grund av frånvaron av ömtåliga element inuti. Modellerna förbrukar 70% mindre el, ger stabilitet och smidig drift.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör skiljer sig åt i antalet inbyggda funktioner . En vägglampa med en rörelsesensor reagerar på värme och tänds automatiskt när en person närmar sig. Med det här alternativet kan du inte slösa tid på att slå på enheten, det är också lämpligt för små familjemedlemmar. Lampan börjar brinna när barnet vaknar eller återvänder till rummet, och därför hinner han inte bli rädd. En liknande funktion utförs av modellen som reagerar på ljus: den tänds när natten faller på och tänds när gryningen börjar.

Modellerna skiljer sig också åt i vilket material nyanser och ramar är gjorda av . De är gjorda av plast, polykarbonat, glas. Den senare bryter ljuset vackert, men det kännetecknas av bräcklighet och är inte lämpligt för barnrum. Plast, å andra sidan, kommer att motstå ett fall, dessutom skiljer sig produkter från det i olika nyanser. Ljusets ljusstyrka och lampans livslängd beror på strålningseffekten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Kvalitet är ett av de viktigaste kriterierna när du väljer nattlampa. Modellen finns i samlingarna av många märken, som kan delas in i utländska, inhemska och kinesiska. De senare är de billigaste och är ofta en kopia av deras västerländska motsvarigheter. För deras tillverkning används dåliga råvaror, vilket är anledningen till det låga priset.

De bästa är varor från Europa, Hong Kong, tillverkade enligt originalteknologi och utmärkta av säkerhet. Du kan också hitta nattlampor av hög kvalitet tillverkade i ryska fabriker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest kända är följande företag:

Camelion . Ett Hong Kong -märke som har funnits i över 50 år och säljer produkter över hela världen. Dotterbolag finns i Europa, Kanada, Mexiko, Turkiet och andra länder. Sänglamporna som tillverkas av detta märke har kompakta dimensioner och förbrukar minimalt med energi. De är direkt anslutna till nätverket, aktiveras genom att trycka på en knapp. Linjen innehåller enkla monokromatiska lampor, genomskinliga eller tillverkade i form av en anka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lucia . Företaget är specialiserat på tillverkning av inomhusbelysning och ligger i Italien. Företaget erbjuder mer än 300 typer av lampor och golvlampor, i raden kan du också hitta en miniatyr nattlampa i ett uttag. För tillverkning av produkter används högkvalitativa material, inklusive metall, läder, kristall, glas. Kollektionerna presenteras som neutrala modeller, liksom i romantisk eller modern stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brennenstuhl . Varumärket uppträdde i slutet av 50 -talet av förra seklet i Tyskland och är nu ett av de största europeiska företagen. Företaget har en ledande position på grund av regelbunden introduktion av innovativ teknik, användning av högkvalitativa råvaror och ständig kontroll över kvaliteten på slutprodukten. Produkterna överensstämmer med internationella standarder och är säkra för hälsan. De har en mångsidig minimalistisk design, lämplig för modern inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

TDM Electric . Morozov National Electrotechnical Company dök upp i början av 2000 -talet, men har redan vunnit popularitet bland konsumenter. Varumärket erbjuder industri- och hushållsvaror till ett överkomligt pris. Samlingarna innehåller mer än 12 000 typer av belysningsarmaturer, så du kan välja både enkla och dekorerade, ljusa modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Svetozar ". Det inhemska företaget tillverkar tillbehör för både hem och kontor, därför innehåller kollektionerna både strikta lampor med ett minimum av inredning och tillverkade i brokiga färger och dekorerade med mönster. Den låga kostnaden för produkter beror på att de flesta råvarorna köps från Ryssland. Basmaterialet är polykarbonat, som är resistent mot miljöpåverkan, lätt och flexibelt, vilket gör det möjligt att få tillbehör av vilken form som helst. Lamporna är baserade på lysdiodernas verkan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärkena erbjuder multifunktionella produkter och har en lång livslängd. Konsumenter har kommenterat olika produktdesigner och användarvänlighet. Dessutom är produkterna miljövänliga: de oxiderar inte och avger inte skadliga ämnen i atmosfären, men vid köp bör du noggrant studera produkternas sammansättning.

Rekommenderad: